Microsoft Word - KRS4500fi

Page 1

KRS-SD4500 on erittäin luotettava ja nykyaikainen videotallennin. Laite on varustettu kaikilla tämänpäivän vaativilla ominaisuuksilla. MPEG-4 pakkaustapa, TRIPLEX- toiminto, USB-liitäntä sekä lukuisat muut ominaisuudet eivät tee tästä laitteesta normaalia kalliimpaa. Kehittynyt verkkoteknologia sekä helppokäyttöinen käyttöliittymä ovat osoitus valmistajan tuotekehityksestä. Käyttöjärjestelmä on valmistajan oma RTOS, joten se ei ole altis viruksille. RTOS- käyttöjärjestelmä on tehty videotallennusta varten.

MPEG-4 Video pakkaustapa KRS-SD4500käyttää MPEG-4 kuvan pakkausta, joka on ajanmukainen ja tehokas videokuvan pakkaustapa. Kovalevylle voidaan tallentaa perinteistä enemmän ja liikkuva videokuva kuormittaa verkkoa entistä vähemmän.

TRIPLEX KRS-SD4500 laitteella on mahdollista Reaaliaikainen tallennus, Reaaliaikainen tallenteen toisto sekä käyttö verkkoyhteydellä yhtäaikaisesti.

Tallennus tavat KRS-SD4500 voi tallentaa: KAlenterilla, kuvaliiketunnistuksella, manuaalisella käynnistyksellä, jatkuvalla tallennuksella tai ohjelmoidusti.

Kuvaliiketunnistus Laitteessa on kamera kohtainen erittäin kehittynyt kuvaliiketunnistus menetelmä.

Verkko-ominaisuudet Käyttö verkossa on todella helppoa ja nopeaa. Laite soveltuu toimivaksi LAN tai ADSL ympäristössä. Verkon yli voi käyttää: katselua, hakutoimintoja, varmuuskopiointia, asetuksia, PTZohjauksia sekä mahdollisia ohjelmisto päivityksiä.

Reaaliaikainen järjestelmä Laitteessa on täysin reaaliaikainen käyttöjärjestelmä joka tekee siitä vakaan ja varmatoimisen. Erillinen ”vahtikoira” ominaisuus tarkkailee laitteen eri toimintoja.

Helppo ja yksinkertainen kuvan varmuuskopiointi KRS-SD4500 laitteella voi varmuuskopioida yksittäisiä tai liikkuvaa videokuvaa. Tapahtumia voi siirtää USB muistille tai verkon yli omalle tietokoneelle.

Ohjelmisto päivitys KRS-SD4500 on tarvittaessa helppo päivittää USB liitännällä

4 kanavainen Audio tallennus KRS-SD4500 laitteessa on 4 kanavainen audio.