__MAIN_TEXT__

Page 1

portada2019_cobertes cataleg 2019 10/04/2019 10:53 Página 3

CATÀLEG 2019

ELS LLIBRES DE L’AVENÇ


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 2

LITERATURES La sèrie Literatures, amb la memòria com a eix, combina l’edició d’autors catalans contemporanis amb la recuperació de clàssics de la literatura catalana i occidental dels segles XIX i XX.


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 12:15 Página 3

SIMONA ŠKRABEC Torno del bosc amb les mans tenyides 192 pàgines | 16,50 €

Simona Škrabec mostra la seva faceta més creativa en una obra íntima i personal. A Torno del bosc amb les mans tenyides, les històries estan caçades al vol, durant els viatges o els desplaçaments quotidians. Totes aquestes tessel·les, elaborades amb la precisió d’una miniatura, estan unides per una mirada analítica, tossudament present. Els canvis constants quallen en imatges perdurables. Allò que és llunyà sembla a prop. I el que és familiar esdevé estrany i nou, talment una descoberta. Qui ha emprès el viatge, mai no pot tornar exactament al mateix lloc d’on ha sortit. El camí recorregut ens ha canviat per sempre.

Simona Škrabec és una assagista, crítica literària i traductora nascuda a Ljubljana (Eslovènia) el 1968, que des de la dècada dels 90 resideix a Barcelona. Llicenciada en filologia alemanya i en literatura comparada per la Universitat de Ljubljana, es va doctorar en literatura comparada per la UAB el 2002. És autora de L’estirp de la solitud (2002), L’atzar de la lluita (2005) i Una pàtria prestada (2017). Ha traduït més de trenta llibres i ha publicat estudis literaris a revistes especialitzades tant de Catalunya com d’Eslovènia. Exerceix la crítica literària a diversos mitjans, i de forma destacada a L’Avenç.

“Simona Škrabec revela la capacitat del gènere del conte per transmetre l’emoció tràgica sense caure en la grandiloqüència.”

“Una obra de creació particular, diferent, molt bella [...] desplega bellesa de sentit, conceptual i literària.”

“Pocs llibres es publiquen tan intensos i subtils —tan de literatura d’alt voltatge— com aquest.”

Maria Barbal, Núvol

Gustau Muñoz, eldiario.es

Manel Ollé 3


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 4

JOSEPH CONRAD La follia d’Almayer Traducció de Josep M. Muñoz Lloret 216 pàgines | 18 €

En una zona remota de l’illa de Borneo el comerciant d’origen holandès Kaspar Almayer, casat amb una dona malaia que havia estat capturada en un vaixell pirata, somia amb marxar cap a Europa amb la seva filla Nina, però el seu projecte es veu frustrat quan ella s’enamora d’un nadiu, fill d’un poderós rajà. Conrad hi retrata un món, el dels mars del Sud, que havia conegut en la seva etapa a la Marina Mercant britànica, però al mateix temps hi qüestiona l’actuació dels colonitzadors europeus, de manera que en mostra la seva fortalesa com a debilitat, els seus somnis com a follia. Aquesta va ser la seva primera novel·la, escrita el 1895.

Joseph Conrad (1857-1924) és un dels grans autors en llengua anglesa del tombant de segle XX. El 1874 va marxar de Polònia i, després d’un temps a Marsella, va començar una carrera a la marina mercant. El 1886 es va nacionalitzar britànic, i el 1894, als 36 anys, va decidir convertir-se en escriptor. Considerat com el novel·lista de l’ésser humà en situacions extremes, és autor d’obres com El cor de les tenebres (1899), Lord Jim (1900), Nostromo (1904) i L’agent secret (1907), que no han deixat mai de ser reeditades i traduïdes, i sovint portades al cinema.

LA LÍNIA D’OMBRA Traducció de Marta Bes Oliva 152 pàgines | 15 €

MEMÒRIA PERSONAL Traducció de Josep M. Muñoz Lloret 160 pàgines | 13 €

Un clàssic d’aventures sobre un jove capità de vaixell, amb l’embarcació aturada als mars tropicals i la tripulació malalta, presa de la febre, que s’enfronta a la “línia d’ombra” que separa joventut i maduresa.

