Page 1

Praktikophold i London Mit navn er Sofie, jeg er 22 år gammel og så studerer jeg til Mediegrafiker på V18 i Valby.

LONDON HERE I COME!

Jeg har været så heldig at få lov at komme i praktik i London i 3 uger med hjælp fra Erasmus+ organisationen fra d. 4/9-16 til d. 24/9-16. Her kommer min fortælling om mit ophold:

AFSTED MED MIG

D. 4. September tog jeg afsted mod London. Jeg startede min rejse i toget til lufthavnen, hoppede så på flyet og afsted var jeg. Jeg landede i Luton lufthavn og herefter havde jeg en 2 timers bustur foran mig. Endelig var jeg i London Centrum. Her fandt jeg hurtig en metro der førte mig hen til den lejlighed jeg havde lejet under mit ophold. Jeg blev mødt at min udlejer der var vældig venlig og satte mig ind i tingende omkring lejligheden og området jeg skulle bo i. Mit nye hjem lå et kvarters gang til mit praktiksted så det kunne ikke være nemmere. Jeg kom hurtigt på plads, fik pakket min kuffert ud, handlet ind og gjort mig klar til næste dag - mi første dag i praktik.

SÅ ER TUREN STARTET!

MIN NYE UDSIGT :)

MIT NYE HJEM FOR DE NÆSTE 3 UGER

MANDAG MORGEN

Så blev det endelig mandag morgen og tid til min første dag på mit nye praktiksted. Inden mit ophold havde jeg tjekket virksomheden ud på nettet, sat mig ind i hvad de stod for, hvad de arbejdede med og hvem de var. Da jeg ankom var alt dog meget anderledes end jeg havde forventet. I mine forestillinger skulle jeg arbejde i et kontormiljø/studio men det vidste sig at den virksomhed jeg skulle i praktik hos var meget ny og derfor ikke havde kontor endnu. Derfor foregik mine arbejdsdage i min chefs spisestue. Jeg arbejdede sammen med min chef Pink, en hollandsk pige, Anna, og en italiensk pige, Ylenia, der også var ude som Erasmus+. Den første dag gik med at holde morgenmøde, lærer de andre at kende, og snakke om hvilke opgaver jeg skulle være med til at lave, hvilke systemer de brugte og hvordan deres arbejdsdage


normalt forløb. Jeg skulle arbejde 9-17 og ville primært få opgaver jeg skulle arbejde på selv, dog ville der også være nogle opgaver jeg skulle samarbejde sammen med Ylenia om - hun studerer til fotograf. Den første dag gik hurtigt og jeg var fuld af forventning til hvordan de næste 3 uger ville forløbe, alt det jeg skulle opleve og alt det jeg skulle lære.

MIN NYE ARBEJDSPLADS SET UDEFRA

MIN NYE BEDSTE VEN PÅ ARBEJDET

INSPIRATIONSSØGNING PÅ ARBEJDET

ARBEJDET KALDER

I løbet af de 3 uger arbejdede jeg med virksomhedens visuelle identitet. Jeg har arbejdet med at fremstille en farveskala der skulle bruges gennemgående på deres hjemmeside og på deres sociale medier, samt researchet omkring hvilken billedestil de skulle bruge. Der ud over har jeg arbejdet med at fremstille topbannere til deres hjemmeside, designet det overordnede layout for deres hjemmeside, lavet billeder til deres facebookside, instagramprofil og til deres blogpost, samt hjulpet til ved et photoshoot af billeder til deres hjemmeside.

FREMSTILLING AF REKLAMER FOR FLASHSALE

MEDHJÆLPER PÅ PHOTOSHOOT KAN OGSÅ STÅ PÅ CV’ET NU

FREMSTILLING AF TOPBANNER

KULTUREL I FRITIDEN

Så blev det weekend og det betød tid til at opleve London. Jeg brugte det meste af mine weekender på at gå på forskellige gallerier, udstillinger og museer. Her er London ideel, da der ligger en masse gode museer og gemte små gallerier. Blandt andet besøgte jeg Tate Modern, The National Portrait Gallery, The National Gallery, Guildhall Art Gallery & Roman Amphitheatre, Columbia Road Flower Market og så gik jeg selvfølgelig på opdagelse i Londons gader for at kigge på Street Art.

STREETART I LONDON ER FANTASTISK!

COLUMBIA ROAD FLOWER MARKET - SÅ FLOT!

NATIONAL PORTRAIT GALLERY - VÆR’ AT SE!

Sofie, mediegrafiker i London, England 2016  
Sofie, mediegrafiker i London, England 2016  
Advertisement