Page 1

Logbog for Malaga tur Denni Størser

28/2-2016 Ankomst: Vi landede i Lufthavnen omkring en 23:00 tiden, det gik let med at finde vores taxachauffør og blive vist rundt i vores lejlighed. (Vi var alle enige om det var en rigtig lækker lejlighed) Efter vi havde pakket ud, fandt vi ud af vi måtte kigge os lidt rundt i byen inden vi kunne falde i søvn, og mad skulle der også til efter sådan en flyvetur. Da kom vi så på en lidt længere gå tur ind vi havde planlagt, vi faret en smule vild i søgen på drikkelse. Vi fandt det dog til sidst og kom hjem i god behold. Hvor vi satte os ud på altanen og hvilede benene over en god øl.

1/3-2016 Goddag: stod op efter en hyggelig fridag hvor vi havde været i Malaga dagen inden og kigge på gaderne. Vi skulle op og mødes med en fyr som skulle vise os hen til vores arbejdspladser og vise os hvordan vi kom derhen. Vi mødtes med ham og kørte rundt i hans lille bil og havde det skide sjov da han var god til joke med os. Vi kom alle rundt til hinandens arbejdspladser og så hvor vi skulle arbejde og hilse på dem alle, hvilket var meget sjovt at se. Jeg hilste på min kollega og min chef og de lod til at være rigtig søde. Derefter kom vi hjem igen og hyggede os resten af dagen, hvor vi kiggede forbi stranden og sad og drak nogle drinks, Men forberedte os på at skulle tidligt op og arbejde næste dag.

Vi

at

3/3-2016 Klarhed: Nu havde jeg arbejdet i to dage på mit job i ”Dental Clinic” det er rigtig søde mennesker som tog godt imod mig, men jeg havde ingenting at lave. Jeg sad og kiggede ind i en væg det meste af tiden og de sagde flere gange at de ikke forstod hvorfor jeg var der, da de ikke havde noget arbejde til mig. Jeg fik det mildest talt dårligt på anden dagen, da jeg skulle sidde som den eneste af mine kammerater og arbejde hele dagen med en pause midt på dagen som jeg ikke kunne bruge til noget, da mit arbejde lå for langt væk til det kunne betale sig at gå hjem. Jeg fik en snak med Mette (min kontakt person) og sagde jeg ikke kunne holde det ud. Så kom vi frem til at vi havde misforstået hinanden lidt på arbejdspladsen, så lavede Mette mine tider om og jeg foreslog min ”Chef” at jeg kunne lave en flyer for klinikken, så kom der styr på situationen.


5/3-2016 Fuengirola: Vi stod op efter en lang dag fredag, og var helt klar til at nyde vores weekend. Vi brugte det meste af dagen på at slappe af og være ude at spise. Vi skulle nemlig være klar til aften da vi havde bestemt os for at besøge en af mine venner som bor i Fuengirola, han havde lovet at vise os nattelivet og vi skulle også hilse på nogen af hans venner. Så vi tog derhen om aftenen ved en 22 tiden og kom op i hans lejlighed og hyggede med lidt sprut og fik hilst på en masse spændene mennesker. Vi havde en virkelig sjov aften og blev enige om vi kiggede forbi igen i næste weekend også. Da vi kom hjem fik vi dog lidt af en overraskelse, fordi kvinden der skulle bo i vores lejlighed var kommet hjem mens vi havde været ude. Det var lidt mærkeligt at vi ikke havde fået noget at vide om det, men vi hilste på hende og så lagde vi os til at sove.

7/3-2016 Reparation: Vi skulle tidligt op om morgenen og på arbejde igen, det var sku’ en lidt hård weekend men vi kom på benene og ud af døren. Jeg havde været så uheldig at tabe min telefon dagen før og havde ødelagt min skærm, så jeg måtte ned og få den repareret i dag. Fandt ud af det var virkelig dyrt at få den lavet men der var ikke så meget at gøre, mens jeg ventede købte mig og drengene en is, og gik en tur ned dyre parken som ligger lige ved siden af lejligheden. Da jeg kom tilbage og fik hentet min telefon, gik vi op for at få noget at spise, der fandt jeg ud af at mit sim-kort ikke virkede. Da vi gik tilbage var butikken lukket, så jeg måtte udskyde det en dag mere uden telefon hvilket var pisse irriterende.

