Page 1

HAPPY HOUR PARTY 1


HAPPY HOUR PARTY

Happy Hour Party Den enkla vägen till

framgång! Det nya framgångskonceptet från LR kombinerar affärsuppbyggnad med försäljning på ett enkelt sätt. Med hjälp av ett Happy Hour Party kan du finna nya konsulenter och kunder på ett roligt, snabbt och effektivt sätt: Det betyder att de första positiva framgångarna kommer snabbare, både vid organisationsuppbyggnad och vid produktförsäljning. Konceptet är så enkelt att alla kan börja direkt!

Partykonceptets hemlighet är att det är så kul att handla! Happy Hour Party kan inte liknas vid något annat, konceptet är speciellt, så roligt och garanterar dig snabb framgång.

2


Framgång med Happy Hour Party!

Vad är fördelarna med ett Happy Hour Party? Ett enkelt sätt att ta kontakt med människor som visar intresse för LRprodukterna eller för LR‘s affärsidé. En enkel och snabb start för nya konsulenter att själva komma igång med sin LR-verksamhet. Alla gillar väl att bjuda in vänner för att ha en trevlig stund tillsammans?

4

Inbjudan

7

Party 8 Dofter 10 Husapotek

Börja LR-verksamheten med ett enkelt koncept – lätt duplicerbart och som redan är testat i praktiken!

14 Vacker på sekunden 18 Sund + vital

Ett optimalt och effektivt system och ett snabbt inarbetningskoncept för de nya konsulenterna. Den nya konsulenten kommer omgående att få positivt resultat och tjäna sina första pengar med LR.

20

Avslutning

22

Uppföljning

3


HAPPY HOUR PARTY

Happy Hour Party – allt du behöver veta

Inbjudningen 1

Hjälp nya konsulenter att uppleva fördelarna med ett party*

Övertyga dina nya konsulenter att det bara finns fördelar i samband med ett Happy Hour Party. ENKELT: Bjud hem vänner till dig och säg att det väntar en liten överraskning på dem (gåva till gästerna och / eller ett glas vin) VÄLMÅENDE: Upplev enastående produkter och prova dem i lugn och ro

Vad behöver jag? Värdinnan (ny konsulent) kan tänka sig att bjuda hem sina vänner på ett glas vin eller två – allt det andra förbereder du (som sponsor) för kvällens party.

Kan jag också? GARANTI: Oroa dig inte, ett Happy Hour Party ger alltid värdinnan framgång PROFITERA: Ha roligt och tjäna pengar samtidigt

Bjuder du gärna hem vänner till dig? Gillar du kosmetik och produkter som hjälper dig att hålla dig sund? Ja? Vad väntar du på? Prova nu!

* Självklart kan du som LR-konsulent också hålla ett party, för att enkelt och snabbt utöka din kundkrets och LR-verksamhet. Eller så erbjuder du dig att hålla ett party åt en intressent, som själv vill komma igång med LR via ett party.

4


2

Partyt börjar!

1. Inbjudan Värdinnan bjuder sina väninnor hem till sig – det ideala är 2-3 dagar innan partyt. Viktigt: bjud alltid in personligen eller via telefon! Använd gärna Happy Hour inbjudningskortet vid personlig inbjudan!

2. Förberedning av Party Checklista på Party-dagen: – Hur många gäster kommer – definitivt? – Ordna dryck att bjuda på – Plocka ihop gästgåvor, visningsprodukter och Happy Hour beställningsblock

!

Tips: Ha alltid med dig några extra exemplar av LR Collection och LR world.

Var på plats ca 30 minuter innan utsatt tid för Partyt Precis innan Partyt börjar, gör följande: placera ut visningsprodukterna på bordet där alla gästerna sitter (och låt dem börja prova) och häll upp något att dricka till alla

3. Välkomna Hälsa varje gäst välkommen tillsammans med värdinnan. Lär dig gästernas namn på förhand, så att du kan hälsa var och en välkommen på ett personligt sätt. En Happy Hour Drink (t ex vin) ger Partyt en bra start. 5


HAPPY HOUR PARTY

3

Partyt fortsätter!

