Page 1


Kjære fremtidige sympsjonærer - vi trenger deg! Vil du være med å lage Nord-Europas største studentdrevne konferanse for arbeidslivet? Jeg håper det! Om et år skal vi, studentene på NHH, lage tidenes konferanse der vi samler kremen av det norske arbeidslivet. All undervisning legges på is i to dager, for å slippe næringslivsledere, politikere og ledende akademikere inn på skolen. De skal få oppleve vår entusiasme, engasjeres og utfordres, i det vi feirer 30-års jubileet til NHH-Symposiet. De skal få ny kunnskap, og sammen med oss finne nye løsninger og vinklinger på de store utfordringene for Norge fremover.

om å være med på noe stort, eller et ønske om å utfordre deg selv på en måte du aldri har gjort før, da har du mer enn nok. Vi ansetter i denne runden gruppeledere, mellomledere og flere spennende sympsjonærstillinger. Kom innom på stand og slå av en prat. Hvis du har lyst til å være med på skape tidenes konferanse i 2013, håper jeg at du søker nå! Sammen skal vi gi deltakerne og oss selv en opplevelse vi aldri vil glemme! Vi skal skape NHH-Symposiet 2013!

Det finnes utallige gode grunner for å bli med i NHH-Symposiet. Du vil få unik erfaring, du vil være med å lage Norges best forberedte konferanse, og du vil bli en del av den herlige sympfamilien. Har du aldri arrangert en konferanse før eller solgt deltakerplasser til flere hundre mennesker? Slapp av, det gjør ingen ting. Har du derimot glød, pågangsmot, et ønske

Sigve Garsjø Leder

934 04 917

sigve@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

2


Om NHH-Symposiet? • NHH-Symposiet er Nord-Europas største studentdrevende konferanse for arbeidslivet, og arrangeres annet hvert år av 300 studenter ved Norges Handelshøyskole i Bergen. • Gjennom 30 år har NHH-Symposiet utviklet seg til en prestisjetung konferanse med over 400 deltakere fra omlag 150 ulike bedrifter. • En rekke kjente mennesker har holdt foredrag ved konferansen, blant annet Kåre Willoch, Henry Kissinger, Janne Carlzon, Gro Harlem Bruntland, Carl Blidt, Jeffrey D.Sachs, H.K.H.Kronprins Haakon og Helge Lund. • NHH-Symposiet har som visjon å være den viktigste arenaen for dagens og morgendagens samfunnsaktører, der nye tanker og ideer skaper løsninger for fremtiden. • Deltakere fra næringsliv, politikk, kulturliv, akademia og studenter utgjør den perfekte møteplass. • Sympsjonærene skal lage Norges beste konferanseopplevelse! Gjennom et engasjerende og dagsaktuelt tema, inspirerende foredragsholdere, entusiastiske og serviceorienterte studenter.

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

3


HR-seksjonen ”Den største gleden en kan ha, er å gjøre andre glad” –Ukjent Human Resources. Det er kjernen i NHHSymposiet! Den viktigste ressursen i organisasjonen er sympsjonærene. HRseksjonens viktigste oppgave er å sørge for at sympsjonærene har motivasjonen,

gleden og redskapene de trenger for å gjøre sitt arbeid. Sammen skal vi sørge for at vi har tidenes mest fornøyde sympsjonærer! På veien kan vi garantere spennende utfordringer, glede, latter og ikke minst masse nye venner. Kom i armkroken vår! High five!

Runar Wiksnes HR-sjef

993 51 235

runar@symposiet.no

Line Torgersen

Assisterende HR-sjef

414 35 178

line.torgersen@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

4


Sekretærer (4 stillinger) Som sekretær for NHH-Symposiet vil du bli kjent med mange mennesker som vil prege ditt neste år på NHH, og det er det bare å glede seg til - fordi alle sammen er skikkelig supre folk! Du skal blant annet stå til disposisjon for de andre gruppene når de trenger hjelp, referere fra møter og ha ansvar for kontoret. Som referent vil du få en unik innsikt i seksjonen du skriver for. I tillegg får hver sekretær egne små ansvarsområder.

