Page 1

Af: Jannik Jensen

Jeg vil anmelde Signe Svendsens nye cd som hedder ”Ny passager”. Signe Svendsen er født og opvokset i Nyborg. Hun har bl.a. været med i Rollo og King og var med til at vinde det Danske Melodi Grand Prix i 2001 med sangen ”Der står et billede af dig på mit bord”.

Ud over at have med musik at gøre, har hun også lavet tv bl.a. ”Signe og BS på afveje” på TV2. Signe Svendsen er også en af dem der medvirker fast i ”Spørg Charlie”.

Jeg har valgt at skive om 2 sange fra hendes cd. Den første hedder ”Videre Herfra”. Sangen handler om at begå fejl. Jeg synes den er meget god. Det er en stille og roligt sang. Man nyder sangen, når men hører Signe Svendsen stemme.


Sang nr. 2 synes jeg ikke er så god. Den hedder ”Gentagelsen” og på sangen medvirker Niels Skousen. Sangen handler om parforhold. Jeg synes ikke den er så god. Tror hellere at Signe Svendsen skulle synge den alene, for så ville det lyde bedre.

Jeg synes i alt at CD´en er meget god, så den får 4 stjerner ud af 6. Hvis den skulle have haft 2 mere skulle der nok være nogle flere sange med lidt gang i den.

signesvendsen  

Ud over at have med musik at gøre, har hun også lavet tv bl.a. ”Signe og BS på afveje” på TV2. Signe Svendsen er også en af dem der medvirke...