Page 4

4

ANNONS

HELA DENNA BILAGA Ă„R EN ANNONS FRĂ…N EGET FĂ–RETAG I SAMARBETE MED NEWSFACTORY MEDIA GROUP

ANNONS

Boo Gunnarson, Visma Spcs, är en av de münga utställarna. Här ger Boo sina bästa tips.

GÜr mässbesÜket till en heldag Mässan Eget FÜretag är Nordens stÜrsta ny- och smüfÜretagarmässa. Varje ür kommer tusentals besÜkare, senast var det nästan 8 000 som kom fÜr att starta, driva eller utveckla sitt fÜretag. Det finns mycket att upptäcka – sü mycket att det räcker en hel dag.

P

Text CHRISTIAN ALBINSSON Foto PRESSBILD

Ă… PLATS ERBJUDS besĂśkarna personlig rĂĽdgivning och

roligare som fÜretagare. Münga bollplank och kontakter finns pü plats fÜr att nätverka och utÜka ditt affärsnätverk. Fü ny kunskap och massor av inspiration pü seminarierna och frün alla programaktiviteterna i CafÊ EntreprenÜr.

für träffa experter frün münga branscher. En stor del av besÜkarna kommer fÜr att fü mer kunskap och inspiration frün münga av de 120 seminarierna. En annan viktig anledning till att besÜka mässan är fÜr att nätverka och hitta nya affärskontakter, hjälpmedel och verkPÅ MÄSSAN VISAR Visma Spcs sina ekonomiprogram. Det tyg som fÜrenklar vardagen som fÜretagare. Här byggs nya har skett en otrolig utveckling de senaste üren vilket avnätverk och affärsrelationer med morgondagens fÜretagare. speglas i de tekniska verktyg som finns fÜr entreprenÜrer. – Gü igenom i fÜrväg och titta pü vilka utställare som – Frün att ha varit en bÜrda att jobba med ekonomi, är finns. Fundera pü vad du vill fü ut av det nu nügot münga ser fram emot. mässan sü att du gür till rätt montrar Enkelheten i ekonomiprogrammen har direkt och inte gür runt pü müfü, säger utvecklats kraftigt. Vi bidrar med ett Boo Gunnarson, fÜretagarexpert pü Fundera pü vad du vill fü verktyg som gÜr det enklare att driva Visma Spcs som är en av utställarna fÜretag, menar Boo. ut av mässan sü att du gür och fortsätter. – Här mÜter vi blivande kunder som EN ANNAN AKTÖR som gärna stÜttar till rätt montrar direkt. nyblivna fÜretagare är SEB, som precis vi aldrig annars träffar. Med vür erfarenhet kan vi hjälpa dem att starta eget. som Visma Spcs gärna gür in i tidiga Som träffpunkt är mässan i antalet skeden. besÜkare helt unik. – Vi är pü mässan fÜr att visa att vi stÜttar entreprenÜrer och fÜretagare, vi tycker att det är viktigt att vara med i tidiga skeden. Det finns i vürt DNA, FÖR VISMA SPCS är Eget FÜretag ürets i särklass viktigaste säger Beatrice Rosenqvist som är fÜretagsmarknads­ mässa. Här finns allt samlat under ett tak. Träffa rüdgivare, ansvarig fÜr smüfÜretag pü SEB. experter och myndighetskontakter som kan hjälpa dig och – Münga frügar hur mycket man für lüna och till vilken ge goda rüd. Testa och upplev det senaste tjänsterna och ränta. Det är en hel del som har frügor kring e-handel, där produkterna som gÜr vardagen och livet ännu enklare och

SĂ… FĂ…R DU UT DET MESTA AV MĂ„SSAN

đ&#x;“• îœ

Utnyttja utställarna och seminarierna fÜr att skaffa dig kunskap.

Sätt dig ned och nätverka, de flesta är där fÜr att de ska starta fÜretag eller fÜr att de redan har startat ett fÜretag.

GlÜm inte visitkort, gÜr tillfälliga om du inte redan har nügra.

vi kan hjälpa till med att starta upp verksamheten och guida kring betalningslÜsningar. Generellt sett kan banken hjälpa till med mer än man tror, summerar hon och exemplifierar med att banken kan hjälpa till med büde billeasing och avtalsupprättande.

Profile for Newsfactory Media Group

Eget foretag 2015  

5-7 november, sälj utan att bli säljare. Blogga dig till business.

Eget foretag 2015  

5-7 november, sälj utan att bli säljare. Blogga dig till business.