Page 1


Lønsomme e-handelsløsninger E-handel skal give gode købsoplevelser E-handel drejer sig ikke længere om, at varer købt over nettet skal være billigere end i butikkerne. Analyser viser, at e-kunder forventer professionalisme i form af imødekommenhed og effektiv kundebetjening hos de e-forretninger, de handler med – ganske som det opleves i en traditionel brugerdrevet forretning.

Hvad motiverer dine kunder? De færreste, der handler online, finder prisen afgørende for deres købsmotiver. Derimod lægger op mod 70 % vægt på, at virksomheden er kendt, at den er anbefalet af andre, og at sitet ser professionelt ud. Det er afgørende, at din virksomhed har et overbevisende image på nettet, og at du her kan tilbyde dine kunder lige netop den service, de efterspørger. Det er kernen i Net Images løsninger.


Uforlignelige løsninger Trafik er ikke målet – kunder er!

Individuelt web design

E-handel har, som navnet antyder, til hensigt at skabe salg via Internettet. Net Image har altid dette kommercielle perspektiv for øje og skaber e-handelsløsninger med det sigte, at Internet butikken skal have tilfredse kunder for at have succes. Varerne skal tage sig rasende godt ud, for kunden er ved onlinehandel berøvet muligheden for at røre, lugte og smage. Der skal være et incitament til at handle, som gerne skulle friste mere end det at købe varen på anden måde, og der skal ydes en service, som er bedre end ved traditionelt køb. Alt sammen bør serveres i et brugervenligt design, der afgiver de rigtige signaler om pris, kvalitet, brand mv.

Net Image leverer web efter mål. For at nå det fulde potentiale er alle vore internet løsninger resultater af grundige dialoger og analyser. Løsningerne kan herved designes til at imødekomme kundens behov. Det kan vi gøre, fordi vi frem for at bruge samme standardværktøj til alle vore kunder udvikler de værktøjer, der passer til de specifikke opgaver.

Digitale billetter – print selv eller via mobilen! Salg af billetter foregår allerede i dag på mange forskellige medieplatforme (mobiltelefon, displaystande, internet, TV, m.fl.). Med Digitalbillet kan Net Image tilbyde et komplet skræddersyet online salgskoncept af billetter, årskort m.v. til lige netop de platforme, der ønskes anvendt af dine kunder.

TYPO3 – redigérbar hjemmeside med uendelige muligheder Net Image har stor erfaring i Content Management Systemer (CMS) og giver TYPO3 vore bedste anbefalinger, for med TYPO3 får du en redigérbar hjemmeside med stor fleksibilitet og omfattende muligheder. Det er ganske enkelt et forrygende system, som du ikke kan undgå at blive glad for. TYPO3 er baseret på Open Source og bruges af såvel store, internationalt orienterede, kommercielle virksomheder som mindre og mellemstore firmaer, organisationer og foreninger.


Kompetencer, viden og erfaringer Net Images mange kompetente medarbejdere har stor erfaring i web-baserede løsninger. Erfaringerne bygger på indgående kendskab til databaseteknologi og andre ”tunge” datalogiske discipliner, samt en stor forståelse for de mennesker og organisationer som løsninger skal fungere omkring. Programmører, designere og konsulenter hos Net Image kan derfor hjælpe kunderne med at få succes med e-service og e-handel – både over for kunderne og hjemme i virksomheden.

Behovene analyseres både teknisk og kommercielt, inden der beskrives en løsning, dens arbejdsgange, dens design og dens integration med bestående IT-systemer. Udgangspunktet er ofte en standardløsning, som bliver modificeret, så den er 100 % tilpasset behovene. Derved opnås den økonomiske fordel ved et standardsystem og den fleksibilitet, der gør, at løsningen for det første ikke ligner alle andres og for det andet fungerer tilfredsstillende for brugerne.

Københavns Tivoli Siden 2003 har Net Image været leverandør af løsninger til Tivoli i København. Online bestillings- og betalingssystem af årskort og adgangsbilletter er en skræddersyet løsning som Net Image har udviklet og implementeret på Tivolis hjemmeside. Betalingsdata m.v. er ligeledes fuldt integreret i Tivolis eget ERP-system.


