Page 1

AUTOMATION DEVICES FOR GATES, GARAGE DOORS, BARRIERS, ROLLER SHUTTERS AND SUNSHADES


2016


SYMBOLEN GATE

SCREEN

Schuifhek

Voeding

Draaihek

Zonnecelvoeding

Rolluiken en zonweringen

Mechanische eindschakelaar

Uitgang verkeerslicht

Elektronische eindschakelaar

Besturingseenheid voeding

Encoder

Voeding motorvermogen

Noodbediening

Ingebouwde inverter

Ingebouwde ontvanger

Ingebouwde ontvanger

Connector voor modulaire ontvanger

Connector voor modulaire ontvanger

Zonsensor on/off

Uitgang voor knipperlicht zonder intermittentie

Bijverlichting on/off

Uitgang voor knipperlicht met intermittentie

Multigroep

Interface voor aansluiting van ADI-modules

Automatische of manuele werking

Instelling besturingseenheid voor aansluiting van LUX2+ module

Zonsensor ingang

Instelling besturingseenheid voor aansluiting van CL1+ module

Windsensor ingang

Besturingseenheid geschikt voor werking met WES toebehoren

Temperatuursensor ingang

Instelling besturingseenheid voor aansluiting van WES-ADI module

Pvc

Instelling besturingseenheid voor aansluiting van WES-EASY module

Metaal

Instelling besturingseenheid voor EASY-PULSE Instelling besturingseenheid voor aansluiting van SYNCRO module Besturingseenheid geschikt voor werking met de bufferaccumodule Compatibel met het ECO-LOGIC systeem

Besturingseenheid ontworpen voor de verbinding met de Bluetooth module en het beheer via V2app


Inhoudsopgave 4

value to life / de waarde van grootsheid

6

value to history / een realiteit in voortdurende beweging

8

value to be / handvest van onze waarden

10

value to innovation / innovaties van v2

16

value to time / motoren voor schuifhekken

36

value to beauty / motoren voor draaihekken

68

value to facility / motoren voor garagedeuren en rolluiken

94

value to security / slagbomen

GATE2016

102

value to control / besturingseenheden

130

value to comfort / zenders en ontvangers

146

value to safety / veiligheidsvoorzieningen en toebehoren

172

value to synthesis / elektronische pakketten

182

value to movement / buismotoren

228

value to technology / elektronica voor buismotoren

SCREEN2016


value to life


Automatisering levert een toegevoegde waarde aan ons dagelijks leven. De producten van V2 maken het dagelijks leven van de mensen gemakkelijker. En dat zullen ze blijven doen. Over de hele wereld.

Met 7 kantoren in de wereld is V2 een multinationale onderneming die sinds 1980 geĂŻntegreerde oplossingen voor automatisering ontwerpt. Het innoveert voortdurend op vlak van technologie. Van geautomatiseerde systemen voor poorten, garagedeuren en kantelramen tot veiligheidssystemen. Onze oplossingen zijn zowel geschikt voor residentieel als industrieel gebruik en maken zorgen voor een eenvoudig en veilig dagelijks gebruik. Ze zorgen voor een toegevoegde waarde voor het dagelijks leven van de mensen en voor de professionele installateurs die elke dag voor onze producten kiezen.


value to history 1980 1984 1987 1992 1995 1998

EEN REALITEIT IN VOORTDURENDE BEWEGING

Gedachten in beweging De oprichters Antonio Livio Costamagna en Francesco Ceniccola starten een klein bedrijf in de elektronicabranche, een sector waar ze al jaren enthousiast in bezig zijn.

6

V2

De Nummer Een ontstaat in-house V2 produceert de eerste afstandsbediening in haar geschiedenis, een prestatie die het ontstaan van een belangrijk soort product voor het bedrijf betekent en zal bijdragen tot het toekomstige succes.

Het verhaal wordt automatisch V2 produceert en distribueert de eerste reeks elektronische apparatuur ten dienste van automatiseringssystemen voor poorten.

Met open grenzen: V2 Spanje en verderop

In Barcelona wordt V2 Spanje opgericht, verkoopmaatschappij voor de Spaanstalige markten. Het assortiment van V2 wordt meer en meer in het buitenland gewaardeerd. En dit is nog maar het begin...

De VIP: één voor allen en allen voor één

Een geweldig technologisch idee dat voorloopt op de concurrentie: een vierkanaals afstandsbediening waarmee één enkel product voor meerdere toepassingen kan worden gebruikt.

De Personal Pass: een belangrijke stap vooruit

Een nieuw product, klein van formaat maar groot wat betreft technologie: besturingssoftware door middel van database en mogelijkheid tot programmering door de installateur.


Het jaar van de mechanica Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid: dat zijn de kenmerken van de eerste in-huis geproduceerde motoren met nieuwe toepassingen, ook op het gebied van automatisering van zonwering en rolluiken.

Handy: een juweel ontworpen door Giugiaro Terwijl de bouw van het nieuwe futuristische hoofdkantoor in Racconigi begint ontwerpt Giugiaro voor ons een prestigieuze en exclusieve afstandsbediening. Een grote naam voor een geweldige technologie.

Europa gaat open Een nieuwe locatie, open voor de wereld In januari wordt het nieuwe hoofdkantoor geopend: een eigentijdse architectuur, door het prestigieuze architectuurtijdschrift “l’Arca” beoordeeld als “de” plaats voor ontmoeting en uitwisseling van ideeën.

Frankrijk, Spanje, Portugal: de verovering van nieuwe landen. Om steeds dichter bij onze klanten te zijn met een nog grotere aanwezigheid en een nog stiptere service.

2007/08 2010

2005

2000 2003

V2 Value moves the world

De wereld kan niet groot genoeg zijn Zoveel projecten in voortdurende groei en de grenzen worden kleiner: zodoende worden er in 2007 filialen in Tunesië en Marokko geopend. In 2008 krijgt V2 toegang tot China.

Een steeds positievere Mood Een breder scala van producten, met bijzondere aandacht voor de mechanica: het ontstaan van de Mood lijn, die bestaat uit Axil, Forteco, Alfariss, Hyperfor, Zariss, Ayros en Zenia.

Vanaf heden,

2016 naar de toekomst toe Onder het merk V2 en met het oog op de toekomst gaat ons onderzoek op vlak van home automation verder.

V2

7


value to be HANDVEST VAN ONZE WAARDEN

Innovatie. Veranderen, ontwikkelen, groeien: innovatie is de kern van ons bedrijf. Al bijna dertig jaar werken wij met passie aan nieuwe oplossingen voor automatisering: hierdoor is V2 wereldwijd bekend geworden. Kwaliteit. De kwaliteit van onze producten is de verdienste van onze medewerkers. Onze ontwerpers, ingenieurs, kwaliteitscontroleurs, marketeers en salesmedewerkers selecteren de technieken en geavanceerde materialen om deze op de best mogelijke manier te combineren. Veiligheid. Al onze automatiseringssystemen worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles en dragen de belangrijkste internationale certificaten, dit teneinde aan iedere gebruiker gebruiksgemak en maximale veiligheid te garanderen. Betrouwbaarheid. Onze klanten kiezen met vertrouwen voor onze producten omdat al onze systemen hun maximale prestaties na verloop van tijd behouden en dit onder alle omstandigheden. Al onze oplossingen bieden de veiligheid en geluidloosheid die alleen met de allerbeste producten kunnen bewerkstelligd worden. Duurzaamheid. We zijn altijd gericht op het ontwikkelen van producten met een laag milieu-impact door het gebruik van natuurlijke en ecologisch verantwoorde hulpbronnen. Wij geloven in het belang om respect te hebben voor het milieu, teneinde de wereld rondom ons in haar waarde te herstellen.

Want elke keer wanneer u voor V2 kiest, kiest u niet alleen een product maar een oplossing.

8

V2


V2 Value moves the world

De producten van V2 worden over de hele wereld erkend en gewaardeerd. Bij nieuwe productinnovaties lag de focus steeds op de internationale markt waardoor onze automatiseringsoplossingen in meer dan 40 jaar geïnstalleerd worden.

Naast de Italiaanse vestiging in Racconigi (vlakbij Turijn), zijn we vertegenwoordigd in Barcelona (Spanje), Genas (Frankrijk), Caxarias (Portugal), Casablanca (Marokko), Tunis (Tunesië) en Hangzhou (China). Zeven locaties wereldwijd zodat we onze waarden kunnen verspreiden en steeds dichter bij onze klanten zijn.

PRC V2 HANGZHOU CO., LTD. Building 6, Kangqiao District N.12, Kangyuan Road 310015 HANGZHOU (PRC) Tel. +86 571 88045136 Fax +86 571 88043776 info@v2home.com.cn

ITALY V2 S.p.A.

FRANCE AFCA - V2 SAS

ESPAÑA VIDUE SPAIN SL

Corso Principi di Piemonte 65/67 12035 RACCONIGI CN (ITALY) Tel. +39 0172 812411 Fax +39 0172 84050 info@v2home.com

4 bis, rue Henri Becquerel - B.P. 43 69740 GENAS (FRANCE) Tel. +33 4 72791030 Fax +33 4 72791039 france@v2home.com

C. Can MItjans 48, puerta 31 Cerdanyola del Vallès 08290 Barcelona (ESPAÑA ) Tel. +34 93 6991500 Fax +34 93 6992855 spain@v2home.com

PORTUGAL V2 AUTOMATISMOS PORTUGAL LDA

MAROC V2 DOMOTIQUE MAROC SARL

TUNISIE V2 TUNISIE SARL

Loteamento da Chã, Lote 119 2435-087 CAXARIAS (PORTUGAL) Tel. +351 24 9571511 Fax +351 24 9571512 portugal@v2home.com

17, Rue Amiote, Quartier des hopitaux CASABLANCA (MAROC) Tel. +212 522 860400 Fax + 212 522 861514 v2maroc@v2maroc.com

47, rue El Moez El Manzah 1 1004 TUNIS (TUNISIE) Tel. +216 71 767447 Fax +216 71 767443 v2tunisie@gnet.tn

V2

9


value to innovatio INNOVATIES VAN V2

Onze wereld wordt steeds groter, want alleen door de passie voor nieuwe uitdagingen kunnen er werkelijk innovatieve oplossingen ontstaan. Innovatie betekent voor ons een perfecte synthese van technologie en toegankelijkheid: hoe geavanceerder de oplossingen, hoe eenvoudiger ze in gebruik moeten zijn. Vanuit deze filosofie creÍren we elk jaar nieuwe voorstellen die moeten beantwoorden aan de werkelijke behoeften van de mensen die onze producten gebruiken. Graag willen wij u op de volgende pagina’s de meest recente nieuwigheden in het V2 gamma voorstellen.

10

V2


V2 Value moves the world

on 12|13

city1-evo

14|15

v2app

V2 11


city1-evo

Universele besturingseenheid en beheersoftware

De evolutie van de City De oplossing van V2 om het beheer van installaties te vereenvoudigen. Een besturingseenheid, geschikt voor elk type installatie, aangewezen voor de vakman maar ook voor minder ervaren gebruikers. Een beheersoftware om de installatie te programmeren, upgraden en voor monitoring.

PRAKTISCHE WAARDE

TECHNISCHE WAARDE

• EENVOUDIGE PROGRAMMERING: het programmeringsmenu van de eenheid is ingedeeld in twee niveaus, BASIS of GEAVANCEERD, zodat aan elke behoefte kan worden voldaan, ook die van minder ervaren gebruikers.

• VEREENVOUDIGD BEHEER: USB-connector voor de aansluiting van de besturingseenheid op een PC. Dankzij de V2+ software is het mogelijk om de firmware van de besturingseenheid te updaten, de programmeerparameters te wijzigen of informatie i.v.m. de diagnose te lezen.

• SNELLE INSTALLATIE: om de activeringstijden te beperken kan de installatietechnicus, alvorens de installatie uit te voeren, de besturingseenheid met gepersonaliseerde parameters programmeren. Door de besturingseenheid via USB op de PC aan te sluiten kan hij naar het programmeer menu zonder de centrale te voeden. De besturingseenheid kan ook met de CL1+ geprogrammeerd worden. • DIAGNOSE: de besturingseenheid is voorzien van een diagnosemenu, zeer nuttig om de opgeslagen gebeurtenissen te visualiseren en de oorzaken van een storing op te sporen. Het diagnosemenu wordt rechtstreeks op de display van de besturingseenheid of op de PC weergegeven, in het hiervoor bestemde deel van de software V2+.

12

V2

• ENERGIEBESPARING: de besturingseenheid is uitgerust met een aansluiting voor een LOW ENERGY module, waarmee elektrische energie kan worden bespaard, in overeenstemming met de eisen van de normen inzake energiebesparing van energiegerelateerde producten (richtlijn ErP -Energy related Products-2009/125/CE).


V2 Value moves the world

INDUSTRIËLE BEHUIZING CITY1-EVO is ook beschikbaar in een handige industriële behuizing, voorzien van een DIN-rail en scheidingsschakelaar.

V2 13


v2app

App voor Smartphone & Tablet

De toekomst begint vandaag “V2 App tool” is de app van V2 die speciaal ontworpen werd voor installateurs. Als de nieuwe BT01 module op de besturingseenheid wordt geïnstalleerd, kunt u simpelweg met de V2 digitale besturingseenheden communiceren via een smartphone of tablet. Het “V2 App tool” maakt alles eenvoudiger en bespaart u tijd!

V2AppTool the future is now...

PRAKTISCHE WAARDE

TECHNISCHE WAARDE

• Aan de hand van het V2 AppTool kunt u alle parameters van de besturingseenheid aanpassen. De V2 app leest, wijzigt en herschrijft de parameters simpel en snel.

• U kunt het V2 AppTool voor Android en iOS downloaden. De communicatie met de besturingseenheid gebeurt via een bluetooth verbinding. Hiermee kunnen installateurs die de besturingseenheid configureren, dit sneller en vlotter doen.

• Het V2 AppTool kan de parameters van de besturingseenheid opslaan en is ontworpen om aan elke behoefte op het gebied van programmeren te voldoen. • Het V2 App tool is, geschikt voor alle V2 producten. Het is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface en een bluetooth verbinding.

14

V2

• De app ontwikkeld door V2 is geschikt voor de modernste en hoogperformante apparatuur, zoals tablets en smartphones. • Met het V2 AppTool kunt u configuratiegegevens opslaan, naar de log van de gebeurtenissen gaan, parameters schrijven en firmware upgraden.


V2 Value moves the world

Bluetooth module Een besturingseenheid op afstand programmeren? Dit is mogelijk en heel eenvoudig! Met het ontwerp van BT01 heeft V2 ook aan het klantgemak gedacht. Deze bluetooth module maakt het namelijk mogelijk om de besturingseenheden te beheren via het V2 AppTool.

V2AppTool the future is now...

Door de BT01 module aan te sluiten op de ADI connector, kan de installateur een verbinding tot stand brengen met de besturingseenheid. Een nieuwe methode om snel, vlot en gemakkelijk te werken!

Beschikbaar voor de systemen Android en iOS. De V2 apparaten die compatibel zijn met de V2app, worden door dit icoon aangeduid.

V2 15


value to time Mee met zijn tijd, betrouwbaar mettertijd

Daar waar niet genoeg ruimte is voor een draaideur, is een schuifdeur de perfecte oplossing. De automatiseringssystemen van V2 zijn op maat ontworpen. Ze houden rekening met de specifieke kenmerken zoals gewicht en grootte van de poortvleugel. Zo kunnen ze vele jaren alle weeromstandigheden doorstaan.


MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN


V2 Value moves the world

SOORT INSTALLATIE MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN 22|35

5 4

A

G

D B

F

1

C

3

E

2

ONDERDELEN

AANVULLLENDE ACCESSOIRES

1 Motor

A Sleutelschakelaar

2 Zender

B Pijler fotocellen

3 Module plug-in ontvanger

C Digitale radio-schakelaar voor montage op pijler

4 Fotocellen

D Veiligheidsbezettingen

5 Knipperlicht

E WES-ADI module (beheer bezettingen via radio) F WES-sensors G ECO-LOGIC systeem

TE GEBRUIKEN KABELS < 10 meter

van 10 tot 20 meter

van 20 tot 30 meter

Voeding 230V

LENGTE VAN DE KABEL

3G x 1,5 mm2

3G x 1,5 mm2

3G x 2,5 mm2

Voeding 230 - 400V

4G x 1,5 mm2

4G x 1,5 mm2

4G x 2,5 mm2

Fotocellen (TX)

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

Fotocellen (RX)

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm2

Sleutelschakelaar

2 x 0,5 mm

2

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm2

Knipperlicht

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

RG174

RG174

RG174

2 x 1,5 mm2

-

-

2 x 1 mm2

-

-

Antenne (ingebouwd in het knipperlicht) ECO-LOGIC (accubox) ECO-LOGIC (fotovoltaïsch paneel)

18

V2

2 2

GATE 2016

2


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

Elektromechanische systemen voor RESIDENTIEEL GEBRUIK

Elektromechanische systemen voor INDUSTRIEEL GEBRUIK

GATE 2016

22|23

alfariss

24|25

alfariss kit

26|27

ayros

28|29

ayros kit

30|31

forteco

32|33

forteco-2200-m

30|31

forteco 2500-I

32|33

forteco-2500-I-m

34|35

hyperfor

V2 19


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

RESIDENTIEEL GEBRUIK

22|35

digitale besturingseenheid

230V

digitale besturingseenheid

magnetische eindschakelaar

magnetische eindschakelaar

magnetische eindschakelaar

INDUSTRIEEL GEBRUIK 20

24V

230V

digitale besturingseenheid met inverter mechanische eindschakelaar

400V

V2

digitale besturingseenheid

mechanische eindschakelaar

GATE 2016

encoder

encoder

encoder


V2 Value moves the world

hekken tot 200 Kg

alfariss 200D-24V-F

22|23

alfariss 300D-24V

22|23

ayros 500D-24V-F

26|27

ayros 600D-24V

26|27

hekken tot 1000 Kg

ayros 1000D-24V

26|27

hekken tot 400 Kg

ayros 400D-230V

26|27

hekken tot 800 Kg

ayros 800D-230V

26|27

hekken tot 1200 Kg

ayros 1200D-230V

26|27

hekken tot 1800 Kg

forteco 1800-230V

30|31

hekken tot 2200 Kg

forteco 2200-230V

30|31

hekken tot 2200 Kg

forteco 2200-230V-M

32|33

forteco 2500 - I

30|31

forteco 2500 - I - M

32|33

hekken tot 4000 Kg

hyperfor 4000 - I

34|35

hekken tot 4000 Kg

hyperfor 4000

34|35

snelle motor

hekken tot 300 Kg

hekken tot 500 Kg

snelle motor

hekken tot 600 Kg

hekken tot 2500 Kg

GATE 2016

V2 21


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

alfariss

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische tandheugelaandrijving 24V reductiemotor Speciaal compartiment voor de bufferaccu

voor schuifhekken tot 300 kg

Gelakte aluminium behuizing

300 mm

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Obstakeldetectie • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten

3 mm

• Programmeerbare versnelling en vertraging 300 mm

• Werking bij stroomstoring met behulp van de back-up accu B-PACK • Werking op zonne-energie met behulp van het ECO-LOGIC systeem

155 mm 195 mm 180 mm

• Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de SYNCRO module • Magnetische eindschakelaars, accuraat en betrouwbaar na verloop van tijd • Stalen tandwiel

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg)

24V hekken tot 200 Kg snelle motor

24V hekken tot 300 Kg

ALFARISS 200D-24V-F

ALFARISS 300D-24V

23B004

23B002

200

300

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

150

150

Vollast stroom @ 230Vac (A)

0,7

0,7

0,25 (@ 100N) 0,42 (unloaded)

0,14 (@ 150N) 0,26 (unloaded)

Maximale stuwkracht (N)

200

330

Bedrijfscyclus (%)

50

50

M4-Z16

M4-Z16

Voeding (Vac - Hz)

Heksnelheid (m/s)

Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

7,5

7,5

Beschermingsgraad (IP)

44

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

7

7

22

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

alfariss BESTURINGSEENHEID

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie • 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten • Uitgang voor knipperlicht 24V met of zonder intermittentie

• Functie voor energiebesparing om het verbruik in stand-by te beperken • Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• Controle van de staat van de ingangen via de display • ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering • Vertraging in de zone van de eindschakelaar • Soft start (programmeerbare starttijden)

• Uitgang bijverlichting Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 127

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

161212 • B-PACK

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Bufferaccu met ingebouwde acculader

