Page 1

n e s j e r l i T ips t Hos Neye ved vi alt om tasker, kufferter og andet udstyr, der får din rejse til at fungere, præcis som den skal. I denne folder finder du et udvalg af rejseudstyr og nyttige tips. Spørg os, hvis der er mere, du gerne vil vide.

Aries Travel Spinner Flere farver og str. fra

599,95

Eastpak rejsetaske Flere farver og str. fra

1.099,Kend din bagage på farven Køb din kuffert eller rejsetaske i en anden farve end sort. Vælger du f.eks. grøn eller pink, bliver det nemmere at genfinde den på bagagebåndet.

Aries Travel Air Flere farver og str. fra

Samsonite sovemaske med indbyggede ørepropper

69,-

Samsonite rejsepude

99,-

499,95

Rejs let Fjällräven pengekat

199,-

Pas på pengene Samsonite kuffertrem Flere farver  Epic kuffertmærke Flere farver

99,-

Køb en diskret pengekat og pas godt på pas og penge.

Med en letvægts­kuffert bruger du kun et mini­mum af den tilladte vægt på selve kufferten. En stor fordel, hvis du gerne vil have meget med.

29,95

Gør din bagage personlig Husk at sætte navn på din kuffert, så den ikke forsvinder i mængden. Og luk den ekstra godt med en kuffertrem, så den ikke springer op i utide undervejs. Vælger du et kuffertmærke eller en rem i en stærk farve, kan du lettere genkende netop din bagage.

Samsonite TSA-lås 

89,-

Vælg en TSA-lås Samsonite kuffertvægt

 219,-

Vej din kuffert Vej din kuffert hjemmefra, så undgår du at blive overrasket, hvis du har for meget med.

En TSA-lås er den eneste lås, der kan åbnes af toldere. Derfor skal du vælge den type, hvis du ikke vil risikere, at din kuffert bliver skåret op i tolden. I USA er TSA-låsen endda et krav.

Sid godt i flyet Sid bedre med en behagelig rejsepude og en praktisk sovemaske med indbyggede ørepropper, der lukker forstyrrende lyd og lys ude.

The North Face kombineret rejse­ taske og rygsæk Flere farver 

899,-

JanSport rygsæk 15” med hjul

849,-

Praktisk og rummelig Vælg en praktisk og multifunktionel taske, når du skal ud på de vilde vover og udforske verden.


s p i t e R ejs Gode råd, når du skal pakke din kuffert Start med at danne dig et overblik over det, du får brug for på rejsen. Læg tøjet på sengen, sæt det sammen i sæt og tænk dit behov igennem. Så undgår du at tage for meget med.

ved at pakke dem ind i en bluse. Slut af med det fine tøj øverst i kufferten, så krøller det mindst.

Spar på pladsen

Pak i den rigtige rækkefølge

Du kan spare plads ved at rulle tøjet sammen eller komprimere det i lufttomme vakuumposer. Når du ruller tøjet, krøller det også mindre.

Pak de tungeste ting først. Bøger, sko m.m. ligger bedst nederst i kufferten. Læg kamera og andre skrøbelige ting i midten. Du kan beskytte dem

Husk penge, pas og billetter og hav en fantastisk rejse!

Vil du være med i NEYE’s kundeklub? DET ER GRATIS. • Få 10% rabat på din fødselsdag • Få unikke nyheder og tilbud • Bliv inviteret til events i din lokale NEYE Meld dig ind på neye.dk Ønsker du ikke længere at være medlem, kan du til enhver tid nemt afmelde dig igen. Mobil: sms NEYESTOP til 1220 – E-mail: afmeldes i det elektroniske nyhedsbrev

Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og udsolgte varer. Februar 2012.

Dan dig et overblik

NEYE <3 Travel!  
NEYE <3 Travel!  

Her får du vores bedste tips til storbyrejsen, skiferien og rejsen mod varmere himmelstrøg... God tur!

Advertisement