Page 1

- et blad vi ikke læser!

Af: Christina Nielsen og Morten Andersen

En af Info-husets medarbejdere, skulle i sidste måned lave et interview med Se & Hørs øverste redaktør, men han ville ikke lave interviewet med os. Interviewet skulle handle om Se & Hørs grænser.

Som han selv skrev tilbage i emailen: ” Jeg er ked af at måtte sige nej til at svare på spørgsmålene, men langt de fleste ligger i kategorien ”forretningshemmeligheder” og interne anliggender”. Vi synes ikke, at vi havde overskredet grænserne. Men det synes vi til gengæld, at Se & Hør tit gør.

Blandt andet når de laver paparazzifotos af halvnøgne mennesker, som er kendte, så overskrider de tit folks blufærdighed og grænser. For hvem vil fotograferes halvnøgen og ikke vide det?


Ligeledes så kan kendte heller ikke regne med selv at få lov til at bestemme, om de vil i Se & Hør. Som kendt kan man, i mange tilfælde, ikke bare gå i byen og drikke sig en kæp i øret, uden at man hører om det i bladet ugen efter. Ofte passer det, som står i bladet ikke, ikke.

Blandt andet sidste år, hvor Kandis Johnny trak Se & Hør i retten for at have fyldt læserne med en løgn om ham og hans nye kæreste. Se & Hør påstod, at Johnny havde haft et forhold til kæresten, imens han var gift med sin tidligere kone. Men det sagde Johnny, at han ikke havde, så han ville lægge sag an mod Se & Hør.

Vi i Info-huset bringer aldrig noget ud, som ikke passer. Vi sørger altid for at have diktafon, kamera, video, og i mange tilfælde den store mikrofon med ud for netop ikke at bringe noget, som der ikke bliver sagt.

Vi ved godt, at vi ikke skal tjene så mange penge som Se & Hørs ansatte, men derfor kan de godt bringe noget, som passer. Vi gider ikke læse bladet, for det meste af det, som står i bladet, er noget være sladder. Det er jo derfor det kaldes et sladderblad.

klumme - se og hoer  
klumme - se og hoer  

Som han selv skrev tilbage i emailen: ” Jeg er ked af at måtte sige nej til at svare på spørgsmålene, men langt de fleste ligger i kategorie...