Presentera dig själv – kort – och säg eventuellt några ord om din egen framgångsrika historia tillsammans med LR.

Din fördel idag: Titta – ta på – testa.

En kort presentation av LR med fokus på produktfördelarna (Made in Germany, högsta kvalitet, stöd av det Vetenskapliga Rådet och välrenommerade kontrollinstitut) – max 5 minuter. Dela ut Happy Hour beställningssedlar och pennor. Förklara principen med Happy Hour-priser: På beställningssedeln finns det ordinarie katalogspriset samt Happy Hour-priset. Den gäst som beställer till Happy Hour-pris och som når upp över 1.000 kr, sparar upp till 40%*.

* Happy Hour-priserna gäller fr o m ett beställningsvärde på 1.000 kr. Produkterna som beställs av partydeltagaren kommer att sändas direkt till respektive som postpaket.

6

Beställningssedeln kan under produktpresentationen användas till att anteckna på: man kan sätta kryss vid de produkter som intresserar en, först när antal är ifyllt är beställningen komplett. På beställningssedeln finns också upplysning om möjligheten att boka nya partyn. Gör gästerna uppmärksamma på att att de själva kan bli värdinna – med alla de fördelar som de nu känner till.


HAPPY HOUR PARTY Börja med att presentera produkterna – du kommer att uppleva att de föreslagna presentationerna övertygar varje gäst, för det handlar nämligen om följande:

TITTA – TA PÅ – TESTA Presentera upp till 15 produkter – inte fler. 60 minuter är en passande tidsram för produktpresentationen, kom ihåg att det handlar om ett Party! Kolla med värdinnan om någon gäst är speciellt intresserad av någon särskild produkt. Gästernas önskningar är alltid viktiga att lyssna på – avsätt gärna tid för detta!

Dra hellre ner på antalet produkter du i förväg hade tänkt att presentera, välj bort 1-2 produkter. Glöm aldrig att ha roligt – även under produktpresentationen – även om det hela tar en annan väg än du hade tänkt från början. Våga improvisera!

7


Exempel

1 Dofter Börja med en produktpresentation med dofter. Dofter är lätta att visa och alla kan delta i en eventuell diskussion! Dessutom ger ju parfymerna en behaglig, emotionell atmosfär när de sprider sig i rummet.

Förberedande tips Det är smart att skriva ner parfymnamnen på doftremsorna i förväg – så undviker man onödiga förväxlingar! Ha alltid med dig tillräckligt med STAR-BOXar. Kanske vill du vara generös och ge bort doftprovet till den doft som gästen beställde? Så kan hon börja använda sin parfym redan innan paketet kommit!

8

Presentera alltid LR‘s två mest säljande dam-dofter: Sarah Connor och Heidi Klum Dreams. Med dessa två dofter träffar du mitt i prick hos många! Tipsa om LR‘s bäst säljande doft till herrar: Jungle Man! Kanske en uppskattad gåva till maken?


Så fungerar det – Dofter 1

Spraya på doftremsorna

Ta samma antal doftremsor som du har gäster. Spraya den första doften (från originalflaconen) 2-3 gånger över alla doftremsorna.

2

Testa båda dofterna

Denna kunskap underlättar En doft utvecklar sig bäst på den egna huden. Doftremsorna används endast för ett första intryck – för det slutgiltiga valet bör doften ha testats på huden.

tgeber unterstützTatum inismodolor alit ullaoreet augue min hendips ustrud

Dela ut doft 1 bland gästerna och ge en kort doftinformation. Så gör du om proceduren med doft 2. Fråga vilken doft de gillade bäst.

!

