Icon News 1 2017 Fi

Page 14

TEKSTI: MERVI LEINONEN KUVA: MARKUS ASPEGREN, ALIAS STUDIO

LÄÄKEVARAST

Joona Turunen Laatuinsinööri Työskennellyt NewIconissa 1 vuoden

LAATUINSINÖÖRIN SILMIN ”Voimme oppia uutta ja parantaa toimintaamme jatkuvasti. Se on ajatus, joka ohjaa firmamme laatujohtamista. Mielestäni Fixuissa on parasta se, että eri teknologioiden asiantuntijamme ovat kehittäneet yhdessä toimintavarman ja kestävän ratkaisun apteekkien lääkehuoltoon. Yrityksellämme on käytössä sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä, jonka mittareiden avulla seuraamme tuotteidemme ja palveluidemme, sisäisten prosessiemme sekä toimittajiemme valmistamien komponettien laatua. Kerran kuukaudessa on laatupalaveri, jossa käymme läpi muun muassa asiakkailtamme tulleet tukipyynnöt. Ne ovat asiakaslaadun mittareita, joista näemme mahdolliset kehittämistarpeet. Olemme kehittäneet esimerkiksi Fixun maalipintoja ja imukuppitarttujaa, jonka avulla robotti hyllyttää ja keräilee lääkepaketteja. Lääkevarastoautomaatin ominaisuudet ovat kehittyneet vuosien saatossa paljon sen ansiosta, että ymmärrämme koko ajan paremmin asiakkaidemme prosesseja. Näin syntyi idea vaikkapa monituotekanavasta. Asiakaslähtöisyys on osa laatupolitiikkamme.”

14

LAATU 1.

Pitkä käyttöikä Keskimäärin 10–15 vuotta

2. Toimintavarma 3. Korkea keräily- ja sisäänsyöttönopeus Keräily jopa 900 ptk/h ja sisäänsyöttö jopa 450 pkt/h 4. Helppokäyttöinen ja visuaalinen käyttöliittymä 5. Kestävät komponentit


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.