162330

162313

162329

162322

ACC009

Extra verankeringsplaten

Nylon tandheugel M4 - 6 bevestigingen van 1 m met metalen kern

Verzinkte metalen tandheugel 30x8 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Verzinkte metalen tandheugel 30x12 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 23

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

• Programmering via 3 programmatoetsen en display


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

alfariss kit Installatieset voor schuifdeuren met een gewicht van max. 300 kg

ONDERDELEN van de SETS

2 PHOX2

3 MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

5 LUMOS-M

1

Elektromechanische tandheugelaandrijving 24V reductiemotor

4 SENSIVA-XS

Module plug-in ontvanger

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

6 ACC009

Waarschuwingsbord

Led knipperlicht

MONTAGESCHEMA 5 4

1

3

2

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

24

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

alfariss kit

TECHNISCHE KENMERKEN

MODEL

ALFARISS 300D-24V

CODE

23B002

Hek maximum gewicht (Kg)

300

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

150

Vollast stroom @ 230Vac (A)

3 0,14 (@ 150N) 0,26 (unloaded)

Heksnelheid (m/s) Maximale stuwkracht (N)

330

Bedrijfscyclus (%)

50

Kettingwiel

M4-Z16

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

7,5

Beschermingsgraad (IP)

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

7

alfariss kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light ALFARISS300D-24V

24V

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

24V hekken tot 300 Kg

Beschrijving

CODE Kit PHOX2

MR2

••

••

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 30B007

300 Kg

Kit Full ALFARISS300D-24V

GATE 2016

30B008

V2 25


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

ayros

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische tandheugelaandrijving reductiemotor Speciaal compartiment voor de bufferaccu (24V versies)

voor schuifhekken tot 1200 kg Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V

Gelakte aluminium behuizing

328 mm

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Obstakeldetectie 3 mm

• Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten 334 mm

• Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de SYNCRO module

343 mm

178 mm

226 mm

24V versies: • Programmeerbare versnelling en vertraging • Werking bij stroomstoring met behulp van de back-up accu B-PACK

200 mm

• Magnetische eindschakelaars, accuraat en betrouwbaar na verloop van tijd

• Werking op zonne-energie met behulp van het ECO-LOGIC systeem

TECHNISCHE KENMERKEN 24V hekken tot 500 Kg snelle motor

24V hekken tot 600 Kg

24V hekken tot 1000 Kg

230V hekken tot 400 Kg

230V hekken tot 800 Kg

230V hekken tot 1200 Kg

AYROS 500D-24V-F

AYROS 600D-24V

AYROS 1000D-24V

AYROS 400D-230V

AYROS 800D-230V

AYROS 1200D-230V

23C052

23C034

23C035

23C031

23C032

23C033

500

600

1000

400

800

1200

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

550

400

550

350

500

600

Vollast stroom @ 230Vac (A)

2,5

2

2,5

1,7

2

2,6

0,25 (@ 200N) 0,4 (unloaded)

0,14 (@ 300N) 0,26 (unloaded)

0,14 (@ 450N) 0,26 (unloaded)

0,16

0,16

0,16

Maximale stuwkracht (N)

400

600

900

400

670

950

Bedrijfscyclus (%)

60

60

60

30

30

30

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

Beschrijving MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg) Voeding (Vac - Hz)

Heksnelheid (m/s)

Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

16

16

18

14

15

16

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

44

44

Max. belasting voor toebehoren 24V (W)

7

7

7

10

10

10

26

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

ayros BESTURINGSEENHEID

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

• 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie • 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten

24V versies • Uitgang voor knipperlicht 24V met of zonder intermittentie

• ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• Functie voor energiebesparing om het verbruik in stand-by te beperken

• Soft start (programmeerbare starttijden)

230V versies • 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Uitgang bijverlichting • Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• Remfunctie met programmeerbaar vermogen

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 127

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

161212 • B-PACK

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Bufferaccu met ingebouwde acculader

162330

162313

162329

162322

ACC009

Extra verankeringsplaten

Nylon tandheugel M4 - 6 bevestigingen van 1 m met metalen kern

Verzinkte metalen tandheugel 30x8 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Verzinkte metalen tandheugel 30x12 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 27

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

• Programmering via 3 programmatoetsen en display


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

ayros kit Installatieset voor schuifdeuren met een gewicht van max. 1000 kg Verkrijgbaar met motoren 24V e 230V

ONDERDELEN van de SETS

2 PHOX2

3 MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

5 LUMOS-M

1

Elektromechanische tandheugelaandrijving reductiemotor

4 SENSIVA-XS

Module plug-in ontvanger

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

6 ACC009

Waarschuwingsbord

Led knipperlicht

MONTAGESCHEMA 5 4

1

3

2

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

28

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

ayros kit

24V hekken tot 600 Kg

24V hekken tot 1000 Kg

230V hekken tot 400 Kg

230V hekken tot 800 Kg

AYROS 600D-24V

AYROS 1000D-24V

AYROS 400D-230V

AYROS 800D-230V

23C034

23C035

23C031

23C032

600

1000

400

800

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

400

550

350

500

2

2,5

1,7

2

0,14 (@ 300N) 0,26 (unloaded)

0,14 (@ 450N) 0,26 (unloaded)

0,16

0,16

Maximale stuwkracht (N)

600

900

400

670

Bedrijfscyclus (%)

60

60

30

30

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

Beschrijving MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg) Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W) Vollast stroom @ 230Vac (A) Heksnelheid (m/s)

Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

16

18

14

15

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

7

7

10

10

ayros kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light AYROS600D-24V 600 Kg

Kit Full AYROS600D-24V 24V

Kit Light AYROS1000D-24V 1000 Kg

Kit Full AYROS1000D-24V

Kit Light AYROS400D-230V 400 Kg

Kit Full AYROS400D-230V

Kit Light AYROS800D-230V 230V

800 Kg

Kit Full AYROS800D-230V

Kit Light AYROS1200D-230V 1200 Kg

Kit Full AYROS1200D-230V

CODE Kit PHOX2

MR2

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

• • • • • • • • • •

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 30C072

30C073

30C074

30C075

30C076

30C077

30C078

30C079

30C104

• GATE 2016

30C105

V2 29

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

TECHNISCHE KENMERKEN


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

forteco

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische tandheugelaandrijving 230V reductiemotor Koelventilator

voor schuifhekken tot 2500 kg

Gelakte aluminium behuizing

377 mm

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Obstakeldetectie • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de SYNCRO module

380 mm

• Magnetische eindschakelaars, accuraat en betrouwbaar na verloop van tijd

2500-I versie: • Driefasige motor met inverter, aangedreven door een energiecentrale bij 230V

285 mm

250 mm

• Mogelijkheid om een pignon M6 te monteren

• Programmeerbare versnelling en vertraging

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving

MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg) Voeding (Vac - Hz)

230V hekken tot 1800 Kg

230V hekken tot 2200 Kg

230V (inverter) hekken tot 2500 Kg

FORTECO 1800-230V

FORTECO 2200-230V

FORTECO 2500-I

23E014

23E015

23E011

1800

2200

2500

230 - 50

230 - 50

230 - 50 650

Maximaal elektrisch vermogen (W)

650

800

Vollast stroom @ 230Vac (A)

3,2

4

3,7

Heksnelheid (m/s)

0,16

0,16

0,035 - 0,26

Maximale stuwkracht (N)

1300

1550

1660

35

35

50

M4-Z18

M4-Z18

M4-Z18

Bedrijfscyclus (%) Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

18

18

19

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

10

10

10

30

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

forteco

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

2500-I versie

• 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

• 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten

• Soft start tijdens het openen (programmeerbare starttijd)

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Remfunctie met programmeerbaar vermogen

• Snelheid instelbaar van 0,035 tot 0,26 m/s in gang en vertraging • Dynamisch beheer van het koppel tijdens alle fasen van de cyclus van openen/sluiten

• Uitgang bijverlichting Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 127

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WESsensoren

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

162322

162324

162323

MM017B

ACC009

Verzinkte metalen tandheugel 30x12 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Verzinkte metalen tandheugel 22x22 M4 van 1 m

Verzinkte metalen tandheugel 30x30 M6 van 1 m

Pignon M6 voor tandheugel 162323

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 31

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

BESTURINGSEENHEID


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

forteco-m

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische tandheugelaandrijving 230V reductiemotor

Gelakt aluminium cover

Koelventilator

voor schuifhekken tot 2500 kg Aluminium cover Gelakte aluminium behuizing

377 mm

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Obstakeldetectie • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de SYNCRO module

380 mm

• Magnetische eindschakelaars, accuraat en betrouwbaar na verloop van tijd

2500-I versie: • Driefasige motor met inverter, aangedreven door een energiecentrale bij 230V • Programmeerbare versnelling en vertraging

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving

MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg) Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W) Vollast stroom @ 230Vac (A)

230V hekken tot 2200 Kg Aluminium cover

230V (inverter) hekken tot 2500 Kg Aluminium cover

FORTECO 2200-230V-M

FORTECO 2500-I-M

23E021

23E022

2200

2500

230 - 50

230 - 50

800

650

4

3,7

Heksnelheid (m/s)

0,16

0,035 - 0,26

Maximale stuwkracht (N)

1550

1660

Bedrijfscyclus (%) Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

35

50

M4-Z18

M4-Z18

-20 ÷ +55

20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

20

21

Beschermingsgraad (IP)

44

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

10

10

32

V2

GATE 2016

285 mm

250 mm

• Mogelijkheid om een pignon M6 te monteren


V2 Value moves the world

forteco-m

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

2500-I versie

• 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

• 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten

• Soft start tijdens het openen (programmeerbare starttijd)

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Remfunctie met programmeerbaar vermogen

• Snelheid instelbaar van 0,035 tot 0,26 m/s in gang en vertraging • Dynamisch beheer van het koppel tijdens alle fasen van de cyclus van openen/sluiten

• Uitgang bijverlichting Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 127

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WESsensoren

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

162322

162324

162323

MM017B

ACC009

Verzinkte metalen tandheugel 30x12 M4 van 1 m met bevestigingspakket

Verzinkte metalen tandheugel 22x22 M4 van 1 m

Verzinkte metalen tandheugel 30x30 M6 van 1 m

Pignon M6 voor tandheugel 162323

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 33

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

BESTURINGSEENHEID


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

hyperfor

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische tandheugelaandrijving reductiemotor Verzinkte en gelakte plaatstalen kast

voor schuifhekken tot 4000 kg Verkrijgbaar in twee uitvoeringen driefasig 230V met inverter en driefasig 400V

565 mm

PLUS • Intensieve werking, ook met deuren van grote afmeting 629 mm

• Obstakeldetectie • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de SYNCRO module • Mogelijkheid tot aanpassing van het draaimoment van de reductiemotor • Industriële elektromechanische eindschakelaar en M6 kettingwiel

• Driefasige motor met inverter, aangedreven door een energiecentrale bij 230V • Programmeerbare versnelling en vertraging

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Hek maximum gewicht (Kg) Voeding (Vac - Hz)

230V driefasig met inverter hekken tot 4000 Kg

400V driefasig hekken tot 4000 Kg

HYPERFOR 4000-I

HYPERFOR 4000

23F003

23F004

4000

4000

230 - 50

400 / 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

1100

1100

Mechanische nominaal vermogen (W-HP)

750-1

750-1

Vollast stroom (A)

5

2

Heksnelheid (m/s)

0,016 ÷ 0,32

0,16

4800

4800

Maximale stuwkracht (N) Bedrijfscyclus met 50% belasting (%) Kettingwiel Werktemperatuur (°C)

95

95

M6-Z15

M6-Z15

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Motorgewicht (Kg)

35

35

Beschermingsgraad (IP)

55

55

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

10

10

34

V2

GATE 2016

323 mm

290 mm

230V versie met inverter :


V2 Value moves the world

hyperfor

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• Meertalig menu voor programmering dankzij een grafische display 122x32 pixel

• Drie programmeerbare relaisuitgangen zoals lichten, elektrisch slot, stoplicht, electrorem of werkingstest 12Vdc

Driefasig 230V met inverter:

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie • 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten

• Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels • Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Snelheid instelbaar van 0,035 tot 0,26 m/s in gang en vertraging • Dynamisch beheer van het koppel tijdens alle fasen van de cyclus van openen/sluiten

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 125 HYPERFOR 4000-I - besturingscentrale HEAVY1 HYPERFOR 4000 - besturingscentrale HEAVY2

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161216 • SYNCRO

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

Modulo ADI per controllare via radio i dispositivi di sicurezza tramite i sensori WES

Moduli ADI per il funzionamento sincronizzato di due motori

161221 • BT01

162323

ACC009

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Verzinkte metalen tandheugel 30x30 M6 van 1 m

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 35

MOTOREN VOOR SCHUIFHEKKEN

BESTURINGSEENHEID


Value to beauty Klassieke schoonheid ontmoet modern gebruiksgemak

Een draaideur brengt de nodige charme aan een huis. Door het installeren van een V2-motor, verenigt u de schoonheid van dit element met het gebruiksgemak van een veilig en performant systeem. Zo brengt u het beste van beide werelden samen.


MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN


V2 Value moves the world

SOORT INSTALLATIE MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN 42|67

5

6 D

E

4

A

2

C 1 B

3

ONDERDELEN

AANVULLLENDE ACCESSOIRES

1 Motor

A Sleutelschakelaar

2 Besturingseenheid

B Pijler fotocellen

3 Zender

C Digitale radio-schakelaar voor montage op pijler

4 Module plug-in ontvanger

D Veiligheidsbezettingen

5 Fotocellen

E ECO-LOGIC systeem

6 Knipperlicht

TE GEBRUIKEN KABELS < 10 meter

van 10 tot 20 meter

van 20 tot 30 meter

Voeding 230V

LENGTE VAN DE KABEL

3G x 1,5 mm2

3G x 1,5 mm2

3G x 2,5 mm2

Voeding motore 230V

4G x 1,5 mm2

4G x 1,5 mm2

4G x 2,5 mm2

Voeding motore 24V

2G x 1,5 mm2

2G x 1,5 mm2

2G x 2,5 mm2

Fotocellen (TX)

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm2

Fotocellen (RX)

4 x 0,5 mm

2

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm2

Sleutelschakelaar

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

Veiligheidsbezettingen

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

Knipperlicht

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

RG174

RG174

RG174

2 x 1,5 mm2

-

-

2 x 1 mm2

-

-

Antenne (ingebouwd in het knipperlicht) ECO-LOGIC (accubox) ECO-LOGIC (fotovoltaïsch paneel)

38

V2

2 2

GATE 2016

2


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

Motoren voor EXTERNE MONTAGE

Motoren voor ONDERGRONDSE MONTAGE

GATE 2016

42|43

axil

44|45

axil kit

46|47

calypso

48|49

calypso kit

50|51

bingo

52|53

lycos

54|55

ursus

56|57

zariss

58|59

zariss kit

60|61

ciclรณn

62|63

blitz

64|65

vulcan

66|67

vulcan kit

V2 39


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN 42|67

vleugels tot 2,5 m

intensief gebruik

intensief gebruik vleugels tot 2,8 m residentieel gebruik

intensief gebruik vleugels tot 3 m residentieel gebruik Lineaire motor intensief gebruik BUITENSHUIS INSTALLATIE

vleugels tot 3,5 m residentieel gebruik

intensief gebruik vleugels tot 4 m residentieel gebruik intensief gebruik vleugels tot 5 m residentieel gebruik

Knikarmmotor

vleugels tot 6 m

intensief gebruik

vleugels tot 2,2 m

intensief gebruik

vleugels tot 2,5 m

residentieel gebruik intensief gebruik

vleugels tot 3 m

ONDERGRONDSE INSTALLATIE

residentieel gebruik

40

V2

intensief gebruik Ondergrondse motor

vleugels tot 3,5 m residentieel gebruik

GATE 2016


V2 Value moves the world

24V

elektromechanisch hydraulisch omkeerbaar

calypso 400-24V

46|47

lycos -R

52|53

lycos -I

52|53

axil -24V

42|43

axil

42|43

axil -ECD

42|43

axil -FC

42|43

230V hydraulisch onomkeerbaar 24V

elektromechanisch met encoder elektromechanisch

230V

elektromechanisch met encoder elektromechanisch met elektrische eindschakelaar

24V

elektromechanisch

calypso 500-24V

46|47

230V

elektromechanisch

calypso 500-230V

46|47

24V

elektromechanisch

bingo 400-24V

50|51

230V

elektromechanisch

bingo 400

50|51

ursus -31

54|55

hydraulisch omkeerbaar met schokdemper bij sluiting

ursus -A31

54|55

hydraulisch onomkeerbaar met schokdemper bij sluiting

ursus -A33

54|55

hydraulisch omkeerbaar 230V

230V

elektromechanisch

calypso 600-230V

46|47

24V

elektromechanisch

bingo 500-24V

50|51

230V

elektromechanisch

bingo 500

50|51

hydraulisch omkeerbaar met schokdemper bij sluiting

ursus -A41

54|55

hydraulisch onomkeerbaar met schokdemper bij sluiting

ursus -A43

54|55

230V

24V

elektromechanisch

zariss

56|57

230V

elektromechanisch

ciclรณn

60|61

24V

elektromechanisch

blitz -24V

62|63

230V

elektromechanisch

blitz -230V

62|63

24V

elektromechanisch

vulcan -24V

64|65

230V

elektromechanisch

vulcan -230V

64|65

GATE 2016

V2 41


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

axil Ontgrendelingscompartiment met behuizing sleutel

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

Gemakkelijke toegang tot het aansluitcompartiment

voor draaihekken met vleugels tot 2,8 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V Geheel aluminium constructie

PLUS 800 mm

• Alle modellen van het Axil gamma zijn uitgerust met een mechanische aanslag voor de opening • Praktische ruimte voor de elektrische aansluitingen 337 mm *

• Interne startcondensator 700 mm

69 mm

• Uitvoering met elektrische eindschakelaar in opening • Uitvoering 24V voor intensief gebruik

62 mm

108 mm

• Uitvoeringen met encoder voor nauwkeurige en veilige werking

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE

230V opening mechanische aanslag

230V opening elektrische eindsch.