Tips:

3

Spraya på doftfavoriten

Använd STAR-BOX-broschyrens mer utförliga produktbeskrivningar. Gör det på ett engagerat sätt – fråga alltid vad gästerna tycker! Applicera den doft som gästen gillade bäst på hennes handled (undvik smycken – de kan förändra doften!)

9


HAPPY HOUR PARTY

Exempel

2 Husapotek Emergency Spray + Propolis

Det naturliga husapoteket gillas av de flesta och tack vare den extra höga andelen Aloe Vera så finns inga jämförbara produkter på marknaden. Detta bidrar till din framgång!

10


Så fungerar det – Husapotek 1

Denna kunskap underlättar Emergency Spray lugnar omedelbart huden: vid överansträngd, irriterad hud eller vid skrubbsår. Huden lugnas och slappnar av. Sprayen verkar också som en katalysator för efterföljande krämer. Huden förbereds och suger bokstavligen upp krämen fortare och mer intensivt. Emergency Spray innehåller 83% ren Aloe Vera. Dessutom innehåller den 12 naturliga växtextrakter från bl a calendula, salvia och kamomill. Aloe Vera med Propolis är perfekt vid mycket torr hud, t ex dekolletaget, händerna, fötterna eller armbågarna. Krämen vårdar med Aloe Vera tillsammans med Propolis, ett vax som utvinns ur bikupor.

Spraya på

Spraya Emergency Spray på underarmen. Den kylande effekten ger omedelbart lindring.

2

Applicera Propolis

Applicera nu Aloe Vera med Propolis på samma hudområde. Krämen kommer att göra huden ännu smidigare.

3

Mjukhetstest

Jämför nu de båda underarmarna! Skillnaden är absolut kännbar. Be även de övriga gästerna att känna.

11


HAPPY HOUR PARTY

Exempel

3 Husapotek Concentrate + Thermo Lotion Förberedande tips Sätt Aloe Vera Concentratet i värdinnans kylskåp. Hämta tuben precis innan den skall användas! Så kommer Concentratet garanterat att ha en kylande effekt!

12


Denna kunskap underlättar Aloe Vera Concentrate är en intensiv källa till fuktighet och lugnar och kyler huden vid små hudskador, irriterad och fuktighetsfattig hud. Dessutom: Aloe Vera Concentrate ger en „naturlig ansiktslyftning“ tack vare sin höga andel Aloe Vera.

Så fungerar det – Concentrate Aloe Vera Concentrate Fråga om någon av gästerna har något litet sår, en liten brännskada eller ett insektsbett.

Applicera det kylda Concentratet försiktigt på respektive hudområde. Den kylande och återfuktande effekten kommer att vara slående!

Så fungerar det – Thermo Lotion Aloe Vera Thermo Lotion Fråga gästerna om någon eventuellt lider av spända nackmuskler eller huvudvärk.

Ta lite Thermo Lotion på tinningarna eller massera ömma muskler med den. Lotionen stimulerar blodcirkulationen och värmen som uppstår tillsammans med de eteriska oljorna löser upp spända muskler och ger en skön, avslappnad känsla.

13


HAPPY HOUR PARTY

Så fungerar det – Handkuren!

1

Handpeeling

Fukta händerna. Häll lite massageolja och strösocker i gästens öppna hand. Med stykande rörelser masseras sockret in över hela handen, med riktning ut mot fingertopparna.

Exempel 2

Skölj av

4 Vacker på sekunden

Skölj därefter handen noga med ljummet vatten och klappa den torr med en handduk. Handen blir mjuk och len!

3

Massera in

Avsluta behandlingen med Aloe Vera Handkräm. En fantastisk effekt: gästen kan genast ta i ett glas utan att lämna feta fingeravtryck!

14

Handkuren! Presentationen av handkuren görs över en vask! Antingen visas hela gruppen eller endast en gäst, som efter behandlingen visar de andra den synbara skillnaden på sina händer. Nariga, trötta och torra händer? Inte nu mer! Handkuren gör händerna mjuka och lena på ett par sekunder!


Så fungerar det – Semester för huden!

