Page 1

WK 2014

BRAZILIË drie weken lang in de krant! Special over het wereldkampioenschap voetbal

Het WK voetbal 2014 vindt plaats van donderdag 12 juni tot en met zondag 13 juli in Brazilië. De oranjekoorts zal in Nederland hopelijk weer tot grote hoogten stijgen. Voor u als ondernemer een uitgelezen kans om in deze periode extra omzet te behalen. Rodi Media zorgt voor een trefzeker WK. Met speciale WK-acties kunt u uw bedrijf bij een brede doelgroep promoten.

WK 2014 Vanaf week 23 brengen wij drie weken lange in onze huis-aan-huis kranten een zeer complete WK 2014 special met o.a.:

Drie weken lang een weekend Hampshire!

Noordzeearrangement voor twee personen

Leuke oranjepuzzels themapagina’s met fantastische prijzen voor de lezers Goede originele redactie afgewisseld met advertenties Een speelschema

Profiteer van deze oranje special en verhoog uw rendement! Uw bedrijf op effectieve wijze onderscheiden

Een speciale WK-actie promoten

Uw producten en/of diensten extra onder de aandacht van uw doelgroep brengen

Het kan allemaal bij Rodi Media


WK KOORTS VANAF WEEK 23 BIJ RODI MEDIA

WK 2014 BRAZILIË

Adverteer drie weken lang in de WK special van Rodi Media, of wilt u MEER? losse advertentie bij of naast de redactie

waar is de bal?

oranje kennisquiz Cruijff

Special over het wereldkampioenschap voetbal

John Heitinga wil vlammen met mix van jong en oud

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

“We willen vlammen. Nu is het moment aangebroken. De selectie bestaat uit een ideale mix van jong en oud. We hebben de ideale leeftijd om eindelijk weer een prijs te pakken,” blikt de 28-jarige stopper van Everton vooruit op de strijd, die op 8 juni losbarst in Polen en Oekraïne. “We hebben twee jaar geleden al een finale meegemaakt en alle spelers hebben sindsdien alleen maar nog meer ervaring opgedaan. Ik ben goed in vorm en dat gevoel wil ik meenemen naar Oranje. Dat geldt ook voor de andere spelers. Iedereen lijkt op tijd fit. En we hebben iedereen nodig.” Het keurkorps van bondscoach Bert van Marwijk zit echter in een loodzware poule. “Om Europees kampioen te worden, moet je elk land verslaan. Duitsland, Portugal en Denemarken spelen ook niet graag tegen ons. Het is belangrijk dat we tegen de Denen direct goed beginnen. We hebben nog wat goed te maken, als ik het jaar 1992 noem.” Toen strandde Oranje in de halve finale na strafschoppen. “De eerste klap in een eindtoernooi telt altijd zwaar door. Maar ook tegen de Duitsers en Portugezen hebben we iets recht te zetten. We gaan ervoor en willen de beker.” “We willen vlammen. Nu is het moment aangebroken. De selectie bestaat uit een ideale mix van jong en oud. We hebben de ideale leeftijd.

Vroeger, in de tijd van Truus van Hanegem, Maya Suurbier, Loes Rijsbergen en Danny Cruijff, was het ondenkbaar dat spelersvrouwen werkten. Laat staan dat ze druk bezig waren een eigen maatschappelijke carrière op te bouwen. Nee, de vrouwen van onze voetbalhelden zorgden voor de kinderen, gingen gezamenlijk shoppen tot ze er bij neervielen en bespraken hun kersverse aankopen al sherry drinkend in de bestuurskamer van de club waar manlief onder contract stond.

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Engeland

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Neeskens

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Andres Iniesta zorgde twee jaar geleden voor een grote deceptie. Op het moment dat de Spaanse middenvelder de winnende treffer in de WK-finale binnenschoot, stond John Heitinga niet meer op het veld na een rode kaart. Nu wil de centrale verdediger met zijn teamgenoten van Oranje revanche halen op het komende Europese Kampioenschap.

