Page 1

02-04-2016

Mikael Arp Frandsen

Praktik i Portsmouth Da jeg skulle til England var det en tidlig lørdag morgen, jeg stod op klokken 5 om morgenen, skyndte mig at gøre mig klar og smed en taske i bilen, og kørte så til lufthavnen. Alt så ud til at gå fremragende, det var først i selve flyet at det gik galt. Vi sad og ventede i omkring 20 minutter, indtil at flypersonalet fortalt at der var en mekanisk lem under flyet som ikke lukkede, og at en mekaniker var tilkaldt. Efter små 10 minutter var dette da også fikset, flyet begyndte så at taxie, men blev nød til at dreje af da det var tid til at få de-icing væske på vingerne, efter 5 minutter taxiede flyet så endnu en gang tilbage til gaten. Hvor at politiet nu kørte op på siden af flyet, hvor de fik en mand af flyet, han havde taget madvarer med om bord. Alt i alt tog det næsten en hel time fra jeg kom ind i flyet til at det lettede. Efter ca. To timer befandt jeg mig så i England, her blev jeg samlet op af en repræsentant fra IBD (International Business Development, den organisation der fandt arbejde og værtsfamilie til mig.) og blev kørt til min vært, Sarah boede i et klassisk Victoriansk engelsk rækkehus, og jeg var fra start af ganske imponeret, jeg havde et relativt stort værelse, med god plads til både mig og mine ting, allerede dagen efter vidste jeg dog at jeg ville have problemer med huset. Køkkenet og badeværelset var begge utroligt beskidte, og jeg bedte efter et par dage om at blive flyttet til en anden vært. Debbie var utroligt venlig og der kom jeg til at bo sammen med en jeg arbejdede sammen med, hvilket var super hyggeligt. Om tirsdagen efter jeg ankom til Portsmouth blev

jeg

introduceret

til

”The

Beneficial

Foundation” en velgørenhed i Portsmouth som hjælper læringshæmmede til at klare sig selv, lære dem at vaske tøj, holde budget osv.


02-04-2016

Mikael Arp Frandsen

Her skulle jeg hjælpe dem med at opdatere nogle af deres IT, samt hjælpe dem med at lære at bruge mange af deres IT programmer, udover dette skulle jeg, sammen med en italiensk student (der også var i praktik på dette tidspunkt) med at opsætte et IT lokale, jeg var i England i tre uger, og i løbet af min tid der opdagede hvor fantastisk det er at arbejde med de unge udviklingshæmmede, når de fuldførte en opgave eller fik anerkendelse for et godt stykke arbejde blev de simpelthen altid så glade, det var smukt at se de frivillige arbejde med dem.

Der er ikke meget jeg kan fortælle om de enkelte forskellige opgaver jeg fuldførte derhenne, da det alt sammen ”bare” var IT support, det var meget ensformigt arbejde, men det var lige mig. Den tid jeg har brugt i England vil jeg sent glemme, og det er helt klart noget jeg vil kunne tage videre når jeg selv skal arbejde i fremtiden, især fordi at jeg regner med at dette kommer til at være i et engelsk talende land (Dog ikke England, nuværende ligger planerne på Australien eller Malta) Jeg vil helt klart opfordre alle med en interesse i engelsk kultur eller sprog til at forsøge et praktik ophold som dette, det er udfordrende, især hvis man ikke er vant til at klare sig selv og bo ude, men uden tvivl besværet værd.

Min engelske ynglings morgenmad Mikael Arp Frandsen April 2016

Mikael, HHX Ishøj i Portsmouth, England 2016  
Mikael, HHX Ishøj i Portsmouth, England 2016  
Advertisement