Page 1

Min Erasmus tur til Fuerteventura. Navn: Albert smojan. Alder 22. Uddannelse: Tømrer

Lørdag den.30 september fløj jeg til Fuerteventura, en tur på 10 timer, jeg ankom dagen efter kl10:00. Derefter skulle jeg finde min lejlighed jeg havde lejet på airbnb. Jeg ankommer til lejligheden en time efter med offentligt transport. Stedet er super lækkert dejlig centralt og så varmt. Mandag kommer min kontaktperson og henter mig og vi kører til virksomheden som jeg skal arbejde hos, en kort tur på cirka 10 min fra hvor jeg bor, byen jeg bor i hedder puerto del Rosario. Jeg møder chefen som hedder Martin, super sød og imødekommende, også engelsk talende.

Dagen efter starter jeg så på job kl. 07:00 jeg bliver hentet af dem super skønt! Og slutter klokken 14:00. Den første uge er jeg ikke så meget ude, er for det meste i værkstedet og laver tømrer arbejde, eller nærmere sagt snedker arbejde, da det havde meget med køkkener og skabe at gøre, men jeg elsker også at arbejde med det fine så det var helt OK.


Kommunikationen var okay, svært til tider med de andre kollegaer som kun snakkede spansk, men jeg lærte hurtigt at forstå dem, da jeg har nemt ved sprog. Anden uge fik jeg besøg af min kæreste! Super hyggdligt, mit arbejde i værkstedet var færdig og nu skulle jeg ud med chefen og arbejde hos kunder, vi var i gang med at bygge et Opent tag hvilket var spændende og sjovt.

I min fritid tog jeg på stranden gik rundt i byen. I weekenden som min kæreste var her i, lejede vil en bil og kørte hele øen rundt, hvilket var fantastisk, ellers så trænede jeg og spiste pisse god mad. Min økonomi var helt fin, da ting ikke var så dyrt dernede, man kan sige at jeg spiste næsten ude hverdag. Lørdag den anden uge inviterede Martin altså chefen, mig og fruen til familie BBQ! De er fra Argentina så Argentinsk BBQ blev det til, super hyggeligt og helt sindsygt god mad.


Tredje uge om mandagen smuttede fruen, og jeg fik til opgave at bygge en væg med dør hul i værkstedet så de kunne bruge det til showroom for deres køkkener de selv laver fra bunden af, en opgave jeg fik klaret og meget tilfreds mester. Kan anbefale til alle der vil på en Erasmus ikke at tøve, for det er en lærerig og en oplevelse for livet.

Albert Smojan Oktober 2017

Albert, tømrer på Fuerteventura, Spanien 2017  
Albert, tømrer på Fuerteventura, Spanien 2017  
Advertisement