1

Applicera masken

Applicera en valnötsstor klick Aloe Vera Skummask på ena ansiktshalvan. Efter 5 – 10 minuter har huden absorberat krämen.

Exempel

5 Vacker på

2

Applicera Powerlift

sekunden Semester för huden! Fråga gästerna om de vissa dagar känner sig trötta och om huden visar på tydliga trötthetstecken. Då är det på tiden att huden får en „välförtjänt semester“. Även männens hud kan bli stressad. Applicera Aloe Vera skummask en till två gånger i veckan och huden glömmer allt som kallas stress.

Applicera därefter en liten mängd Powerlift på samma ställe. Huden får nu ett fräschare utseende och ser tydligt yngre ut.

3

Jämför höger och vänster

Visa skillnaden på de två ansiktshalvorna. Huden på den behandlade sidan är jämn och smidig.

15


HAPPY HOUR PARTY

Exempel

6-7 Vacker på sekunden Frisyr-hjälp! Hann du inte tvätta håret idag? Eller har du vistats i lokaler med rök eller os och är i behov av en snabb och väldoftande uppfräschning av håret? Med Re-Styler försvinner obehaglig lukt, håret doftar gott, ser välvårdat ut och är lätt att styla.

Vacker solbränna! Huden ser frisk och solbränd ut med Bronzing Powder! Applicering av Bronzing Powder görs med en generös puderborste. T ex den som ingår i LR‘s penselset. Behandla endast ena halvan av ansiktet, så att resultatet kan jämföras.

Så fungerar det – Frisyr-hjälp!

Krama in Re-Styler

Välj en gäst med halvlångt hår och spraya Re-Styler över håret. Krama sedan in volym i frisyren. Snabbt och enkelt är håret uppfräschat och volymrikare.

16

Så fungerar det – Vacker solbränna!

Applicera pudret

Applicera pudret på den ena ansiktshalvan, börja uppifrån och gå neråt. Dra penseln från ansiktets mitt och utåt.


Exempel

8 Vacker på sekunden Nagellacks – borttagningsbox – trolleribox Du skall ta bort nagellack och håller på med en bomullstuss och nagellacksborttagningsmedel. Om du inte har tillräckligt med borttagningsmedel på bomullstussen, så försvinner inte nagellacket. Känner du igen scenariot? LR har lösningen!

Förberedande tips Detta behöver du också: ett LR nagellack

Så fungerar det – Nagellacksborttagningsbox – trolleribox

1

Lacka naglarna

Lacka 2-3 naglar hos en gäst. Låt lacket torka.

2

Trolla bort lacket!

Låt gästen sticka ner den lackade fingernageln i nagellacksborttagningsboxen. Vrid fingret 2-3 gånger – dra upp – färdigt! Inget nagellack kan tas bort snabbare, mer praktiskt och på ett mer kladdfritt sätt!

17


HAPPY HOUR PARTY

Exempel

9-10 Sund + vital Aloe Vera med honung och Vita Aktiv Denna kunskap underlättar I tusentals år har det skrivits positiva berättelser om Aloe Vera. Plantan är känd över hela världen tack vare sina över 100 värdefulla innehållsämnen. LR‘s Aloe Vera Life Essence är den enda Aloe Vera dryck som SGS Institut Fresenius gett sitt kvalitetssigill till.

18

Den speciellt skonsamma framställningsprocessen säkerställer att alla de viktiga innehållsämnena bevaras. Aloe Vera Honey baseras på ett originalrecept med blomsterhonung. Redan de gamla aztekerna visste fördelen med att blanda Aloe Vera bladgel med honung.


Förberedande tips Sätt en flaska Aloe Vera Gel i kylskåpet och servera den kyld under partyt. Använd gärna informationen om Aloe Vera från DVD:n. En kort filmvisning blir till ett trevligt avbrott och informationen ges på ett objektivt sätt.

