Page 1


NHTV Theater NHTV Theater is een zeer actieve, creatieve en gezellige studenten-theatervereniging, die veel doet voor zowel haar leden alsmede de maatschappij. Opgericht in 2005 en ongeveer 75 leden één van de grootste studententheaterverenigingen van ons land, is NHTV Theater dé (theater)vereniging voor studenten in Breda. Doel van onze vereniging is kansen creëren waarin persoonlijke ontwikkeling binnen het theatervakgebied centraal staat. Door de organisatie van producties en activiteiten, waaraan leden kunnen participeren, worden deze kansen gecreëerd en benut. Dit alles doen wij met ons motto ‘Stralen doe je bij NHTV Theater!’. Onze vereniging biedt, naast het maken van theater, studenten ook de kans om van het studentenleven in Breda te genieten. Wij onderscheiden ons dan ook met de benaming theaterstudentenvereniging (TSV), wat aangeeft dat we een combinatie van beide zijn. Door deze structuur is onze vereniging uniek ten opzichte van beide andere verenigingen. Onze unieke samenstelling en gang van zaken zorgt voor een zeer productieve houding bij het bijeenbrengen van sponsoren, fondsen en subsidies.

Creatief, innovatief, meedenkend en meewerkend. Vier van de vele argumenten, om uw naam aan NHTV Theater te verbinden!


Doelgroep De overalldoelgroep van NHTV Theater is niet één groep mensen met dezelfde interesses en meningen. Deze overalldoelgroep is bij NHTV Theater te scheiden in twee verschillende doelgroepen die door ons gedefinieerd zijn als ‘de vereniging’ en ‘de bezoekers’. Indien we beide doelgroepen combineren, definiëren we alle mensen die NHTV Theater bereikt. ‘De Vereniging’ De gedefinieerde doelgroep ‘de vereniging’ bestaat uit studenten van de NHTV Hogeschool in Breda. Deze mensen participeren binnen de verenging in de musical- en theaterproducties, alsmede de verenigingsactiviteiten. ‘De Bezoekers’ De doelgroep ‘de bezoekers’ bestaat uit ruim 16.000 studenten van alle hoger onderwijs instellingen in de Gemeente Breda (NHTV, Avans, KMA), alsmede de jongvolwassen burgers van de Gemeente Breda en omstreken. ‘De bezoekers’ participeren niet in verenigingsactiviteiten, maar bezoeken de musical- en toneelproducties van NHTV Theater. Bereik NHTV Theater bereikt haar doelgroep op verscheidene manieren, voornamelijk door prominent in contact te treden met haar doelgroep. Dit doen we doormiddel van onze musical- en theaterproducties, het ontplooien van Social-Media activiteiten en actieve promotiecampagnes. Onze doelgroep is voornamelijk te vinden in de publieke ruimte, denk hierbij aan onderwijsinstellingen, de binnenstad en horeca gelegenheden in en rondom dit stadshart. Uiteraard focussen wij onze promotie activiteiten op deze doelgroep gerelateerde plaatsen. Er wordt getracht elke productie minimaal drie keer op te voeren. De capaciteit is afhankelijk van de locatie. Daarbij gaat NHTV Theater altijd langs alle introductie kampen van de NHTV. T-shirts zijn verplicht om op alle dagen gedragen te worden. Het aantal studenten dat op intro kamp gaat is gemiddeld 3000.

Promotie tijdens onze musical- en theaterproducties. Prominent in contact treden met de doelgroep, de manier van NHTV Theater!


Stralen doet u ook bij NHTV Theater! NHTV Theater en haar activiteiten bereikt veel studenten en theaterliefhebbers in de Gemeente Breda. Wij bieden externe relaties de mogelijkheid om zichzelf op eigenwijze te profileren, met behulp van onze vereniging alsmede onze activiteiten, om een zeer interessante doelgroep te bereiken. Volop mogelijkheden Uzelf op een eigen en vaak unieke wijze neerzetten, vraagt flexibiliteit en professionaliteit. Dit is iets wat NHTV Theater u uitstekend kan bieden. Wij bieden u tal van mogelijkheden om uzelf te kunnen profileren bij onze musical- en theaterproducties, alsmede bij onze activiteiten. Dit in de vorm van vermelding op poster, website, social media, T-shirts maar ook via zaalreclame, productplaatsing, narrowcasting op de NHTV, etc.

Veel is mogelijk bij NHTV Theater!


Wat NHTV Theater produceert 1.

Musical- en theaterproducties Middels musical- en theaterproducties brengen wij actuele en nieuwe thema’s op een lucratieve manier over naar onze doelgroep. NHTV theater biedt haar leden de kans om talent te ontwikkelen in zowel een musical- als toneelvoorstelling. Zowel op het podium als achter de schermen, op zakelijk en artistiek gebied.

2.

Interne activiteiten Eens in de maand organiseert NHTV Theater een activiteit voor al haar leden. De activiteit is ofwel gerelateerd aan theater ofwel aan het creëren van het verenigingsgevoel.

3.

Workshops Tijdens workshops leren leden over alles in en rondom het theater. Er wordt vooral een plek gecreëerd waar semiprofessionele begeleiders met een gezellige groep studenten veel plezier maken en de passie voor theater delen!

4.

Externe activiteiten Externe activiteiten zijn aanvragen/verzoeken van externe contacten aan NHTV Theater. Dit kan bijvoorbeeld een ludieke opruimactie zijn op een Hogeschool, een zwarte pieten show bij een bepaald

bedrijf, of bijvoorbeeld het geven van een theaterworkshop. Deze externe activiteit kan eenmalig zijn of op structurele basis.

5.

Studiereis NHTV Theater tracht jaarlijks een studiereis naar het buitenland te organiseren, voor een kijkje in de keuken elders.


6.

Projecten Naast de jaarlijkse producties en activiteiten die NHTV Theater initieert, realiseert NHTV Theater ook nieuwe projecten. Een voorbeeld van een dergelijk project is ‘Theater Stopt Niet!’. Dit is een innovatief project, dat samenhangt met de door NHTV Theater gecreëerde musicalproductie. Tijdens een musicalproductie krijgen leerlingen van middelbare scholen een kijkje achter de schermen, alvorens zijn de musicalproductie bezoeken. Daarnaast kunnen zijn participeren in het proces van het maken van de musicalproductie.


Contact Bent u geĂŻnspireerd, wenst u meer informatie of wilt u te weten komen welke mogelijkheden NHTV Theater u kan bieden? Neem dan contact op met de PR CoĂśrdinator. Bezoekadres (Alleen op afspraak!) N2.201 Mgr. Hopmanstraat 1 4817 JT Breda Postadres Postbus 3917 4800 DX Breda Digitale adressen www.nhtvtheater.nl Algemene vragen: info@nhtvtheater.nl Specifieke vragen: pr@nhtvtheater.nl


NHTV Theater  

NHTV Theater is een studenten-theatervereniging in Breda. Elk jaar worden er toneel en musical stukken geproduceerd uitsluitend door student...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you