Meer dan een spelersvrouw

ADVERTENTIE 1/4 130 mm x 195 mm

guus Hiddink

Maar die vlieger gaat voor een deel van de spelersvrouwen al lang niet meer op. Macht en roem heeft meer dan een erotiserende uitwerking op de dames, zo blijkt. Want de échte klassieke voetbalvrouw, behoort tot een uitstervend ras. Spelersvrouwen hoeven al lang niet meer op (te) jonge leeftijd voor het nageslacht te zorgen (‘dat houdt de speler lekker bij zijn gezinnetje’), om binnen tien jaar bij het grof vuil te worden gezet. Nee, voetbalvrouwen willen een eigen carrière! En als het even kan nóg succesvoller dan manlief. Naar het schijnt krijgt Rafael alimentatie van Sylvie, mocht het showbizzpaar uit elkaar gaan.

Ronald Koeman

En wie had dit vier jaar geleden kunnen bedenken? Spanje, dat was toch dat land dat op ieder toernooi op grond van het spelerspotentieel tot de titelfavorieten werd gerekend, maar altijd met het

schaamrood op de kaken via de zijdeur afging? Nota bene op het eigen WK in 1982 verloor de ploeg van NoordIerland en wist het niet te winnen van Honduras. De verklaring? Spanje bestaat eigenlijk niet. Als het land al geen eenheid uitstraalde, sloeg dat bewust of onbewust over op de spelers. Veel mensen in Baskenland of Catalonië zal het worst zijn hoe het nationale elftal presteert, anderen hopen zelfs vurig dat Spanje verliest.

ORANJE KENNISQuIZ

Doe mee en win fantastische prijzen!

ANTWOORD De bal staat in vak:

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 195 mm

Doe mee en win fantastische prijzen!

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

In deze actiefoto hebben wij de bal “weggepoets” kijk goed naar de actiefoto en geef aan welke adverteerder volgens u het juiste letter in zijn advertentie heeft staan. Als u denkt het antwoord te weten stuur dan uw oplossing per post: Rodi Media o.v.v. Waar is de bal, postbus 150, 1723 ZK NoordScharwoude of via internet: www.rodi. nl en klik op de WK-banner. Vergeet niet onderstaande slagzin af te maken!

Hieronder ziet u zes vragen hebben die betrekking hebben op het Nederlands elftal. De antwoorden vindt u terug in de advertenties op deze pagina. Maar let op in de advertenties staan ook antwoorden verwerkt die niet kloppen en waarmee u

op het verkeerde been wordt gezet. Als u denkt het antwoord te weten stuur dan uw oplossing per post: Rodi Media o.v.v. Oranje kennisquiz, postbus 150, 1723 ZK Noord-Scharwoude of via internet www.rodi.nl en klik op de WK-banner.

VERgEET NIET DE SLAgZIN Af TE MAKEN!

Welk land versloeg Nederland tijdens de Ek finale van 1988? Antwoord

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Wie heeft de meeste interlands voor het Nederlands elftal gespeeld? Antwoord

Welke Nederlandse voetbal is bekend geworden met rugnummer 14?

Wie is de huidige 'topscorer aller tijden' van Oranje?

Het Nederlands elftal gaat...

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 195 mm

Antwoord

Antwoord

Edwin van de Sar

SLAgZIN

Hans van Breukelen

Tijdens dit WK... (Foto Vincent de Vries / Rodi Media)

Wie is de huidige 'topscorer aller tijden' van Oranje? Wat kunt u winnen: Het fantastische prijzenpakket bestaat uit een breedbeeld televisie, een iPad Air en maak kans op een weekend arrangement! De prijswinnaars worden op de hierboven genoemde site op 14 juli bekend gemaakt op www.rodi.nl.

Spanje wéér de topfavoriet Nog nooit won een Europees land drie grote voetbaltoernooien op rij en nog nooit is er een Europees kampioen in geslaagd om de titel met succes te verdedigen. Toch is Europees-, en wereldkampioen Spanje de enige echte topfavoriet voor het Europese goud.

Rinus Michels

WAAR IS DE BAL?

