Page 1

Fuerteventura


Inden jul fik jeg og 3 andre piger fra min klasse det mest fantastiske tilbud fra min skole CPH West København om at tage 3 uger afsted på et praktik ophold i udlandet. Vi snakkede frem og tilbage om hvor vi skulle tage hen og blev enige om en top 3 der lød 1. Fuerteventura 2. Malta 3. Malaga

Heldigvis for os blev det vores første ønske og det endte med at vi rejste den 12. Marts 2016. Efter en lidt hektisk afgang fra København lufthavn med alt for meget overvægt i kufferterne, var det ellers en smerte fri tur derned med et lille stop i Brussel. Da vi ankom til Fuerteventura. Stod der pænt en bus og ventede på og køre os til vores lejlighed som lå i den lille by Corralejo, da vi havde fået smidt kufferterne ind og fået et kort så vi kunne gå ned til byen, gik vi ned og fandt det første pizzaria og bestilte mad med hjem efter det var vi alle helt færdige og gik i seng. Søndag brugte vi på og udforske stedet så hvor vi skulle arbejde, hvor vi handlede, vi fik solet os lidt og vi fandt et sted hvor vi ville fejre Lineas fødselsdag om aften. Det var en god dag når jeg ser bort fra at jeg blev så sol skolet at jeg ikke kunne klare og have stropper på skulderne i 3-4 dage. Men Linea blev fejret med god mad, happy birthday på saxofon, dessert og gaver.

UGE 11 Mandag skulle vi mødes med vores kontakt person og ned i vores butikker og aftale arbejdstider efter det fik vi handlet og lavede selv mad hjemme. Jeg havde fået tildelt at jeg skulle arbejde på et parfumeri, det er lidt ligesom Matas men der er kun parfumer, Make-Up og cremer. Jeg var meget spændt og glædet mig til og komme igang. Tirsdag startede vi arbejde Mette, Linea og jeg skulle arbejde 10-13.30 og 18-21.30 så vi fik tid til sol og en lur midt på dagen det var vi rigtige glade og tilfredse med. Men Jeanette arbejde fra kl 15-22 men den tid fik hun heldigvis lavede om til den samme som os efter lidt tid. Vi faldt i snak med nogle drenge fra CPH West Ishøj som boede skråt oven over os. Ham den ene havde fået tilbud om et hus med boblebad hvor har kunne være til de skulle hjem lørdag, så vi tog der forbi torsdag og snakkede og fik af vide hvor der var godt at spise og feste, også aftalte vi også at vi skulle i byen fredag.


Fredag for mig føltes som en laaaaang dag, jeg var en tur på hospitalet fordi jeg ikke kunne bevæge min venstre skulder, hvad der har været sket med den aner jeg ikke, men havde rigtig meget smerte. Men fik nogle piller og fik sovet en del så den stod selfølgelig på byen om aften. Vi var på et sted der hedder Waikiki og det er det fedeste sted! Der er plads til alle, er du typen der bare kan lide og side og snakke og få nogle cocktails eller typen der bare vil danse der ud af. Man har ikke været på fuerteventura hvis ikke man har været på Waikiki !! Lørdag var en ren tømmermænds og afslapnings dag for vi havde aftalt søndag skulle vi ud på en 4 timers sejl tur, hvor vi sejlede ud midt på vandet dykkede med fisk og prøvede og stå på en surf board, vi havde mad og drikke indkluderet og efter lidt tid blev vi hentede af en anden båd som sejlede os til en ø ejede af kun en enkel fiskermand og den flotteste lagune ø’en hed Los Lobos.

UGE 12 Hverdagene bestod bare på work work work work work work og det var hyggeligt og gå bland alle de lækre dufte, prøve de forskellige cremer og ligge Make-Up. Men mest af alt møde en masse mennesker og hjælpe dem med at finde den perfekte gave eller en ny duft til dem selv. Mine kollegaer var så søde, der var specielt to jeg snakkede mest med den ene kommer fra Milano og den anden kommer fra Gran Canaria dem har jeg stadig kontakt med.

Byturer var der også lidt af men kun i weekenderne vi har fået en masse nye venner både fra Fuerteventura men også fra andre lande. Og hver gang vi kom i byen endte vi altid med 1-2 nye bekendtskaber. Søndag den 27. Marts tog vi på endnu en udflugt denne gang i nogle små el biler som hed Twizzy Der kørte vi først hen til en stor lækker strand hvor vi fik en tur på kameler efter det kørte vi i nogle bjerge op til en stor vulkan hvor vi kom helt op så vi kunne kiggede ned i krateret, der var så flot en udsigt der oppefra så den stod vi og betragtet i et stykke tid imens vores guidet prøvet og lokke nogle jordegern frem. Efter det kørte vi hjem og fik noget frokost.


UGE 13 Min sidste dag på arbejdet var med blandet følelser, jeg savede dem der hjemme men jeg var også blevet så glad for at være der. Jeg havde købt en gave med til dem hjemmefra en hoptimist med Danmark flaget, de syntes den var så sjov og de blev så glade for den har også modtaget et billedet at den står ved deres computer og hygger sig. Da det blev lørdag den 2. April og vi skulle hjem var ved og brække os over tanken om at vi skulle tilbringe 13 timer i Barcelona lufthavn. Efter vi var landet i Barcelona kl 23 og vi havde fået vores kufferter og fandt noget internet fandt vi et hotel i nærheden hvor vi kunne få lidt søvn i en ordentlig seng sådan så vi ikke skulle side/sove på gulvet i lufthavnen. Vi alle var trætte og ville bare gerne hjem nu kunne vi godt mærke at vores fantastiske tur var slut.

Hvis du får sådan et tilbud så er det bare at tage den, du vil ikke fortryde! Om du er usikker på det engelske eller har en kæreste så vil du få en uforglemmelig tur der ikke kun gør dig bedre sprogligt men også gør dig stærkere som person.


Amanda, HG-Glentevej på Fuerteventura, Spanien 2016  
Amanda, HG-Glentevej på Fuerteventura, Spanien 2016  
Advertisement