Page 1

O KT OB E R

2 0 1 1

U bestelt, Wij oogsten! www.versvandekweker.nl Kookpunt Foodmarket Rotterdam, 9 oktober 11:00—17:00 uur

Op 9 oktober zal Vers van de Kweker aanwezig zijn op de ‘Kookpunt foodmarket’. Dit succesvolle evenement wordt georganiseerd door Kookpunt Rotterdam, de grootste kookwinkel van Nederland. Bij de kraam van Vers van de Kweker kunt u proeven van en ruiken aan onze echt verse groente en fruit en u kunt natuurlijk een praatje maken met de kwekers achter deze webmarket. Naast verse groenten en fruit is er nog veel meer lekkers te proeven zoals taartjes, chocolade, heerlijke kazen, wild, mooie wijnen, likeur en delicatessen ………noem het maar op! Daarnaast worden er enkele demonstraties in de Kookpunt Kookschool gegeven. Zo zal Richard van Restaurant Meijer de heerlijkste gerechten toveren uit de Sous Vide en Pepijn van Restaurant de Eendracht zal laten zien hoe gemakkelijk en smaakvol het is om thuis zelf vlees en vis te roken.

Hmmmmm

De tuin van de Randstad Den Hoorn, 8 oktober 10:00—17:00 uur

Op zaterdag 8 oktober is de vijfde editie van de streekmarkt ‘De tuin van de randstad’. In de druivenserres laten ambachtelijke ondernemers en verenigingen uit o.a. Midden-Delfland en het Westland, waaronder Vers van de Kweker, bezoekers genieten van al het moois wat de streek te bieden heeft! Knisperend vers brood, goudgele honing, fruit, groente, schilderkunst van Anja Keijzer, informatie, toneel...........Teveel om op te noemen!

Heeft u lekkere recepten die iedereen echt een keer geproefd moet hebben? Stuur deze dan naar info@versvandekweker.nl of deel deze direct op de facebook en/of hyves pagina van Vers van de Kweker.

Week van de smaak groentepakket Deze week bieden de kwekers van Vers van de Kweker een uniek 'Week van de Smaak' pakket aan. Laat je verassen door een heerlijk smaakvol pakket bestaande uit groenten, fruit en specialiteiten! De Week van de Smaak is hét jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht bij een breed publiek, met de nadruk op ambachtelijke, seizoensgebonden, natuur zuivere, duurzame en streekgebonden producten. ‘Smaak’ is hierbij het verbindende element. Kijk voor meer informatie op www.weekvandesmaak.nl

Tip: Volg Vers van de Kweker ook op twitter, facebook en/of hyves en blijf altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen en ontwikkelingen!

Binnenkort…. Wilt u niet op de hoogte gehouden worden middels deze nieuwsbrief? Stuur dan een e-mail naar:

info@versvandekweker.nl

Binnenkort zal de webmarket van Versvandekweker.nl een geheel nieuwe uitstraling hebben met nieuwe functionaliteiten. Dit allemaal onder de slogan ‘’Terug naar echt’’: echte smaken, geurig en fleurig, eerlijke kwaliteit, tuinbouwproducten direct van de plant in je hand en zo natuurlijk mogelijk!

TIP: Bestel samen met collega’s en laat uw bestelling op werk bezorgen.

Nieuwsbrief oktober  

Nieuwsbrief Vers van de Kweker over de maand oktober.