Maar vier jaar geleden, op het EK in Oostenrijk en Zwitserland, maakte bondscoach Luís Aragones een einde aan de verdeeldheid binnen het Spaanse elftal. Voor de eerste keer sinds de dood van dictator Franco had Spanje als een eenheid geopereerd. De Catalanen Xavi, Puyol, Fabregas en Capdevila streden zij aan zij met de Madrilenen Casillas en Fernando Torres, de Bask Xabi Alonso, de Andalusiërs Marchena en Sergio Ramos en de van de Canarische Eilanden afkomstige David Silva.

Twee jaar geleden deed Spanje het op het WK onder de nieuwe bondscoach Vicente del Bosque nog eens dunnetjes over. En de kern van dat succesvolle elftal is nog steeds intact. Negen basisspelers, onder wie de ‘blaugrana’ Xavi en Iniesta en de Madrileense aanvoerder Iker Casillas zijn afkomstig van de twee beste clubteams van de wereld: FC Barcelona en Real Madrid. Maar dat ook deze twee superteams te verslaan zijn, hebben Chelsea en FC Bayern München.

Antwoord

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Wat kunt u winnen: Het fantastische prijzenpakket bestaat uit een breedbeeld televisie, een iPad Air en maak kans op een weekend arrangement! De prijswinnaars worden op de hierboven genoemde site op 14 juli bekend gemaakt op www.rodi.nl.

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm Wie heeft veruit de meeste interlands als bondscoach van Oranje op zijn naam?

KNIp uIT EN STuuR Op: KNIp uIT EN STuuR Op:

WEEK 1 - MIDWEEK

Naam: Naam: Adres:

Antwoord

Adres: Tel: Tel:

WEEK 1 - MIDWEEK

ADVERTENTIE 1/2 265 mm x 195 mm Robin van persie

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ALLE WEDSTRIJDEN TE ZIEN Op EEN gROOT SCHERM!

LIVE BIJ ONS TE ZIEN!

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

SpANJE

AuSTRALIË

NEDERLAND

NEDERLAND

NEDERLAND

CHILI

vrijdag 13 juni 21:00 uur

woensdag 18 juni 18:00 uur

maandag 23 juni 18:00 uur

vs

gROeP A

gROeP B

bRAZIlIË KROATIË MexIcO KAMeROeN

SPANje NeDeRlAND cHIlI AuSTRAlIË

gROeP C

gROeP D

cOlOMbIA gRIeKeNlAND IVOORKuST jAPAN

uRuguAy cOSTA RIcA eNgelAND ITAlIË

gROeP E

gROeP f

gROeP g

gROeP H

ZWITSeRlAND ecuADOR fRANKRIjK HONDuRAS

ARgeNTINIË bOSNIË-HeRZegOVINA IRAN NIgeRIA

DuITSlAND PORTugAl gHANA VeReNIgDe STATeN

belgIË AlgeRIje RuSlAND ZuID-KOReA

ZATeRDAg 14 juNI

ZONDAg 15 juNI

MAANDAg 16 juNI

DINSDAg 17 juNI

WOeNSDAg 18 juNI

DONDeRDAg 19 juNI

VRIjDAg 20 juNI

ZATeRDAg 21 juNI

ZONDAg 22 juNI

MAANDAg 23 juNI

DINSDAg 24 juNI

WOeNSDAg 25 juNI

DONDeRDAg 26 juNI

gROup gROeP A gROeP A gROeP b gROeP b gROeP c gROeP D gROeP D gROeP c gROeP e gROeP e gROeP f gROeP g gROeP f gROeP g gROeP H gROeP A gROeP H gROeP b gROeP A gROeP b gROeP c gROeP D gROeP c gROeP D gROeP e gROeP e gROeP f gROeP g gROeP f gROeP H gROeP g gROeP H gROeP b gROeP b gROeP A gROeP A gROeP D gROeP D gROeP c gROeP c gROeP f gROeP f gROeP e gROeP e gROeP g gROeP g gROeP H gROeP H