Com es construeix un escriptor? Per què tria d’escriure en una llengua que no és la materna? Quina és la relació entre l'experiència viscuda i la creació literària? Conrad respon amb veu pròpia a aquests interrogants aportant-hi una mirada psicològica excepcional.

4


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 5

TERENCI MOIX Terenci als USA Pròleg de Borja Bagunyà 252 pàgines | 18 €

Del seu viatge als Estats Units l’any 1973, l’autor recull les seves experiències de la seva estada a ciutats com Nova York, Las Vegas o Los Angeles, amb un to ben diferent de l’utilitzat en altres viatges arreu d’Europa. Una crònica particular de les seves impressions sobre la vida nord-americana, on Terenci analitza, amb la seva desimboltura característica i una visió original, viva i multicolor, la realitat del país més poderós d’Occident als anys setanta. Publicat el 1974, Terenci als USA es reedita ara per primera vegada.

Terenci Moix (Barcelona, 1943-2003) ha estat un dels escriptors més llegits de l’últim terç del segle XX. De formació autodidacta, va irrompre amb gran èxit en l’escena literària amb La torre dels vicis capitals. Durant els anys seixanta va residir a Londres, París i Roma. L’any 1968 va guanyar el Premi Josep Pla amb Onades sobre una roca deserta. Va escriure en català i en castellà, però, a partir dels anys vuitanta, es va decantar principalment per la segona llengua. El 1986 va guanyar el Premi Planeta amb No digas que fue un sueño, i el 1992 el Ramon Llull de novel·la amb El sexe dels àngels. L’antic Egipte, la mitomania i l’homosexualitat masculina van ser els principals eixos de la seva obra. També va dedicar diversos assaigs a una de les seves grans passions: el cinema.

“Empapat de Kerouac i els seus pirats del Dharma, Terenci ens mostra un país en ebullició, en plena crisi del Vietnam. Els reportatges es llegeixen com una guia de quan Manhattan no era una ciutat tan endreçada i conservava un costat més salvatge.”

“Llegir Moix després de Moix, pot ser, paradoxalment, el millor que li passi a la seva obra” Borja Bagunyà, El País

Jordi Puntí, El Periódico 5


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 6

GERTRUDE STEIN Autobiografia d’Alice B. Toklas Traducció d’Assumpta Camps 288 pàgines | 19,50 €

El 1933 Gertrude Stein publica l’Autobiografia d’Alice B. Toklas. En aquesta obra, amb la qual aconsegueix l’èxit comercial i el reconeixement del públic que buscava, utilitza un recurs literari per escriure la seva pròpia autobiografia valent-se de la veu d’Alice B. Toklas, la seva companya des de feia vint-i-cinc anys. Com diu Assumpta Camps, amb aquest recurs «obté la distància necessària per no haver d’expressar, en tant que “jo” que escriu de si mateix, la seva subjectivitat i intimitat personal». Així, a través de l’Alice, l’autora porta al lector a la casa que les dones van compartir a París entre 1903 i 1933, i per on desfilaven les figures que van definir la cultura de principis del segle XX: dinant amb Picasso, sopant amb Hemingway, parlant de barrets amb Marcelle Braque... Entre anècdotes, divertides o tràgiques, Gertrude Stein fa una evocació magistral de tot un món i de tota una època.

Gertrude Stein (Allegheny, Pennsilvània, 1874-Neuilly-sur-Seine, França, 1946) va estudiar psicologia a Harvard i medicina a la Universitat Johns Hopkins (Baltimore). El 1903 es va instal·lar a París i va convertir la seva residència en punt de trobada d’escriptors i artistes i pintors d’avantguarda. D’ascendència jueva, i amb una personalitat complexa, tenia idees progressistes i reaccionàries al mateix temps, que la dugueren a simpatitzar amb el règim de Vichy, per exemple. Com a escriptora, va conrear nombrosos gèneres, des de l’existencialisme avantguardista a crear-ne un de nou a partir de retrats. A banda de l’Autobiografia d’Alice B. Toklas (1933), entre les seves obres més notables destaca Three lifes (1909).