Liker du korrekturavdelingen.no på Facebook, eller er du kanskje strukturert og nøyaktig? Kombineres dette med å være glad i ansvar, et sprudlende humør og initiativ så er du den perfekte sekretær! Nei, du trenger ingen erfaring (eller briller og kort skjørt!). Jeg gleder meg til å snakke med deg!

Merete Larsen

Organisasjonesekretær

458 50 676

merete.larsen@symposiet.no

Mellomleder IKT Mellomleder IKT kan beskrives som en mer administrativ stilling. Du kommer til å jobbe mye sammen med gruppeleder, og være naturlig delaktig i alt av potensielle og pågående prosjekter. Du bør være organisert og ha god oversikt. I tillegg vil du være en koordinator og er ansvarlig for

kommunikasjonen med andre grupper i NHH-Symposiet når det gjelder IKT. Det kreves ikke forhåndskunnskaper til denne stillingen. Søke HR sa du? Er det noen tvil!

Webkoordinator Som webansvarlig vil du ha hovedansvaret for nettsidene til NHH-Symposiet. Du vil i samarbeid med informasjonsseksjonen og spesielt Mellomleder Web design drifte og videreutvikle symposiet.no. Hjemmesiden vil ikke bare fungere som informasjonskanal, men også som en salgskanal for deltagerplasser. Med andre ord, dette blir en hjemmeside med mye

trafikk, og derfor en flott mulighet til å vise dine ferdigheter. Nettsiden er bygget i Joomla - et brukervennlig system som er lett å lære seg. Du vil sammen med ditt webteam skape og forbedre NHHSymposiets ansikt utad.

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

5


Utviklingskoordinator Som utviklingskoordinator vil du ha ansvar for den programvaren som brukes i forbindelse med NHH-Symposiet. Dette inkluderer blant annet et garderobesystem og et system for personalbehandling. Systemene er ferdigutviklet, men har behov for vedlikehold og oppdatering. Det er også mulighet for å starte egne prosjekter med utvikling av applikasjoner som kan være nyttige for NHH-Symposiet. Programmene

er laget i VB.NET. Stillingen krever at du har noe programmeringserfaring. Du vil lede og jobbe sammen med et utviklingsteam, som sammen skal sørge for at vi har tilfredsstillende systemer.

Kristian Svergja Gruppeleder IKT

980 63 305

kristian.svergja@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

6


Informasjonsseksjonen Informasjonsseksjonen har hovedansvaret for alle informasjonskanaler NHH-Symposiet benytter seg av eller blir omtalt i. Dette er i form av trykksaker, bilder, video og kontakt med media. Sammen skal vi profilere NHH-Symposiet til alle og enhver, og vise hvorfor konferansen er så solid og prestisjetung som den er.

fall har vi kjempelyst til å ha akkurat deg med på laget. Sammen skal vi få verden til å sperre øynene opp for NHH-Symposiet. Vil du ha mer info? Grip fatt i oss, da blir vi glade!

Har du lyst på knallgode utfordringer, mye humor i hverdagen og minner for livet? I så

Mia Charlotte Vesje

Assisterende informasjonssjef

481 42 349

mia.vesje@symposiet.no

Hilde Kristine Sæberg Informasjonssjef

980 28 226

hilde@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

7


Gruppeleder Redaksjon Redaksjonen er NHH-Symposiets fremste propagandaapparat og produserer alt skriftlig innhold. Du vil ha ansvaret for å lede en gjeng nysgjerrige journalister og sammen skal dere lage artikler til magasinet, det redaksjonelle innholdet på nettsiden vår og saftige pressemeldinger. Du vil være redaktør for magasinet som sendes ut til deltakerne i forkant av konferansen. Magasinet inneholder informasjon om temaet og konferansen, samt mange spennende portrettintervjuer. I tillegg vil du og din gruppe ha ansvaret for å dekke alle foredragene under selve konferansen.

Som Gruppeleder Redaksjon vil du jobbe med mange og ha varierte arbeidsoppgaver. I tillegg får du mulighet til å jobbe mye på tvers av seksjoner og grupper. Vi ser etter deg som klarer å sette ord på det du tenker, samtidig som du får frem potensialet hos dem du jobber med. Du kjenner igjen de gode historiene og kan få galskapen og kreativitet i NHH-Symposiet ned på papir. Har du lyst til å intervjue noen av verdens mest interessante mennesker? Da bør du søke Gruppeleder Redaksjon!