230V encoder

24V encoder

24V encoder snelle motor

AXIL

AXIL-FC

AXIL-ECD

AXIL-24V

AXIL-24V-F 22J010

22J001

22J002

22J003

22J005

Maximum vleugellengte (m)

2,8

2,8

2,8

2,8

2,8

Maximum vleugelgewicht (Kg)

300

300

300

300

150

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

24 Vdc

Stationaire stroom (A)

0,8

0,8

0,8

1,0

1,5

Vollast stroom (A)

1,1

1,1

1,1

6,5

12

Maximaal elektrisch vermogen (W)

230

230

230

-

-

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

20

20

20

20

9 350

Maximum verplaatsing (mm)

350

350

350

350

Bedrijfssnelheid (m/s)

0,016

0,016

0,016

-

-

Maximale stuwkracht (N)

1700

1700

1700

1700

1700

Werktemperatuur (°C)

-30 ÷ +55

-30 ÷ +55

-30 ÷ +55

-30 ÷ +55

-30 ÷ +55

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

44

Bedrijfscyclus (%)

35

35

35

60

60

Motorgewicht (Kg)

7,5

7,5

7,5

7,5

7,5

42

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

axil

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

CITY2+L

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

TOEBEHOREN

162223

162224

162225

ACC009

Mechanische aanslag sluiting

Voorste schroefbeugel

Achterste schroefbeugel

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 43


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

axil kit Installatieset voor draaideuren met deurpanelen van max. 2,8 m lengte Verkrijgbaar met motoren 24V en 230V

ONDERDELEN van de SETS

2 CITY1-EVO

2 CITY2+L

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

1

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

3 PHOX2

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

5 SENSIVA-XS

6 LUMOS-M

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

Led knipperlicht

Zender 433,92 MHz met wisselcode

4 MR2

Module plug-in ontvanger

7 ACC009

Waarschuwingsbord

MONTAGESCHEMA 5

6

2

4

1

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

44

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

axil kit

Beschrijving

230V opening mechanische aanslag

24V encoder

AXIL

AXIL-24V

22J001

22J005

MODEL CODE Maximum vleugellengte (m)

2,8

2,8

Maximum vleugelgewicht (Kg)

300

300

230 - 50

24 Vdc

Voeding (Vac - Hz) Stationaire stroom (A)

0,8

1,0

Vollast stroom (A)

1,1

6,5

Maximaal elektrisch vermogen (W)

230

-

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

20

20

Maximum verplaatsing (mm) Bedrijfssnelheid (m/s) Maximale stuwkracht (N) Werktemperatuur (°C)

350

350

0,016

0,02 - 0,012

1700

1700

-30 ÷ +55

-30 ÷ +55

Beschermingsgraad (IP)

44

44

Bedrijfscyclus (%)

35

60

Motorgewicht (Kg)

7,5

7,5

axil kit

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

TECHNISCHE KENMERKEN

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light-E AXIL-230V

CODE Kit BESTURINGSEENHEID

PHOX2

MR2

CITY1-EVO

••

CITY1-EVO

••

CITY2+L

••

CITY2+L

••

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 29F021

230V

Kit Full-E AXIL-230V

Kit Light AXIL-24V

29F022

29F015

24V

Kit Full AXIL-24V

GATE 2016

29F016

V2 45


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

calypso

Stang in roestvrij staal Constructie van gegoten aluminium

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving voor draaihekken met vleugels tot 4 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V

177 mm

PLUS • Unieke versie voor rechtse en linkse vleugels C

B 120 mm

• Praktisch ontgrendelingssysteem • Uitvoering 24V voor intensief gebruik • Uitvoering 400 voor deurpanelen van max. 2,5 m

A

• Uitvoering 500 voor deurpanelen van max. 3 m • Uitvoering 600 voor deurpanelen van max. 4 m

CALYPSO 400

CALYPSO 500

CALYPSO 600

1044

A

819

944

B

762

887

987

C

400

500

600

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE

230V vleugels tot 2,5 m

230V vleugels tot 3 m

230V vleugels tot 4 m

24V vleugels tot 2,5 m

24V vleugels tot 3 m

CALYPSO 400

CALYPSO 500

CALYPSO 600

CALYPSO 400-24V

CALYPSO 500-24V 22G015

22G001

22G003

22G016

22G014

Maximum vleugellengte (m)

2,5

3

4

2,5

3

Maximum vleugelgewicht (Kg)

400

500

500

300

400

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

24 Vdc

Stationaire stroom (A)

0,8

0,8

0,8

0,5

0,5

Vollast stroom (A)

1,2

1,2

1,2

6

6

Maximaal elektrisch vermogen (W)

250

250

250

-

-

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

22

25

30

22

27 500

Maximum verplaatsing (mm)

400

500

600

400

Bedrijfssnelheid (m/s)

0,016

0,016

0,016

-

-

Maximale stuwkracht (N)

2300

2300

2300

1500

1500

Werktemperatuur (°C)

-30 ÷ +50

-30 ÷ +50

-30 ÷ +50

-30 ÷ +50

-30 ÷ +50

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

44

Bedrijfscyclus (%)

30

30

30

90

90

Motorgewicht (Kg)

6,5

6,8

7,1

6,3

6,6

46

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

calypso

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

CITY2+L

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

TOEBEHOREN

162237

ACC009

Beugelset om vast te schroeven

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 47


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

calypso kit Installatieset voor draaideuren met deurpanelen van max. 2,5 m lengte Verkrijgbaar met motoren 24V en 230V

ONDERDELEN van de SETS

2 CITY1-EVO

2 FLEXY2

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

4 MR2

1

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

Module plug-in ontvanger

2 CITY2+L

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

5 SENSIVA-XS

6 LUMOS-M

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

Led knipperlicht

3 PHOX2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

7 ACC009

Waarschuwingsbord

MONTAGESCHEMA 5

6

2

4

1

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

48

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

calypso kit

TECHNISCHE KENMERKEN

MODEL CODE

230V vleugels tot 2,5 m

24V vleugels tot 2,5 m

CALYPSO 400

CALYPSO 400-24V

22G001

22G014

Maximum vleugellengte (m)

2,5

2,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

400

300

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

24 Vdc

Stationaire stroom (A)

0,8

0,5

Vollast stroom (A)

1,2

6

Maximaal elektrisch vermogen (W)

250

-

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

22

22

400

400

Maximum verplaatsing (mm) Bedrijfssnelheid (m/s)

0,016

-

Maximale stuwkracht (N)

2300

1500 -30 ÷ +50

Werktemperatuur (°C)

-30 ÷ +50

Beschermingsgraad (IP)

44

44

Bedrijfscyclus (%)

30

90

Motorgewicht (Kg)

6,5

6,3

calypso kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light-E CALYPSO-230V

Kit Full-E CALYPSO-230V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

Beschrijving

CODE Kit BESTURINGSEENHEID

PHOX2

MR2

CITY1-EVO

••

CITY1-EVO

••

FLEXY2

••

FLEXY2

••

CITY2+L

••

CITY2+L

••

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 29D044

29D045

230V

Kit Light-A CALYPSO-230V

Kit Full-A CALYPSO-230V

Kit Light CALYPSO-24V

29D029

29D030

29D033

24V

Kit Full CALYPSO-24V

GATE 2016

29D034

V2 49


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

bingo

Constructie van gegoten aluminium

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving voor draaihekken met vleugels tot 5 m lengte

Bronzen spiraal

Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V Handige verbindingsstekker voor elektrische aansluitingen

PLUS 938 mm (Bingo400) / 1058 mm (Bingo500)

• Alle modellen zijn uitgerust met mechanische eindlopen voor de opening en sluiting: zijdelingse aanslagen zijn niet meer vereist op het hek • Interne startcondensator

365 mm (Bingo400) 485 mm (Bingo500)

• Uitvoering 400 voor deurpanelen van max. 3,5 m • Uitvoering 500 voor deurpanelen van max. 5 m

74 mm

124 mm

• Uitvoering 24V voor intensief gebruik

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE

230V vleugels tot 3,5 m

230V vleugels tot 5 m

24V vleugels tot 3,5 m

24V vleugels tot 5 m

BINGO 400

BINGO 500

BINGO 400-24V

BINGO 500-24V 22B011

22B001

22B007

22B006

Maximum vleugellengte (m)

3,5

5

3,5

5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

400

500

350

400

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

24 Vdc

2

2

1,8

1,8

Vollast stroom (A)

3,2

3,2

5

5

Maximaal elektrisch vermogen (W)

480

480

-

-

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

18

24

18

24 485

Voeding (Vac - Hz) Stationaire stroom (A)

Maximum verplaatsing (mm)

365

485

365

Bedrijfssnelheid (m/s)

0,017

0,017

-

-

Maximale stuwkracht (N)

1800

1800

1800

1800

Werktemperatuur (°C)

-30 ÷ +60

-30 ÷ +60

-30 ÷ +60

-30 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

34

34

34

34

Bedrijfscyclus (%)

30

30

80

80

Motorgewicht (Kg)

11

12

11

12

50

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

bingo

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

CITY2+L

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

TOEBEHOREN

ACC009

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 51


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

lycos Compartiment voor de afstelling van de kleppen voor gemakkelijke toegang

Hydraulische aandrijving 230V voor draaihekken met vleugels tot 2,5 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen omkeerbaar en onomkeerbaar

Geanodiseerde aluminium buitenafwerking

Handige verbindingsstekker voor elektrische aansluitingen

PLUS 1024 mm

• Ideaal voor intensief gebruik

69 mm

89 mm

• Mechanische schokdemper sluiting

98 mm

• Omkeerbare versie en versie met blokkering bij openen en sluiten

62 mm

90 mm

• Unieke versie voor rechtse en linkse vleugels

• Afstellen van duwen en trekken door middel van verstelbare kleppen

TECHNISCHE KENMERKEN 230V omkeerbaar vleugels tot 2,5 m

230V onomkeerbaar vleugels tot 2,5 m

MODEL

LYCOS-R

LYCOS-I

CODE

22D007

22D008

Beschrijving

Maximum vleugellengte (m)

2,5

2,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

300

300 230 - 50

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Vollast stroom (A)

0,7

0,7

Maximaal elektrisch vermogen (W)

160

160

Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

17

17

Maximum verplaatsing (mm)

265

265

Bedrijfssnelheid (m/s)

0,013

0,013

Maximale stuwkracht (N)

3000

3000

-30 ÷ +60

-30 ÷ +60

Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP)

54

54

Bedrijfscyclus (%)

75

75

Motorgewicht (Kg)

7,5

7,5

52

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

lycos

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

TOEBEHOREN

ACC009

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 53


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

ursus

Geanodiseerde aluminium buitenafwerking

Hydraulische aandrijving 230V

Compartiment voor de afstelling van de kleppen voor gemakkelijke toegang

voor draaihekken met vleugels tot 6 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen omkeerbaar en onomkeerbaar

Handige verbindingsstekker voor elektrische aansluitingen

PLUS 1114 mm / 1384 mm

• Ideaal voor intensief gebruik

• Omkeerbare versie en versie met blokkering bij openen en sluiten

89 mm

• Mechanische schokdemper sluiting

71 mm

89 mm

• Unieke versie voor rechtse en linkse vleugels

• Afstellen van duwen en trekken door middel van verstelbare kleppen

TECHNISCHE KENMERKEN 230V omkeerbaar vleugels tot 4 m

230V omkeerbaar vleugels tot 4 m schokdemper sluiting

230V onomkeerbaar vleugels tot 4 m schokdemper sluiting

230V omkeerbaar vleugels tot 6 m schokdemper sluiting

230V onomkeerbaar vleugels tot 6 m schokdemper sluiting

URSUS-31

URSUS-A31

URSUS-A33

URSUS-A41

URSUS-A43

22D002

22D003

22D005

22D004

22D006

4

4

4

6

6

700

700

700

700

700

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Vollast stroom (A)

1

1

1

1

1

230

230

230

230

230

Beschrijving MODEL CODE Maximum vleugellengte (m) Maximum vleugelgewicht (Kg)

Maximaal elektrisch vermogen (W) Openingstijd schuifpoort 0 ÷ 90° (s)

22

22

22

33

33

Maximum verplaatsing (mm)

265

265

265

400

400

Bedrijfssnelheid (m/s)

0,01

0,01

0,01

0,01

0,01

Maximale stuwkracht (N)

7000

7000

7000

7000

7000

Werktemperatuur (°C)

-30 ÷ +90

-30 ÷ +90

-30 ÷ +90

30 ÷ +90

-30 ÷ +90

Beschermingsgraad (IP)

65

65

65

65

65

Bedrijfscyclus (%)

100

100

100

100

100

Motorgewicht (Kg)

9,5

9,5

9,5

11

11

54

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

ursus

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

TOEBEHOREN

ACC009

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 55


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

zariss Onomkeerbare elektromechanische draaiarm 24V

Ingebouwde digitale besturingseenheid

Speciaal compartiment voor de bufferaccu

voor draaihekken met vleugels tot 2,2 m lengte

Gelakte aluminium behuizing

PLUS • Gemakkelijke montage op paaltjes met middelbare / grote afmetingen 296 mm

• Sterke anti-schaar werkende knikarm in gegoten aluminium • Obstakeldetectie • Programmeerbare versnelling en vertraging • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Werking bij stroomstoring met behulp van de back-up accu B-PACK 190 mm

• Werking op zonne-energie met behulp van het ECO-LOGIC systeem

273 mm

TECHNISCHE KENMERKEN 230V Koppel 24V motoren (MASTER+SLAVE)

230V MASTER motor met besturingseenheid

24V SLAVE motor

MODEL

ZARISS

ZARISS-M

ZARISS-S

CODE

22E007

Beschrijving

22E005

22E006

Maximum vleugellengte (m)

2,2

2,2

2,2

Maximum vleugelgewicht (Kg)

250

250

250

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

180

-

-

-

0,4

3,5

1,1 ÷ 1,65

1,1 ÷ 1,65

1,1 ÷ 1,65

180

180

180

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Bedrijfscyclus (cyclus/uur)

80

80

80

Motorgewicht (Kg)

18

10

8

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

7

7

7

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (2 motoren) (W) Vollast stroom (A) Snelheid (Rpm) Draaimoment (Nm) Werktemperatuur (°C)

56

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

zariss BESTURINGSEENHEID

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • 2 ingangen voor fotocellen met zelftestfunctie • 2 ingangen voor mechanische of resistieve afslaglijsten

• Functie voor energiebesparing om het verbruik in stand-by te beperken

• Soft start tijdens het openen (programmeerbare starttijd)

• Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• ADI connector voor aansluiting van de optionele module

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Uitgang voor knipperlicht 24V met of zonder intermittentie • Uitgang bijverlichting Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 128

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

161221 • BT01

161212 • B-PACK

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Bufferaccu met ingebouwde acculader

ACC009

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 57


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

zariss kit Installatieset voor draaideuren met deurpanelen van max. 2,2 m lengte

ONDERDELEN van de SETS

2 PHOX2

3 MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

5 LUMOS-M

1

Onomkeerbare elektromechanische draaiarm 24V

4 SENSIVA-XS

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

Module plug-in ontvanger

6 ACC009

Waarschuwingsbord

Led knipperlicht

MONTAGESCHEMA 4 5

1

3

2

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

58

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

zariss kit

TECHNISCHE KENMERKEN 230V Koppel 24V motoren (MASTER+SLAVE)

Beschrijving MODEL

ZARISS

CODE

22E005

Maximum vleugellengte (m)

2,2

Maximum vleugelgewicht (Kg)

250

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (2 motoren) (W)

180 -

Snelheid (Rpm)

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

Vollast stroom (A)

1,1 ÷ 1,65

Draaimoment (Nm)

180

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

Bedrijfscyclus (cyclus/uur)

80

Motorgewicht (Kg)

18

Beschermingsgraad (IP)

44

Max. belasting voor toebehoren gevoed met 24V (W)

7

zariss kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light ZARISS-24V

CODE Kit PHOX2

MR2

••

••

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 29E026

24V

Kit Full ZARISS-24V

GATE 2016

29E027

V2 59


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

ciclón Onomkeerbare elektromechanische draaiarm 230V

Praktisch ontgrendelingssysteem met persoonlijke sleutel

Geanodiseerde aluminium buitenafwerking

voor draaihekken met vleugels tot 2,5 m lengte

PLUS

88 mm

88 mm

• Gemakkelijke installatie op kleine paaltjes • Unieke versie voor rechtse en linkse vleugels 491 mm

• Ingebouwde elektrorem • Anti-schaar werkende knikarm in gelakt staal • Optionele schuifarm

TECHNISCHE KENMERKEN 230V vleugels tot 2,5 m

Beschrijving MODEL

CICLÓN

CODE

22E009

Maximum vleugellengte (m)

2,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

400

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Nominaal stroom (A)

1

Nominaal elektrisch vermogen (W)

230

Snelheid (Rpm)

1,3

Draaimoment (Nm)

220

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

Bedrijfscyclus (%)

20

Motorgewicht (Kg)

13

60

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

ciclรณn GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

LUX2+

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

ADI-module voor gebruik met de centrale CITY1-EVO voor de controle van de elektrorem

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

CITY1-EVO

TOEBEHOREN

162236

ACC009

Schuifarm

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 61


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

blitz Onomkeerbare elektromechanische draaiarm 230V

Ontgrendelingscompartiment, toegankelijk met gepersonaliseerde sleutel

Antiknel knikarm

voor draaihekken met vleugels tot 3 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V

PLUS

• Uitvoering 24V voor intensief gebruik • Hendel interne ontgrendeling

202 mm

• Unieke versie voor rechtse en linkse vleugels

• Geïntegreerde dubbele elektrische eindschakelaars • Interne startcondensator

379 mm

170 mm

• Mogelijkheid tot externe ontgrendeling

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving

230V vleugels tot 3 m

24V vleugels tot 3 m

MODEL

BLITZ-230V

BLITZ-24V

22E001

22E002

CODE Maximum vleugellengte (m)

3

3

800

800

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

24 Vdc

Vollast stroom (A)

2,5

7,5

Maximaal elektrisch vermogen (W)

575

-

Snelheid (Rpm)

1,6

1,4 - 0,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

Draaimoment (Nm) Werktemperatuur (°C)

340

320

-30 ÷ +60

-30 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

44

44

Bedrijfscyclus (%)

20

80

14,6

14,6

Motorgewicht (Kg)

62

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

blitz

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

CITY2+L

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

TOEBEHOREN

162219

ACC009

Pakket voor externe ontgrendeling met 4 m metalen kabel

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 63


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

vulcan

Motorreductor, volledig gemaakt van aluminium

Stalen kist met kataforese afwerking (optionele)

Onomkeerbare elektromechanische reductiemotor voor ondergrondse installatie

Hendels in smeedstaal

voor draaihekken met vleugels tot 3,5 m lengte Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V

67 mm

• Volledig waterdichte reductiemotor

164 mm

60 mm

PLUS

• Opening van max. 110° met de bijgeleverde hendels • Opening van max. 360° met de extra hendel (162218) • Uitvoering 24V met ingebouwde encoder 398 mm

• Door de bijzondere bevestingsgaten is de montage van de Vulcan mogelijk in talrijke bestaande modellen van funderingskasten • Regelbare mechanische aanslag in opening en sluiting 328 mm

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE

230V vleugels tot 3,5 m (kabellengte 2 m)

230V vleugels tot 3,5 m (kabellengte 7 m)

24V vleugels tot 3,5 m (kabellengte 2 m)

VULCAN-230V

VULCAN-230V-7M

VULCAN-24V 22F005

22F003

22F008

Maximum vleugellengte (m)

3,5

3,5

3,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

800

800

600

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

Vollast stroom (A)

2,4

2,4

15

Maximaal elektrisch vermogen (W)

550

550

-

Openingstijd 90° (s)

17

17

15 - 25

320

320

320

Werktemperatuur (°C)

Draaimoment (Nm)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Beschermingsgraad (IP)

67

67

67

Bedrijfscyclus (%)

30

30

80

Motorgewicht (Kg)

11

11

11,5

64

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

vulcan

CITY1-EVO

FLEXY2

CITY11

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren Uitgang voor elektrosluiting 12V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

CITY2+

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

TOEBEHOREN

162233

162243

162218

162215

ACC009

Stalen funderingskast met kataforese afwerking met 110 ° opening- en ontgrendelingshendels

Stalen funderingskast met 110 ° opening- en ontgrendelingshendels

Hendeleenheid voor opening >110° + ontgrendelingshendel

Encoder

Waarschuwingsbord

GATE 2016

V2 65


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

vulcan kit Installatieset voor draaideuren met deurpanelen van max. 3,5 m lengte Verkrijgbaar met motoren 24V en 230V

ONDERDELEN van de SETS

2 CITY1-EVO

2 CITY2+

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

1

Elektromechanische reductiemotor + funderingskast

3 PHOX2

Digitale besturingscentrale voor 24V motoren

5 SENSIVA-XS

6 LUMOS-M

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

Led knipperlicht

Trasmettitore 433,92 MHz a wisselcode

4 MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

7 ACC009

Waarschuwingsbord

MONTAGESCHEMA 5

6

4

2

1

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

66

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

vulcan kit

Beschrijving MODEL CODE

230V vleugels tot 3,5 m

24V vleugels tot 3,5 m

VULCAN-230V

VULCAN-24V

22F003

22F005

Maximum vleugellengte (m)

3,5

3,5

Maximum vleugelgewicht (Kg)

800

600

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

24 Vdc

Vollast stroom (A)

2,4

15

Maximaal elektrisch vermogen (W)

550

-

Openingstijd 90° (s)

17

15 - 25

Draaimoment (Nm) Werktemperatuur (°C)

320

320

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Beschermingsgraad (IP)

67

67

Bedrijfscyclus (%)

30

80

Motorgewicht (Kg)

11

11,5

vulcan kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit Light-E VULCAN-230V

MOTOREN VOOR DRAAIHEKKEN

TECHNISCHE KENMERKEN

CODE Kit BESTURINGSEENHEID

PHOX2

MR2

CITY1-EVO

••

CITY1-EVO

••

CITY2+

••

CITY2+

••

SENSIVA-XS

LUMOS-M

ACC009

6 29G015

230V

Kit Full-E VULCAN-230V

Kit Light VULCAN-24V

29G016

29G011

24V

Kit Full VULCAN-24V

GATE 2016

29G012

V2 67


Value to facility Eenvoud zit in kleine dingen

Een garagepoort met een automatiseringssysteem van V2 verzekert u van comfort en veiligheid. Zo hoeft u uw auto niet meer uit te stappen om in uw garage te rijden of deze te verlaten. Dit is een klein dagelijks gebaar waar u snel niet meer zonder kunt.


MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN


V2 Value moves the world

SOORT INSTALLATIE MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN 74|93

1

4

5

3

C

1

C

A

A

D

B

5

D

E

B

E

2

2

1

C 5

4

1

C

4

5 D

A

4 D

A

B

B

E

E 2

ONDERDELEN

2

AANVULLLENDE ACCESSOIRES

1 Motor

A Sleutelschakelaar

2 Zender

B Fotocellen

3 Kettinggeleider

C Knipperlicht

4 Besturingseenheid

D Digitale radio-schakelaar

5 Module plug-in ontvanger

E Veiligheidsbezettingen

TE GEBRUIKEN KABELS < 10 meter

van 10 tot 20 meter

van 20 tot 30 meter

Voeding 230V

LENGTE VAN DE KABEL

3G x 1,5 mm2

3G x 1,5 mm2

3G x 2,5 mm2

Voeding 400V

4G x 1,5 mm2

4G x 1,5 mm2

4G x 2,5 mm2

Fotocellen (TX)

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm2

Fotocellen (RX)

4 x 0,5 mm

2

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm2

Sleutelschakelaar

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

Veiligheidsbezettingen

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

2 x 0,5 mm2

Knipperlicht

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

RG174

RG174

RG174

Antenne (ingebouwd in het knipperlicht)

70

V2

2 2

GATE 2016

2


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Motoren voor RESIDENTIEEL GEBRUIK

Motoren voor INDUSTRIEEL GEBRUIK

GATE 2016

74|75

azimut

76|77

azimut kit

78|79

jedi

80|81

jedi kit

82|83

atris

84|85

atris kit

86|87

vega

88|89

vega kit

90|91

argo

92|93

fm60

V2 71


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN 74|93

sectionele en kanteldeuren

montage op het dak

24V

RESIDENTIEEL GEBRUIK

24V

kanteldeuren

230V

INDUSTRIEEL GEBRUIK

gebalanceerde rolpoorten

72

montage op de deur

as Ø 60/48/42 - kroon 200/220 mm

230V

as Ø 101/76 - kroon 240 mm

230V

as Ø 101/76 - kroon 240 mm

230V

230V industriële sectionele deuren

as Ø 25,4 mm 400V

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

deuren tot 8 m2

azimut

74|75

deuren tot 10 m2

jedi-700

78|79

deuren tot 10 m2

atris-700

82|83

deuren tot 15 m2

jedi-1000

78|79

deuren tot 15 m2

atris-1000

82|83

deuren tot 9 m2

vega-24V

86|87

deuren tot 14 m2

vega-24V

86|87

vega-C 230V

86|87

vega-230V

86|87

argo 160

90|91

argo 160-FR

90|91

argo 170

90|91

argo 170-FR

90|91

argo 300

90|91

argo 300-FR

94|95

deuren tot 20 m2

fm60 m

92|93

deuren tot 20 m2

fm60 t

92|93

(2-motor installatie)

deuren tot 9 m2

deuren tot 14 m2 (2-motor installatie gecombineerd met VEGA-C 230V)

zonder elektrische rem rolpoorten tot 160 Kg met elektrische rem

zonder elektrische rem rolpoorten tot 170 Kg met elektrische rem

zonder elektrische rem rolpoorten tot 300 Kg met elektrische rem

GATE 2016

V2 73


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

azimut Onomkeerbare elektromechanische aandrijving 24V

Geleider van gegalvaniseerd plaatstaal met kettingtransportsysteem Ingebouwde digitale besturingseenheid Ingebouwde bijverlichting

voor sectionele en kanteldeuren tot 8 m2 Maximum kracht 500 N (50 Kg)

PLUS

170 mm

• Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Geluidssignaal bij automatisch sluiten • Extern besturingstoetsenbord en led display om gemakkelijk de functies van de besturingseenheid te kunnen wijzigen • Geluidloze werking: het kettingtransportsysteem loopt op verzinkte stalen rails

105 mm

310 mm

TECHNISCHE KENMERKEN 24V maximum kracht 500N

Beschrijving MODEL

AZIMUT

CODE

25B005

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

100

Deur area (m2)

<8

Start kracht (N)

500

Nominale kracht (N)

350

Gemiddelde snelheid (cm/s)

11

Lamp (W)

25

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +40

Bedrijfscyclus (%)

30

Beschermingsgraad (IP)

20

Motorgewicht (Kg)

10

74

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

azimut BESTURINGSEENHEID

• Programmering via 4 toetsen en display • Ingang voor fotocellen • Ingang voor startknop van buitenaf • Ingebouwde 433.92 MHz ontvanger waarmee de zenders van de serie Personal Pass gebruikt kunnen worden

• Zelflering van de tijden, vertragingen en krachten, zowel in de opening- als in de sluitingsfase • Amperometrische sensor voor obstakeldetectie met programmeerbare drempel

• Mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 15 verschillende codes

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 128

VOORG EMONTEERDE KETTINGGELEIDER CODE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

163202

3 m (2 x 1,5 m)

2240 mm

2450 mm

163204

3,3 m (2 x 1,65 m)

2540 mm

2800 mm

163205

3,6 m (2 x 1,8 m)

2840 mm

3100 mm

163201

3 m (1 x 3 m)

2240 mm

2450 mm

TOEBEHOREN

162504

163203

162518

Aanpassingsarm voor kanteldeuren met tegengewicht

Bijkomende bevestingssteun

Set voor ontgrendeling van buitenaf met sleutel

GATE 2016

V2 75


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

azimut kit Installatieset voor sectionaaldeuren en kanteldeuren van max. 8 m2

ONDERDELEN van de SETS

2

VOORG EMONTEERDE KETTINGGELEIDER

CODE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

163204

3,3 m (2 x 1,65 m)

2540 mm

2800 mm

163201

3 m (1 x 3 m)

2240 mm

2450 mm

3 PHOX2

1

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

Zender 433,92 MHz met wisselcode

MONTAGESCHEMA

1

1

2

2

3

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

76

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

azimut kit

TECHNISCHE KENMERKEN 24V maximum kracht 500N

Beschrijving MODEL

AZIMUT

CODE

25B005

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

100

Deur area (m2)

<8

Start kracht (N)

500

Nominale kracht (N)

350

Gemiddelde snelheid (cm/s)

11

Lamp (W)

25 -20 ÷ +40

Bedrijfscyclus (%)

30

Beschermingsgraad (IP)

20

Motorgewicht (Kg)

10

azimut kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6

CODE Kit 163204 (2 x 1,65 m)

163201 (1 x 3 m)

PHOX2

6

••

32B011

••

32B012

Kit AZIMUT 1

24V

Kit AZIMUT 2

GATE 2016

V2 77

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Werktemperatuur (°C)


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

jedi

Geleider van gegalvaniseerd plaatstaal Ingebouwde digitale besturingseenheid

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving 24V

Lamp voor omgevingsverlichting met ingebouwde LED

voor sectionele en kanteldeuren tot 15 m2 Maximum kracht 1000 N (100 Kg) Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 700 N en 1000 N

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder 209 mm

• Geluidssignaal bij automatisch sluiten • Extern besturingstoetsenbord en led display om gemakkelijk de functies van de besturingseenheid te kunnen wijzigen • Geluidloze werking: het kettingtransportsysteem loopt op verzinkte stalen rails

123 mm

365 mm

TECHNISCHE KENMERKEN 24V maximum kracht 700N

24V maximum kracht 1000N

MODEL

JEDI-700

JEDI-1000

CODE

25C011

25C012

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

Beschrijving

Maximaal elektrisch vermogen (W)

100

160

Deur area (m2)

< 10

< 15

Start kracht (N)

700

1000

Nominale kracht (N)

550

850

Gemiddelde snelheid (cm/s)

11

11

-20 ÷ +40

-20 ÷ +40

Werktemperatuur (°C) Bedrijfscyclus (%)

30

30

Beschermingsgraad (IP)

20

20

Motorgewicht (Kg)

12

12

78

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

jedi BESTURINGSEENHEID

• Programmering via 4 toetsen en display • Ingang voor fotocellen • Ingang voor startknop van buitenaf • Ingang voor stopknop van buitenaf • 24V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 15 verschillende codes • Zelflering van de tijden, vertragingen en krachten, zowel in de opening- als in de sluitingsfase • Amperometrische sensor voor obstakeldetectie met programmeerbare drempel

• Ingebouwde 433.92 MHz ontvanger waarmee de zenders van de serie Personal Pass gebruikt kunnen worden

VOORGEMONTEERDE GELEIDER CODE

TYPE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

162519

ketting

3 m (1 x 3 m)

2200 mm

2500 mm

162520

ketting

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

162528

ketting

3,3 m (2 x 1,65 m)

2500 mm

2800 mm

162522

ketting

3,8 m (1 x 3,8 m)

3000 mm

3300 mm

162531

riem

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

TOEBEHOREN

162504

162518

Aanpassingsarm voor kanteldeuren met tegengewicht

Set voor ontgrendeling van buitenaf met sleutel

GATE 2016

V2 79

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 128


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

jedi kit Installatieset voor sectionaaldeuren en kanteldeuren van max. 15 m2

ONDERDELEN van de SETS

2

VOORG EMONTEERDE KETTINGGELEIDER

CODE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

162520

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

162528

3,3 m (2 x 1,65 m)

2500 mm

2800 mm

3 PHOX2

1

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

Zender 433,92 MHz met wisselcode

MONTAGESCHEMA

1

1

2

2

3

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

80

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

jedi kit

24V maximum kracht 700N

24V maximum kracht 1000N

MODEL

JEDI-700

JEDI-1000

CODE

25C011

25C012

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

Beschrijving

Maximaal elektrisch vermogen (W)

100

160

Deur area (m2)

< 10

< 15

Start kracht (N)

700

1000

Nominale kracht (N)

550

850

Gemiddelde snelheid (cm/s)

11

11

-20 ÷ +40

-20 ÷ +40

Werktemperatuur (°C) Bedrijfscyclus (%)

30

30

Beschermingsgraad (IP)

20

20

Motorgewicht (Kg)

12

12

jedi kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit JEDI-700 1

CODE Kit 162520 (1 x 3,3 m)

162528 (2 x 1,65 m)

• •

Kit JEDI-700 2

PHOX2

6

••

32B013

••

32B014

••

32B015

••

32B016

24V

Kit JEDI-1000 1

• •

Kit JEDI-1000 2

GATE 2016

V2 81

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

TECHNISCHE KENMERKEN


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

atris Onomkeerbare elektromechanische aandrijving 24V

Geleider van gegalvaniseerd plaatstaal Ingebouwde digitale besturingseenheid

Lamp voor omgevingsverlichting met ingebouwde LED

voor sectionele en kanteldeuren tot 15 m2 Maximum kracht 1000 N (100 Kg) Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 700 N en 1000 N

113 mm

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Geluidssignaal bij automatisch sluiten • Besturingspaneel voorzien van toetsenbord en LCD display • Aansluitcompartiment met handige deur 218 mm

• Geïntegreerde led-verlichting (400 lm), uitbreidbaar tot 1200 lm via de hulpmodule 162532 • Minimale absorptie in stand-by (<0,5 Wh) • Werking bij stroomstoring met behulp van de back-up accu B-PACK

374 mm

• Werking op zonne-energie met behulp van het ECO-LOGIC systeem (model ATRIS-700-BC)

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL

24V maximum kracht 700N

24V maximum kracht 700N compatibile con ECO-LOGIC

24V maximum kracht 1000N

ATRIS-700

ATRIS-700-BC

ATRIS-1000

CODE

25C015

25C017

25C016

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

24 Vdc

230 - 50

100

100

160

Absorptie in stand-by (Wh)

< 0,5

-

< 0,5

Deur area (m2)

< 10

< 10

< 15

Start kracht (N)

700

700

1000

Nominale kracht (N)

550

550

850

Maximumsnelheid (cm/s)

12

12

12

-20 ÷ +40

-20 ÷ +40

-20 ÷ +40

Bedrijfscyclus (%)

30

30

30

Beschermingsgraad (IP)

20

20

20

Motorgewicht (Kg)

12

12

12

Maximaal elektrisch vermogen (W)

Werktemperatuur (°C)

82

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

atris BESTURINGSEENHEID

• Programmering via 4 toetsen en display

• Ingang voor startknop van buitenaf

• Snelmenu voor eenvoudige programmering van het apparaat

• Ingang voor stopknop van buitenaf

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • Ingang voor fotocellen of gevoelige veiligheidslijsten

• Functie obstakeldetectie • ADI connector voor aansluiting van de optionele modules

• 24V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie) • Zelflering van de tijden, vertragingen en krachten, zowel in de opening- als in de sluitingsfase

VOORGEMONTEERDE GELEIDER CODE

TYPE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

162519

ketting

3 m (1 x 3 m)

2200 mm

2500 mm

162520

ketting

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

162528

ketting

3,3 m (2 x 1,65 m)

2500 mm

2800 mm

162522

ketting

3,8 m (1 x 3,8 m)

3000 mm

3300 mm

162531

riem

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

161217 • LUX2+

161221 • BT01

162532 • L1200

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz. Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Lichtmodule van 1200 lm

161212 • B-PACK

162504

162518

Bufferaccu met ingebouwde acculader

Aanpassingsarm voor kanteldeuren met tegengewicht

Set voor ontgrendeling van buitenaf met sleutel

GATE 2016

V2 83

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 129


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

atris kit Installatieset voor sectionaaldeuren en kanteldeuren van max. 15 m2

ONDERDELEN van de SETS

2

VOORG EMONTEERDE KETTINGGELEIDER

CODE

LENGTE

Maximum DEURHOOGTE Sectionele of veer kanteldeur

Kanteldeur met tegengewicht

162520

3,3 m (1 x 3,3 m)

2500 mm

2800 mm

162528

3,3 m (2 x 1,65 m)

2500 mm

2800 mm

3 PHOX2

1

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving

Zender 433,92 MHz met wisselcode

MONTAGESCHEMA

1

1

2

2

3

3

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

84

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

atris kit

24V maximum kracht 700N

24V maximum kracht 1000N

ATRIS-700

ATRIS-1000

CODE

25C015

25C016

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

Beschrijving MODEL

Maximaal elektrisch vermogen (W)

100

160

Absorptie in stand-by (Wh)

< 0,5

< 0,5

Deur area (m2)

< 10

< 15

Start kracht (N)

700

1000

Nominale kracht (N)

550

850

Maximumsnelheid (cm/s)

12

12

-20 ÷ +40

-20 ÷ +40

Werktemperatuur (°C) Bedrijfscyclus (%)

30

30

Beschermingsgraad (IP)

20

20

Motorgewicht (Kg)

12

12

atris kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit ATRIS-700 1

CODE Kit 162520 (1 x 3,3 m)

162528 (2 x 1,65 m)

• •

Kit ATRIS-700 2

PHOX2

6

••

32B028

••

32B029

••

32B030

••

32B031

24V

Kit ATRIS-1000 1

• •

Kit ATRIS-1000 2

GATE 2016

V2 85

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

TECHNISCHE KENMERKEN


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

vega

Startknop voor automatisch opstarten

Onomkeerbare elektromechanische aandrijving voor kanteldeuren tot 9 m2 Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 230V en 24V

Ontgrendelingshendel voor gemakkelijke toegang

186 mm

PLUS

145 mm

• Compacte structuur en sterke mechanica om optimale prestaties te kunnen garanderen voor elk type kanteldeur • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Ingebouwde lamp voor omgevingsverlichting (LED voor de 24V uitvoering)

640 mm

• Obstakeldetectie

• Verstelbare nokken, in te stellen als eindschakelaar of start vertraging 24V versie • Programmeerbare versnelling en vertraging • Gesynchroniseerde werking van twee motoren met behulp van de bijbehorende kabel

TECHNISCHE KENMERKEN 230V digitale besturingseenheid

230V zonder besturingseenheid

24V digitale besturingseenheid

VEGA-C 230V

VEGA-230V

VEGA-24V

CODE

24A005

24A002

24A009

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

85-245 V / 50-60 Hz

Beschrijving MODEL

Deur area (m2)

9

14*

9 - 14**

Vollast stroom (A)

2,5

2,5

1,25

Maximaal elektrisch vermogen (W)

575

575

150

Gemiddelde snelheid (Rpm)

1,6

1,6

1,6

8

8

-

-20 ÷ +50

-20 ÷ +50

-20 ÷ +50

Bedrijfscyclus (%)

30

30

30

Beschermingsgraad (IP)

20

20

20

Motorgewicht (Kg)

9

9

9

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

-

15

Condensator (μF) Werktemperatuur (°C)

* installatie met 2 motoren in combinatie met VEGA-C 230V ** installatie met 2 motoren, verbonden via de kabel accessoire 162416 86

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

vega BESTURINGSEENHEID

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Zelflerende functie voor openingstijd en detectie van obstakels

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• 1 ingang voor fotocel met zelftest-functie

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

• 1 ingang voor mechanische of resistieve afslaglijsten

• Soft start in de openingsfase (programmeerbare tijd)

• ADI connector voor aansluiting van de optionele module CL1+

• Uitgang voor knipperlicht 24V of controlelampje • Uitgang bijverlichting

TOEBEHOREN

162401

162407

162408

162409

162415

162410

Rechte telescopische arm met ijzeren stang

Gebogen telescopische arm

Rechte telescopische arm met bus

Koppel gebogen telescopische armen met bus

Koppel gebogen telescopische armen met ijzeren stang

Koppel transmissieassen met bussen, lengte 1,5 m

162411

162404

162405

162406

162414

162402

Koppel transmissieassen met bussen, lengte 2 m

Koppel bussen

Pakket voor bevestiging aan de structuur

Koppel buisgeleidende beugels met bussen

1.2 m langsligger voor bevestiging

1.8 m langsligger voor bevestiging

162403

162416

11B047 • MR2

161213 • CL1+

Pakket voor buiten ontgrendeling met metaaldraad

Kabel voor 2-motor installatie (VEGA-24V)

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

GATE 2016

V2 87

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 129


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

vega kit Installatieset voor kantelpoorten van max. 9 m2

ONDERDELEN van de SETS

2 PHOX2

3 MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

Module plug-in ontvanger

4 162415

Koppel gebogen telescopische armen

5 162411

Koppel transmissieassen met bussen, lengte 2 m

1

230V elektromechanische aandrijving

6 162402

7 162405

1.8 m langsligger voor bevestiging

Pakket voor bevestiging aan de structuur

8 162406

Koppel buisgeleidende beugels met bussen

MONTAGESCHEMA

1

2

Raadpleeg het systeemtype dat zich aan het begin van de sectie bevindt om de installatie met andere extra accessoires te vervolledigen

88

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

vega kit

TECHNISCHE KENMERKEN 230V digitale besturingseenheid

Beschrijving MODEL

VEGA-C 230V

CODE

24A005

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Deur area (m2)

9

Vollast stroom (A)

2,5

Maximaal elektrisch vermogen (W)

575

Gemiddelde snelheid (Rpm)

1,6

Condensator (μF)

8 -20 ÷ +50

Bedrijfscyclus (%)

30

Beschermingsgraad (IP)

20

Motorgewicht (Kg)

9

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

vega kit

Begeleiding bij de keuze

MODEL Kit

6 Kit VEGA 1

Kit AZIMUT 2

CODE Kit VEGA-C 230V

PHOX2

MR2

••

162415

162411

162402

162405

162406

6 32C007

GATE 2016

32C002

V2 89

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

Werktemperatuur (°C)


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

argo Onomkeerbare elektromechanische aandrijving voor rolluiken met een gewicht van 160 tot 300 Kg Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen met of zonder elektrorem

PLUS • Bekabeling afgeschermd door pvc behuizing

240

101

argo 170

60

200

argo 160

315 370

• Gemakkelijk toegankelijke externe eindschakelaar

355 410

• Voorbekabelde condensator

240

• Speciaal modellen met ingebouwde elektrische rem

101

• Eenvoudige, intuïtieve afstelling van de eindschakelaars argo 300

355 410

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL

160 Kg

160 Kg elektrische rem

170 Kg

170 Kg elektrische rem

300 Kg

300 Kg elektrische rem

ARGO 160

ARGO 160 FR

ARGO 170

ARGO 170 FR

ARGO 300

ARGO 300 FR

CODE

26A017

26A018

26B020

26B021

26B022

26B023

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Opgenomen stroom (A)

2,2

2,2

2,5

2,5

2 x 2,5

2 x 2,5

Maximaal elektrisch vermogen (W)

600

600

700

700

2 x 700

2 x 700

Hefvermogen (Kg)

160

160

170

170

300

300

Draaimoment (Nm)

170

170

200

200

330

330

9

9

9

9

9

9

60/48

60/48

101/76

101/76

101/76

101/76

200/220

200/220

240

240

240

240

7

8

9

10

13

14

-20 ÷ +80

-20 ÷ +80

-20 ÷ +80

-20 ÷ +80

-20 ÷ +80

-20 ÷ +80

7

7

7

7

7

7

Motor kroon snelheid (rpm) Rolluik as Ø (B) (mm) Motor kroon Ø (A) (mm) Motorgewicht (Kg) Werktemperatuur (°C) Maximum hoogte rolluik (m)

90

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

argo GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

EASY-BASIC

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Analoge besturingscentrale voor 230V motoren

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

EASY-TOP

TOEBEHOREN

162629

162630

20A012

Aluminium sleutelschakelaar voor wandmontage met slot, drukknop en hendel voor elektrische rem ontgrendeling

Aluminium sleutelschakelaar voor inbouw met slot, drukknop en elektrische rem ontgrendeling

Aluminium sleutelschakelaar voor wandmontage

162632

162631

Elektrische rem

Ã&#x2DC; 42 as adapter (alleen voor argo 160)

GATE 2016

V2 91


V2 Value moves the world

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

fm60 Elektromechanische reductiemotor voor industriële sectionele deuren tot 20 m2

Ideaal voor assen met Ø 25.4 mm

Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 230V en 400V

Gelakte aluminium behuizing

PLUS 375

147 284

• Kan rechtstreeks op de as van de sectionele deur geïnstalleerd worden

236

55

• Ketting voor manuele opening en sluiting van de deur in geval van stroomuitval

82

82

• Uitgang voorbehouden voor de verbinding van de bewakingslamp die de stand van de poort aangeeft.

