Rebel Katalog

Page 1

REBELL Find your guilty pleasures

Pyntepute & pledd kolleksjon

AW 21Vær en rebell – vær deg selv! Lekent. Sofistikert. Tidløst.

I ditt hjem er det du som bestemmer. Du kan boltre deg i vågale mønstre, fråtse i vakre og dekadente stoffer og saftige farger. Være myk og sårbar som silke og fløyel, hard og røff som skinn og tre.

Vis hvem du er

ved å forme hjemmet etter din egen smak. Rebell-putene har forskjellige egenskaper og uttrykk, og på samme måte er du en kompleks skapning med skiftende humør og form. Den ene dagen en Divo – glamorøs til fingerspissene. Den neste dagen en Lana, lun og trygg full av ro. Eller kanskje du er en Fiore – leken og lystig.

Bruk fantasien og kraften

din til å forme omgivelsene dine. Fråts i gull og fløyel og spis kake til middag. Eller bygg deg en hule av bomull og lin hvor det er trygt og deilig. Det viktigste er at du er dronning i ditt eget hjem. Dine regler og din smak. Det er lett å la andre ta valget. Følge trender, flakse dit vinden fører deg. Det krever mot å ha beina plantet på jorden og hodet i skyene. Våge å drømme.

Styrke er å tørre

å gjøre det du vil, å omgi deg med det som gir deg glede. Kunsten er å være seg selv.


Leaf

Frisk. Harmonisk. Energisk. Leaf er en saftig nyanse av grønn som gir kraft, livslyst og glede. Den gir lyst til å brette opp ermene, snøre på skoene, og leve livet fullt ut.

Absolutely fabulous

Stol på instinktene dine. Du vet hva du liker best og derfor skal du fylle hjemmet ditt med det du synes er superlekkert.


Cerci

Tidløs. Subtil. Naturlig. Cerci er ikke den mest prangende puta i flokken. Det matte linstoffet gir tekstur og taktilitet og får andre overflater til å skinne enda sterkere. Cerci er en jordnær klassiker som bare blir vakrere med tiden.


Classic

Blue

Åpen. Følsom.Fantastifull. Classic blue lar deg flykte inn i drøm og fantasi. Den gir deg ro, stabilitet og god plass til å reflektere. Classic blue forandrer hjemmet ditt til en fredfylt oase

Fiore

Leken. Lystig. Fargerik. Fiore er som en forfriskende bris en varm sommerdag. Friske farger og sirlige blomster møter solid velour i en vakker symfoni. Fiore sprer glede og energi, og er en fargepalett i putesamlingen.


Caisa

Klassisk. Tidløs. Stilren. Caisa er en klassiker som aldri blir kjedelig eller går av moten. Den vakre veluren gir dybde i fargene, og den myke overflaten komplementerer alle dine putefavoritter. En myk favoritt som aldri går av moten.

My Rules

Frihet til å velge er det kuleste vi har. Velg selv, sett din egen standard og gå for det som gir deg glede og energi!


Epi

Deep Blush

Raffinert. Sofistikert. Mektig. Fargen er fyldig som et glass krydret rødveien. En skikkelig powerfarge – full av livskraft – gir styrke og mot.

Verdig. Jordnær. Klassisk Epi har en subtil, underspilt eleganse og spiller godt på lag med de andre putene i bunken. Blir lett en favoritt takket være sin autentisitet og enkelhet.


Life is good

Len deg tilbake og nyt alt det gode livet har å by på!

Divo

Glamorøs. Stilsikker. Dekadent. Divo er som champagne på en helt vanlig tirsdag – en putenes Casanova. Designet oser av dekadens og selvsikkerhet, vidunderlig vakker og en absolutt maksimalist i viskosevelur med sin fantastiske glans og fargespill


Mindfulness

Sart og nøytral eller glamorøs og prangende – akkurat som deg. Velg det som gir deg glede, energi og inspirasjon. Gold

Gylden. Ekstravagant. Rik. Gold er generøs, innbydende og lykksalig og gir hjemmet ditt glamour i hverdagen. Et smykke av en farge som kaster glans over hverdagen.


Cleo

Luksuriøs. Lekker. Livsbejaende. Cleo har en smak for det overdådige og dekadente. Det silkelignende stoffet skaper et gnistrende vakkert fargespill med deilig tekstur som er en fryd for sansene.