THuIS bRAZIlIË MexIcO SPANje cHIlI cOlOMbIA uRuguAy eNgelAND IVOORKuST ZWITSeRlAND fRANKRIjK ARgeNTINIË DuITSlAND IRAN gHANA belgIË bRAZIlIË RuSlAND AuSTRAlIË KAMeROeN SPANje cOlOMbIA uRuguAy jAPAN ITAlIË ZWITSeRlAND HONDuRAS ARgeNTINIË DuITSlAND NIgeRIA ZuID-KOReA VeR. STATeN belgIË AuSTRAlIË NeDeRlAND KAMeROeN KROATIË ITAlIË cOSTA RIcA jAPAN gRIeKeNlAND NIgeRIA bOSNIË- HeRZ. HONDuRAS ecuADOR VeR. STATeN PORTugAl ZuID-KOReA AlgeRIje

uIT KROATIË KAMeROeN NeDeRlAND AuSTRAlIË gRIeKeNlAND cOSTA RIcA ITAlIË jAPAN ecuADOR HONDuRAS bOSNIË-HeRZ. PORTugAl NIgeRIA VeR. STATeN AlgeRIje MexIcO ZuID-KOReA NeDeRlAND KROATIË cHIlI IVOORKuST eNgelAND gRIeKeNlAND cOSTA RIcA fRANKRIjK ecuADOR IRAN gHANA bOSNIË- HeRZ. AlgeRIje PORTugAl RuSlAND SPANje cHIlI bRAZIlIË MexIcO uRuguAy eNgelAND cOlOMbIA IVOORKuST ARgeNTINIË IRAN ZWITSeRlAND fRANKRIjK DuITSlAND gHANA belgIË RuSlAND

TIJDSTIp&STADION 22.00 uuR, SAO PAulO 18.00 uuR, NATAl 21.00 uuR, SAlVADOR 24.00 uuR, cuIAbA 18.00 uuR, belO HORIZONTe 21.00 uuR, fORTAleZA 24.00 uuR, MANAuS 03.00 uuR, RecIfe 18.00 uuR, bRASIlIA 21.00 uuR, PORTO AlegRO 24.00 uuR, RIO De jANeIRO 18.00 uuR, SAlVADOR 21.00 uuR, cuRITIbA 24.00 uuR, NATAl 18.00 uuR, belO HORIZONTe 21.00 uuR, fORTAleZA 24.00 uuR, cuIAbA 18.00 uuR, PORTO AlegRe 21.00 uuR, MANAuS 24.00 uuR, RIO De jANeIRO 18.00 uuR, bRASIlIA 21.00 uuR, SAO PAulO 24.00 uuR, NATAl 18.00 uuR, RecIfe 21.00 uuR, SAlVADOR 24.00 uuR, cuRITIbA 18.00 uuR, belO HORIZONTe 21.00 uuR, fORTAleZA 24.00 uuR, cuIAbA 18.00 uuR, PORTO AlegRe 21.00 uuR, MANAuS 24.00 uuR, RIO De jANeIRO 18.00 uuR, cuRITIbA 18.00 uuR, SAO PAulO 22.00 uuR, bRASIlIA 22.00 uuR, RecIfe 18.00 uuR, NATAl 18.00 uuR, belO HORIZONTe 22.00 uuR, cuIAbA 22.00 uuR, fORTAleZA 18.00 uuR, PORTO AlegRe 18.00 uuR, SAlVADOR 22.00 uuR, MANAuS 22.00 uuR, RIO De jANeIRO 18.00 uuR, RecIfe 18.00 uuR, bRASIlIA 22.00 uuR, SAO PAulO 22.00 uuR, cuRITIbA

uITSLAg -

vs

RODI MEDIA

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Leo Beenhakker

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Sovjet-unie

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

patrick Kluivert

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Flyer totaalpakket

krant totaalpakket

strook om de krant

Laat tijdens het WK 2014 uw flyer of folder bij ons Flyer Totaalpakket, opmaken, drukken & huisde alles-in-één-service aan-huis verspreiden. voor flyers

Tegen een aantrekkelijk tarief uw eigen krant laten opmaken, drukken & huis-aan-huis verspreiden.

Uniek en onderscheidend! Deze prominente plaats zet uw bedrijf letterlijk voorop!