55

• Micrometrische afstelling van de eindschakelaars

• Overbrenging in aluminium met tandwielen in oliebad (bronzen wiel) • Motor in aluminium met koelvinnen

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor sectionele deuren tot 20 m2

400V voor sectionele deuren tot 20 m2

MODEL

FM60M

FM60T

CODE

25C018

25C019

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

400 - 50

Deur area (m2)

< 20

< 20

Opgenomen stroom (W)

500

350

Draaimoment (Nm)

60

60

25,4

25,4

Beschrijving

Asdiameter (mm) Gemiddelde snelheid (rpm)

24

24

20%

20%

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +45

-20 ÷ +45

Beschermingsgraad (IP)

54

54

Bedrijfscyclus (%)

92

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

fm60 GEBRUIKTE BESTURINGSCENTRALES

HEAVY2

Digitale besturingscentrale voor 230V motoren

Digitale besturingscentrale voor 400V DRIEFASE motoren

MOTOREN VOOR GARAGEDEUREN EN ROLLUIKEN

CITY4

TOEBEHOREN

162533

Toetsenbord met 3 toetsen

GATE 2016

V2 93


Value to security Veiligheid primeert

Dankzij de V2-motoren voor slagbomen kunt u de doorgang beheren op doorgangspunten of bij de in- en uitgang van openbare en privĂŠ parkings, zelfs bij hoge dagelijkse doorgangsfrequentie. De V2 motoren zijn namelijk speciaal ontworpen om ook te weerstaan aan intensief gebruik. Daar kan u van op aan.


SLAGBOMEN


V2 Value moves the world

SOORT INSTALLATIE SLAGBOMEN 98|101

F 1

4

2

B

E

A 5 C

G

D

3

ONDERDELEN

AANVULLLENDE ACCESSOIRES

1 Motor

A Sleutelschakelaar

2 Boom

B Knipperlicht

3 Zender

C Fotocellen

4 Module plug-in ontvanger

D Pijler fotocellen

5 Vangpaal

E Pakket met lichten (boom) F Pakket met lichten (kast) G Digitale radio-schakelaar

TE GEBRUIKEN KABELS < 10 meter

van 10 tot 20 meter

van 20 tot 30 meter

Voeding 230V

LENGTE VAN DE KABEL

3G x 1,5 mm2

3G x 1,5 mm2

3G x 2,5 mm2

Fotocellen (TX)

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm2

Fotocellen (RX)

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm

4 x 0,5 mm2

Sleutelschakelaar

2 x 0,5 mm

2

2 x 0,5 mm

2 x 0,5 mm2

Knipperlicht

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

2 x 1,5 mm2

96

V2

2 2 2

GATE 2016

2 2


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN SLAGBOMEN

slagbomen

98|99

niuba

Toebehoren

100

toebehoren voor slagbomen van 4m

100

toebehoren voor slagbomen van 6m

101

gemeenschappelijke toebehoren

GATE 2016

V2 97


V2 Value moves the world

SLAGBOMEN

niuba

Gemakkelijke toegang tot de besturingscentrale

Slagbomen met snelle opening Kast met kataforese behandeling en coating

Voor residentiële doorgang of meervoudig gebruik van max. 6 m breedte

Uitgerustvoor de installatie van Sensiva fotocellen

Verkrijgbaar in de twee uitvoeringen 24V en 230V Ontgrendeling met verwijderbare blokkeerpen

PLUS • Nauwkeurige en veilige werking met encoder • Obstakeldetectie • Zelfleerprocedure van de tijden van openen en sluiten • Gesynchroniseerde werking van twee slagbomen met behulp van de SYNCRO module • Inclusief balanceerveer • Geanodiseerde aluminium boom (optionele) 24V versies: • Programmeerbare versnelling en vertraging • Werking bij stroomstoring met behulp van de back-up accu B-PACK • Werking op zonne-energie met behulp van het ECO-LOGIC systeem

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving

24V slagbomen tot 4 m

24V slagbomen tot 6 m

230V slagbomen tot 4 m

230V slagbomen tot 6 m

MODEL

NIUBA4-24V

NIUBA6-24V

NIUBA4-230V

NIUBA6-230V

CODE

36A022

36A023

36A024

36A025

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

24 Vdc

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

240

300

300

350

Openingtijd (s)

3÷4

5÷6

6

8

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

-20 ÷ +55

Bedrijfscyclus % - (cyclus/uur max.)

Voeding motor (Vac - Hz)

80 - (200)

80 - (150)

30 - (90)

30 - (90)

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

Motorgewicht (Kg)

44

52

44

52

98

V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

niuba BESTURINGSEENHEID

• Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar

• Ingang voor fotocellen met zelftest-functie • Ingang voor mechanische afslaglijsten • Uitgang bijverlichting

24V versies • Uitgang elektrische zuignap • Uitgang voor knipperlicht 24V met of zonder intermittentie

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• Functie voor energiebesparing om het verbruik in stand-by te beperken

• ADI connector voor aansluiting van de optionele modules CL1+, SYNCRO en BT01

230V versies

• Functie voor het zelfleren van de punten met eindschakelaars en obstakeldetectie

• Uitgang voor knipperlicht 230V met intermittentie

Elektrische aansluitingen van de besturingscentrale op pagina 128

319 mm 320 mm

SLAGBOMEN

374 mm

897 mm

897 mm

1153 mm

239 mm

1168 mm

287 mm 218 mm

30 mm

40 mm 1,7 mm 100 mm

60 mm

1,7 mm

GATE 2016

V2 99


V2 Value moves the world

SLAGBOMEN

TOEBEHOREN VOOR SLAGBOMEN VAN 4 m

163614

163628

163617

163619

4,22 m vierkante aluminium boom

Vierkante aluminium staaf van 4,22 m met voorgemonteerde beschermingsrubbers

4,22 m ronde (Ø 60) aluminium boom

Ø 60 ronde boom pakket

173630

173608

163616

163630

Bevestigingspakket vierkante boom

Bevestigingsplaat

Scharnier voor vierkante boom

Afdekking met ingebouwd knipperlicht

TOEBEHOREN VOOR SLAGBOMEN VAN 6 m

163613

163627

163632

163623

6,28 m vierkante aluminium boom

Vierkante aluminium staaf van 6,28 m met voorgemonteerde beschermingsrubbers

Vierkante aluminium staaf van 6,28 m ,verdeeld in 2 secties met verbindingselementen

6.28 m ronde (Ø 90) aluminium boom

173629

163610

173621

163631

Bevestigingspakket vierkante boom

Ø 90 ronde boom pakket

Bevestigingsplaat

Afdekking met ingebouwd knipperlicht

100 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

niuba

163629

163618

163604

163605

Pakket beschermend rubber (6m x 2)

Aluminium staaf (2 m)

Pendelpaal

Vangpaal

163622

163615

161212 • B-PACK

Reflecterende kleefstrips (24 stuks)

Pakket met lichten bestaande uit 6 modules en bekabeling

Bufferaccu met ingebouwde acculader

11B047 • MR2

161213 • CL1+

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

GATE 2016

SLAGBOMEN

GEMEENSCHAPPELIJKE TOEBEHOREN

V2 101


Value to control EĂŠn gebaar en alles is onder controle

De V2 besturingscentrales zijn ontworpen voor het besturen van schuif-en draaihekken, rolluiken, markiezen en zonneschermen. Innovaties en een permanente zoektocht naar de beste technologische oplossingen garanderen een maximale veiligheid tijdens de werking. EĂŠnmaal geĂŻnstalleerd, hoeft u nergens meer aan te denken.


BESTURINGSEENHEDEN


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN BESTURINGSEENHEDEN 106|119

Besturingscentrales voor DRAAIDEUREN en SCHUIFDEUREN

Besturingscentrales voor INDUSTRIELE poorten

104 V2

GATE 2016

106

city1-evo

107

city2+

108

city4

109

city9

110

city11

111

flexy2

112

heavy1

113

heavy2


V2 Value moves the world

114

easy-top

115

easy-lux

116

easy-basic

117

easy1

118

easy2

Besturingscentrales voor VERKEERSLICHTEN

119

city5

Accessoires van de besturingscentrales

120|123

Aansluitingen van de besturingseenheden

124|126

Aansluitingen van de besturingseenheden met de motoren

127|129

Besturingscentrales voor ROLLUIKEN

GATE 2016

V2 105


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city1-evo Besturingseenheid voor draaihekken en schuifhekken Digitaal 230V

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Plug-in adapter voor modulaire radio-ontvanger MR2

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• 230V voeding voor 2 éénfasige motoren met encoder

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

• Soft start in de openingsfase en vertraging in de sluitingsfase (programmeerbare tijd)

• USB connector voor de aansluiting van de besturingseenheid op een PC en om met behulp van de software, de programmering van de besturingseenheid, de upgrade van de firmware en de diagnose van de werking te beheren

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• Functie voor vleugelvertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen

• Connector voor de LOW ENERGY module voor een opmerkelijk energiebesparing (<0,5 Wh)

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie) • Zelflerende werktijdfunctie • Functie obstakeldetectie

• Ook beschikbaar in de versies CITY1EVO-PB, met industriële behuizing en voorzien van een scheidingsschakelaar.

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL

230V voor 230V motoren

230V voor 230V motoren (industriële behuizing)

CITY1-EVO

CITY1-EVO-PB

CODE

12G041

12G048

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

2 x 700

2 x 700

Maximum 24V belasting toebehoren (W) Werktemperatuur (°C) Afmetingen (mm) Gewicht (g) Beschermingsgraad (IP)

10

10

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

295 x 230 x 100

400 x 300 x 165

1600

4000

55

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161217 • LUX2+

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz. Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-module voor het LOW ENERGY module besturen van verlichting, voor energiebesparing verkeerslicht of elektrorem

106 V2

GATE 2016

161218

161221 • BT01

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city2+ Besturingseenheid voor draaihekken en schuifhekken uitgerust met 2 x 24V motoren Digitaal 230V

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Amperometrische sensor voor obstakeldetectie met programmeerbare drempel

• Functie voor energiebesparing om het verbruik in stand-by te beperken

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Tevens verkrijgbaar in de CITY2+BC versie geconfigureerd om te werken met het ECO-LOGIC systeem (deze versie heeft geen transformator of voedingskaart)

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender • Beheer van bijkomend kanaal via zender • Ingang voor noodaccupakket • Encoder ingang • Laagspanning uitgang voor waarschuwing- of knipperlicht 24V

• Versie met CITY2+L schakelende voeding

• Functie voor vleugelvertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor 24V motoren (2 x 100W)

24Vdc voor 24V motoren (2 x 150W)

MODEL

CITY2+

CITY2+ L

CITY2+ BC

CODE

12A024

12A037

12A030

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

24 Vdc

Totale maximum belasting (W)

250

200

250

Maximum belasting voor elke motor (W)

150

100

150

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

7

7

7

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

295 x 230 x 100

295 x 230 x 100

295 x 230 x 100

3000

1200

1000

55

55

55

Werktemperatuur (°C) Afmetingen (mm) Gewicht (g) Beschermingsgraad (IP)

BESTURINGSEENHEDEN

230V voor 24V motoren (2 x 150W)

Beschrijving

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161217 • LUX2+

161221 • BT01

161212 • B-PACK

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz. Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

Bufferaccu met ingebouwde acculader

GATE 2016

V2 107


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city4 Besturingseenheid voor draaihekken (enkele vleugel) en schuifhekken Digitaal 230V

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• Zelflerende werktijdfunctie

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Functie obstakeldetectie

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

• Functie voor vleugelvertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Functie voor vertraging tijdens het openen (programmeerbare tijd) • Controle van de staat van de ingangen via de display

• Beheer van bijkomend kanaal via zender • 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

CITY4

CODE

12G021

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

700

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

10

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

295 x 230 x 100

Gewicht (g)

1600

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

161217 • LUX2+

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

108 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city9 Besturingseenheid voor schuifhekken Analoge 230V

PLUS • Afstelling en programmering via trimmer en dip-switch

• Ingangen open/sluit eindschakelaar

• Uitgang bijverlichting (ook bestuurbaar via zender)

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• Vertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen • Controle van ingang status aangeduid door LEDs

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

12B021

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

BESTURINGSEENHEDEN

CITY9

CODE

700

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2 Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048) GATE 2016

V2 109


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city11 Besturingseenheid voor draaihekken Analoge 230V met uitgang elektrisch slot 12V

PLUS • Afstelling en programmering via trimmer en dip-switch

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• 230V voeding voor 2 éénfasige motoren • Uitgang elektrisch slot 12V

• Uitgang bijverlichting (ook bestuurbaar via zender)

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• Functie voor vleugelvertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen • Controle van ingang status aangeduid door LEDs

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor 230V motoren

Beschrijving MODEL

CITY11

CODE

12A033

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

700

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

10

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

1200

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2 Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048) 110 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

flexy2 Besturingseenheid voor draaihekken en schuifhekken Analoge 230V met ingebouwde ontvanger (433,92 MHz)

PLUS • Afstelling en programmering via trimmer en dip-switch

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• 230V voeding voor 2 éénfasige motoren

• Ingangen open/sluit eindschakelaar

• Ingebouwde ontvanger (433,92 MHz)

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Functie voor vleugelvertraging in de zone van de eindschakelaar om luidruchtig sluiten en terugkaatsen te voorkomen

• Uitgang bijverlichting (ook bestuurbaar via zender)

• Controle van ingang status aangeduid door LEDs

• Mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 240 verschillende codes (Personal Pass) • RJ45-connector voor aansluiting op de programmeur PROG2 via standaard netwerkkabel (UTP)

TECHNISCHE KENMERKEN

MODEL

FLEXY2

CODE

12G035

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

BESTURINGSEENHEDEN

230V voor 230V motoren

Beschrijving

700

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

GATE 2016

V2 111


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

heavy1 Besturingseenheid

heavy1-pb

voor 230V DRIEFASE motoren Digitaal 230V met INVERTER

heavy1-mb

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display • Meertalig menu voor programmering dankzij een grafische display 122x32 pixel • Voeding voor 1 driefase motor 230V (driehoekaansluiting) • Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • Ingang voor de aansluiting van een encoder • Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

• Drie programmeerbare relaisuitgangen zoals lichten, elektrisch slot, stoplicht, electrorem of werkingstest 12Vdc

• Obstakelherkenning via amperometrische sensor • Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• Verkrijgbaar in uitvoering met alleen kaart of in een houder (kunststof of metaal) met veiligheidsschakelaar en knoppen voor OPENEN, SLUITEN en NOODSTOP

• Nauwkeurige afstelling van de kracht en snelheid tijdens de normale slag en vertragingsfase • Aanleerfunctie van de loop

TECHNISCHE KENMERKEN 230V met INVERTER alleen elektronische kaart

230V met INVERTER kunststof houder

230V met INVERTER metalen houder

MODEL

HEAVY1

HEAVY1-PB

HEAVY1-MB

CODE

12B052

12B055

12B057

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Stuurfrequentie van de motor (Hz)

5 ÷ 99

5 ÷ 99

5 ÷ 99

Maximum motorbelasting (W)

1500

1500

1500

20

20

20

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

200 x 172 x 80

400 x 300 x 165

400 x 300 x 185

1800

4500

8700

-

56

66

Beschrijving

Maximum 24V belasting toebehoren (W) Werktemperatuur (°C) Afmetingen (mm) Gewicht (g) Beschermingsgraad (IP)

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161217 • LUX2+

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

112 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

heavy2 Besturingseenheid

heavy2-pb

voor 230V/400V DRIEFASE motoren Digitaal 230V/400V

heavy2-mb

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Start, start & stop beheer voor voetgangers via zender

• Obstakelherkenning via amperometrische sensor

• Meertalig menu voor programmering dankzij een grafische display 122x32 pixel

• Twee programmeerbare relaisuitgangen zoals lichten, elektrisch slot, stoplicht of werkingstest 12Vdc

• Operationele cyclus teller, met programmeerbare onderhoudssignalering

• Voeding voor 1 driefasige 230V / 400V of enkelfasige 230V motor • Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • Ingang voor de aansluiting van een encoder

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Verkrijgbaar in uitvoering met alleen kaart of in een houder (kunststof of metaal) met veiligheidsschakelaar en knoppen voor OPENEN, SLUITEN en NOODSTOP

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening • Aanleerfunctie van de loop

230V / 400V alleen elektronische kaart

230V / 400V kunststof houder

230V / 400V metalen houder

MODEL

HEAVY2

HEAVY2-PB

HEAVY2-MB

CODE

12B053

12B056

12B058

400V - 230V (driefase)

400V - 230V (driefase)

400V - 230V (driefase)

Beschrijving

Voeding (Vac - Hz) Maximum motorbelasting (A)

4

4

4

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

20

20

20

Werktemperatuur (°C) Afmetingen (mm) Gewicht (g)

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

200 x 172 x 80

400 x 300 x 165

400 x 300 x 185

1600

4300

8500

-

56

66

Beschermingsgraad (IP)

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

161213 • CL1+

35B026 • WES-ADI

161217 • LUX2+

161216 • SYNCRO

161221 • BT01

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

ADI-module voor het beheer van de besturingseenheid via Bluetooth en V2app

GATE 2016

V2 113

BESTURINGSEENHEDEN

TECHNISCHE KENMERKEN


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

easy-top Besturingseenheid voor rolluiken Digitaal 230V

PLUS • Programmering via programmatoetsen en display

• 1 Ingang voor mechanische afslaglijsten, ottici o resistivi con funzione di auto test

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• 1 nood (brandalarm/ noodsignaal) ingang

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2

• Uitgang voor voeding 24V toebehoren

• Op, stop, neer ingangen

• Uitgang vermogenafstelling optische veiligheidsrand

• Op, stop, neer en bijverlichting besturingen via zender

• Uitgang knipperlicht/bijverlichting 230V

• Uitneembare klemmenborden • Controle van de staat van de ingangen via de display • Optioneel deksel met toetsenbord (code 171224), waarmee de besturingseenheid rechtstreeks kan gecontroleerd worden indien gebruikt in combinatie met de 171226 module

• 1 Ingang voor fotocellen met zelftest functie

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

EASY-TOP

CODE

12C045

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

1100

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

35B025 • WES-EASY

171224 • EASY-PULSE

171226 • EASY-PULSE

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

Optionele kaart voor radiobesturing van veiligheidsvoorzieningen met WES sensoren

Behuizing voor 3 drukknoppen

Drukknop adapter

114 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

easy-lux Besturingseenheid voor rolluiken Digitaal 230V met led-verlichting en toetsenbord

PLUS • Programmering via programmatoetsen en display

• Op, stop, neer en bijverlichting besturingen via zender

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• 1 Ingang voor fotocellen met zelftest functie

• Geïntegreerde led verlichting in de kast • Toetsenbord op het deksel • Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • Op, stop, neer ingangen

• Uitgang knipperlicht/bijverlichting 230V • Uitgang vermogenafstelling optische veiligheidsrand • Uitneembare klemmenborden

• 1 Ingang voor mechanische afslaglijsten, ottici o resistivi con funzione di auto test

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• 1 nood (brandalarm/ noodsignaal) ingang • Uitgang voor voeding 24V toebehoren

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

12C049

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

BESTURINGSEENHEDEN

EASY-LUX

CODE

1100

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2

35B025 • WES-EASY

Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048)

Optionele kaart voor radiobesturing van veiligheidsvoorzieningen met WES sensoren

GATE 2016

V2 115


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

easy-basic Besturingseenheid voor rolluiken Analoge 230V met ingebouwde ontvanger (433,92 MHz)

PLUS • Afstelling en programmering via trimmer en dip-switch

• Ingangen voor start, stop / bezet

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• Besturen van start en sensorlicht door zender

• Ingebouwde ontvanger (433,92 MHz) • Werking met zenders serie Personal Pass of Royal • Mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 30 verschillende codes (Personal Pass)

• 1 ingang voor fotocel

• Uitgang 230V voor knipperlicht of sensor • Controle van ingang status aangeduid door LEDs

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

EASY-BASIC

CODE

12C044

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

1100

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

116 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

easy1 Besturingseenheid voor rolluiken en zonweringen Analoge 230V met ingebouwde ontvanger (433,92 MHz)

PLUS • 230V voeding voor 1 éénfasige motor • Maximum beschikbaar vermogen voor 1 motor: 700W

• Mogelijkheid om het rolluik te besturen via een enkele drukknop door configuratie van de STEP BY STEP logica

• ingebouwde radio-ontvanger die 32 zenders kan memoriseren

• Kan ook werken met een of twee drukknoppen vanuit de zender

• Gescheiden start ingangen voor besturing van de OP/NEER functie via twee drukknoppen

TECHNISCHE KENMERKEN

MODEL

EASY1

CODE

12C029

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

BESTURINGSEENHEDEN

230V voor een 230V motor

Beschrijving

700

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

41 x 127 x 24

Gewicht (g)

100

Beschermingsgraad (IP)

55

GATE 2016

V2 117


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

easy2 Besturingseenheid voor rolluiken Analoge 230V met bijverlichting en automatische sluiting

PLUS • Afstelling en programmering via trimmer en dip-switch

• 1 Ingang voor mechanische afslaglijsten, ottici o resistivi con funzione di auto test

• 230V voeding voor 1 éénfasige motor

• 230V uitgang voor knipperlicht (knipperlicht met intermittentie)

• Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • Op, stop, neer ingangen

• Uitgang bijverlichting (ook bestuurbaar via zender)

• Op, stop, neer en bijverlichting besturingen via zender

• Test van de veiligheidsvoorzieningen voor elke opening

• 1 Ingang voor fotocellen met zelftest functie

• Controle van ingang status aangeduid door LEDs

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor een 230V motor

Beschrijving MODEL

EASY2

CODE

12C030

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximum motorbelasting (W)

700

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2 Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048) 118 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

BESTURINGSEENHEDEN

city5 Besturingseenheid voor het beheer van een verkeerslicht, geïnstalleerd bij een passage voor tweerichtingsverkeer Digitaal 230V

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• 2 ingangen voor detectie van voertuigaanwezigheid (N.O. of N.C.)

