Page 1

NEWTEC'S

La tecnologia és la revolució!

Aquesta revista us vol apropar a les novetats tecnològiques per informarvos sobre els canvis i innovacions més actuals.

Hi ha diferents apartats, entre ells els mòbils, videojocs i altres innovacions.


Índex -Article d'opinió -Tecnologies en creixament

Diferents aparells electrònics que s'han impulsat recentment.

-Les Enquestes

Els videojocs segons els alumnes Els mòbils dels alumnes

-Videojocs

Novetats d'aquest 2018

-Mòbils

Novetats recents

Que aporta la tecnologia a la humanitat La tecnologia és una part molt important de la nostra historia que ha anat avançant molt, potser massa i tot. Com passa amb tot, pot evolucionar cap al bon i el mal sentit. Però sobretot ha avançat cap a la

millora de la qualitat de vida, i això ha fet que els humans podem arribar a disminuir les nostres capacitats, com per exemple: la memòria, la vista, les relacions socials i altres petits aspectes perjudicials.

Amb tot això les persones cada cop depenem més d’aquests aparells, i això, per sort o per desgracia, fa que puguin arribar a ser una ampliació inseparable del nostre cos. Albert Costa


Tecnologies en creixament. Les tecnologies han canviat olt al llarg dels anys. Aquest és un recull d'alguns aparells que han aparegut aquests ultims anys, aquets aparells poden impulsar lñes tecnologies del futur.

Vehicles elèctrics que revolucionaran el futur (marca TESLA) La marca tesla és pot arribar a considerar la marca de cotxes del futur, aquesta va aparèixer al 2003, però actualment és quan s’està donant a conèixer creixent d’una manera impresionant,

sent el 2013 l’ any dels seus primers beneficis. Els seus cotxes són una gamma esportius totalment elèctrics, però te un vehicle més bàsic, que val uns 30.000 euros amb una autonomia de 400km al 100%. La diferència entre aquests cotxes amb els de mercat actua es són les emissions que deixen anar, ja que aquests són totalment elèctrics i no contaminen.

Realitat augmentada/mixta La realitat mixta o MR (de l'anglès, Mixed Reality) consisteix a combinar en temps real un mon virtual amb el món real (físic). Aquesta combinació crea nous espais en els quals interaccionen tant objectes/persones reals com virtuals. Per tant, es com una mescla entre la realitat i realitat augmentada. No s’ha de confondre el terme realitat mixta amb el de realitat augmentada o AR (de l’anglès, Augmented Reality). La realitat augmentada crea a temps real

els estímuls per a la interacció de l'usuari, els quals es superposen sobre el seu entorn físic; mentre que la realitat mixta permet la interacció de l'entorn virtual afegint també els objectes físics de l'entorn immediat de l'usuari.


Micro LED/ 8K És una pantalla de 146 polzades, amb una resolució de 8K UltraHD (De 7680 x 4320 píxels) Es va presentar al CES2018 (consumes tecnology association). En aquesta pantalla, es poden modular les dimensions segons el contingut que es vulgui mirar. De moment, l’únic lloc que es retrensmitirà amb aquesta qualitat

seran els jocs olímpics del 2020. El seu preu és d’uns 7000€ els models més petits i/o bàsics d’aquesta tecnologia 8K.

Clonació de primats Els xinesos han aconseguit crear dos exemplars idèntics de primats a partir de la ciència de la clonació. Els mateixos científics que han aconseguit fer aquest avenç han declarat que això és un experiment i que no pensen en implementar-ho als humans, perquè la societat no ho acceptaria.

Intel-ligència artificial.

Fins ara s’havia pogut clonar 23 espècies diferents, però mai s’avia pogut fer en primats. La ovella Dolly (al 1996) va ser el primer ésser viu en ser clonat per el mètode de transferència nuclear (ADN).

L' estrella indiscutida de la tecnologia actual és la intel-ligència artificial, aquesta combina algoritmes, programaris i sensors diversos per a, per exemple, facilitar les feines

domèstiques entre molts altres usos. Podem trobar aquesta tecnologia als robots d'LG com el CLOi (un dels models de robot mes actuals d’ aquesta empresa), que activat amb una ordre de veu, pot des d'ajudar a fer la compra, fins a traslladar un objecte pesat. Un altre destacat va ser el robot, que gràcies a un sistema de visió intel-ligent, ha aconseguit per exemple jugar a Scrabble amb un oponent humà.


Les Enquestes Enquesta de videojocs segons els alumnes. De les persones que han respost la nostra enquesta sabem que un 30% de les persones juguen a la Play, un 20 % juguen a l’ordinador, i la resta utilitzen altres plataformes com el mòbil o la Xbox. Els generes més jugats han sigut els shooters, els jocs d’ estratègia i d’ esports, mes concretament els Call of Duty i el Sims 4, tot i que també hi ha un percentatge elevat de gent que no juga. Per la enquesta que hem enviat hem pogut saber que una part gran de persones no volen tenir mes jocs perquè ja tenen allò que volen, però tot i així segueixen volent adquirir alguns com God of Ward, Assassin Creed, Overwatch i més.

Enquesta sobre els mòbils als alumnes. De les persones que han respòs a l’enquesta, sabem que una gran part, fins ara han tingut 2 o 3 mòbils. Amb les dades hem vist que la majoria de gent té entre un Samsung o un Huawei. Amb la ultima pregunta de la enquesta hem esbrinat que molta gent vol tenir un Iphone.


