Page 1

- en medrivende oplevelse Af: Christina Nielsen og Niels Bagge

Nu har vi været inde og se den nye danske film Hævnen, som er instrueret af Susanne Bier.

I filmen følger vi de 2 drenge Christian og Elias. Christian er sammen med sin far flyttet fra London hjem til Danmark, fordi hans mor er død. Elias bor sammen med sin mor. Hans far arbejder som læge i Afrika, så han er ikke hjemme så tit.

Christian starter på den skole, hvor Elias går, og de bliver hurtigt gode venner. Elias bliver mobbet på skolen, men da Christian ser det, vil han hævne det, der er sket for Elias.

Senere i filmen bliver Elias’ far truet med tæsk, og derfor vil Christian igen hjælpe Elias med at hævne det. Der går noget tid, før Elias siger ja til at være med i det, men hvordan de vil gøre det, må du selv gå ind og se.


Filmen får 5 ud af 6 stjerner. Filmen har god handling og skuespillerne spiller godt. Filmen er meget medrivende og rørende, dem som ikke er til barske film bør ikke tage ind og se denne film.

Elias far bliver spillet af Mikael Persbrandt Elias mor bliver spillet af Trine Dyrholm Christians far bliver spillet af Ulrich Thomsen Christian bliver spillet af William Jøhnk Nielsen Elias bliver spillet af Markus Rygaard

Filmen er tilladt for personer, som er 15 år

Haevnen  

Nu har vi været inde og se den nye danske film Hævnen, som er instrueret af Susanne Bier. Christian starter på den skole, hvor Elias går, og...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you