Taupe

Varm. Harmonisk. Tidløs Taupe er en delikat, sensuell nyanse av beige som sender tankene til natur og frodig jord eller en fløyelsmyk, varmende cappuccino. Orio

Sofistikert. Grafisk. Stram. Orio oser klasse og eleganse. Flott og verdig i all sin enkelhet, og tilfører en ny dimensjon i selskap med luksuriøs velur, jordnært lin og lekne mønstre. Morning glory

Fargenes spill om morgen er magisk – og setter tonen for en ny dag. Sett din egen tone og lev med dine favoritter.


Gardenia

Dempet. Ren. Ekslusiv. Det er en subtil, luftig hvitfarge som gir deg hvile og pusterom. En sart nyanse som oppmuntrer til refleksjon og renselse.

Foglia

Dydig. Diskret. Naturlig. «Foglia» betyr blad på italiensk, og denne puta lever opp til navnet sitt. Det rustikke linstoffet blir enda vakrere med årene, og Foglia blir en kjær følgesvenn i putesamlingen.


Pepper

Elegant. Myndig. Selvsikker. Pepper pirrer sansene og oser av sexappeal. Fargen er i utgangspunktet nøytral, og er et nydelig lerret for alle nyanser – fra de sarte til de fargesterke. En stilsikker power-farge.

Ciao

Stilsikker. Verdensvant. Elegant. Chiao sine røtter strekker seg over hele verden, og vil tilføre putesamlingen din litt ekstra krydder. Det lekre paisley-mønsteret er over 2000 år gammelt og symboliserer livskraft.

Dress for success

Sart og nøytral eller rocka og prangende - who cares. Whatever makes you happy, baby.


Silver

Sofistikert. Moderne. Kjølig. Elegant og grasiøs, og harmonisk balanserende. Superlekker ton i ton og nydelig i kontrast. Fargenes ballerina – liten i seg selv - men enorm på scenen.


Make it personal

Det blir personlig og vakrest når du gjør som du vil. Kast reglene ut av vinduet. Hjemme er det du som bestemmer!

Mateo

Lun. Trygg. Inderlig. Mateo pledd er som en god klem etter en lang dag. Lurvete og upretensiøs – Mateo overøser deg med varme og sørger for at du alltid er i trygge hender.


Harvest

Lykkelig. Kreativ. Entusiastisk. Energisk og varm farge som kiler sansene og inspirerer til handlekraft og aktivitet. Varm og livsbejaende for det gode liv.

Lana

Lun. Trygg. Tidløs. Lana er laget av resirkulert ull, og er ærlig og redelig. Så ordentlig er Lana, at du kan unne deg litt sofakos med et sjokoladestykke eller to. Klart det er lov på en vanlig onsdag!


Divo

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % viscosevelur

Gardenia

Caisa

Taupe

Deep blush

Harvest

Gold

Leaf

Classic blue

Silver

Harvest

Leaf

Classic blue

Silver

Pepper

Deep blush

Harvest

Gold

Leaf

Classic blue

Deep blush

Leaf

Classic blue

Silver

Pepper

Pepper

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % Bomullsvelur

Gardenia

Cleo

Taupe

Deep blush

Størrelse: 40x60 Kvalitet: 100 % polyster

Gardenia

Cerci

Taupe

Størrelse: 40x60 Kvalitet: 100 % lin

Gardenia

Taupe

Silver

Pepper


Lana

Epi

Størrelse: 60x60 Kvalitet: 65 % resilkulert ull og 35 % andre fibre

Gardenia Deep blush

Leaf

Classic blue

Fiore

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % bomullsvelur

Deep blush

Leaf

Classic blue

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % bomulllsvelur

Silver

Foglia

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % lin

Gardenia

Mateo

Deep blush

Leaf

Leaf

Deep blush

Pepper

Orio

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % bomullsvelur

Gardenia

Taupe

Ciao

Størrelse: 50x50 Kvalitet: 100 % viskosevelur

Størrelse: 130x170 Kvalitet: 40 % ull og 60 % akryl

Gardenia

Pepper

Silver

Gardenia

Leaf

Pepper


Foto: Mona Nordøy NORWAY NORVIGROUP NORWAY AS HEADOFFICE E-mail: post@norvigroup.no Telephone: +47 69 89 43 00

SWEDEN NORVIGROUP SWEDEN HEADOFFICE E-mail: order@norvigroup.se Telephone: +46 (0)320 49276

DENMARK NORVIGROUP DENMARK HEADOFFICE E-mail: info@norvigroup.dk Telephone: +45 769 20 100