Page 1

Cum alegi televizorul de pe internet? Când vine vorba de achiziții ale electricelor și electrocasnicelor trebuie să fii informat atât asupra necesităților tale, cât și asupra produselor de care ești interesat. Cu siguranță nu îi dorești să faci o asemenea investiție într-un produs care nu îți este necesar și care nu se conformează dorințelor tale, fapt pentru care este mult mai indicat să studiezi piața înainte și să nu te grăbești să cumperi primul produs ieftin care pare bun doar în aparență. Articolul de astăzi va vorbi despre ce trebuie să ai în vedere atunci când cumperi un televizor de pe internet pentru că nu ai contact direct cu produsul și nu știi cu exactitate dacă te va mulțumi. În orice caz, un televizor scump nu este automat cel mai bun, ci poți găsi variante care să te mulțumească la un preț accesibil. Poate că una dintre principalele probleme atunci când alegi un televizor online este cum vei ști cât de mare este și ce dimensiune ți-ar trebui.

Simplu! Ai în vedere următorul principiu de bază: calculează distanța de la care te vei uita la televizor și împarte la 3. Rezultatul este diagonala potrivită pentru încăperea în care urmează a fi poziționat aparatul și poți fii sigur că nu îți va obosi ochii nici o perioadă lungă de vizionare. Ca reper, diagonalele televizoarelor pe care le găsești în magazine variaă de la 55 la peste 200cm, însă nu îți recomand să alegi un televizor online cu o diagonală de peste 125cm dacă locuiești într-un apartament de dimensiuni normale.


Cu atât mai mult, avalanșa pe piață a televizoarelor Smart TV sau non-smart TV poate fi copleșitoare atunci când nu știi ce televizor online să alegi. Pe scurt, televizoarele Smart îți vor asigura conexiune non stop la internet și numeroase alte funcții extra care asigură privitorului o experiență interactivă. Pe de altă parte, dacă televizorul online pe care urmează să îl cumperi vrei să îl amplasezi în bucătărie, atunci poate că nu îți sunt necesare servicii preum Netflix, Amazon Prime sau HBO Go. Un televizor non-smart se rezumă la funcțiile clasice de redare a posturilor TV oferite de operatorul de cablu, iar calitatea imaginii poate fi una chiar bună dacă alegi un televizor online Full HD. Dacă, însă, îți cumperi un televizor online pentru o cameră în care îți petreceri marea majoritate a timpului, atunci îți vei dori ca experiența să fie cât mai bună și, în consecință, orientează-te către televizoarele Smart. Ca recomandare, citește cu multă atenție informațiile și recenziile altor cumpărători înainte de a face alegerea ultimă!

Cum alegi televizorul de pe internet?  

https://www.emag.ro/televizoare/c Când vine vorba de achiziții ale electricelor și electrocasnicelor trebuie să fii informat atât asupra ne...

Cum alegi televizorul de pe internet?  

https://www.emag.ro/televizoare/c Când vine vorba de achiziții ale electricelor și electrocasnicelor trebuie să fii informat atât asupra ne...

Advertisement