Page 1

SE PT E MB ER

2 0 1 1

U bestelt, Wij oogsten! www.versvandekweker.nl Nieuw!

Vrolijk de maand september in! Aangezien de zomer niet meer zal komen, kunt u uw tuin nu zelf opvrolijken met de violen van Kwekerij Peter van der Plas! Vanaf deze week zijn deze frisse, fleurige bloeiers namelijk weer te verkrijgen. Kwekerij Peter van der Plas heeft de najaarsviolen beschikbaar in 6 à 7 kleuren. Kortom genoeg kleuren om je tuin mee op te vrolijken! Zelfs na wind en regen bloeien ze vrolijk verder. Laat uw creativiteit maar gaan en maak een trendy mix van die heerlijke kleuren in een mooie schaal voor op de buitentafel of in een mooie mand voor op het terras of balkon. Maak mooie vlakken voor in de tuin of border met één kleur per vlak of lekker gemixt.

.

O.a. potchrysanten en zonnebloemen van ‘Peter v.d. Plas’

O.a. peren, appels, aardappelen van ‘De Buytenhof’

Delftse Streekmarkt Zaterdag 3 september Op zaterdag 3 september wordt voor de zevende keer de Delftse Streekmarkt gehouden. Kom op deze dag alles te weten over het leuks en lekkers dat de tuinen van Delft de stadsmens te bieden hebben.

Tip: Volg Vers van de Kweker ook op twitter, facebook en/of hyves en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ontwikkelingen!

Wilt u niet op de hoogte gehouden worden middels deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar:

info@versvandekwek er.nl

Vers van de Kweker zal aanwezig zijn op dit prachtige evenement om producten tentoon te stellen, om te informeren over ons concept en de producten, maar ook om u de mogelijkheid te bieden direct echt verse, gezonde, smaakvolle, geurige en fleurige producten in te kopen. De streekmarkt is gesitueerd op de Boterbrug en Oude Delft (vanaf de Boterbrug over de brug tot aan Stads-Koffyhuis en van de Boterbrug tot aan de Heilige Geestkerkhof). De dag duurt van 10.00 tot 17.00 uur.

Wij bezorgen in de grote steden Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Delft en de tussenliggende gemeenten!

Nieuwsbrief september  

Nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom Vers van de Kweker

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you