Vita Aktiv – perfekt till hela familjen En tesked täcker 100% av dagsbehovet av de 10 viktigaste vitaminerna! Särskilt barn, sjuka, äldre eller stressade människor har behov av extra vitaminer. Innehållsämnena i Vita Aktiv framställs på ett speciellt skonsamt sätt, vid särskilt låga temperaturer och under vaccum.

!

Tips: Smakar även gott till glass eller våfflor!

19


HAPPY HOUR PARTY

Avslutning av Partyt

1

Efter produktpresentationen

Efter presentation av den sista produkten, ger du gästgåvan som ett litet tack till gästerna. Ge förklarande information om beställningssedeln: påminn om att fylla i antal, på de produkter som gästen tidigare markerat med kryss vid produktgenomgången. Till kunder utan direktleverans: dessa hämtar sina produkter hos värdinnan och betalar dem till henne. Dela ut LR world katalogerna och visa även LR‘s huvudkatalog Collection, så att alla som vill även kan beställa ur det sortimentet.

Kontrollera att alla fyllt i beställningssedlarna korrekt – och samla sedan in dem. Erbjud alla gästerna att själva hålla ett Happy Hour Party. „Den bästa komplimangen jag kan få, är ett litet kryss nederst till höger – i rutan för bokning av Happy Hour Party!“ Slutligen säger du personligen hej då till varje gäst.

20


2

Feedback med värdinnan

Ring till värdinnan nästa dag och prata med henne om gårdagskvällen. Gå tillsammans igenom beställningarna och bestäm hur ni skall gå vidare. Kom överens om du eller värdinnan skall hålla kontakt med gästerna.

Om värdinnan inte ännu är konsulent, informera henne om alla de fördelar som hon kan få som LR-konsulent. Ju fler Partys hon håller, desto lönsammare blir det för henne. Var dock tydlig med att värdinnan inte får någon försäljningsmarginal när gästerna skriver in sig som LRkonsulenter. 21


HAPPY HOUR PARTY

Uppföljning efter ett Party

2 1

Beställ nu!

Väl hemma igen kan du sammanställa ansökningar och beställningar. Om värdinnan inte är konsulent, beställer du produkterna i ditt namn meddetsamma, snabb service imponerar på kunderna. Efter 3-7 dagar ringer du dina nya konsulenter för att kolla att de beställda varorna har kommit och att allt var som det skulle med leveransen. Samtidigt kan du boka en tid för en affärspresentation, eller planera ett nytt party med din nya konsulent.

22

Boka fler Happy Hour Partyn!

Ring till dina nya kunder och fråga om de även i fortsättningen vill bli informerade om LR och om de själva är intresserade av att bli värdinna för ett Party. Boka nya Partys med värdinnan – antingen med nya gäster, eller med samma som sist, men då till en specifik temakväll – t ex som bara handlar om Figuactivprodukterna eller en må-bra-kväll.


Happy Hour Party set. Beställ nu! SPARA VID KÖP AV SET Happy Hour Party Set

92310

Summa enskilda produkter Setpris endast

2.361,00 kr

2.149,00 kr

HAPPY HOUR PARTY SET Jungle Man EdP, Sarah Connor EdP, Heidi Klum „Dreams" Edp, AV Emergency Spray, AV Cream with Propolis, AV Concentrate, AV Thermo Lotion, AV Handkräm, AV Skummask, AV Soft Skin Cream Prov (10-pack), Vita Aktiv, Racine Special Care Ansikts- och Massageolja, Power Lift, Re-Styler, Bronzing Powder, Doftremsor (1 häfte à 50 remsor), Doftprovshållare (10-pack), Happy Hour Inbjudningskort (25-pack), Happy Hour Broschyr, Happy Hour Orderblock

23


väldigt enkelt och så kul!

Art Nr:92285-020

HAPPY HOUR PARTY –

SE

Happy Hour Party  

www.31323286 lyst til at holde et homeparty ring +45 31323286 sverige, danmark, norge.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you