Gruppeleder Foto Et bilde sier mer enn 1000 ord og med 5D kan du ta 3 bilder per sekund! Som gruppeleder Foto vil du ha ansvar for å lede fotografene, og sammen skal dere ta bilder til alle trykksaker, svære bannere, organisasjonskart, nettside og pressebilder til de mange mediene som vil sikre seg en bit av NHH-Symposiet. I tillegg vil du dokumentere den spennende veien frem mot konferansen og vil sitte på mange sensitive bilder fra våre beryktede fester!

Som gruppeleder foto er det din oppgave å forevige det du mener NHH-Symposiet er og bør være. Det er ønskelig at du har holdt i et kamera før, og ikke tror speilrefleks er det du har på deg for å være mer synlig i mørket. Vi ser etter deg som er kreativ og med interesse for feltet, som vil smykke NHH-Symposiet med sensasjonelle bilder!

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

8


Gruppeleder Video Et bilde sier mer enn 1000 ord, og som Gruppeleder Video har du 25 av disse hvert sekund. Dette åpner en verden av muligheter og gir deg kraften til å forme måten NHH og omverden oppfatter NHHSymposiet. Du vil ha ansvar for å lede et team av dyktige fotografer, og sammen skal dere dokumentere det som skjer i og rundt NHH-Symposiet. Du vil få ansvar for introduksjonsfilmer av foredragsholdere, profilering av foredrag og konferanser både internt og eksternt, bli med i utforming av Symposion og mye mer av det du selv måtte få lyst til å gjøre.

er en fordel om du har filmet før, men det viktigste er at du er villig til å ta på deg utfordringen som teamleder. Vi ser etter deg som er kreativ og med interesse for feltet, du som vil bringe historien om NHHSymposiet ut blant massene og videre til en ny generasjon!

Som Gruppeleder Video skal du lede et team og ved bruk av kamera lage visuelle smykker som inspirerer og fascinerer. Det

Mellomleder Sosiale Medier Media har hatt en enorm utvikling de seneste årene. De ferskeste nyhetene har blitt plukket opp, diskutert og delt på Twitter lenge før de når Dagsrevyens redaksjon og TV-boksen i stua. Som Mellomleder Sosiale Medier får du stor frihet til å utforme denne delen av NHH-Symposiet 2013. Plattformene gir oss stort potensial når det gjelder eksponering. Enten du leser bloggen til Tone Damli eller irriterer deg over lederen i DN, har du uansett vist et engasjement. Så lenge du brenner for det du gjør, er ikke erfaring fra media et krav!

Mitt mål er å få det beste ut av deg, samtidig som du skal være NHH-Symposiets ekspert på fagfeltet. Med kursing og ekskursjoner til de største mediehusene vil læringsutbyttet bli stort, samtidig som du bygger ut nettverket ditt. Det er godt mulig NHH-Symposiet 2013 blir ditt springbrett inn i mediebransjen! Lurer du på noe? Kom innom på stand, still spørsmål med hashtaggen #sympansetter, eller sjekk ut vår Facebook-page.

Hogne Ulla

Gruppeleder Media

402 40 254

hogne.ulla@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

9


Mellomleder Design Har du lyst til å jobbe med den designmessige utformingen av NHHSymposiet? Da er du den jeg ser etter! Som Mellomleder Design vil du ta del i NHH-Symposiets grafiske framstilling. Du vil jobbe tett med Gruppeleder Design gjennom hele reisen fram mot konferansen.

utformingen av alt fra magasiner til bannere og videre over til deltakermapper. Alt skal lages og du vil være en viktig bidragsyter i utformingen av de ulike produktene. Forhåndskunnskaper i grafisk design foretrekkes, men ikke et absolutt krav.

Designgruppen er på mange måter knutepunktet i NHH-Symposiet. Det er design som skal sy sammen alle de ulike seksjonenes ideer inn i et helhetlig produkt. Du vil få være med på den grafiske

Mellomleder Web design Mellomleder Web design vil ha ansvaret for den grafiske utformingen av nettsiden til NHH-Symposiet. Du vil samarbeide tett med HR-seksjonens webkoordinator om det tekniske, så din stilling vil være mer frittstående fra resten av designgruppa.

