Page 8

8

Ingen jul uten Julehefter Julen nærmer seg, øg de klassiske juleheftene dukker igjen opp i butikkenes bladstativ. For at du skal vite hva du får, når du går til innkjøp av årets julelektyre, har Bulle i år, tradisjonen tro, anmeldt mange av årets julehefter.

Tommy og liger'n [27 kr) Til tross for at du sannsynligvis har lest absolutt alle historiene før, og at ingen av dem har noe med jul å gjøre, er Tommy og Tigeren likevel en sikker vinner.

Jens von Bustenskjold [24,50 kr)

Kapteinens Jul & Knoll og Tott [24,50 kr og 27 kr)

Det er sannsyn li gvis få som kommer til å kjøpe dette juleheftet, og sannsynligvis enda færre som kommer til å lese det. Historien med Gurine, Plassbakk-kallen og Bustenskjold som steker flesk er · langt fra .spennende. Tegningene i svart/hvitt førte ti I at dette heftet kom dårligst ut av samtlige hefter Bulle anmeldte.

Dette er to av de mest klassiske juleheftene. Knoll og Tott ble utgitt første gang i 1912, og er i følge sjefsredaktør Sven Erik Sørland i Egmont Serieforl ag det mestselgende juleheftet. Riktignok handler ingen av historiene om jul, men ettersom heftene scorer såpass høyt på tradisjon er de to heftene våre julefavoritter.

Pondus God Juling [32,50 kr) Pondus scorer høyt, og vi lle fått bra terningkast dersom Bulle hadde operert med det. Ti av sidene inneholder morsomme julestriper, og Pondus få.r også et stor pluss for original tittel.

r

Billy [27kr) Historiene fra Sumpleiren er i årets julehefte under gjennomsnittet. Dette er et julehefte som bare er nødvendig å kjøpe dersom 1. juledag oppleves som ekstremt lang og kjedelig. .

Emie Julespesial [32,50 kr) Det dyreste julehefte Bulle anmeldte var absolutt verdt prisen. Flere av historiene er relatert til julen, og for de som liker humor der det spøkes med alle som ikke er så smarte som oss på NHH , er dette et av årets beste j uleheftekjøp.

Andy Cap p [24,50 kr) Et julehefte som ikke skiller seg ut hverken positivt eller negativt. Ingen av histori ene er på noen som helst måte relatert til juten, og du bør kjøpe mange andre julehefter før du bruker pengene dine på dette.

Nissens Jul: Barnas eget Julehefte [27,50 kr) Et julehefte som inneholder julehistorier, fi nn-fem-fei l-oppgaver og fargeleggingstegninger. I følge redaktøren av heftet er dette et tradiDonald Duck & Co [27 kr) sjonelt julehefte beregnet for barn, Et av de normalt mestselgende juleog ettersom vi ikke helt faller inn heftene var i år en skuffelse. Histounder den kategorien er det vanskeriene handler riktignok om jul og lig å bedømme. Det trekker også juleforberedelser, men de er langt ned at tegn i ngene i heftet ser ut som fra noen Donaldklassikere. Bulle de er hentet fra en av Torbjørn Eganbefaler heller alle Disney-fans å ners lesebøker fra sekstitallet, og de . ta opp julaftens Di sneykavalkade på spennende historiene redaktøren lovideo, og se denne flere ganger i vet oss var alt annet enn spennende. julen fremfor å bruke 27 kroner på årets julehefte fra Donald Duck &

Co.

K7 Bulletin nr 12 - 1999  

Jul, hoho! i en bolle, og hell blandingen over. Rør til smøret er smeltet. Knekk Når du har fått det som du vil ha det, limer du delene samm...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you