“L’Autobiografia d’Alice B. Toklas es burla astutament de la immortalitat que la biografia pretén atorgar als seus temes. Si escolteu la música del llibre, copsareu el murmuri de la malenconia. Si us la mireu com un exercici de confiança en un mateix, entendreu la seva brillantor.” Janet Malcolm, The New Yorker 6


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 7

EN PREPARACIÓ

JOAN-DANIEL BEZSONOFF Les set vides d’un gat rus Les set vides d’un gat rus recupera, en un sol volum, els tres títols de la celebrada trilogia de memòries de joventut de Joan-Daniel Bezsonoff: Una educació francesa (2009), Les meues universitats (2012) i El fill del coronel (2017). Una edició especial amb un colofó de luxe, La Javanesa, un relat inèdit on l’autor explica la seva història d’amour fou. Joan-Daniel Bezsonoff (Perpinyà, 1963) és novel·lista. Les seves obres, sovint amb un rerefons històric, han obtingut un reconeixement creixent de la crítica i dels lectors. Amb La guerra dels cornuts (2004) va obtenir el premi Casero 2003 i el premi Mediterranée 2004, mentre que Les amnèsies de Déu (2005) va ser guardonada amb el premi Crexells, amb el premi Maria Àngels Anglada i amb el premi Salambó. A Els taxistes del tsar (2007) reportava la seva particular indagació sobre el seu avi rus. Durant el 2008 va publicar el relat mensual a L’Avenç, que va constituir la base del primer llibre d’aquesta trilogia, Una educació francesa (Premi Lletra d’Or 2009). Data de publicació: setembre 2019.

GUSTAU MUÑOZ El vertigen dels dies Notes per a un dietari El sentit d’aquestes notes per a un dietari és la interrogació. La indagació sobre el present en clau històrica i sobre el passat en clau de present. Amb el teló de fons del trajecte accidentat del País Valencià, aquestes notes tenen un abast d’indagació col·lectiva, en el terreny polític i social, però també tenen un sentit d’indagació personal, amb un visible component autobiogràfic. Perquè, al capdavall, com diu el lema feminista, allò que és personal és polític. Gustau Muñoz (València, 1951) és economista, assagista i traductor. Activista cultural i cívic. És codirector de la revista L’Espill i col·laborador de L’Avenç i altres publicacions. Durant anys va ser editor a Publicacions de la Universitat de València. Autor, entre altres, dels llibres Intervencions, A l’inici del segle i Herència d’una època. Data de publicació: setembre 2019. 7


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 12:31 Página 8

NOMS PROPIS SANTIAGO RUSIÑOL

TEATRE POLÈMIC 360 pàgines | 23 €

EN JOSEPET DE SANT CELONI

LA ‘NIÑA GORDA’ 176 pàgines | 16 €

168 pàgines | 16 €

EL CATALÀ DE LA MANXA

MÀXIMES I MALS PENSAMENTS

216 pàgines | 19 €

88 pàgines | 9 €

JOSEPH ROTH

VIATGE A RÚSSIA

EL PES FALS

Trad. de Jaume Creus 136 pàgines | 13 €

Trad. de Jaume Creus 144 pàgines | 13 €

LA CRIPTA DELS CAPUTXINS Trad. de Jaume Creus 176 pàgines | 14 €

8

JOB HISTÒRIA D’UN HOME SENZILL Trad. de Judith Vilar 176 pàgines | 18 €


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 9

MARIA ÀNGELS ANGLADA LES CLOSES

SANDÀLIES D’ESCUMA

144 pàgines | 14 €

144 pàgines | 15 €

PATRICIA HIGHSMITH

KATHERINE MANSFIELD

CAROL

DIARIS

Trad. de Montserrat Morera 336 pàgines | 20 €

Trad. de Marta Pera Cucurell 248 pàgines | 20 €

IRENE NÉMIROVSKY

VIRGINA WOOLF

LA VIDA DE TXÈKHOV

FLUSH

Trad. de Margarida Casacuberta 176 pàgines | 18 €

Trad. de Jordi Fernando 128 pàgines | 13 €

AUGUST STRINDBERG LA GENT DE HEMSÖ

TOT SOL

Trad. de Carolina Moreno Tena 176 pàgines | 17 €

Trad. de Carolina Moreno Tena 120 pàgines | 12 €

9


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 10

ASSAIG La sèrie Assaig dedica un atenció especial a la història contemporània de Catalunya, des d’aproximacions i vessants diferents, amb un especial èmfasi en períodes com la guerra civil i l’exili republicà, l’antifranquisme i la transició democràtica.