• LEDs voor de status van de verkeerslichten op kaart

• Beheer van 2 groepen verkeerlichten

• 1 noodingang, om groen te verzekeren in de uitgang

• Teller voor doorgang van voertuigen, met toegangsbeperking bij bereik van de parkeercapaciteit

• Lampen met voeding onafhankelijk van het net • Plug-in adapter voor modulaire radioontvanger MR2 • 2 drukknop ingangen: ingang, uitgang • 1 ingang voor code van besturingsinrichting

• Onafhankelijk in- en uitgangbeheer van de zender

• Programming van het criteria van recht op doorgang in beide richtingen

• 2 uitgangen voor de besturingseenheid van het hek (N.O. of N.C.) voor de opening en sluiting

• Controle van de staat van de ingangen via de display

• 2 x 24V ac/dc uitgangen voor voeding van het toebehoren

TECHNISCHE KENMERKEN 230V voor lampen verkeerlichten

Beschrijving MODEL

CITY5 12G014

Voeding (Vac - Hz)

BESTURINGSEENHEDEN

CODE

230 - 50

Voeding lampen verkeerlichten (Vac)

Gelijkstroom of wisselstroom, max 250V

Maximum belasting van de lampen verkeerlichten (A)

5

Maximum 24V belasting toebehoren (W)

3

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

195 x 145 x 80

Gewicht (g)

800

Beschermingsgraad (IP)

55

TOEBEHOREN

11B047 • MR2 Module plug-in ontvanger 433,92 MHz Ook verkrijgbaar in uitvoering 868,30 MHz (code 11B048) GATE 2016

V2 119


V2 Value moves the world

Accessoires van de besturingscentrales

Zie de pagina’s van de besturingscentrales of motoren met ingebouwde besturingscentrale om de compatibiliteit van de aanvullende modules in deze rubriek te controleren

mr2 Module plug-in ontvanger

• Werking met zenders serie Personal Pass of Royal

• Zelfleren van de zender via radio

• Mogelijkheid tot het opslaan van maximaal 1008 verschillende codes (Personal Pass)

• 4 programmeerbare kanalen met monostabiele, bistabiele of timer werkingslogica

• Rolling Code functie (kan uitgesloten worden)

MODEL CODE

MR2-U-433

MR2-U-868

11B047

11B048

433,92

868,30

Frequentie (MHz)

low energy

• De optionele LOW ENERGYmodule maakt het verlagen van het stroomverbruik van de bedieningscentrales van de EVO-lijn mogelijk.

• Verbruik < 0,5Wh

• Als de poort stil staat, deactiveert de LOW ENERGYmodule het display, de fotocellen en alle systemen die door het klemmenbord

optionele module voor de energiesparende werking van evobedieningscentrales

MODEL CODE

120 V2

worden gevoed. Daardoor is een aanzienlijke energiebesparing mogelijk.

GATE 2016

LOW ENERGY 161218


V2 Value moves the world

cl1+

• Mogelijkheid tot vergrendeling van de programmering van de digitale centrales • Mogelijkheid om de inhoud van het geheugen te kopiëren, teneinde deze te kunnen overbrengen naar andere eenheden van hetzelfde model (via ADIconnector).

ADI-module voor het vergrendelen en kopiëren van de programmering van de centrale

MODEL CODE

v2+

Met behulp van de softwareV2+ in combinatie met de module CL1 kan men: • Een databank van de installatiegegevens creëren

• Met behulp van CL1+ in combinatie met de software V2+ kunnen de gegevens van de installatie via een PC worden beheerd (via USBverbinding)

CL1+ 161213

• De configuratie van de centrale aanpassen door de CL1+ op de besturingscentrale op de PC aan te sluiten

• Aangepaste programmering maken, te gebruiken tijdens de installatie

MODEL CODE

bt01

V2+ 21A003

BESTURINGSEENHEDEN

Software voor het beheer van de besturingscentrales

Bluetooth module voor het beheer van de besturingseenheid via V2app. Door de BT01 module op de ADI connector van de besturingseenheid aan te sluiten, zal de module zich met het apparaat van de installateur verbinden, dankzij de bluetooth verbinding: smartphone, tablet of computer.

Bluetooth module

MODEL CODE

GATE 2016

BT01 162221

V2 121


V2 Value moves the world

Accessoires van de besturingscentrales

lux2+ ADI-module voor het besturen van verlichting, verkeerslicht of elektrorem

wes-adi

LUX2+ is een optionele module die het toelaat de functies van de besturingseenheid V2 toe te doen nemen door de twee onafhankelijke relaisuitgangen te besturen.

De beschikbare functies zijn:

De uitgangen zijn programmeerbaar met 5 verschillende functies via het programmeringsmenu van de besturingseenheid.

• Sensorlicht • Elektrorem

CODE

161217

CODE

De basiseenheid controleert voortdurend de status van de aangesloten sensoren; indien een veiligheidsvoorziening aangesloten met een van de sensoren wordt geactiveerd, zal de WES-ADI basis deze afwijking aan de besturingseenheid signaleren.

WES-ADI 35B026

Koppel optionele modules voor de gesynchroniseerde werking van 2 motoren

ADI-modules voor de gesynchroniseerde werking van twee motoren

122 V2

• Verkeerslicht

LUX2+

MODEL

syncro

• Knipperlicht of controlelampje poort geopend

MODEL

Optionele kaart voor radiobesturing van veiligheidsvoorzieningen met WES sensoren (pagina 166). Het systeem bestaat uit een WES-ADI basis aangesloten op de besturingseenheid en een of meer sensoren (tot 8) verbonden met de veiligheidsvoorzieningen (randen of fotocellen).

ADI-module voor het bedienen via de radio van het veiligheidssysteem via WES-sensoren

• Hulpkanaal

GATE 2016

MODEL

SYNCRO

CODE

161216


V2 Value moves the world

wes-easy

Optionele kaart bestemd voor de EASY-TOP besturingseenheid voor radiobesturing van veiligheidsvoorzieningen met WES sensoren (pagina 166). Het systeem bestaat uit een WES-EASY basis aangesloten op de besturingseenheid en een of meer sensoren (tot 8) verbonden met de veiligheidsvoorzieningen (randen of fotocellen).

Optionele kaart voor radiobesturing van veiligheidsvoorzieningen met WES sensoren

De basiseenheid controleert voortdurend de status van de aangesloten sensoren; indien een veiligheidsvoorziening aangesloten met een van de sensoren wordt geactiveerd, zal de WES-EASY basis deze afwijking aan de besturingseenheid signaleren.

MODEL

WES-EASY

CODE

easy-pulse

35B025

Behuizing met toetsenbord en adapter, in te voegen op de kaart voor het rechtstreeks beheer van de besturingseenheid EASY-TOP

Beschrijving

behuizing voor 3 drukknoppen

drukknop adapter

MODEL

EASY-PULSE

EASY-PULSE

171224

171226

CODE

b-pack

• Gegarandeerde werking van de automatisering bij stroomstoring • 2 accu’s van 12V - 2,2Ah • Ingebouwde acculader

Bufferaccu

• Signalering van de laadstatus van de accu’s door middel van LED’s

GATE 2016

MODEL

B-PACK

CODE

161212

V2 123

BESTURINGSEENHEDEN

Behuizing met toetsenbord en adapter


V2

Value moves the world

AANSLUITINGEN VAN DE BESTURINGSEENHEDEN

L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11

START VOETGANGER START STOP GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 1 FOTOCEL 2 RAND 1 RAND 2 GEMEENSCHAPPELIJKE

Z1 Z2 Z3 Z4 Z5 Z6

M1

COM

CLOSE

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

city11

flexy2

12VAC - ELEKTRISCH SLOT

CLOSE OPEN

CLOSE

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

MOTOR 2

COM

CLOSE

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

N

VOEDING L

124 V2

OPEN

230Vac 50-60 Hz

VOEDING

COM

CLOSE

M2

M2

MOTOR 2

COM

OPEN

MOTOR 1

M1

M1

COM

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7 K8 K9 K10

OPEN

ANT

K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7 K8 K9 K10

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

START VOETGANGER START STOP FOTOCEL RAND OPENING EINDSCHAKELAAR SLUITING EINDSCHAKELAAR GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST

L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11

L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11

START VOETGANGER START STOP FOTOCEL RAND GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST

MOTOR 1

MOTOR 2

230Vac 50-60 Hz

VOEDING

MOTOR 1

B1 B2

OPEN

MOTOR 1

KNIPPERLICHT 24V - MAX. 15W

M2

M2

COM

CLOSE

12VDC - ELEKTRISCH SLOT

M1

OPEN

OPENING EINDSCHAKELAAR 1 SLUITING EINDSCHAKELAAR 1 OPENING EINDSCHAKELAAR 2 SLUITING EINDSCHAKELAAR 2 GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - FUNCTIONELE TEST

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

START VOETGANGER START STOP GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 1 FOTOCEL 2 RAND 1 RAND 2 GEMEENSCHAPPELIJKE

Z1 Z2 Z3 Z4 Z5 Z6

E1 E2 E3 E4 E5

24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST 12VAC - ELEKTRISCH SLOT GEMEENSCHAPPELIJKE WARNING LIGHT

ANT

K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7 K8 K9 K10

OPENING EINDSCHAKELAAR 1 SLUITING EINDSCHAKELAAR 1 OPENING EINDSCHAKELAAR 2 SLUITING EINDSCHAKELAAR 2 GEMEENSCHAPPELIJKE

MOTOR 2

city2+

L1 L2 L3 L4 L5 L6 L7 L8 L9 L10 L11

ANT

L1

city1-evo

GATE 2016

ANT


V2 Value moves the world

city4

city9 L6 L7 L8 L9 L10 L11

GEMEENSCHAPPELIJKE MOTOR

COM CLOSE

K1 K2 K3

OPEN

K4 K5 K6 K7

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

N

230Vac 50-60 Hz

VOEDING

L5

CLOSE

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

L4

COM

OPENING EINDSCHAKELAAR SLUITING EINDSCHAKELAAR

M

M

MOTOR

ANT

L3

OPEN

START VOETGANGER START STOP FOTOCEL RAND GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST

G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

L2

P1 P2 P3 P4 P5 P6 P7 P8 P9 P10 P11 P12 P13 P14

12VAC - ELEKTRISCH SLOT

L1

ANT

START VOETGANGER START STOP GEMEENSCHAPPELIJKE RAND FOTOCEL OPENING EINDSCHAKELAAR SLUITING EINDSCHAKELAAR GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST

VOEDING L

SL. EINDSCHAKELAAR OP. EINDSCHAKELAAR ENCODER 1 / SWITCH ENCODER 2 / SWITCH GEMEENSCHAPPELIJKE WARNING LIGHT GEMEENSCHAPPELIJKE 12VDC

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

U3

S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9

S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9

U2 U1

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE

W2

T1 T2

W1

T1 T2

GND

W2

W4 W3

VOEDING

NoodSTOP

T1 T2

W3

T1 T2

W1

24VAC FUNCTIONELE TEST

E1 E2 E3 E4 E5

E1 E2 E3 E4 E5

Z6 Z5 Z4 Z3 Z2 Z1

Z6 Z5 Z4 Z3 Z2 Z1

KNIPPERLICHT

E1 E2 E3 E4 E5

E1 E2 E3 E4 E5

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

Z6 Z5 Z4 Z3 Z2 Z1

NoodSTOP

Relais opties 2

ANT

ING1 ING2 ING3 GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 1 FOTOCEL 2 RAND 1 RAND 2 GEMEENSCHAPPELIJKE M

B2 B1

24VAC FUNCTIONELE TEST

Relais opties 1

W5

230Vac 50-60 Hz

VOEDING

GEMEENSCHAPPELIJKE

U1

U1

KNIPPERLICHT

Z6 Z5 Z4 Z3 Z2 Z1

Relais opties 2

24VAC - TOEBEHOREN

U2

U2

M

B2 B1

Relais opties 1

ANT

U3

U1

SL. EINDSCHAKELAAR OP. EINDSCHAKELAAR ENCODER 1 / SWITCH ENCODER 2 / SWITCH GEMEENSCHAPPELIJKE WARNING LIGHT GEMEENSCHAPPELIJKE 12VDC

MOTOR S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9

U3

ING1 ING2 ING3 GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 1 FOTOCEL 2 RAND 1 RAND 2 GEMEENSCHAPPELIJKE

ANT M

U2

elektrorem

S1 S2 S3 S4 S5 S6 S7 S8 S9

U3 M

MOTOR

heavy2

ANT

W4 W5

230Vac 50-60 Hz

GATE 2016

V2 125

BESTURINGSEENHEDEN

heavy1


Value moves the world

V2

AANSLUITINGEN VAN DE BESTURINGSEENHEDEN

easy-basic

easy-top - easy-lux H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

L5 L6 L7 L8

E4

L9 L10 L11

E3

COM

E1 E2

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

E5

CLOSE

N

VOEDING

OPEN

ANT

L3 L4 L5 L6 L9 L10 L11 C1 C2 C3 D1 D2 D3 D4

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

W2

L8

M

COM CLOSE

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

VOEDING VOOR LAMPEN

N

VOEDING L

126 V2

W1

L7 OPEN

MOTOR

BESTURINGSEENHEID VOEDING

230Vac 50-60 Hz

L2

START 1 START 2 STOP FOTOCEL RAND GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - FUNCTIONELE TEST

WAARSCHUWINGSLICHT START (N.C.) START (N.A.) GEMEEN. ANT

L1

easy2

GATE 2016

Z1 Z2 Z3 Z4 Z5 Z6

CLOSE

ANT

M

COM

M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M12

ANT

INGANG SCHAKELAAR EXT. AANWEZIGHEIDSSENSOR GEMEENSCHAPPELIJKE UITGANG SCHAKELAAR INT. AANWEZIGHEIDSSENSOR GEMEENSCHAPPELIJKE BRANDALARMSCHAKELAAR CODE INGANG GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC 24VAC GND

G1 G2 G3 G4 G5 G6 G7

city5

UP DOWN

230Vac 50-60 Hz

easy1

E5

VOEDING

M

L

VOEDING

COM CLOSE

E3 E4

OPEN

MOTOR

ANT

L4

E2

M

MOTOR

OPEN

L3

E1

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

L2

START STOP / RAND GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE TOEBEHOREN

START / UP STOP GEMEENSCHAPPELIJKE DOWN FOTOCEL RAND BRANDALARM GEMEENSCHAPPELIJKE AFSTELLING VERMOGEN OPTISCHE RAND 24VDC - TOEBEHOREN 24VDC - FUNCTIONELE TEST

L1

ANT

EXT. VERKEERSLICHT INT. VERKEERSLICHT


V2 Value moves the world

AANSLUITINGEN VAN DE BESTURINGSEENHEDEN MET DE MOTORS

ayros-24V + BATTERY

ANT

E5

B1 B2

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

J2

J3

J4

J5

E3 E4 E1 E2 J9

24VDC - KNIPPERLICHT

J5

J6

J7

J8

24VDC - FUNCTIONELE TEST GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - TOEBEHOREN

J2

J3

J4

GEMEENSCHAPPELIJKE RAND 2 RAND 1 EXTERNE FOTOCEL INTERNE FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP VOETGANGER START START

J1

J6

J7

J8

J9

E1 E2 E3 E4 E5

ANT

J1

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

B1 B2

alfariss

24VDC - KNIPPERLICHT 24VDC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - FUNCTIONELE TEST GEMEENSCHAPPELIJKE RAND 2 RAND 1 EXTERNE FOTOCEL INTERNE FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP VOETGANGER START START

+ BATTERY

ayros-230V - forteco

KNIPPERLICHT 230V - MAX. 40W

BESTURINGSEENHEDEN

M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M12 B3 B4

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

230Vac 50-60 Hz

24VAC - FUNCTIONELE TEST GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE RAND 2 RAND 1 EXTERNE FOTOCEL INTERNE FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP VOETGANGER START START

B1 B2

ANT

VOEDING

GATE 2016

V2 127


V2

Value moves the world

AANSLUITINGEN VAN DE BESTURINGSEENHEDEN MET DE MOTORS

zariss

niuba L2

+

J9 J8 J7 J6 J5 J4

ENCODER

MOTOR

24VDC - KNIPPERLICHT

Z6 B1 B2

azimut

Z5

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

Z4

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

Z3

KNIPPERLICHT 24V - MAX. 15W

Z2

MOTOR 2

Z1

24VDC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - FUNCTIONELE TEST ELEKTROMAGNETISCHE ZUIGNAP

12VDC - ELEKTRISCH SLOT

H1 H2 H3 H4 H5 H6 H7 H8

24VDC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - FUNCTIONELE TEST

M2

L9 L10 L11

J3

L8

J2

L7

J1

L6

VERGRENDELING

M

K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7 K8 K9 K10

L5

GEMEENSCHAPPELIJKE RAND 2 RAND 1 INTERNE FOTOCEL EXTERNE FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP VOETGANGER START START

L4

ANT

L3

START1 START2 STOP GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL RAND SL-IN (SLAVE INPUT) SL-OUT (SLAVE OUTPUT) GEMEENSCHAPPELIJKE

BATTERY

B1 B2

L1

ANT

jedi 24V - KNIPPERLICHT

ANT

START GEMEENSCHAPPELIJKE START GEMEENSCHAPPELIJKE STOP GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 12VAC - TOEBEHOREN

GEMEENSCHAPPELIJKE FOTOCEL 24VAC - TOEBEHOREN

128 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

230Vac 50-60 Hz

atris

START STOP FOTOCEL / RAND GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN GEMEENSCHAPPELIJKE 24VDC - FUNCTIONELE TEST 24VAC - WARNING LIGHT GEMEENSCHAPPELIJKE BUFFERACCU

M1 M2 M3 M4 M5 M6 M7 M8 M9 M10 M11 M12

ANT

VOEDING

vega-24V NN B1 B2 J9 J8 J7 J6 J5 J3

J4

ANT

J2

J7 J6 J5 J4 J3 J2 J1

ANT

J1

B1 B2 J9

24VAC - WARNING LIGHT 24VAC - FUNCTIONELE TEST GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP START RAND

J8

PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

GATE 2016

VOEDING PROGRAMMEERBAAR CONTACT VOOR BIJVERLICHTING

24VAC - WARNING LIGHT 24VAC - FUNCTIONELE TEST GEMEENSCHAPPELIJKE 24VAC - TOEBEHOREN FOTOCEL GEMEENSCHAPPELIJKE STOP START RAND

V2 129

BESTURINGSEENHEDEN

GND VOEDING

LL

230Vac 50-60 Hz

vega-c 230V


Value to comfort Oplossingen die innovatie verkondigen

De zenders en ontvangers van V2 communiceren via geavanceerde technologie, om het besturen van ieder systeem te vereenvoudigen. Klein van formaat en met intelligente performantie, bieden ze praktische en gediversifieerde oplossingen aan om van afstandsbesturing een meer concrete, gemakkelijke en veilige mogelijkheid tot besturing te maken. Dit is pas echt comfort.


