Page 1

Snedkeri i Norditalien

Jeg har arbejdet 3 uger i Como som møbelsnedker hvor jeg fik et indblik i deres arbejde og kultur. Jeg arbejdede i værkstedet Contrada som er en del af organitationen La Cometa. Det har været en vildt god oplevelse at få lært nogle spændende teknikker som forgyldning og ådring hvor man maler så det ligner træ.


Før og efter billede af Blomster søjle i fyrretræ Alle på værkstedet var vildt søde og imødekommende. Jeg arbejdede for det meste sammen med Pilar som kommer fra Spanien men har boet i Como i over 10 år. Så når det engelske ikke virkede, blev der brugt spansk. Hun står for renovering af møbler sammen med Giordano. Jeg boede på et Præsteseminar som også har studerende boende. I starten var det lidt mærkeligt da der ikke rigtigt var nogle der snakkede engelsk. Men så jeg mødte jeg nogle Italienske medicin studerende som boede der og de kunne lidt engelsk.

Anders

Møbelsnedker

December 2017


Como er en vild smuk by at gå rundt og udforske. Min frokostpause varede i en hel time så spiste ofte frokost hjemme hos Pilar sammen med andre kolleger. Jeg blev endda inviteret til middag hos hende sammen med hele husstanden. Ud over det gik fritiden bare med at udforske Como og området. Jeg tog sporvognen op af bjerget og spiste pizza mens jeg nød solnedgangen.

Anders

Møbelsnedker

December 2017


Jeg havde et par overnatninger i Milano hvor jeg fik muligheden for at komme ind og se et af de største markeder i Milano kaldet Fiera Milano. Det er et kæmpe marked med alt fra hele italien inden for mad, kunst og håndværk. Det var en sjov oplevelse og jeg fik smagt en masse forskellig Italiensk mad. Så både Byen Como og Contrada kan helt sikkert anbefales.

Anders Vagn Kodahl December 2017

Anders

Møbelsnedker

December 2017

Anders, møbelsnedker i Como, Italien 2017  
Anders, møbelsnedker i Como, Italien 2017  
Advertisement