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 11

JAUME MUÑOZ JOFRE

Perseguint la llibertat La construcció de l’espai socialista a Catalunya, 1945-1982 272 pàgines | 19,50 € Assaig d’història que ressegueix la construcció de l’espai socialista a Catalunya, en el període que va des de la postguerra fins a l’arribada del PSOE al govern d’Espanya, l’any 1982. Mig segle d’història de socialisme català, en dues etapes: la primera, sobre les diferents famílies socialistes que conflueixen en el Pacte d’Abril per a les eleccions de 1977 i el Congrés d’Unitat del 1978; i la segona, que relata la implicació del PSC en les principals lleis de la restauració democràtica i en el municipalisme. Jaume Muñoz Jofre (Barcelona, 1990) es va llicenciar en Història per la Universitat de Barcelona (UB). Està fent el doctorat sobre la història del socialisme a Catalunya. Ha publicat el llibre La España corrupta. Breve historia de la corrupción (de la Restauración a nuestros días, 1875-2016) (Comares, 2016).

ESTEVE RIAMBAU

Laya Films i el cinema a Catalunya durant la Guerra Civil 320 pàgines | 21 € El llibre proposa una lectura històrica de com l’enfrontament que es va produir dins el bàndol republicà durant la Guerra Civil entre anarquistes i comunistes va tenir una traducció eloqüent en el cinema, concebut sovint com una arma de propaganda política. Tracta en particular de Laya Films, la productora del Comissariat de Propaganda de la Generalitat republicana, que va produir noticiaris i documentals durant els anys 1937 i 1938. Esteve Riambau (Barcelona, 1955) és historiador, crític i realitzador de cinema i, des del 2010, director de la Filmoteca de Catalunya. Llicenciat en medicina (1978) i doctor en ciències de la comunicació (1995), és professor del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB. Ha publicat una trentena de llibres i acaba de codirigir La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català. 11


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 12

EN PREPARACIÓ MARIA CAMPILLO (ed.)

Allez! Allez! Escrits del pas de frontera, 1939

El pas de la frontera cap a França constitueix el primer acte de l’exili del 1939. Els testimonis que han deixat els seus protagonistes tenen un indubtable valor històric i literari per al nostre país; i constitueixen un gran relat d’autoria múltiple sobre una de les experiències més decisives que poden afectar la condició humana. Maria Campillo (Alhama de Aragón 1953) ha estat, fins a la seva jubilació recent, professora de Literatura Catalana Contemporània a la UAB i és vicedirectora del CEDID (Centre d’Estudis sobre Democràcies i Dictadures). Data de publicació: juny 2019. JOSEP M. CASTELLET; JOSEP FERRATER MORA; JOAN FUSTER; JOAQUIM MOLAS; BALTASAR PORCEL

MARGARIDA CASACUBERTA

Debat sobre [la] cultura catalana

Quan l’any 1966 mor Víctor Català, Solitud és considerada la novel·la més important de la literatura catalana del segle XX. Aquest assaig desvela la manera com Caterina Albert va dedicar tota la seva vida d’escriptora a construir la seva gran obra —Víctor Català— i a assegurar l’existència d’un públic per a la literatura catalana.

Víctor Català, l’escriptora emmascarada

L’estiu del 1967, cinc destacats intel·lectuals del moment es troben per debatre sobre la cultura, d’acord amb un guió fixat per Joaquim Molas: 1. L’intel·lectual i la cultura. 2. Llengua i cultura. 3. Relacions entre les tres grans regions històriques del país. 4. Problemes culturals dins l’Estat Espanyol. 5. Projecció cultura sobre la pròpia societat. Unes qüestions que, 50 anys després, continuen plenament vigents.

Margarida Casacuberta (Olot, 1964) és professora i investigadora en literatura contemporània a la Universitat de Girona i doctora en Filologia Catalana per la UAB.

12


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 13

CATÀLEG GENERAL 2007-2019 Jordi AMAT, Un país a l’ombra. Vida de Josep Maria Vilaseca Marcet (1919-1995).