Interflora Interflora er verdens største og ældste blomsterorganisation, grundlagt i 1925. Interflora bringer hver uge tusindevis af blomsterhilsner ud. Blomsterne bliver enten købt på internettet eller i en af de mange blomsterforretninger, organisationen samarbejder med. Net Image har ansvaret for udvikling og hosting af Interflora i Danmark, Finland og Norge.

Systemet består af en omfattende e-handelsløsning, hvor Interflora centralt kan opdatere varesortimentet og vedligeholde alle tekster på flere sprog. Desuden er e-handelsløsningen integreret med et eksternt faktureringssystem, internationale bank- og betalingssystemer samt Interfloras internationale blomstersystem.


Stena Line

Louis Nielsen

Stena Line er en af Europas største internationale transport- og rejsevirksomheder. Stena Line driver færgeruter i landene Danmark, Norge, Sverige, England, Irland, Holland, Tyskland og Polen.

Da Danmarks progressive optikerkæde, Louis Nielsen, i 2006 ønskede at åbne en webshop med blandt andet kontaktlinser og solbriller, valgte man Net Image til opgaven.

Stena Line har været en trofast kunde hos Net Image siden 2001. Blandt de mange specialopgaver Net Image har løst for Stena Line, kan nævnes online feriebestilling, auktion, styring af færgetidspunkter samt udvikling af et databasebaseret prissystem.

Louis Nielsens webshop er fuldt integreret med virksomhedens økonomi- og lagerstyringssystem og modtager automatisk produkter, produktbeskrivelser og lagerstatus, ligesom løsningen hostes i Louis Nielsens eget datacenter.

Festivalkontoret Festivalkontoret står bag afviklingen af en række musikarrangementer i Danmark, som for eksempel Skive Beach Party, Herning Rocker, Skive Theater m.fl. Festivalkontoret benytter en Digitalbillet løsning fra Net Image til forsalg af billetter på Internettet. Når gæsterne køber en billet, modtager de den straks som en Print-selv-billet, der valideres elektronisk ved indgangen. For Festivalkontoret betyder det sparede omkostninger til fremstilling af billetter, porto, samt personaleressourcer i forbindelse med billetsalg.


Om Net Image A/S Virksomheden bliver etableret i 1997. Idé og fundamentet stammer blandt andet fra humanistisk informatik og datalogi på Aalborg Universitet. Med 19 ansatte i den nu mere end 10 år gamle virksomhed, har man for længst bevist eksistensgrundlaget, som værende blandt de førende udviklingshuse af skræddersyede B2B og B2C e-handelsløsninger. Net Image har specialiseret sig i design, udvikling og implementering af webshops, online billetløsninger og årskort. Det handler om at forstå mennesker og kulturer og om at udforme løsninger, der matcher dem. Det har indtil videre godt 200 Net Image kunder haft lønsomt gavn af,

heriblandt Stena Line, Tivoli i København, TV2, Louis Nielsen og Interflora. Navnet Net Image skal bogstaveligt forstås således, at de e-løsninger, der udvikles, præsenteres med så virkelighedsnært et ”image” som det er muligt med udnyttelse af de seneste internetteknologier. Net Image A/S har domicil i Aalborg Spritfabriks gamle og flot restaurerede administrationsbygning beliggende på Strandvejen.

Udvalgte referencer · Interflora · Tivoli i København · Abildskou · Penscape · Festivalkontoret Falbe Hansen · Cure4you · Elstock · Louis Nielsen · Stena Line · TV2 · World of Greenland C. Nørgaard · Dansk Røde Kors · Body Mind Company · Djurs Sommerland · Niels Brock · IBIS Eksperimentarium · Christonik · Beierholm · Suzuki Danmark · DenPersonligeGave · Billige Boliger Stereo Studiet · Disko Line · Baltship · Aarhus Kommune · Kuben · WWF · Kattegat Centret · Apex


Net Image A/S, Strandvejen 20, 9000 Aalborg Telefon +45 7026 2614. E-mail: info@netimage.dk www.netimage.dk

Net Image profilfolder  
Net Image profilfolder  

Referencer og produkter

Advertisement