Els videojocs Red Dead Redemption 2 A la venda el 26 del 10 del 2018, 70€ mes o menys Les primeres teories ens apunten a que la història ens situa abans dels fets del primer RDR (Red Dead Redemption), al 1911, el final de l'època del Salvatge Oest, i sabem això perquè al tràiler podem veure un ferrocarril i manades de búfals (els quals gairebé es van extingir al final del segle XIX per la caça massiva). Per tant esperem que ens expliqui les aventures de John Marston (protagonista) amb la seva banda. El tràiler també ens diu que ens veurem capficats a la banda del malfactors. I a aquest també s'han mostrat escenaris amb molta diversitat a mida del paisatges vistos al primer joc.

A Way Out A la venda el 23 del 3 del 2018, 50€ mes o menys

A Way Out és el primer videojoc de Hazelight Studios sota la marca d’ EA, aquest es un títol marcat per una gran direcció artística i el bon treball argumental i jugable que proposa aquest equip. Aquest es un videojoc d'acció i aventures enfocat al joc cooperatiu amb una trama centrada en els fets de dos presoners escapats, en Leo i la Vincent, obligats a treballar junts per evitar a la policia i altres criminals. Els responsables d'A Way Out garanteixen seqüències emocionants de persecucions amb cotxes, combats cos a cos, i etc.

Sea of Thieves A la venda el 20 del 3 del 2018, 70€ mes o menys

Amb un disseny colorista i artístic, i una prometedora jugablilitat, es un videojoc amb temàtica pirata centrat en el multijugador. En aquesta obra els personatges són perillosos pirates, que han d'enfrontar-se tant a altres jugadors com a diferents perills en forma d'esquelets i altres desafiaments en illes tropicals tant boniques com perilloses als mars picats.


Kingdom Come: Deliverance A la venda el 13 del 2 del 2018, 40€ mes o menys Kingdom Come: Deliverance s'ambienta al 1403, al Sacre Imperi Romà medieval. Aquesta aventura de rol de món obert , desenvolupada per veterans dels videojocs, aposta amb aquest treball per una barreja d'elements del rol tan habituals com son el món obert, els combats i les muntures, amb un entorn realista i amb fort respecte per elements

històrics que van mes enllà dels plantejaments d'espasa i bruixeria habituals. El protagonista, un jove que perd la seva família durant el saqueig de la ciutat ha de superarse i créixer durant el llarg del joc.

Monster Hunter: World A la venda el 26 del 1 del 2018, 60€ mes o menys Monster Hunter World porta a la saga Monster Hunter a plataformes com PS4, Xbox One i PC. La caça de monstres d’ aquesta saga mai havia lluït tan bé com fins aquest joc. Afegint novetats importants com noves espècies per caçar, nous objectes per recol-lectar, la possibilitat de que els monstres puguin lluitar entre si aleatòriament, o la possibilitat de formar equip amb fins a tres caçadors amb un nou sistema multijugador en línia entre altres, augmenten les expectatives d’aquest joc.


Els Mòbils

Phone-block.

Aquest dispositiu, és una millora per les necessitats momentànies d’una persona. Aquest mòbil, està basat en peces individuals, això fa que puguis afegir al teu dispositiu diferents gadgets o ampliacions per millorar els aspectes necessaris al moment. Es poden adquirir millors mòduls per al teu dispositiu per ampliar les característiques del mateix. Aquesta novetat també es vol implementar a ordinadors per permetre l’adaptació del dispositiu al client.

Pantalles sense marges Actualment diferents empreses com ara Apple, Essential o algunes altres mes petites treballen amb aquest producte. El primer dispositiu amb aquesta pantalla va aparèixer a finals d’octubre. Aquests models, amplien la visualització de la pantalla que no pas els mòbils més tradicionals. Eliminen els marges negres per afavorir al disseny, a la comoditat i a l’espai.

Doble càmera exterior La doble càmera exterior dona més opcions en la fotografia amb els dispositius mòbils, ja que permet captar més llum, ampliar l’angle de visió i fins i tot captar imatges en 3D. Actualment s’està fent el preu més accessible per a la societat mitjana, això permetrà veure aquesta càmera més sovint, i no només en ocasions puntuals.


Mòbils amb 8 GB de M. RAM Varies marques de mòbils com Xiaomi, One Plus, i Asus han implementat el 8GB de memòria RAM als seus dispositius. La memòria RAM (random acces memory) permet millorar la velocitat de l’ accés a qualsevol aplicació del dispositiu en qüestió.

Memòries flexibles Quan van aparèixer les pantalles flexibles, s’estava intentant també fer els components interiors flexibles par poder fer tot el dispositiu flexible. Per fi han aparegut les memòries flexibles, però tot i que ja estem més aprop d’ aconseguir-ho encara queda molt per això. Aquestes memòries estaran basades en Grafè. També s’ ha descobert que pot arribar a ser més barat que les memòries flash actuals, i a part tenen una resistència increïble.


INSTITUT MOISÈS BROGGI KEILA GONZALEZ JAVIER YE ALBERT COSTA

newtec's  
newtec's  

tecnology

Advertisement