Du trenger ingen forhåndskunnskaper i grafisk design eller utforming av nettsider. Hvis det skulle være nødvendig vil du få opplæring og veiledning fra Gruppeleder Mikkel. Det viktigste er at du er oppgaveorientert og en problemløser.

Du vil stå for utforming, videreutvikling og vedlikehold av nettsiden hele veien. Ansvarsområdet ditt er særdeles viktig da mange bruker nettsiden for å finne informasjon om NHH-Symposiet, du blir derfor en viktig brikke i puslespillet som utgjør NHH-Symposiet 2013.

Mikkel von der Fehr Myhre Gruppeleder Design

452 43 121

mikkel.myhre@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

10


Arrangementseksjonen Arrangementseksjonen trenger hjelp til å få orden på sakene! Arrangement er NHH-Symposiets største seksjon, det er nemlig vi som skal få NHHSymposiet til å gå på skinner og imponere samtlige deltakere med å lage tidenes best organiserte konferanse! Vi har et helhetlig ansvar fra det tekniske, det estetiske,

service, bevertning og mye mer, det er uendelig med muligheter hos oss! Med profesjonalitet og glimt i øyet skal vi skape historiens beste konferanseopplevelse. Er du full av engasjement? Ikke vær vrang, søk arrangement!

Jørgen Færevaag

Assisterende arrangementssjef

Eline Sandli Danbolt Arrangementssjef

951 98 540

jorgen@symposiet.no

951 23 186

eline@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

11


Gruppeleder Service Gruppeleder Service har ansvar for transport, infodisk og garderobe under konferansedagene. Gruppen er NHHSymposiets ansikt utad og for å ta pusten fra deltakerne er det mye som må gå på skinner. Transport frakter foredragsholderne trygt frem til konferansen, der resepsjonistene står klare til å ønske dem velkommen. Med store smil og et smittende engasjement skal servicegruppen gi deltakerne en konferanseopplevelse de sent vil glemme!

På veien frem mot konferansen vil du bli utfordret, ha det utrolig gøy og få erfaring som er gull verdt. Vi ser etter deg som er strukturert, ansvarsfull og har evnen til å motivere andre på din vei. Gir du et godt førsteinntrykk? Vi forventer storinnrykk! På med smilet, sett inn støtet, vi skal løfte hele møtet!

I høst vil du ansette to mellomledere til resepsjon og transport. Til slutt skal Service bestå av ytterligere 45 sympsjonærer som sammen skal sørge for at alt går knirkefritt.

Gruppeleder Teknisk NHH-Symposiet kan ikke gjennomføres uten at det tekniske er på plass og som gruppeleder vil du ha hovedansvaret for alt av lyd, lys og scene under konferansen. Dette er en svært viktig oppgave som er helt avgjørende for at NHH-Symposiet skal fremstå som et profesjonelt arrangement og for å få frem alt det spektakulære som foregår på scenen. Som Gruppeleder Teknisk vil du i høst ansette tre mellomledere for lyd, lys og scene. Sammen skal dere ansette ca 10 sympsjonærer som skal sørge for at den tekniske gjennomføringen av konferansen går som smurt!

forutsetning at du har innsikt og kjennskap til det tekniske utstyret som skal benyttes på konferansen. Du må være løsningsorientert og ha evne til å styre og lede din egen gruppe på en god og effektiv måte. Besitter du denne uslåelige kombinasjonen er du vår Gruppeleder Teknisk! Har du Gaffa, og vet hva de svarte boksene er? Da er du vår tekknik’ær.

Vi ser etter deg med en god porsjon ståpå-vilje og engasjement! I tillegg er det en

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

12


Gruppeleder AV Audiovisuelt er helt essensielt!

konferansen til en unik opplevelse.

Som gruppeleder AV vil du ha ansvar for hele det audiovisuelle systemet under konferansen. Din hovedoppgave er å videreformidle alt det spennende som skjer og gjøre NHH-Symposiet til en levende konferanse, der ingen skal sitte og duppe i mangel på noe spennende å se på.

Du får ansvar for å ansette dine egne sympsjonærer og å lede denne gruppen frem til konferansen i mars. Vi ser etter en som er glad i å jobbe i team, men som også er selvstendig og strukturert.

