Page 1

Rejseberetning Mit navn er Julius, jeg er 19 år gammel og går på hhx i Ballerup. Jeg har været 3 uger i England, hvoraf 2 var på sprogskole og den sidste uge var i erhvervspraktik. Inden rejsen fik vi information om vores værtsfamilie, skolen vi skulle gå på og vores praktikplads. Da vi ankom til England, blev vi kørt til Eastbourne hvor vi blev sat af hos vores værtsfamilier. Min familie boede i et rækkehus, som var meget småt i forhold til hvad jeg er vant til. Så det krævede lidt tilvænning. Det var en rigtig sød familie, som tog imod mig.

De første 2 uger var på Sussex Downs College, som lå i samme by som jeg boede i. Skoledagen var kort i forhold til i Danmark, da den kun varede fra 9-12 og 9-14 en enkelt dag om ugen. Niveauet på skolen var utrolig lavt, da klassen var beregnet til begynder engelsk. Vi havde dog en dag om ugen, hvor det kun var de danske elever, hvor undervisningen var på et mere brugbart niveau.


Den sidste uge var jeg i praktik, som servicemedarbejder i TJ Hughes. Det kan ikke anbefales. Første dag møder jeg op, og de vidste ikke hvem jeg var. Så jeg bliver sat i køkkenafdelingen, selvom jeg på forhånd, havde ønsket at arbejde i en tøjbutik. Mine arbejdsopgaver var alt det de ikke selv gad lave, så jeg var deres slave.

I fritiden tog vi på barer med de andre elever fra klassen, og i weekenderne tog vi til Brighton for at gå i byen.

Julius November 2017

Julius, hhx ballerup i sussex, england 2017  
Julius, hhx ballerup i sussex, england 2017  
Advertisement