ZENDERS EN ONTVANGERS


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN ZENDERS EN ONTVANGERS 134|145

Zenders

Ontvangers

Programmeertoestellen en software

Miniatuur besturingsmodules

GATE 2016

134

phox

135

match

136

tmu100

137

pmr

138

wally

139

mr2

140

wally2-230V

141

rxp4

142

prog2

142

flash-prog

143

winppcl

144|145

dev

V2 133


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

phox Zender Personal Pass 433,92 - 868,30 MHz wisselcode

433,92 MHz

868,30 MHz

PLUS • Overdracht met wisselcode • Verkrijgbaar in uitvoering met 433,92MHz en 868,30 MHz

• Mogelijkheid van max. 14 kanalen door gecombineerd op meerdere toetsen te drukken • Programmering via radio door middel van Flash-prog en Winppcl zonder de zender uit de behuizing te moeten verwijderen

• Uitvoering met 2 knoppen en 4 knoppen, seriematige standaarduitvoering of programmeerbaar

• Mogelijkheid tot het programmeren met WINPPCL van extra zenders, die de zenders die eerder in het systeem zijn opgeslagen kunnen vervangen • Verkrijgbaar in verpakking met meerdere kleuren: 10 zenders in 5 verschillende kleuren (2 zenders per kleur)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

PHOX2-433 PHOX2P-433 PHOX4-433 PHOX4P-433 PHOX2-868 PHOX2P-868 PHOX4-868 PHOX4P-868

CODE

10V001

10V002

10V003

10V004

10V005

10V006

10V007

10V008

433,92

433,92

433,92

433,92

868,30

868,30

868,30

868,30

Drukknoppen

2

2

4

4

2

2

4

4

In de fabriek ingesteld

Frequentie (MHz)

Te serialiseren

• •

Bereik in open ruimte (m)

• •

• •

350

• 250

Voeding (soort accu)

Lithium 3V (CR2032)

Vollast stroom (mA)

< 10

Afmetingen (mm)

32,4 x 63,2 x 9,8

verpakking met meerdere kleuren

10 STKS

5 KLEURVARIANTEN

433,92 MHz 868,30 MHz MODEL CODE

134 V2

PHOX2-433 PHOX2P-433 PHOX4-433 PHOX4P-433 PHOX2-868 PHOX2P-868 PHOX4-868 PHOX4P-868 10V501

10V502

10V503

GATE 2016

10V504

10V505

10V506

10V507

10V508


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

match Zender Royal en kopieertoestel voor vaste codes 433,92 MHz Royal / 53200 code

PLUS • Ideaal voor het kopiëren van alle zenders met vaste codes die uitzenden op 433.92MHz • Snelle en eenvoudige programmering

• Elke drukknop werkt op onafhankelijke wijze, dus op een enkele MATCH zender kan de code van vier verschillende zenders opgeslagen worden

• Elke drukknop is al geconfigureerd met een code van 20 bit van het type ROYAL, dus kan MATCH onmiddellijk gebruikt worden als een normale zender • De transmissiecode kan als 53200 in 12 bit geconfigureerd worden

• Beschikbaar in twee kleuren

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE Frequentie (MHz) Kleur

MATCH-W

MATCH-B

10R005

10R006

433,92

433,92

wit

Bereik in open ruimte (m)

zwart 300

Voeding (soort accu)

Lithium 3V (CR2032)

Vollast stroom (mA)

<8 38 x 73 x 10

ZENDERS EN ONTVANGERS

Afmetingen (mm)

GATE 2016

V2 135


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

tmu100 Zender Personal Pass 100 kanaal 433,92 MHz wisselcode

PLUS • Overdracht met wisselcode • 100 kanalen beschikbaar • Elk kanaal heeft de mogelijkheid om 2 verschillende commando’s (OPEN of CLOSE) te verzenden

• Mogelijkheid het laatste kanaal in te stellen, wat handig is in geval niet alle 100 kanalen gebruikt worden • Signalering van batterij leeg • Signalering van verzending bezig

• Display voor het selecteren van de kanalen en voor de programmeringfasen • Mogelijkheid een favoriet kanaal te programmeren

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

TMU100

CODE

10M003

Frequentie (MHz)

433,92

Bereik in open ruimte (m)

300

Voeding (soort accu)

2 x Lithium 3V (CR2032)

Vollast stroom (mA)

< 10

Afmetingen (mm)

136 V2

52 x 124 x 20

GATE 2016


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

pmr Zender Personal Pass voor wandmontage 433,92 MHz wisselcode

PLUS • Overdracht met wisselcode • Zendbereik tot 20 m in gesloten ruimtes, passeert zelfs door twee hoofdmuren, 200 m in de open lucht. • Mogelijkheid tot een automatische verlenging van 3 seconden van de zendtijd • Mogelijkheid tot 3 maal automatisch herhalen van het laatst uitgevoerde bevel

TECHNISCHE KENMERKEN

CODE Frequentie (MHz) Drukknoppen

PMR2

PMR4

10K001

10K004

433,92

433,92

2

4

Bereik in open ruimte (m)

200

Voeding (soort accu)

2 x Lithium 3V (CR1616)

Vollast stroom (mA)

ZENDERS EN ONTVANGERS

MODEL

< 11

Afmetingen (mm)

70 x 70 x 17

GATE 2016

V2 137


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

wally Externe ontvangers 12/24V 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass / Royal

PLUS • Werking met zenders van de serie Royal of Personal Pass: de eerste afstandsbediening die opgeslagen wordt, bepaalt de werkwijze Royal dan wel Personal Pass

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 1008 verschillende codes

• Rolling Code functie (kan uitgesloten worden)

• Sequentiële opslag van de zenders

• Beheer van het zelfleren via radio

• Basisprogrammering via knop, of geavanceerde programmering via programmeereenheid PROG2 en software WINPPCL

• Beheer van een vervangende zender

• Uitneembaar klemmenbord

• Signalering van geheugen vol

• Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 1, 2 en 4 kanalen • Operationele logica van de kanalen monostabiel, bistabiel, timer

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE Frequentie (MHz) Kanalen

WALLY1-U-433

WALLY2-U-433

WALLY4-U-433

WALLY1-U-868

WALLY2-U-868

WALLY4-U-868

11G050

11G051

11G052

11G053

11G054

11G055

433,92

433,92

433,92

868,30

868,30

868,30

1

2

4

1

2

4

Voeding

12 - 24 Vac / 12 - 36 Vdc

Stand-by verbruik (mA)

16 @ 24 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 @ 30 Vdc

Gevoeligheid

≥ -103 dBm

S/N

> 17dB @ 100dBm m=100%

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60°C

Beschermingsgraad (IP)

55

Afmetingen (mm)

138 V2

132 x 26 x 74

GATE 2016


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

mr2 Plug-in ontvanger module voor V2 besturingseenheden 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass / Royal

PLUS • Werking met zenders van de serie Royal of Personal Pass: de eerste afstandsbediening die opgeslagen wordt, bepaalt de werkwijze Royal dan wel Personal Pass • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • 4 programmeerbare kanalen met monostabiele, bistabiele of timer werkingslogica

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 1008 verschillende codes

• Rolling Code functie (kan uitgesloten worden)

• Sequentiële opslag van de zenders

• Basisprogrammering via knop, of geavanceerde programmering via programmeereenheid PROG2 en software WINPPCL

• Signalering van geheugen vol • Beheer van het zelfleren via radio • Beheer van een vervangende zender

TECHNISCHE KENMERKEN

CODE Frequentie (MHz)

MR2-U-433

MR2-U-868

11B047

11B048

433,92

Gevoeligheid

868,30 ≥ -103 dBm

S/N

> 17dB @ 100dBm m=100%

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60°C

Afmetingen (mm)

52 x 35 x 15

GATE 2016

ZENDERS EN ONTVANGERS

MODEL

V2 139


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

wally2-230V Externe ontvangers 230V 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass / Royal

PLUS • Werking met zenders van de serie Royal of Personal Pass: de eerste afstandsbediening die opgeslagen wordt, bepaalt de werkwijze Royal dan wel Personal Pass • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • 2 programmeerbare kanalen met monostabiele, bistabiele of timer werkingslogica

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 240 verschillende codes

• Rolling Code functie (kan uitgesloten worden)

• Sequentiële opslag van de zenders

• Basisprogrammering via knop, of geavanceerde programmering via programmeereenheid PROG2 en software WINPPCL

• Signalering van vol geheugen • Beheer van het zelfleren via radio • Beheer van een vervangende zender

• Vermogensrelais voor laden tot max.1500W

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE Frequentie (MHz)

WALLY2-230V

WALLY2-230V-868

11D012

11D014

433,92

Voeding (Vac) Stand-by verbruik (mA)

20

Vermogen relais contact (A)

10 (@ 250Vac)

Gevoeligheid

≥ -103 dBm

S/N

> 17dB @ 100dBm m=100%

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

55

Afmetingen (mm)

140 V2

868,30 230 - 50

113 x 113 x 57

GATE 2016


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

rxp4 Ontvanger 24V van buitenaf met display 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass / Royal

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Uitgang relais 2 - 3 - 4 met contact N.O. of N.C. kiesbaar via jumper

• Rolling Code functie (kan uitgesloten worden)

• Werking met zenders van de serie Royal of Personal Pass: de eerste afstandsbediening die opgeslagen wordt, bepaalt de werkwijze Royal dan wel Personal Pass

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 1008 verschillende codes

• Gegevensopslag op uittrekbare MR2 ontvanger

• Sequentiële opslag van de zenders

• Gegevensbeheer via PROG2 en WINPPCL door invoeging van de MR2 module in de TX connector van de PROG2

• Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • 4 programmeerbare kanalen met monostabiele, bistabiele of timer werkingslogica

• Signalering van geheugen vol • Beheer van het zelfleren via radio • Beheer van een vervangende zender

TECHNISCHE KENMERKEN

CODE Frequentie (MHz)

RXP4-433

RXP4-868

11D017

11D018

433,92

Voeding (Vac) Stand-by verbruik (mA) Vermogen relais contact (A)

868,30 12-24 Vac/dc / 12-36 Vdc 16 @ 24 Vdc

relè 1 = 5A - 230Vac / relè 2 = 1A - 30Vdc / relè 3 = 1A - 30Vdc / relè 4 = 1A - 30Vdc

Gevoeligheid

ZENDERS EN ONTVANGERS

MODEL

≥ -103 dBm

S/N

> 17dB @ 100dBm m=100%

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

55

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

GATE 2016

V2 141


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

prog2 PPD of draagbaar programmeerapparaat

PLUS • Programmering met willekeurige codes of lege zenders • Connector voor geheugen modules en ontvangers van de reeks WALLY/MR2 om de opgeslagen codes te visualiseren, wijzigen, wissen (gedeeltelijk of volledig)

MODEL CODE Frequentie (MHz)

PROG2-USB 433

PROG2-USB 868

161006

161007

433,92

868,30

• USB-stick voor aansluiting met PC en beheer van de installatiegegevens via WINPPCL software

flash-prog Snelle programmeur voor phox zenders

PLUS • Programmering via radio van de PHOX zenders: het is voldoende om de afstandsbediening op het programmeertoestel te laten rusten en te vervolgen met de programmering door middel van Winppcl

MODEL CODE

• Dubbele frequentie: om de zenders 433,92 MHz en 868,30 MHz te programmeren • Directe aansluiting op de PC via USB-poort • Mogelijkheid om de programmering ook via PROG2 te beheren 142 V2

GATE 2016

FLASH-PROG 161009


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

winppcl Beheer software

PLUS

WINPCCL kan zowel alleen werken als aangesloten op de draagbare PROG2 PPD. In het eerste geval kan enkel met de Data Base gewerkt worden terwijl in het tweede geval alle lees/schrijf handelingen op de V2 kunnen uitgevoerd worden. Voor het gebruik van WINPPCL moet een activeringscode van V2 verkregen worden waardoor de apparaten vervolgens met hun eigen klantcode kunnen worden aangepast. Installatietechnici kunnen hun tijd optimaliseren door alle V2 zenders en ontvangers rechtstreeks in hun eigen atelier te programmeren. De configuratie-instellingen worden vervolgens eenvoudigweg via de PROG2 programmer overgedragen naar de ontvangers of de geheugens en op het systeem geïnstalleerd.

Dankzij de optie om automatisch een reeks willekeurige codes te creëren en op de ontvanger te downloaden, kan een nieuwe gebruiker snel geactiveerd worden. Om een nieuwe gebruiker te activeren, kan eenvoudigweg een lege zender met een van de codes, reeds aanwezig in het geheugen, geprogrammeerd worden. WINPPCL zal ook automatisch de gegenereerde willekeurige codes checken om te vermijden dat reeds bestaande codes worden gecreëerd. Hiermee kan alle informatie met betrekking tot gebruikers, zenders, ontvangers en installaties worden afgedrukt en geëxporteerd. Het is mogelijk een zender in de database op te sporen door de ontvangers te visualiseren waarin hij aanwezig is. Het is mogelijk zenders te generen die via radio een zender kunnen vervangen die eerder werd opgeslagen in een ontvanger van de WALLY/MR2 reeks.

MODEL

ZENDERS EN ONTVANGERS

De WINPPCL software is een programma waarmee de opslag, raadpleging en bijwerking van alle gegevens en de systeeminstellingen mogelijk zijn via een database.

WINPPCL

CODE

21A001

GATE 2016

V2 143


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

dev-r1 Mini-ontvanger voor beheer van een éénfasige asynchrone motor 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass

PLUS • Voeding met brede range • Zeer gering verbruik in stand-by • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • Verenigbaar met de zenders Personal Pass

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 30 verschillende codes

• Sequentiële opslag van de zenders • Beheer van het zelfleren via radio

• Twee bedrade ingangen: op en neer • Ingebouwde drukknop voor programmering

dev-r2 Mini-ontvanger voor het beheer van een belasting tot 500W 433,92 - 868,30 MHz Personal Pass

PLUS • Voeding met brede range • Zeer gering verbruik in stand-by • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz • Verenigbaar met de zenders Personal Pass

• Mogelijkheid tot het opslaan van max. 30 verschillende codes • Twee bedrade ingangen • Relais uitgang met zuivere contacten voor belastingen tot 500W • Ingebouwde drukknop voor programmering

144 V2

GATE 2016

• Sequentiële opslag van de zenders • Beheer van het zelfleren via radio


V2 Value moves the world

ZENDERS EN ONTVANGERS

dev-t1 Mini-zender Personal Pass 433,92 - 868,30 MHz wisselcode

PLUS • Voeding met brede range • Zeer gering verbruik in stand-by • 4 bedrade ingangen voor N.O. drukknoppen • Verkrijgbaar in uitvoeringen met 433,92 MHz en 868,30 MHz

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

DEV-R1-433

CODE

DEV-R2-433

DEV-T1-433

DEV-R1-868

DEV-R2-868

DEV-T1-868

12E105

11D021

10K022

12E106

11D022

10K023

Voeding (Vac - Hz)

85 ÷ 260 - 50/60

85 ÷ 260 - 50/60

85 ÷ 260 - 50/60

85 ÷ 260 - 50/60

85 ÷ 260 - 50/60

85 ÷ 260 - 50/60

Frequentie (MHz)

868,30

433,92

433,92

433,92

868,30

868,30

Stand-by verbruik (W)

0,25

0,25

0,15

0,25

0,25

0,15

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

120

-

120

120

-

120

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

3

3

ZENDERS EN ONTVANGERS

Maximum bedrijfstijd (s) Afmetingen (mm)

22 1

3

GATE 2016

V2 145


Value to safety Uw behoefte voor veiligheid is bij ons veilig

V2 biedt een volledig gamma van toebehoren om een perfect beveiligingssysteem te bekomen: fotocellen, proximitysysteem en andere. Deze zijn toepasbaar in elke omgeving, op openbare plaatsen of op private grond. Bovendien kunt u rekenen op het professionele advies van V2 om een oplossing op maat te vinden en zo hetgene te beschermen waar u het meest om geeft.


VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN 150|171

Zonne-energie systemen

150|151

eco-logic

Toegangssystemen

152

sirmo

153

sirmo-digit

154

next

155

proksima

156

dec4-plus

157

rxp4-c

Kolommen

158

gardo

Knipperlichten

159

lumos

159

blinko

160

ml6

160

fza

161

ans433

Decoders

Antenne

148 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

162

sensiva-xs

162

sensiva-180

163

sensiva-plus

163

sensiva-wl

164

sensiva

164

dfn

165

shield-180

165

reflex

Systemen voor de controle van de bezettingen via radio

166

wes

Magnetische lus detectors

167

vek

Afslaglijsten

168

touch-cmm

169

touch-r

170|171

feel

Fotocellen

GATE 2016

V2 149


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

eco-logic Zonne-energie pakket

PLUS • ECO-LOGIC is het nieuwe V2 systeem voor het enkel met zonne-energie voeden van de 24V automatisering • Dit systeem maakt toegangsautomatisering mogelijk op grote afstand van het netwerk, zonder hiervoor graafwerkzaamheden te moeten verrichten

• De accubox schenkt de V2’s 24V systemen een volledige autonomie, dag en nacht, en zelfs na lange periodes van slecht weer • Indien de accu’s volledig zijn ontladen, kunnen ze snel worden opgeladen via de 230V hulpvoeding

• Mogelijkheid om een extra paneel te installeren om de stroombehoefte van de automatisering bij intensief gebruik of op plaatsen met weinig zonneschijn te compenseren

• Het paneel zet het zonnelicht om in elektrische energie, die wordt opgeslagen in de accubox

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving

ECO-LOGIC accubox

MODEL

ECO-LOGIC

CODE Spanningsvermogen naar besturingseenheid (Vdc)

ECO-LOGIC fotovoltaïsch paneel

ECO-LOGIC hulpvoeding via net

-

28A034

172802

24 - 28

-

-

Maximale spanning zonder laden (Vdc)

-

42

-

Spanning bij maximum vermogen (Vdc)

-

33,6

-

Voeding (Vac - Hz)

-

-

230 - 50 -

Maximale stroom (A)

16

-

Piek nominaal vermogen (W)

-

20

-

Nominaal vermogen (W)

-

-

36

Accucapaciteit (Ah)

18

-

-

Oplaadtijd (h)

~15

-

-

Beschermingsgraad (IP)

44

-

-

Werktemperatuur (°C)

0 ÷ +40 (charging) -20 ÷ +50 (in use)

-20 ÷ +80

0 ÷ +30

12

2,2

1,7

Gewicht (Kg)

150 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

eco-logic BOX BATTERIA

• Drie LED’s op de voorzijde van de unit duiden het laadpijl van de accu’s aan • Twee eenvoudige plug-in connectoren op de zijde van de unit zorgen voor een snelle en gemakkelijke aansluiting van de besturingseenheid en het zonnepaneel (of hulpvoeding)

308 mm

28 mm

267 mm

189 mm

198

605 mm

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

• De connector die voor het zonnepaneel wordt gebruikt kan ook op de hulpvoeding worden aangesloten.