Det er en fordel at du har erfaring fra AV tidligere, men det viktigste er at du er lærevillig og motivert. Med utstyr som bildemikser, projektorer og svære lerreter har du både stort ansvar men også relativt frie tøyler til å gjøre det visuelle ved

Audiovisuelle virkemidler er viktig i kampen mot kjedelige foredrag og debatter som ikke fenger. Ta helt av, søk AV!

Gruppeleder Dekor & Lounge Er du en kreativ og litt kunstnerisk person, med øye for detaljer? Da har vi stillingen for deg! Som GL D&L vil du få ansvaret for NHHSymposiets estetiske image. Hvis NHHSymposiet hadde vært et menneske, ville du vært ansvarlig for garderoben! Her er muligheten til å la kreativiteten din få fritt spillerom, og gi hele konferansen en ekstra dimensjon ved å komme med helt nye, ville, sprudlende, stilige, morsomme eller vakre måter å dekorere og utsmykke skolen på. Etterhvert vil du også få ansette en mellomleder for dekor og en for loungen, som sammen med noen fingernemme sympsjonærer skal løfte konferansen til nye høyder.

Du kommer til å jobbe tett med Gruppeleder Design og ha det overordnede ansvaret for NHH-Symposiets dekoravdeling, i tillegg til vår egen deltakerlounge. Synes du at NHH-Symposiet blir et kulere og bedre sted hvis du får sette ditt preg på det? Da er det deg vi vil ha! Er kreativitet ditt bord, søk lounge & dekor.

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

13


Gruppeleder Catering Når mennesker møtes spiller alltid maten en enormt viktig rolle for opplevelsen. NHH-Symposiet 2013 sikter mot å imponere, overraske og å levere noe som blir snakket om i lang tid. Som Gruppeleder Catering vil du ha hovedansvaret for frokost, lunsj, cafégang og bankett under konferansedagene. Har du noen sprø tanker, heftige ideer eller gode forslag til hvordan dette bør gjøres, er du den vi leter etter. At du er en kløpper på kjøkkenet er ikke et ”must”, men du bør være over gjennomsnittet interessert i mat og matopplevelser.

at du har gode samarbeidsevner og kan lede og motivere en stor gjeng med flinke hjelpere. Er du kvalitetsbevisst, takler stress og drømmer om å sette ditt preg på en av Norges aller flotteste banketter? Da vil vi ha med deg på laget! Gruppeleder Catering kan ikke være lat og må elske mat. Slå av en prat, om hva som skal på Symp sine fat!

Etterhvert vil du ansette hovmestere, en bankettunderholdningsansvarlig og mange flinke servitører. Det er derfor viktig

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

14


Økonomiseksjonen Økonomiseksjonens oppgave er å ha den totale kontrollen over NHH-Symposiets økonomiske situasjon gjennom budsjettering, regnskapsføring og løpende oppfølging. På denne måten skal vi sørge for at pengesekken blir brukt riktig slik at flest mulig gode prosjekter kan gjennomføres. Vi ansetter nå to økonomimedarbeidere og

seksjonen vil med det være komplett. Selv om dette gjør oss til den minste seksjonen, lar vi oss ikke pille på nesen av den grunn!

Hanna Aanesen

Oda Bjerketvedt Økonomisjef

Assisterende økonomisjef

408 62 406

hanna.aanesen@symposiet.no

917 87 060

oda@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

15


Økonomimedarbeider (2 stillinger) Liker du å ha en finger med i spillet og ha kontroll over det som skjer? Er du over gjennomsnittet glad i tall og synes Excel er ålreit? Hvis du i tillegg ønsker å få praktisert økonomiutdannelsen din før du er ferdig utdannet, ja da vil du definitivt trives i økonomiseksjonen!

organisasjonen!

Som økonomimedarbeider får du en unik mulighet til å lære økonomisk styring i en middels stor bedrift. Arbeidsoppgavene er varierte og består av regnskapsføring, budsjettering og oppfølging av kunder/ leverandører. I økonomiseksjonen skal vi jobbe tett sammen innad og ut mot de andre seksjonene. Dette vil gjøre at du får god innsikt i alt og alle som rører seg i hele

Har du spørsmål? Ta tak i oss på stand eller kontakt oss på mail/mobil, vi svarer mer enn gjerne!

