Page 1

Martin – en Teknisk Designer i praktik i Barcelona Under min uddannelse som ’’Teknisk Designer’’ tog jeg tre uger til Barcelona fra 25. februar – 19. marts 2017 som Erasmus+ student hos et indretnings arkitekt firma. Jeg håbede fra starten turen gik til Barcelona, da byen er fantastisk med havnen, stranden samt den eksplosion af kulturelle oplevelser, markeder og ikke mindst den gode stemning, som er året rundt.

Jeg ankom til Barcelona D. 25 februar 2017, hvor mine to roommates fra henholdsvis Spanien og Italien tog godt i mod mig, og vi spiste aftensmad sammen. Den Italienske Erasmus+ student kunne heldigvis engelsk, ellers foregik samtalerne på spansk, hvilket var lidt af en udfordring, de var dog flinke fra start til slut. Næste dag, om søndagen, gik jeg rundt i Barcelonas gader for at se byen an, samtidig begyndte jeg at lave en plan for hvad jeg skulle se, mens jeg var afsted.


Mandag var min første dag på praktikstedet, og samtidig en dag, jeg virkelig havde set frem til. De var et lille team på 4 personer på tegnestuen, hvor de tegnede interiør til restauranter samt barer, hvilket var rigtig fint, da jeg blev oplært i 3D programmet ’’SketchUp’’ som jeg ikke kendte, samt opfrisket ’’AutoCAD’’. Jeg tegnede en del stole og borde i programmerne, i løbet af de tre uger jeg var afsted, samt øvet spansk. Tegnestuen lå midt i centrum, hvilket der bestemt ikke kunne klaget over, især da jeg havde fri, var der uendelige muligheder ganske tæt på.

Billeder fra tegnestuen:


Disse tegninger/komponenter fra SketchUp skulle blandt andet rentegnes, med de rigtige m책l og tekst.

Kom ud p책 eventyr :) Jeg er ikke Barcelona fan, men for oplevelsen tog jeg ind og s책 deres baskethold spille Champions League kamp mod CSKA Moskva, samt deres h책ndboldhold spille kamp ugen efter i CHL.


Vinsmagning i Spanien! Den klart fedeste oplevelse var dog uden tvivl en heldagstur med bus, hvor min gruppe blev kørt op i Penedés vinområdet, vest for Barcelona, hvor cirka 95 % af Spaniens ’’cava’’ bliver produceret, der var smagsprøver på de tre vingårde, samt en masse historie, og på to af dem ’’Torres’’ og ’’Freixenet’’ blev vi kørt rundt i et tog inde i et bjerg hvor de lagrede vinene. Det var en helt unik tur, jeg klart kan anbefale.

Alt i alt, var det en fantastisk mulighed at komme lidt væk, bo hos en lokal, selv finde rundt, og stå på egne ben i en storby. Jeg kan derfor roligt anbefale at tage tre uger afsted som Erasmus+ student til alle som har den mindste mulighed for det.

Hilsen Martin April 2017

Martin, teknisk designer i Barcelona, Spanien 2017  
Martin, teknisk designer i Barcelona, Spanien 2017  
Advertisement