Page 1

SLUŠNI APARATI

> Slušni aparati vodilnih blagovnih znamk brez doplačila


> Isto poslanstvo že več kot 100 let: pomoč pri izboljšanju vašega sluha.

S 100-letno tradicijo in z uporabo tehnologij 21. stoletja že četrta generacija družinskega podjetja Neuroth pomaga ljudem z okvaro sluha. Neurothov cilj je, da si lahko prav vsak Slovenec z okvaro sluha zagotovi slušne aparate najboljše kakovosti, prilagojene za svoje potrebe. Prav Neurothov izbor slušnih aparatov vodilnih blagovnih znamk brez doplačila ponuja veliko ljudem novo možnost samostojnega in običajnega življenja, kot so ga bili vajeni. Slušni aparati so se v zadnjih letih tehnično zelo razvili in ponujajo zanesljivo osnovo za boljšo kakovost življenja.


Paula Neuroth, ustanoviteljica podjetja Neuroth leta 1907

Dru탑ina danes: Waltraud Schinko-Neuroth, Julia Draxler-Schinko in Lukas Schinko


> Najsodobnejši slušni aparati vodilnih blagovnih znamk brez doplačila

Seveda pa dobite še veliko več: individualno svetovanje in brezplačni preizkus. Neurothova ponudba vsebuje samo prvovrstne slušne aparate vodilnih blagovnih znamk v povezavi z dokazano in preverjeno Neurothovo kvaliteto. In vse popolnoma brez doplačila. Neurothova kakovost. Seveda vam Neuroth skupaj s slušnimi aparati vodilnih blagovnih znamk brez doplačila zagotavlja tudi najvišjo raven kakovosti svojih storitev - od individualne prilagoditve ušesnih vložkov pa do servisa, pomoči in drugih storitev.


Sodobni slušni aparati vodilnih blagovnih znamk brez doplačila pri Neurothu ustrezajo merilom Zavoda za zdravstveno zavarovanje in ponujajo naslednje tehnične lastnosti: - Čisti zvok s pomočjo digitalne tehnologije. - Preprečevanje mikrofonije zmanjšuje možnost piskanja slušnega aparata. - Možnost digitalnega programiranja s pomočjo računalnika in večkanalna obdelava signala: na ta način Neurothov akustik vsak slušni aparat vodilnih blagovnih znamk brez doplačila natančno prilagodi značilnostim vaše izgube sluha. - Zaščitni sistem vas varuje pred nenadnimi zvočnimi udari in poskrbi, da ni nikoli neprijetno glasno. - Različni sistemi slušnih aparatov in ušesni vložki.


> Navodila za uporabo slušnih aparatov Natančno upoštevajte naslednja navodila, saj boste le tako preprečili morebitne poškodbe ali materialno škodo, ki bi nastala zaradi nestrokovne uporabe. Slušnih aparatov nikoli ne izpostavljajte visoki vročini (sonce, bližina radiatorja, pečice) ali vlagi (prhanje, močan dež). Če slušnega aparata dlje časa ne uporabljate, iz njega vzemite baterijo. Pri kratkih valovih, drugih električnih terapijah ali v podobnih primerih, pri katerih se v večji meri pojavljajo elektromagnetne energije in elektromagnetno polje, je treba slušne aparate pred vstopom v tak prostor (oz. elektromagnetno polje) izklopiti ali odložiti. Zaščitite svoj slušni aparat pred udarci in padci (baterije menjajte zmeraj na mizi ali na mehki podlagi). Pred začetkom uporabe slušnega aparata pazite, da je regulator jakosti zvoka (kolesce) zmeraj nastavljen na minimum. Šele ob uporabi aparata nastavite regulator na ustrezno in za vaše poslušanje prijetno glasnost.

Ko vas slušni aparat ali ušesni vložek (oliva) žuli, tišči ali pritiska na kožo Nemudoma se obrnite na svojega akustika, če vam uporaba kljub pravilni namestitvi slušnega aparata, aparata za kostno prevodnost ali ušesnega vložka povzroča nelagodnost. Slušni vložek (olivo) vstavite po navodilih, ki so priložena! Pazite, da je cevka ušesnega vložka zmeraj elastična. Če postane trdna ali pa začne razpadati (postane porozna), se obrnite na svojega akustika.


Če regulatorja za nastavitev jakosti zvoka ni mogoče več pravilno nastaviti in slišite le še piskanje (akustični povratni vpliv), obvezno obiščite svojega akustika! Če pri uporabi (nošenju) slušnega aparata opazite kakršnekoli spremembe na koži, nemudoma obiščite svojega zdravnika (slušnega aparata ne uporabljajte več!).

Navodila za uporabo posebnih baterij in slušnih aparatov, v katerih se nahajajo baterije Posebne baterije za slušne aparate so namenjene izključno uporabi v slušnih aparatih. Ko se baterije iztrošijo, jih vrnite svojemu akustiku, ki jih bo utrezno strokovno odstranil. Upoštevajte, da se začne baterija prazniti po odstranitvi zaščitne folije. To pomeni, da se začne prazniti v trenutku, ko ste z nje potegnili folijo, ne glede na to, ali jo vstavite v slušni aparat ali ne. Če slušnega aparata nekaj časa ne uporabljate (npr. čez noč), mora ostati ležišče baterije odprto. Iztrošene baterije obvezno odstranite iz slušnega aparata. Upoštevajte tudi navodila za varno uporabo baterij, ki so priložena embalaži.


Neuroth – že sto let skrbi za vaš boljši sluh Že sto let je cilj podjetja Neuroth občutno izboljšati kakovost življenja tistih ljudi, ki imajo težave s sluhom. Po zaslugi moderne tehnologije in naših dolgoletnih izkušenj z akustiko slušnih aparatov smo doslej pomagali že sto tisoč ljudem. Prav zato – in ker si radi vzamemo čas in prisluhnemo individualnim potrebam naših strank – smo pravi naslov za morebitna vprašanja o slušnih aparatih. Informacije v tem dokumentu vsebujejo splošen opis razpoložljivih tehničnih možnosti, ki pa niso vedno prisotne v posameznih primerih in so predmet sprememb brez predhodnega obvestila. Neuroth slušni aparati d.o.o. Tbilisijska ulica 59 SLO-1000 Ljubljana Tel +386/(0)1 4228423 Fax +386/(0)1 4235055 office@neuroth.si www.neuroth.si

HEKWB31878/Rev. 0, September 2010

Ljubi svoj sluh!

/Markenhoergeraete_ohne_ZZ_Sept10_SLO_ansich  

> Slušni aparati vodilnih blagovnih znamk brez doplačila SLUŠNI APARATI S 100-letno tradicijo in z uporabo tehnologij 21. stoletja že čet...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you