Du trenger ikke nødvendigvis å være en kløpper i regnskapsføring og være en guru i alle BED-fag. Vi søker deg som er positiv, læringsvillig og ute etter å ha mye moro på veien mot NHH-Symposiet 2013.

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

16


Programseksjonen Programseksjonen er den kreative gjengen som tar ansvaret for at NHHSymposiet 2013 har et engasjerende og pirrende program. Vi står for det faglige, så de refleksjonene deltakerne sitter igjen med etter konferansen er et produkt av tema, foredragsholdere og

prosjekter som vi har mikset sammen til tidenes konferanseoppskrift! Vi skaper det som skiller NHH-Symposiet fra andre konferanser og viser at vi er studenter. Vi er klare for å vokse og gleder oss voldsomt til at vår fantastiske seksjon skal bli større!

Eirik Fonz Tonstad Programsjef

905 12 647

Hanne Hjelmlungen Lorvik

eirik@symposiet.no

Assisterende programsjef

922 58 524

hanne.lorvik@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

17


Mellomleder Studentbidrag NHH-Symposiet er en konferanse for arbeidslivet, men den arrangeres tross alt av studenter, og det kan ikke gå ubemerket hen! Hvordan skal konferansen bære med seg studentsjarmen? Hvordan skal stud.NHH inkluderes på best mulig måte? Dette er spørsmål vi skal finne svar på sammen, og jeg gleder meg til å idémyldre med deg! Som mellomleder studentbidrag skal du sammen med meg planlegge hvordan vi kan gjøre  NHH-Symposiet til et studentarrangement. Hva med å streame konferansen slik at studentene kan delta interaktivt?

Eller lage en “speakers corner” der studenter kan si sine meninger? Etter sommeren kommer vi til å ansette resten av gjengen som skal være med å gjennomføre prosjektene vi har planlagt. Da får vi endelig satt idéene ut i live. Legg begrensningene til side og la kreativiteten løpe løpsk. Vil du være med å skape noe fra starten av og utvikle deg på veien? Ikke nøl med å søke!

Stine Klund

Gruppeleder Studentbidrag

986 99 259

stine.klund@symposiet.no

Mellomleder Prosjekt Har du lyst til å bli med meg og resten av den gode programgjengen til å skape det innholdsmessige for NHH-Symposiet 2013? Som mellomleder prosjekt vil du sammen med meg ha ansvaret for utviklingen og gjennomføringen av prosjektene for konferansen.

Det krever en del tid, men etter noen måneder i NHH-Symposiet, står jeg nå inne for at dette er så utrolig engasjerende, spennende, lærerikt og gøy. Om du føler deg klar og dedikert vil du aldri angre! Nå må vi bare sette i gang idemyldringen og planleggingen!

Hva skal gjøre NHH-Symposiet 2013 unikt? Skal vi sette Jens Stoltenberg i en sofa sammen med Obama i senkveld-stil? Skal vi la studenter utfordre Norges toppledere i en debatt? Vi kan gjøre det vi vil!

Så er du kreativ, liker å organisere, ha oversikt og gleder deg over det fantastiske potensialet konferansen har å by på, bli med meg da vel!

Johanna Knudsen Gruppeleder Prosjekt

906 09 615

johanna.knudsen@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

18


Samarbeidsseksjonen Ti nei og et ja betyr ja! Det er et motto vi lever etter, og som medlem av samarbeidsseksjonen er dette hellige ord! Vi ønsker at samarbeidsseksjonen skal bestå av personer med guts, mot og høy grad av gjennomføringsevne. Samarbeidsseksjonen er en liten, men viktig seksjon og utgjør bindeleddet mellom NHH-Symposiet og de ulike samarbeidspartnerne. Vi er ansvarlige for store deler av finansieringen til konferansen gjennom våre hovedsamarbeidspartnere. Videre jobber

vi med produktspons, leverandøravtaler, fordelsavtaler til sympsjonærene og andre samarbeidsavtaler. Samarbeidsseksjonen har også ansvar for Stud.Symp. Stud.Symp er en egen konferanse kun for studentene på NHH som arrangeres i samarbeid med våre hovedsamarbeidspartnere. Vi ønsker deg med en indre lyst til å bidra til tidenes beste NHH-Symposiet.