9/3-2016 Lang dag: Jeg vågnede op om morgenen og var godt træt, men jeg måtte ud af døren og på arbejde. På arbejdet sad jeg og knoklede med min flyer, men der gik en masse galt undervejs med mit program på computeren, det ville bare ikke se ordentligt ud lige meget hvad jeg gjorde. Derefter tog jeg hjem i siestaen og prøvede at få hjælp af en af drengene, han vidste heller ikke hvad jeg skulle gøre så jeg måtte tage på arbejde igen uden at kunne færdiggøre den. Så forslog jeg min ”arbejdsgiver” at jeg også kunne lave en plakat for klinikken, det var han frisk på. Efter noget tid fandt jeg ud af at det heller ikke ville virke for mig. Så jeg måtte tage hjem efter en lang og irriterende dag, og hygge lidt på altanen med de andre for at dulme irritationen lidt.


11/3-2016 Ikke efter planen: Nu var det endelig fredag så man skulle overstå den sidste arbejdsdag inden vi kunne gå til weekend, så kunne mand have det sjovt. Efter jeg havde fri kom de andre hjem lige så stille og roligt, vi gik ned og fik spist mad og købt ind til aftenen da vi skulle ind og se fodbold i Malaga og hjem til min ven Jonathan som bor i Fuengirola. Men planerne ændrede sig brat hen ad aftenen da jeg blev ringet op af min ven og han sagde han ikke havde mulighed for at hygge med os da hans kæreste pludselig havde fået noget lignende en blodprop og bagefter virkede vores kort ikke da vi skulle bestille biletter til kampen. Så havde vi ingen ideer til hvad vi skulle lave den aften, men vi besluttede os for at drikke det alkohol vi nu en gang havde købt og tage ned til havnen for at se hvad der skete. Da var det vi gjorde og det endte med at blive en meget hyggelig aften alligevel.

13/3-2016 Afslappet dag i Fuengirola: Vi vågnede op efter en fed bytur hjemme hos min ven Jonathan, og besluttede os for at gå en tur nede ved stranden og få noget at spise og kigge lidt på den by han bor i. Hans kæreste havde fået det bedre og derfor var de friske på at have muligvis den sidste bytur sammen inden vi andre skulle hjem til Danmark igen. Vi var der det meste af dagen og tog hjem ved en 19 tiden om aftenen så vi kunne spise aftensmad med vores kammerat Emil som var blevet hjemme fra byturen. Vi slappede af i Benalmadena det sidste af dagen og var enige om det havde været en super sjov weekend.

15/3-2016 Normal dag: Man står op om morgenen og går på arbejde, så får man fri, mødes med dem der nu har fri og så spiser man noget frokost sammen, derefter går vi en tur i byen eller ned i parken, går op og slapper lidt af i lejligheden, så ned og få noget aftensmad og til sidst drikke en øl nede ved stranden. Det er sådan de fleste af vores hverdage forløber (Også i dag). Man begynder ligesom at finde sin daglige rytme hernede som hvis man var der hjemme i Danmark, det er der man kan mærke man har været her et okay stykke tid efterhånden. Jeg begynder stille og roligt at glæde mig til at komme hjem og se min familie og venner igen, selvom jeg egentlig ikke vil hjem, det er en mærkelig følelse. Men de er sku’ søde på min arbejdsplads og de har været så flinke at køre mig hjem et par gange, så jeg klager ikke.


18/3-2016 Sidste dag: Sidste dag fik jeg tidligere fri fra min arbejdsplads, efter jeg havde fået ordnet mine papirer sammen med min ”chef”. Derefter tog jeg hjem til de andre og fik noget frokost. Vi købte noget drikkelse ind og gik op i lejligheden og ryttede op. Vi lavede nogle drinks og hyggede os, gik i bad og gjorde os klar til aftensmaden. Om aftenen gik vi ned til stranden og fandt en restaurant hvor vi kunne få en god bøf, når nu det var vores sidste dag skulle der spenderes nogle penge. Efter det gode måltid tog vi ned på den lokale bar og drak lidt videre. Vi blev dog nødt til at tage hjem noget tidligere end vi plejede fordi vi skulle tidligt op og flyve næste dag. Vi fik nydt den sidste dag af vores spændende tur og var alle enige om at det havde været rigtig sjovt så længe det varede.

Denni Størser April 2016

Dennis, HG-Ballerup i Malaga, Spanien 2016  
Dennis, HG-Ballerup i Malaga, Spanien 2016  
Advertisement