Page 1

Af: Christina Nielsen

Nu er Anna Faroe, kendt fra tvprogrammet X-Factor, klar med sit debutalbum med titlen ”Because I Want To.” Anna Faroe er hendes kunstnernavn, hendes rigtige navn er Anna Nygaard. Albummet indeholder 11 numre. ”Because I Want To” er titelsangen på cd’en. Det er godt nummer med trompeter og klaver, som giver en god lyd. ”Let´s Go Away” er et sørgeligt nummer. Det der gør det sørgeligt, er den måde det bliver sunget på og musikken. ”Walking On Fire.” I starten af nummeret er det lidt mere stille, men hen af vejen kommer der mere gang i den. Jeg kan lide trompeterne, de giver noget liv i nummeret. ”I Got This.” Der er en speciel lyd, når versene bliver sunget. Det kan jeg godt lide, jeg tror det må være keyboard og trommer. Der kommer flere instrumenter på i omkvædet. ”It´s Fooling You” er et stille jazz nummer og lidt 60’er agtigt. ”I Got Time For You” er lidt i samme stil som “It Fooling You.”


”Take A Chance” er et nummer med mere gang i. Jeg kan godt lide trompeterne i starten og i omkvædet. ”Over My Head” er et meget stile nummer. Der er trist stemning i nummeret. “Get´s Me Through The Day” er et stille nummer. “Kooks” er et nummer, som man bliver i godt humør af med dets glade melodi. ”Nice And Clean” er afslutningsnummeret på cd’en. Det er et trist nummer, det er violinerne der giver den effekt.

Jeg synes, det er en god cd, for der er gjort meget ud af numrene. Anna har desuden en meget god stemme. Jeg giver cd’en 4 ud af 6 stjerner.

annafaroe  

Af: Christina Nielsen ”Take A Chance” er et nummer med mere gang i. Jeg kan godt lide trompeterne i starten og i omkvædet. ”Over My Head” er...

annafaroe  

Af: Christina Nielsen ”Take A Chance” er et nummer med mere gang i. Jeg kan godt lide trompeterne i starten og i omkvædet. ”Over My Head” er...