Icon News 1 2017 Fi

Page 17

UUTISIA NEWICONILTA

Investointi ripeään kasvuun ja kansainvälistymiseen NewIcon otti vuoden 2017 alussa käyttöön mittavan toiminnanohjaus­ järjestelmän. Investoinnin tavoitteena on ollut tehostaa yrityksen toimintaa ja nostaa kapasiteettia, jotta kansainväliseen kilpailuun voidaan vastata aikaisempaa paremmin. – Tuotteiden läpimenoajat tulevat lyhenemään. Kun prosessiemme laatu ja kontrolli paranevat, voimme projektien online-tiedon avulla suunnitella tehokkaammin resurssien käyttöä. Näin pystymme aikaisempaa tarkemmin niin sanottuun ennustettuun ulostuloon, kertoo NewIcon Oy:n operatiivinen johtaja Juha Anttila.

Visma Oy:n toimittamaan L7toiminnanohjausjärjestelmään on integroitu kaikki NewIconin ydinliiketoiminnot. Järjestelmän avulla hoituvat: projektien ohjaus ja hallinta, materiaalihallinta, myynnin ohjaus, laitehallinta ja huoltotoiminnan koordinointi, laadunvalvonta sekä taloushallinto. Uutta on myös pilvipalveluna toimiva liikkuvan työn ohjaamiseen tarkoitettu järjestelmä Visma LTR, jota hyödyntävät NewIconilla etenkin myynti- ja huoltohenkilöt, jotka tarvitsevat tien päällä usein erilaisia tietoja.

Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen Fixuvarasto­automaateille, jotka tehostavat apteekkien ja sairaala-apteekkien lääkehuoltoa. – Saavutimme vähimmäisvaatimuksen 50 prosentin kotimaisuusasteesta helposti. Suomalainen käsiala näkyy tuotteissamme laatuna ja toimintavarmuutena, toteaa markkinointijohtaja Jori-Matti Savolainen.

Älylääkekaappi koekäyttöön Odensen yliopistosairaalaan Odensen yliopistosairaalassa Tanskassa on otettu koekäyttöön New­ Iconin älylääkekaappi. Toimitus oli maaliskuussa 2017. Sairaanhoitajat testaavat eMED ICON -älylääkekaappia kahden kuukauden ajan ensiapuosastolla. Pilotti on ensimmäinen markkina-avaus Tanskassa, jossa on käynnissä kymmeniä sairaaloiden rakennusja uudistamisprojekteja. NewIconilla on Tanskassa tytäryhtiö, jossa aloitti avainasiakaspäällikkönä Hanne Han­ sen-Nord helmikuussa 2017.

Odensen yliopistosairaalan henkilökunta pääsi tutustumaan eMED ICON -älylääkekaappiin 28.3.2017. Kaappi on koekäytössä kahden kuukauden ajan ensiapuosastolla.

17