Page 1

neurothova

klasiÄ?na linija sluĹĄnih aparatov za vsako uho


Vsako uho je drugačno! Ušesa so tako raznolika, kot so vaše želje in pričakovanja do naših slušnih aparatov! Temu primeren je tudi izbor, ki vam je na voljo. Prav zaradi tega izbira ustreznega slušnega aparata ni odvisna samo od stopnje naglušnosti, ampak predvsem od vaših potreb. Po temeljitem svetovalnem pogovoru bo Neurothov akustik skupaj z vami izbral najboljšo rešitev za odpravo vaših težav s sluhom. Individualno svetovanje in kar najboljša rešitev z izbiro optimalnega slušnega aparata sta namreč naši največji prednosti!


Neurothovi slušni aparati

Najboljše, kar lahko podarite sebi: sluh Kdor dobro sliši, ima več od življenja. To je tudi vzrok, da že več kot sto let izboljšujemo kakovost življenja ljudem, ki imajo težave s sluhom. Če smo natančni, od leta 1907. S pomočjo najmodernejše tehnologije smo lahko do zdaj pomagali več sto tisočim. Naše slušne aparate odlikujeta individualno prilagajanje na uho posameznika, kar je mogoče doseči le z izdelavo po meri, in skoraj neopazno ohišje z nevpadljivim dizajnom. Predvsem pa je svetovanje tisto, zaradi katerega smo postali najboljši. Vedno si vzamemo dovolj časa – za nas se namreč »bolje slišati« začne z »bolj prisluhniti«.


Slušni ima veliko Slušni aparati so zelo pomemben dejavnik za uspešno premagovanje vsakdanjika in posameznikovo socialno vključenost. Že najmanjša okvara sluha ima velik vpliv na življenje, saj že vsak najkrajši pogovor sproži težave pri poslušanju sogovornika. Posledice tega so: stres, utrujenost, glavobol in celo socialna izolacija. Uporaba slušnega aparata enormno zviša kakovost življenja in omogoči ponovno aktivno vključitev v družbo. Spet lahko uživate v družabnem življenju, ste poklicno aktivni in bolj povezani s svojo družino. Ne glede na to, ali je v ozadju glasna glasba, ropotanje s posodo ali


Neurothovi klasični slušni aparati

aparat o kvalitet zvok hrumečega motorja – sogovornika boste slišali razločneje, bolje, ob tem pa takoj zaznali, iz katere smeri prihaja zvok. Slušni aparat reducira donenje in se prilagodi vsaki situaciji. V vaše življenje ponovno vnese vse zvoke iz vsakdana in vam tako omogoči, da uživate v vsakem trenutku z vsemi svojimi čuti. INDIVIDUALNO IN LEPO Slušni aparati so izdelki visoke tehnologije, izdelani po meri, za vsakega posameznika posebej. Kar škoda je, da je njihov moderni dizajn komaj opazen – tako drobceni so danes slušni aparati.


Neurothova k tehnično zel BLAŽENJE HRUPA Funkcija blaženja hrupa razbremenjuje sluh v zelo glasnem okolju, in sicer tako, da hrup okrog vas filtrira in zaduši.

SAMODEJNA NASTAVITEV GLASNOSTI Ta funkcija slušnega aparata skrbi za to, da je nastavljena glasnost vedno ohranjena, vaš Neurothov slušni aparat iz klasične linije pa ne postane preveč tih ali preglasen. Tako dosegamo pri slušnih aparatih iz klasične linije uravnotežen zvok v skoraj vseh življenjskih situacijah.


Neurothovi klasični slušni aparati

klasična linija: o nadarjeni DOBRO RAZUMEVANJE V MIRNIH SITUACIJAH Prav mirne situacije so pogosto podcenjene – tudi v teh primerih mora vaš sluh odlično delovati. Za kar najpreprostejše doseganje tega cilja podpirajo Neurothovi slušni aparati iz klasične linije tudi vsakodnevne dogodke, kot je na primer skupno družinsko zajtrkovanje ali klepetanje s sorodniki v domači dnevni sobi.


Lažje do dobrega sluha:

Neurothov klasični slušni aparat REAl

Zanesljiva tehnika Slušni sistem Real je namenjen uporabnikom slušnih aparatov, ki cenijo priznano tehnologijo, enostavno uporabo in čisti zvok. Vrsta slušnih aparatov Real je opremljena s kakovostnimi in z zanesljivimi standardnimi funkcijami tehnike slušnih aparatov. Poleg tega smo razvili novo obdelavo signalov, ki se prilagaja spreminjajočemu se slušnemu okolju in individualnemu slušnemu profilu. Prihranek porabe energije pri bateriji Enkratna funkcija za varčevanje energije serije Real optimizira porabo energije, saj zagotavlja, da različne obdelovalne funkcije energijo porabljajo le takrat, ko so vklopljene. S tem se doseže daljši čas trajanja baterije. SISTEM VEČ MIKROFONOV Preizkušen sistem več mikrofonov pomaga uporabniku slušnega aparata, da ponovno bolje razume govor. Slušni aparat se lahko namreč s pomočjo uporabnika usmeri v eno smer.