Marc ANDREU ACEBAL, Les ciutats invisibles. Viatge a la Catalunya metropolitana. Marc ANDREU ACEBAL, Barris, veïns i democràcia. El moviment ciutadà i

la reconstrucció de Barcelona. Maria Àngels ANGLADA, Les Closes. Maria Àngels ANGLADA, Sandàlies d’escuma. Jaume AYATS, Els Segadors. De cançó eròtica a himne nacional. Honoré de BALZAC, L’hostal vermell. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret. Honoré de BALZAC, El coronel Chabert. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret. Saul BELLOW, Atrapa el dia. Traducció de Ramon Folch i Camarasa. Xavier BENGUEREL, Memòries (1905-1940). Pròleg de Pere Calders. Joan-Daniel BEZSONOFF, Les set vides d’un gat rus. Joan-Daniel BEZSONOFF, El fill del coronel. Jordi BORJA, Cartes de lluny i de prop. Incerteses i propostes de reconstrucció

democràtica. Enric BOU, Desviacions. Proses de viatge. Joe BRAINARD, Me’n recordo. Josep CALVET, Les muntanyes de la llibertat. El pas d’evadits pels Pirineus durant la Segona Guerra Mundial. Maria CAMPILLO (ed.), La Brigada del Vidre. Cròniques del front (1936-1939). Mireia CAPDEVILA i Francesc VILANOVA, Nazis a Barcelona. L’esplendor feixista de postguerra (1939-1945). Francesc CASARES, Compromís amb la justícia. Memòries d’un advocat laboralista

(1958-1978). Jordi CASTELLANOS, Literatura i societat. La construcció d’una cultura nacional. Rosa CONGOST, Les lliçons d’història. El jove Pierre Vilar (1924-1939). Joseph CONRAD, La follia d’Almayer. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret. Joseph CONRAD, La línia d’ombra. Traducció de Marta Bes Oliva. Joseph CONRAD, Memòria personal. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret. Benjamin CONSTANT, Adolphe. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret. Charles DICKENS, Una història de dues ciutats. Traducció de Jordi Arbonès. Andreu DOMINGO, Catalunya al mirall de la immigració. Demografia i identitat

nacional. Fèlix FANÉS, Diari de guerra. Nova York, tardor 2011. Sharon G. FELDMAN, A l’ull de l’huracà. Teatre català contemporani Traducció de Pere Bramon i Neil Charlton. Félix FÉNÉON, Notícies de tres ratlles. Traducció de Joan-Lluís Lluís.

13


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 14

Carles GERHARD, Dues guerres i un exili. Memòries. Pròleg de Borja de Riquer. Jaume GUILLAMET (ed.), El desafiament català. Un relat internacional de la Transició. Jaume GUILLAMET, L’Empordà dels escriptors. Julià GUILLAMON, El tren de la bruixa. Julià GUILLAMON, El barrio de la Plata. Julià GUILLAMON, El barri de la Plata. Patricia HIGHSMITH, Carol. Traducció de Montserrat Morera. Henry JAMES, Els papers d’Aspern. Traducció de Joan Sellent. Franz KAFKA, Carta al pare. Traducció de Ricard Torrents. Heinrich von KLEIST, Michael Kohlhaas. Traducció de Jaume Creus. Nikolai LESKOV, Lady Macbeth del districte de Mtsensk. Traducció de Jaume Creus. Emilio LUSSU, Homes com nosaltres. Traducció de Teresa Muñoz Lloret. Katherine MANSFIELD, Diaris. Traducció de Marta Pera Cucurell. Katherine MANSFIELD, En una pensió alemanya. Traducció d’Anna Llisterri. Emili MANZANO, Pinyols d’aubercoc. Joan-Lluís MARFANY, Llengua, nació i diglòssia. José Luis MARTÍN RAMOS, Territori capital. La guerra civil a Catalunya, 1937-1939. José Luis MARTÍN RAMOS, La rereguarda en guerra. Catalunya, 1936-1937. Andreu MAYAYO, La veu del PSUC. Josep Solé Barberà, advocat. Carme MOLINERO i Pere YSÀS, Els anys del PSUC. El partit de l’antifranquisme

(1956-1981). Aram MONFORT, Barcelona 1939. El camp de concentració d’Horta Gustau MUÑOZ, El vertigen dels dies. Notes per a un dietari. Jaume MUÑOZ JOFRE, Perseguint la llibertat. La construcció de l’espai socialista a

