Page 5

tirsdag 23. november

5

Julebulle

5 PÅ SERVICEBYGGET OM JULEGAVER Ved Ylva og Maria Spørsmål: -Din kj ipeste ? -Til den som har alt? -Årets ønske?

Visste du at nissen har et kamera i magen som tar bilde av alle barna ,han besøker? Disse henger han opp på hybelen sin på låven på Nordpolen, slik at han husker hvert år hvem han skal lage gaver til. Gavene selger han så til barna neste år - gratis! Vi tok turen til Blokksberg barnehage, nærmeste nabo til Hatleberg for å høre hva nissen egentlig driver med. Vi møtte Emma, Ingrid, Silje, Amund og Vegard.

Ida Meland, ekspeditrise Studia -Varmeflaske, fra kjæresten min. -Tj a, p appa ønsker seg rollerbl ades. -Mobiltelefon .

Trangt på låven I julen bor det en nisse i hvert land, ellers v ille det j o blitt trangt på låven. M en de dagene det ikke er jul så bor de all e på Nordpolen, hvor de sover og lager pakker sammen med j ul ebarna . Og julebarna er både større og mindre enn andre barn. Noen er på størrelse med hånden min, viser Silje oss.

Ragnar Furru, 2. kull -Jeg har aldri fått noen gaver til jul, jeg. -Snille barn. -Definitivt ikke snille barn, det ville blitt den kjipeste gaven jeg kunne fått.

Kamera i magen De er alle enige i at nissen har re insdyr og slede som frakter ham rundt til alle husene. For å komme inn må nissen gå ned i pipa. For nissen har jo ikke nøkkel. Det er det j o bare de som bor der som har. Ingen har jo nøkkel til andre hus enn sitt eget! Amund er veldig bestemt på dette pu nktet. Og de andre nikker. At nissen har et kamera inne i magen, er noe alle vet. Han er jo så glemsk. Kanskje ikke så rart når man er 100 milliarder år og har skjegg helt ned t il puppene.

Nissen kan alt Emma som ønsker seg en ekte hest til jul, ser ingen problemer ved dette. Nissen fikser sånt. Han kan alt han. En hest er det jo bare å pakke inn. Om man har nok papir.

Ingrid tenker på h va hun ø nsker seg til jul.

Og gress. For mat må den jo ha. Ingrid, Silje og Amund ønsker seg også hest, men ikke sånn ordent lig hest. Vegard ønsker seg bilgarasje med heis. Den må ikke være sånn som han har fra før, men en jernbilgarasje.

Jorunn Henriksen, kantinemedarbeider Servicebygget. -Ingen kji pe gaver, det er hjertelaget som teller. - Blomster. -Ny krøll!ang.

Torben Simonsen og Sigvar &arfors, 4. klasse -Underbukser og sokker. -Hadde jeg hatt en bestefar ville jeg gitt ham en stokk, blomster til mormor. -Radiostyrt bil og playstation.

Are Christian Hegdal, 3. kull

N issen har sååååååååå langt skjegg.

-Militærunderbukse. -Tilgang til perfekte karakterer, designnips og fritid . -Reisekasse til Brasil.

K7 Bulletin nr 12 - 1999  

Jul, hoho! i en bolle, og hell blandingen over. Rør til smøret er smeltet. Knekk Når du har fått det som du vil ha det, limer du delene samm...

K7 Bulletin nr 12 - 1999  

Jul, hoho! i en bolle, og hell blandingen over. Rør til smøret er smeltet. Knekk Når du har fått det som du vil ha det, limer du delene samm...