Real

posebnost slušnega aparata Real:

Posebej udobna in enostavna uporaba


Neopazen vsakodnevni pomočnik: NEUROTHov klasični slušni aparat GET

VAREN PRED VSAKODNEVNIMI VPLIVI Sestavni deli ohišja kljubujejo vsem obremenitvam: znoj steče z ohišja, umazanija in prah se ga ne morejo oprijeti. Nanopremaz nudi slušnemu aparatu zaščito pred vlago in umazanijo, hkrati pa ga je zelo enostavno očistiti. Tako bo postal slušni aparat GET vaš zanesljiv spremljevalec v vseh življenjskih situacijah. DISKRETNA UPORABA Zahvaljujoč ozkemu dizajnu, sistemu s tankimi cevkami in bogati izbiri različnih izvedb si lahko zdaj izberete vam primerno kozmetično rešitev. Slušni aparat GET vam bo nudil vsakodnevno pomoč in ostal hkrati diskretno neopazen.


Get

posebnost slušnega aparata Get:

Osnovi slušni aparat s solidno zmogljivostjo


Zmeraj vam je na voljo:

Neurothov klasični slušni aparat milo & Milo plus

Preprečevanje mikrofonije Zanesljiv sistem odpravljanja mikrofonije učinkovito preprečuje možnost piskanja in izboljša komunikacijo tudi v težjih slušnih situacijah. Pogovori bodo postali jasno razumljivi, poslušanje bo postalo udobnejše in ne bo piskanja kjub visoki zmogljivosti. Znižanje motečega hrupa za večje udobje Hrup, kot je na primer zvok motorja ali prezračevanja, lahko preglasi govor in s tem negativno vpliva nanj. Sistem aparata Milo & Milo Plus za znižanje motečega hrupa razlikuje med govorom in motečimi šumi. Ti so takoj znižani, tako da je omogočen pogovor.


Milo & MILO plus

posebnost slušnega aparata milo plus:

Kakovost in zanesljivost po dostopni ceni


Enostavno dobro slišati:

Neurothov klasični slušni aparat motion 101

eWindscreen® Pri modelih s smernim mikrofonom napredna rešitev eWindscreen v slušnem sistemu Motion nadzira vaše okolje. Zaznava na primer šumenje vetra in ga samodejno ublaži ter tako še dodatno izboljša udobje. FeedbackStopper – varnost pri poslušanju Z diskretnostjo je konec, ko slušni aparati neprijetno glasno piskajo. Zato smo slušni aparat Motion opremili z edinstvenim sistemom za izničevanje mikrofonije FeedbackStopper. Po zaslugi zadnjih raziskav lahko ta tehnika vnaprej napove mikrofonijo, preden se ta sploh pojavi, ter jo zanesljivo in varno izniči.


Motion 101

Posebnost slušnega aparata motion 101:

Slušni sistemi za ljudi, ki polno živijo svoje življenje


servis in KAKOVOST

Neurothovo zavarovanje slušnih aparatov Poleg običajne 12-mesečne garancije, ki vam zagotavlja, da bodo vse okvare na slušnem aparatu brezplačno odpravljene, ponuja podjetje Neuroth tudi možnost, da sklenete zavarovanje slušnih aparatov, ki vam ob Neurothovem servisiranju zagotavlja obširno zavarovanje vašega slušnega aparata in neposredno vodenje vseh postopkov zavarovanja v vašem najbližjem centru Neuroth.


Preverjena kakovost:

SLUŠNI APARATI NEUROTH

Podjetje Neuroth daje pri neodvisnih službah prostovoljno in redno v preverjanje, ali je standard kakovosti po najzahtevnejših merilih izpolnjen. Naši izdelki so tako s ponosom nosilci državnih priznanj in ISO-certifikatov kakovosti.


Za najboljše samo najboljše:

Garancijski list

Slušni sistem Neuroth prinaša v vaše življenje novo kakovost– da bo tako tudi ostalo, je treba slušni aparat redno vzdrževati. Z veseljem poskrbimo za to namesto vas. Tudi po pretečenem času navajanja bomo v rednih intervalih vzdrževali in nastavljali vaš slušni aparat. Brezplačno, seveda.


Tel +386/(0)1 422 84 23 Fax +386/(0)1 423 50 55 office@neuroth.si www.neuroth.si

HEKWB32407/Rev. 0, November 2011

NEUROTH slušni aparati d.o.o. Tbilisijska ulica 59 SI-1000 Ljubljana

Prospekt Neurothove klasiÄ ne linije sluÅ¡nih aparatov  

neurothova linija slušnih aparatov za vsako uho Vsako uho je drugačno!

Advertisement