Page 1

3 ugers praktikophold i Malaga

Mit navn er Cecillia, jeg er 17 år og går på EUX business i Ballerup. Jeg har sammen med 9 andre været 3 uger i Malaga. Jeg arbejde hos Segway malaga Fun sammen med en der hedder Mia. De andre medarbejder var rigtig søde og imødekommende, og de var gode til hele tiden at finde noget vi kunne lave. Vi var både med ude på ture og lavet kontorarbejde.

Vi var der ned i påsken og det er noget de går meget op i der nede. Det var fedt at se og opleve men det kunne godt være lidt svært at komme rundt i byen i mens. De gik nemlig rundt med store troner og der var mange mennesker på gaden for at se det.

Vi havde undervisning 2 gange om ugen med vores egen lærer, som var med der nede. Der var planlagt nogle aktiviteter for os alle vi var bl.a. ude og klatre og på rundvisning i byen. Ellers fik vi meget af vores fritid til at gå med at være sammen alle sammen enten hjemme i en af lejlighederne eller også var vi ude og spise noget god mad. Det var en super fed oplevelse og jeg kunne helt klart anbefale det til andre hvis de fik muligheden.

Cecillia Fryd Maj 2017

Cecillia, Eux Business i Malaga 2017  
Cecillia, Eux Business i Malaga 2017  
Advertisement