Page 1

SE PT E MB ER

2 0 1 1

U bestelt, Wij oogsten! www.versvandekweker.nl De beste schoollunch van Nederland

Nieuw!

met producten van Vers van de Kweker

Stoofperen en gele ui van De Buytenhof

Vers van de Kweker was afgelopen week betrokken bij de officiële opening van de Beste Schoollunch van Nederland 2011. TV-kok en smaakambassadeur Pierre Wind gaf op de Openbare Basisschool Houtwijk in Den Haag het officiële startschot. Samen met de kinderen bereidde hij een lunch van verse spinazie, tomaat en kwarteleieren. Voordat Pierre met de jeugdige koks aan de slag ging moesten alle leerlingen met de linkerhand op het hart de volgende eed afleggen: “Ik zeg nooit meer…, ik lust het niet zonder eerst te proeven.” Daarna werd een kennisquiz over groenten en kruiden afgenomen. De meeste kinderen herkenden basilicum, tomaat, munt, aubergine en komkommer. Maar de gele courgette zetten hen op het verkeerde been. Velen dachten dat het een banaan of maiskolf was. De beste schoollunch van Nederland is een jaarlijkse wedstrijd voor alle basisscholen in Nederland.

BIO tomatenjam van kwekerij Be-Leaf

Rotterdamse Oogst Zaterdag 17 september

Onder het mom van „‟Varkens wassen, piepers jassen‟‟ organiseert Rotterdamse Oogst op 17 september het Rotterdamse Oogstfestival. Hét najaarsfestival waarbij boeren uit de stad en van het platteland het Heemraadsplein in Rotterdam veranderen in een grootstedelijk boerenerf.

Tip: Volg Vers van de Kweker ook op twitter, facebook en/of hyves en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ontwikkelingen!

Wilt u niet op de hoogte gehouden worden middels deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar:

info@versvandekweker.nl

Naast de Rotterdamse Oogstmarkt regionale lekkernijen op het Schafthof, oogstkunst en boerendesign. Er is veel te beleven voor jong en oud. En de muziek? Ook helemaal Rotterdamse Oogst, want dit wordt verzorgd door jong Rotterdams talent. Dit jaar op het programma: een ode aan het varken en de aardappel. Ook Vers van de Kweker is aanwezig. U kunt ons vinden tussen de aardappelen van zorgboerderij De Buytenhof uit Rhoon.

Wij bezorgen in de grote steden Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft en de tussenliggende gemeenten!

Nieuwsbrief september 2011 deel 2  

Nieuwsbrief september 2011 deel 2

Advertisement