WK SpEELSCHEMA

WEDSTRIJDSCHEMA DATuM DONDeRDAg 12 juNI VRIjDAg 13 juNI

vs

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

Meer mogelijkheden!

live bij ons te zien

wk speelschema ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ACHTSTE fINAle TEAM

TEAM

28-6-2014

18:00

NR 1 gROeP A

NR 2 gROeP b

-

1

28-6-2014

DATuM

22:00

NR 1 gROeP c

NR 2 gROeP D

-

2

29-6-2014

TIJD

18:00

NR 1 gROeP b

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

uITSLAg

NR 2 gROeP A

-

3

29-6-2014

22:00

NR 1 gROeP D

NR 2 gROeP c

-

4

30-6-2014

18:00

NR 1 gROeP e

NR 2 gROeP f

-

5

30-6-2014

22:00

NR 1 gROeP g

NR 2 gROeP H

-

01-7-2014

18:00

NR 1 gROeP f

NR 2 gROeP e

-

7

01-7-2014

22:00

NR 1 gROeP H

NR 2 gROeP g

-

8

6

KWART fINAle 04-7-2014

22:00

04-7-2014

18:00

WINNAAR

1

WINNAAR

WINNAAR

5

WINNAAR

2

-

9

6

-

10

05-7-2014

22:00

WINNAAR

3

WINNAAR

4

-

11

05-7-2014

18:00

WINNAAR

7

WINNAAR

8

-

12

08-7-2014

22:00

WINNAAR

9

WINNAAR

10

-

13

09-7-2014

22:00

WINNAAR

11

WINNAAR

12

-

14

HALVE fINAle

DERDE / VIERDE PlAATS 12-7-2014

22:00

VeRlIeZeR

13-7-2014

21:00

WINNAAR

13

VeRlIeZeR

14

-

fINALE

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

13

WINNAAR

ADVERTENTIE 1/8 130 mm x 95 mm

14

-

Informatie of reserveringen: T 0226 333311 • E advies@rodi.nl HUIS-AAN-HUIS KRANTEN

ROTATIEDRUKWERK

DRUKWERKVERSPREIDING

MEER MEDIA

Flyer Totaalpakket 2014 - 01.indd 1

Editie

Kompas De Drom Noord Amsterdams Nieuwsblad Heerhugowaards Nieuwsblad Almere DEZE WEEK Zaans Stadsblad Langedijker Nieuwsblad Bergens Nieuwsblad Contact Alkmaars Nieuwsblad De Medemblikker / De Koggenlander Ons Streekblad Purmerends Nieuwsblad Weekblad Huis aan huis Haarlem dit Weekend Groene Hart op Zondag West Friesland op Zondag Zaanstreek op Zondag Den Helder op Zondag Alkmaar op Zondag Schagen op Zondag Purmerend op Zondag Schermer / Beemster op Zondag Kennemerland op Zondag

Oplage

24.900 30.000 40.000 39.400 86.500 69.800 17.900 10.200 6.600 41.600 23.400 21.900 41.300 32.300 83.000 16.100 71.900 72.900 29.100 101.200 38.600 56.820 10.000 52.500

18-12-2013 14:38:48

1/1 Pagina

1/2 Pagina

1/4 Pagina

1/8 Pagina

Per plaatsing

Per plaatsing

Per plaatsing

Per plaatsing

€ 730 € 670 € 665 € 790 € 1.145 € 835 € 740 € 305 € 235 € 715 € 700 € 505 € 765 € 570 € 1.030 € 380 € 810 € 895 € 645 € 1.325 € 755 € 860 € 210 € 855

€ 380 € 350 € 350 € 415 € 600 € 440 € 385 € 160 € 125 € 375 € 365 € 265 € 400 € 300 € 540 € 200 € 425 € 470 € 340 € 695 € 395 € 455 € 110 € 450

€ € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

€ 105 € 95 € 95 € 115 € 165 € 120 € 105 € 45 € 35 € 105 € 100 € 75 € 110 € 80 € 150 € 55 € 115 € 130 € 95 € 190 € 110 € 125 € 30 € 125

200 185 185 220 315 230 205 85 65 195 190 140 210 155 285 105 225 245 175 365 210 240 60 235

Mailing WK 2014 Rodi Media  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you