Catalunya, 1945-1982. Josep M. MUÑOZ (ed), Els Quatre Presidents. Entrevistes a Tarradellas, Pujol, Maragall i

Montilla. Irène NÉMIROVSKY, La vida de Txèkhov. Traducció de Margarida Casacuberta. Georges PEREC, L’Eclipsi. Versió d’Adrià Pujol Cruells Georges PEREC, W o el record de la infantesa. Traducció de Margarida Casacuberta. Fernando PESSOA, Escrits sobre Catalunya i Ibèria. Traducció de Víctor Martínez-Gil. Adrià PUJOL CRUELLS, Els barcelonins. Jordi PUNTÍ, Els castellans. Thomas de QUINCEY, Els últims dies d’Immanuel Kant. Traducció de Josep M.

Muñoz Lloret. Ferran REQUEJO, Camins de democràcia. De l’autonomia a la independència. Esteve RIAMBAU, Laya Films i el cinema a Catalunya durant la Guerra Civil. Eduard RIU-BARRERA (ed.), Viatge a la Rússia soviètica. Visions catalanes de l’URSS

(1920-1941).

14


cataleg- llibres-2019_catalegllibres2019 10/04/2019 11:02 Página 15

Judith ROHRER, La nova escola catalana. Arquitectura i política a l’època del

Modernisme (1888-1906). Joseph ROTH, Viatge a Rússia. Traducció de Jaume Creus. Joseph ROTH, El pes fals. Història d’un inspector de pesos i mesures

Traducció de Jaume Creus. Joseph ROTH, La cripta dels caputxins. Traducció de Jaume Creus. Joseph ROTH, Job. Història d’un home senzill. Traducció de Judith Vilar. Santiago RUSIÑOL, Teatre polèmic. Pròleg de Margarida Casacuberta. Santiago RUSIÑOL, En Josepet de Sant Celoni. Santiago RUSIÑOL, La ‘niña gorda’. Santiago RUSIÑOL, El català de la Manxa. Santiago RUSIÑOL, Màximes i mals pensaments. Joan SANTANACH (ed.), Llull x Llull. Una antologia de textos de Ramon Llull. Antoni SEGURA, Euskadi, crònica d’una desesperança. Simona ŠKRABEC, Torno del bosc amb les mans tenyides. Lluís SOLÀ, La paraula i el món. Assaigs sobre poesia. Robert L. STEVENSON, L’emigrant amateur. Traducció d’Anna Llisterri. August STRINDBERG, La gent de Hemsö. Traducció de Carolina Moreno Tena. August STRINDBERG, Tot sol. Traducció de Carolina Moreno Tena. Marina SUBIRATS, Barcelona: de la necessitat a la llibertat. Les classes socials

al tombant del segle XXI. Josep TERMES, Història del moviment anarquista a Espanya (1870-1980). Joan TODÓ, L’horitzó primer. Marian VAYREDA, Records de la darrera carlinada. Federico VÁZQUEZ OSUNA, Anarquistes i baixos fons. Poder i criminalitat

a Catalunya (1931-1944). Federico VÁZQUEZ OSUNA, La justícia durant la Guerra Civil. El Tribunal de Cassació de Catalunya (1934-1939). Virginia WOOLF, Flush. Traducció de Jordi Fernando. Émile ZOLA, La bèstia humana. Traducció de Josep M. Muñoz Lloret.

Tot el catàleg, informació i continguts extres a

www.elsllibresdelavenc.cat

15


portada2019_cobertes cataleg 2019 10/04/2019 10:53 Página 2

Una editorial que conjuga literatura i assaig, memòria personal i memòria col·lectiva, reconstrucció del passat i mirada sobre el present

L’Avenç SL Passeig de Sant Joan, 26, 2n 1a 08010 Barcelona 93 245 79 21 www.lavenc.cat Contacte Núria Iceta ¡ niceta@lavenc.cat ¡ 610 40 72 09 Distribució RBA llibres ¡ 902 213 413 www.elsllibresdelavenc.cat revistalavenc @L_Avenc editorial_lavenc

L’Avenç forma part de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en Català

www.llegirencatala.cat

Profile for L'Avenç

Catàleg Els Llibres de L'Avenç 2019  

Catàleg Els Llibres de L'Avenç 2019  

Profile for niceta
Advertisement