Ole Kristian Lohnaas

Henriette Rieber

915 91 589

916 25 128

Samarbeidssjef

Assisterende samarbeidssjef

ole@symposiet.no

henriette.rieber@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

19


Samarbeidskontakter (4 stillinger) Tar du en ekstra utfordring? Ser du muligheter der andre ser begrensninger? Da er samarbeidskontakt stillingen for deg. Som samarbeidskontakt vil du få varierte arbeidsoppgaver knyttet til å forhandle frem leverandør- og samarbeidsavtaler, produktspons og fordelsavtaler for sympsjonærene. Du vil være med i hele prosessen fra første kontakt til avtaleinngåelse og oppfølging. Du vil bli utfordret og få relevante erfaringer innenfor forhandlinger og salg.

med personer fra ulike seksjoner i NHH-Symposiet. Du får mulighet til å være med å forme konferansen for studentene, og komme i kontakt med våre hovedsamarbeidspartnere. Vi ser etter deg som er utadvent og liker å samarbeide med ulike mennesker. Du er strukturert og jobber godt både selvstendig og i team.

Som samarbeidskontakt vil du også delta i planlegging og gjennomføring av Stud.Symp. Her vil du jobbe sammen

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

20


Markedsseksjonen Gjør du et tja til JA? Markedsseksjonen har som hovedoppgave å skape en mest mulig interessant og engasjert deltakermasse til konferansen i 2013. Vi ønsker at beslutningstagere fra ulike samfunnsgrupper er tilstede når vi NHHstudenter setter viktige tema på agendaen. Dette vil være en utrolig spennende prosess

som vil by på uvurderlige erfaringer og utfordringer, men ikke minst mye moro, nyttige kontakter og gode venner! Har du pågangsmot, smittende godt humør og lar deg lett engasjere? Søk markedsseksjonen!

Endre Hermansen Markedssjef

952 12 799

endre@symposiet.no

Mia Lampe

Assisterende markedssjef

452 69 390

mia.lampe@symposiet.no

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

21


Markedskontakter (8 stillinger) Som markedskontakt blir du en viktig del av et team som skal promotere NHH-Symposiet og invitere potensielle deltakere. Vi skal nå ut til folk på ulike kreative måter. Marked er seksjonen som har mest ekstern kontakt, så det hjelper å ha en positiv innstilling, være glad i å treffe og prate med nye mennesker. Det er meningen at man vokser inn i stillingen og vi ser derfor heller etter giv og motivasjon enn salgserfaring!

organisasjoner som du mener bør være tilstede under konferansen. Vi tror at seksjonen vår gjør en best jobb når det sosiale miljøet i gruppen er på topp, og vi skal sørge for at stillingen som markedskontakt gir deg mange hyggelige stunder og en herlig tid i en sammensveiset gjeng!

Vi skal gjennom markedsrunder i Bergen og Oslo møte sentrale beslutningstagere fra næringslivet til politikken for å presentere produktet vi tror på. Dette kommer til å være både utrolig gøy og lærerikt, og gir nyttige kontakter! Du vil selv få sjansen til å treffe personer eller

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

22


Hvordan søke NHH-Symposiet Steg 1: Gå inn på www.nhhs.no

Steg 4: Trykk så på «Min side».

Steg 2: Trykk på logg inn knappen oppe i høyre hjørne. Steg 3: Logg inn med studentnummer og passord.

Steg 5: Trykk på «Søk NHH- Symposiet» og fyll inn feltene der.

Hvis det av en eller annen grunn ikke skulle fungere å søke på nhhs.no kan mailen hr@symposiet.no brukes. Det er viktig at du da skriver inn navn, studentnummer, telefonnummer og hvilke stillinger du har på 1., 2. og 3. prioritet. Søknadsfrist er mandag 16. april klokken 16:00.

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

23


NHH-Symposiet 2013 sine hovedsamarbeidspartnere

Søknadsfrist mandag 16. april klokken 16:00

2

NHH-Symposiet ansetter  

Ansettelsesblekken til NHH-Symposiet

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you