Page 1

3 ugers praktik i London Freja og jeg finder hver især praktikplader i London og får det lagt så vi tager afsted sammen. Vi har fundet et lille bitte værelse i Lewisham hvor vi lige akkurat begge kan være. Vi deler seng og på afrejsedagen finder vi ud af at der kun er én dobbeltdyne. Først snakker vi om at købe en ekstradyne, men det bliver aldrig til mere end snak og dobbeltdynen er egentlig fin nok da den er kæmpe stor og man knapt nok opdager at vi deler den. Vi ankommer lørdag morgen, så vi har en weekend til at falde på plads inden vi starter på arbejde. Vi bruger den på at se byen lidt og ende med at gå en hel masse rundt i det dejlige og relativt forårsagtige vejr. Mandag starter vi op. Jeg har en times transport til Camden hvor jeg skal hen og jeg tager afsted i ekstra god tid så jeg er sikker på at nå det. Det ender med at jeg kommer 1 time for tidlig og må sætte mig på en café og læse i min medbragte bog med en kop kaffe. Første arbejdsuge går godt, jeg er hos Mariane Roesdahl og hjælper til med at sy knapper og håndsyede knappehuller i nogle jakker og sy foer i en bukselinning til BBC's Les Miserable. Så løber jeg nogle ærinder for hende, blandt andet til hele Londons knappemand, som betrækker knapper og laver knappehuller som den eneste mand i hele byen.

Freja og jeg bruger aftenenerne og weekenderne på at se byen og spise dejlig mad. Vi finder forskellige billige spisesteder, blandt andet et skønt Etiopisk sted hvor vi får nogle lækre retter man spiser med boghvede pandekager i stedet for bestik.

De næste 2 uger laver jeg forskellige ting, blandt andet en vest anno 1890 i skrålæggende tern i gul uld med fire perspolerede lommer på front samt krave. Alt i pattern match, svært men meget tilfredsstillende da det lykkedes. Så lavede jeg 2 sæt bukser til en dreng i BBC's Les Miserable, hvor jeg også var med til fittingen af ham. Jeg var også meget til en anden fitting af den kvindelige hovedrolle i War of the Worlds. Alt i alt en lærerig og skøn tur.

Emma Marts 2018

Se mine billeder - nedenunder!


Emmas, beklædningshåndværker i London, 2018  
Emmas, beklædningshåndværker i London, 2018  
Advertisement