TOEBEHOREN

172802

172801

Alimentatore ausiliario per la ricarica da rete elettrica

Extra paneel

GATE 2016

V2 151


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

sirmo Sleutelschakelaar met Europese cilinder

PLUS • Houder van gegoten aluminium • Anti-inbraak mechanisme • Interne afdichting voor maximale waterdichtheid van de houder • Elektrische contacten en hendels, beschermd door kunststof houder • Verkrijgbaar in inbouw-, wand- en kolomversie

• De kolomversie is verenigbaar met de kolommen GARDO (de kleur van het deksel is hetzelfde als de voorkant van de kolom) • Mogelijkheid om meerdere schakelaars te beheren met dezelfde sluiting, door de bijgeleverde sleutelpal te vervangen door de extra pal. Er zijn 8 reeksen pallen beschikbaar met de volgende codes 172003 - 172004 - 172005 - 172006 172007 - 172008 - 172009 – 172010

TECHNISCHE KENMERKEN sleutelschakelaar inbouw montage

sleutelschakelaar wandmontage

sleutelschakelaar pijler montage

MODEL

SIRMO-I

SIRMO-E

SIRMO-G

CODE

20A008

20A006

20A007

82 x 77 x 62

82 x 77 x 52

82 x 77 x 52

Werktemperatuur (°C)

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

Beschrijving

Afmetingen (mm)

152 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

sirmo-digit

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

Digitale radio- of kabelschakelaar

PLUS • Houder van gegoten aluminium

• De kolomversie is verenigbaar met de kolommen GARDO (de kleur van het deksel is hetzelfde als de voorkant van de kolom)

• Interne afdichting voor maximale waterdichtheid van de houder • Veilig activeren door het intoetsen van een persoonlijke combinatie van 1 tot 8 cijfers • Mogelijkheid tot het programmeren van max. 9 verschillende kanalen

• Uitvoering radio met wisselcode (werkt als een normale Personal Pass zender) • Bekabelde uitvoering gekoppeld met de decoders DEC4 en RXP4-C

• Verkrijgbaar in wand- en kolomversie

• Paneel met achtergrondverlichting

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL

digitale radio-schakelaar wandmontage

digitale radio-schakelaar wandmontage

digitale radio-schakelaar pijler montage

digitale radio-schakelaar pijler montage

digitale radio-schakelaar wandmontage

digitale radio-schakelaar pijler montage

SIRMO-DE

SIRMO-DE 868

SIRMO-DG

SIRMO-DG 868

SIRMO-DEC

SIRMO-DGC

CODE

10L009

10L012

10L010

10L013

20A009

20A011

Frequentie (MHz)

433,92

868,30

433,92

868,30

-

-

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

12-24 Vac/dc

12-24 Vac/dc 35

Voeding (Vac) Vollast stroom (mA)

25

40

25

40

35

Bereik in open ruimte (m)

150

100

150

100

-

-

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

55

55

55

55

55

55

82 x 77 x 32

82 x 77 x 32

82 x 77 x 52

82 x 77 x 52

82 x 77 x 32

82 x 77 x 52

GATE 2016

V2 153


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

next next-tag

Radio proximity systeem (READ ONLY sleutels)

next-card

master

PLUS • De digitale radio-schakelaar NEXT behoeft geen elektrische bedrading en zend een code compatibel met zenders van de Personal Pass reeks (433.92 MHz)

• De opgeslagen sleutels maken de radiotransmissie mogelijk van de code met actieve Rolling code

• NEXT moet geïnitialiseerd worden met een MASTER card (geleverd bij de lezer) die kan geserialiseerd worden via PROGTAG-USB en WINPPCL • De READ ONLY sleutels (NEXT-TAG en NEXT-CARD modellen) zijn ingesteld in de fabriek en moeten in de proximity lezer opgeslagen worden (tot 400 sleutels)

• Visuele signaleringen door middel van led en geluidssignalen door middel van interne zoemer • Signalering lege accu

• De kolomversie is verenigbaar met de kolommen GARDO (de kleur van het deksel is hetzelfde als de voorkant van de kolom) • Houder van gegoten aluminium • Interne afdichting voor maximale waterdichtheid van de houder

• Verkrijgbaar in wand- en kolomversie

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Frequentie (MHz) Voeding (Vac)

proximity lezer radio - wandmontage

proximity lezer radio - pijler montage

proximity sleutels

proximity kaart

NEXT-RSE

NEXT-RSG

NEXT-TAG

NEXT-CARD

15G001

15G002

15F001

15E001

433,92

433,92

125 KHz

125 KHz

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

2 x 1,5V alkaline 1100 mA

-

-

Vollast stroom (mA)

60

60

-

-

Bereik in open ruimte (m)

150

150

0,04

0,04

Werktemperatuur (°C)

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

Beschermingsgraad (IP)

55

55

55

55

82 x 77 x 32

82 x 77 x 52

30 x 36 x 6

85 x 54

Afmetingen (mm)

154 V2

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

proksima vtr

Proximity systeem (READ & WRITE sleutels)

prog-tag

PLUS • Proximity systemen worden gebruikt bij automatiseringen waarvoor gebruikergerichte sleutels of toegangskaarten vereist zijn om zich toegang te kunnen verschaffen

• Proximity sleutels en kaarten kunnen via V2 in de fabriek geserialiseerd worden of door de installateur via de Progtag terminal geprogrammeerd worden die communiceert via WINPPCL software

• De proximitylezer moet gekoppeld worden aan een decoder DEC4 of RXP4-C

• De sleutels en proximity kaarten zijn “lezen & schrijven” systemen die vele malen kunnen worden geherprogrammeerd. De programmeercode van de toegangscomponenten is een unieke, uiterst veilige code

• De sleutels en proximity kaarten worden opgeslagen in de decoder • Het is voldoende om een sleutel of een kaart tegen de Proksima lezer te houden om het ingestelde commando in de decoder uit te voeren

• Visuele signaleringen door middel van led en geluidssignalen door middel van interne zoemer • Verkrijgbaar in wand- en kolomversie • De kolomversie is verenigbaar met de kolommen GARDO (de kleur van het deksel is hetzelfde als de voorkant van de kolom) • Houder van gegoten aluminium • Interne afdichting voor maximale waterdichtheid van de houder

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Frequentie (KHz) Voeding (Vac) Vollast stroom (mW) Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

proximity lezer wandmontage

proximity lezer pijler montage

Geserialiseerde proximity sleutel*

Geserialiseerde proximity kaart**

systeem voor programmering van kaarten en kaarten

PROKSIMA-EC

PROKSIMA-GC

VTR

VCR

PROGTAG-USB

15C003

15C004

15B001

15A002

161502

-

-

125

125

-

12-24 Vac/dc

12-24 Vac/dc

-

-

USB

700

700

-

-

-

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

- 20 ÷ + 55 °C

55

55

55

55

55

82 x 77 x 32

82 x 77 x 52

22 x 30 x 5

85 x 54

100 x 195 x 40

* de te serialiseren proximity sleutel is de code 15B003 ** de te serialiseren proximity kaart is de code 15A003

GATE 2016

V2 155

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

vcr


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

dec4-plus Afstand decoder

PLUS • Programmering via knop en led

• Signalering van geheugen vol

• 4 uitgangen relais normaal open contacten

• Basisprogrammering via knop, of geavanceerde programmering via programmeereenheid PROG2 en software WINPPCL

• Optie het type uitgang te kiezen: monostabiel, stappen of timer • Mogelijkheid tot het opslaan van max. 1008 verschillende codes

• Uitneembaar klemmenbord

• Sequentiële opslag van de toegangssystemen

TECHNISCHE KENMERKEN afstand decoder

Beschrijving MODEL

DEC4-PLUS

CODE

15D003

Voeding (Vac/dc)

12-24

Stand-by verbruik (mA)

17

Vermogen relais contact (A)

1 @ 30 Vdc

Maximum lengte gegevenkabel (m)

100

Werktemperatuur (°C)

- 20 ÷ + 60

Beschermingsgraad (IP)

55

Afmetingen (mm)

156 V2

74 x 132 x 26

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

rxp4-c

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

Afstand decoder met display

PLUS • Programmering via 3 programmatoetsen en display

• Sequentiële opslag van de toegangssystemen

• 4 programmeerbare kanalen met monostabiele, bistabiele of timer werkingslogica

• Signalering van geheugen vol

• Uitgang relais 2 - 3 - 4 met contact N.O. of N.C. kiesbaar via jumper • Mogelijkheid tot het opslaan van max. 1008 verschillende codes

• Gegevensopslag op uittrekbare MR2 ontvanger • Gegevensbeheer via PROG2 en WINPPCL door invoeging van de MR2 module in de TX connector van de PROG2

TECHNISCHE KENMERKEN afstand decoder met display

Beschrijving MODEL

RXP4-C

CODE

15D004

Voeding (Vac/dc)

12-24 Vac/dc / 12-36 Vdc

Stand-by verbruik (mA) Vermogen relais contact (A)

16 @ 24 Vdc relais 1 = 5A - 230Vac / relais 2 = 1A - 30Vdc / relais 3 = 1A - 30Vdc / relais 4 = 1A - 30Vdc

Maximum lengte gegevenkabel (m)

100

Werktemperatuur (°C)

- 20 ÷ + 60

Beschermingsgraad (IP)

55

Afmetingen (mm)

170 x 185 x 70

GATE 2016

V2 157


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

gardo Aluminium paaltjes voor fotocellen en toebehoren

gardo100 + sirmo

gardo100 + sirmo-digit

PLUS • De fotocellen kunnen gemakkelijk op de gewenste hoogte op de Gardo paaltjes worden gemonteerd en garanderen een totale beveiliging • Voor de Gardo paaltjes is geen toebehoren vereist om de sleutelschakelaars en digitale schakelaars op de bovenzijde te monteren • Aluminium draagstel • Voorzijde in poycarbonaat • 3-punts grondverankering

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Hoogte (cm)

158 V2

koppel aluminium paaltjes

paaltjes

GARDO50

GARDO100

161303

161302

50

100

GATE 2016

gardo100 + proksima next


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

lumos Multispanning led knipperlicht

PLUS • Uitgerust met onderhoudsvrije led

• Automatisch ingebouwd intermittentie circuit • Installatie mogelijk op een vlak oppervlak of wandmontage middels de bijgeleverde beugels • Ingebouwde antenne

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

• Multispanning technologie die de werking van het knipperlicht mogelijk maakt met een brede range van voedingen (van 24 tot 230V)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

LUMOS-M

CODE

14C003

Voeding (Vac/dc) Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

24 ÷ 300Vdc / 24 ÷ 230Vac - 50Hz -20 ÷ +60 54 136 x 82 x 35

blinko Multispanning led knipperlicht

PLUS • Uitgerust met onderhoudsvrije led • Multispanning technologie die de werking van het knipperlicht mogelijk maakt met een brede range van voedingen (van 24 tot 230V) • Automatisch ingebouwd intermittentie circuit

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

BLINKO-M

CODE

14D005

Voeding (Vac/dc) Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

GATE 2016

24 ÷ 300Vdc / 24 ÷ 230Vac - 50Hz -20 ÷ +60 54 90 x 43 x 36

V2 159


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

ml6 Multi-spanningsmodule met leds

PLUS • Inrichting met Led waarvoor geen onderhoud is vereist • De module vervangt de gewone gloeilampen in reeds geïnstalleerde knipperlichten • Geschikt voor alle types knipperlichten dankzij multi-spanning technologie • Automatisch ingebouwd intermittentie circuit • Schroefconnector voor de installatie van de ML6-module op E14-aansluitingen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

ML6

CODE

14A005

Voeding (Vac/dc) Werktemperatuur (°C) Afmetingen (mm)

24 ÷ 300Vdc / 24 ÷ 230Vac - 50Hz -20 ÷ +60 74 x 32 x 30

fza Seinpaal

PLUS • Verkeerslicht 24V met twee lichten, groen en rood • Gelakt aluminium huis met delen in nylon • Led lamp 3W • Tot 200° richtbaar op de horizontale as • Afscherming voor lamp Ø 120 mm in polymethylacrylaat

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

FZA-24V

CODE

161220

Voeding (Vac/dc) Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

160 V2

GATE 2016

24 -30 ÷ +80 65 180 x 410 x 290


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

ans433

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

Buitenhuis antenne met bescherming voor ontvangers voorzien van 2.5 m RG -58 kabel

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

ANS433

CODE

19A001

Frequentie (MHz)

433 รท 868

Hinder (Ohm)

50

Voordeel (db)

2,5

GATE 2016

V2 161


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

sensiva-xs Gesynchroniseerde fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

PLUS • Uiterst smalle breedte (84x29x24 mm) • Kan in de kolommen GARDO worden geïnstalleerd • Gesynchroniseerd: door het synchronisme circuit is de montage van twee koppels zeer nabij geplaatste fotocellen mogelijk zonder dat ze elkaar verstoren

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SENSIVA-XS

CODE

• Veilig: ongevoelig voor storingen veroorzaakt door zonnestralen

13C002

Optische range (m)

20

Afmetingen (mm)

29 x 84 x 24

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

sensiva-180 Gesynchroniseerde verstelbare (180°) fotocellen voor wandmontage

PLUS • Richtbaar tot 180° op de horizontale as en 30° op de verticale as • Gesynchroniseerd: door het synchronisme circuit is de montage van twee koppels zeer nabij geplaatste fotocellen mogelijk zonder dat ze elkaar verstoren • Veilig: ongevoelig voor storingen veroorzaakt door zonnestralen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SENSIVA-180

CODE

13C003

Optische range (m)

20

Afmetingen (mm)

41 x 115 x 38

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

162 V2

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

sensiva-plus Fotocellen met (180°) richtbare en (tot 8 inrichtingsstellen) gesynchroniseerde wanden

• De fotocel SENSIVA-PLUS heeft de mogelijkheid 8 verschillende verzendingscodes te selecteren, zo de installatie toelatend van 8 stellen fotocellen die parallel lopen zonder het gevaar op interferenties • Richtbaar tot 180° op de horizontale as en 30° op de verticale as • Automatische verlangzaming van de opsporing van het signaal in geval van sneeuw om ongewenste ingrepen veroorzaakt door de val van vlokken te voorkomen

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

PLUS

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SENSIVA-PLUS

CODE

13C004

Optische range (m)

20

Afmetingen (mm)

41 x 115 x 38

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

sensiva-wl Gesynchroniseerde en (180°) richtbare wandfotocellen met zender die gevoed worden door een batterij

PLUS • Mogelijkheid tot het verbinden van een resistief of traditioneel veiligheidsrandje, op de zender • Mogelijkheid van het instellen van twee verschillende verzendingscodes voor het parallel doen lopen van twee stellen fotocellen zonder dat deze onderling interfereren • Richtbaar tot 180° op de horizontale as en 30° op de verticale as • Automatische verlangzaming van de opsporing van het signaal in geval van sneeuw om ongewenste ingrepen veroorzaakt door de val van vlokken te voorkomen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SENSIVA-WL

CODE

13C005

Optische range (m)

20

Afmetingen (mm)

41 x 115 x 38

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

GATE 2016

V2 163


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

sensiva Gesynchroniseerde fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

PLUS • Kan in de kolommen GARDO worden geïnstalleerd • 30° verstelbaar • Gesynchroniseerd: door het synchronisme circuit is de montage van twee koppels zeer nabij geplaatste fotocellen mogelijk zonder dat ze elkaar verstoren • Veilig: ongevoelig voor storingen veroorzaakt door zonnestralen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SENSIVA

CODE

13C001

Optische range (m)

25

Afmetingen (mm)

42 x 90 x 36

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

dfn Gesynchroniseerde fotocellen met automatische uitlijning voor inbouw- en wandmontage

PLUS • Gesynchroniseerd: door het synchronisme circuit is de montage van twee koppels zeer nabij geplaatste fotocellen mogelijk zonder dat ze elkaar verstoren • Veilig: ongevoelig voor storingen veroorzaakt door zonnestralen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

DFN

CODE

13A001

Optische range (m)

25

Afmetingen (mm)

66 x 76 x 30

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

164 V2

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

54

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

shield-180 Gepantserde wandfotocellen, 180° richtbaar en gesynchroniseerd

PLUS • Aluminium stootvast cover

• Gesynchroniseerd: door het synchronisme circuit is de montage van twee koppels zeer nabij geplaatste fotocellen mogelijk zonder dat ze elkaar verstoren • Veilig: ongevoelig voor storingen veroorzaakt door zonnestralen

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

• Richtbaar tot 180° op de horizontale as en 30° op de verticale as

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

SHIELD-180

CODE

13C007

Optische range (m)

20

Afmetingen (mm)

74 x 141 x 55

Voeding

12÷24 Vac / 12÷36 Vdc

Vermogen relais contact (A)

1 (max 30 Vdc)

Werktemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Beschermingsgraad (IP)

55

reflex

pmp12

pc50

Reflecterende fotocellen

TECHNISCHE KENMERKEN

PLUS • pmp12: voorzien van kabelklem met pakking en montagebeugel. • pc50: voorzien van 4m kabel, voorbekabeling en montagebeugel.

MODEL

PMP12

PC50

CODE

13D007

13D006

Optische range (m)

10

6

Afmetingen (mm)

65 x 25 x 81

50 x 17 x 50

24 Vac/dc

12-240 Vdc / 24-240 Vac

Voeding Vermogen relais contact (A) Werktemperatuur (°C)

3

1

-10 ÷ +55

-20 ÷ +60

161304

161305

161306

161307

161308

Reflector Ø 80 mm

Reflector 40 x 60 mm

Reflector 84 x 84 mm

Houder in wit metaal voor PMP12

Witte afdekking voor reflector in metaal

GATE 2016

V2 165


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

wes Radio besturingssysteem voor afslaglijsten

PLUS WES (Wireless Edge System) is het nieuwe V2 systeem waarmee afslaglijsten via radio kunnen bestuurd worden. Het systeem bestaat uit een basis, rechtstreeks aangesloten met de besturingseenheid en een of meerdere sensoren aangesloten met de afslaglijsten. De basis wordt gevoed door de besturingseenheid en controleert voortdurend de staat van de aangesloten sensoren.

Met elke basis kunnen maximaal 8 sensoren aangesloten worden. Elke sensor kan tot 2 traditionele afslaglijsten met N.C. contact of resistieve afslaglijsten (8,2kohm) controleren. Het systeem is compatibel met om het even welke besturingseenheid. Een alternatief voor de WES basis zijn de extra modules van de besturingseenheden WES-ADI (pag. 122) en WES-EASY (pag. 123).

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Voeding (Vac/dc) Opgenomen stroom (W)

base

sensor

WES-BASE

WES-SENSOR

35B022

35B021

12 / 24

2 x LR6/AA (1,5V-2600mAh)

0,75

-

-

> 2 ans

2 afslaglijsten alarmen - 1 waarschuwing laag accupeil - 1 globaal signaal

-

Stand-by tijd Uitgangen (relaisschakelaar) Aantal sensoren

up to 8

-

Kanalen

16

-

Ingangen

-

2 mechanische of resistieve afslaglijsten

Maximum range (m) Werktemperatuur (°C) Beschermingsgraad (IP) Afmetingen (mm)

166 V2

-

10

- 20 ÷ + 60

- 15 ÷ + 50

55

54

125 x 56 x 23

170,5 x 45 x 19,5

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

vek

PLUS • Detectiesysteem gestuurd door een Microprocessor met een opmerkelijk precisie en een berichtmelding via led. • 4 afstelbare gevoeligheidsniveaus (voor twee kanalen: onafhankelijke configuratie voor elke sensor).

ÉÉN KANAAL DETECTOR

TWEE KANAAL DETECTOR

• 2 uitgangsrelais: 1 permanent, 1 met impulsen

• Functie voor aanwezigheidsdetectie: signalering van de aanwezigheid van een voertuig via het relais 1 en als het voertuig de sensor verlaat een impuls van het relais 2

• Configureerbaar permanent uitgangsrelais: normaal open of normaal gesloten

• De modulaire kast kan op de DIN rail bevestigd worden.

• Functie voor detectie van de doorgangsrichting (configureerbare uitgang, vast of met impulsen): activering van het relais 1 voor één doorgangsrichting en van het andere relais voor de andere doorgangsrichting.

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE Voeding (Vac/dc) Opgenomen stroom (W) Uitgangen (relaisschakelaar)

één kanaal detector

twee kanaal detector

VEK1

VEK2

162241

162242

24 (+/- 10%)

24 (+/- 10%)

1,5

2

1 permanent relais 1 relais met impulsen

2 permanente relais

Frequentie (KHz)

30 ÷ 130

30 ÷ 130

Afmetingen (mm)

79 x 22,5 x 90

79 x 22,5 x 90

TOEBEHOREN

CAB105

CAB106

CAB107

Omtrek kabel (6 m)

Omtrek kabel (9 m)

Omtrek kabel (12 m) GATE 2016

V2 167

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

Magnetische lus detectors


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

touch-cmm Mechanische afslaglijsten

PLUS Het gevoelige element is in dit geval een metalen draad die in een rubberen profiel is gespannen. De inrichting wordt geactiveerd door een druk op de rand uit te oefenen. Het signal dat gedetecteerd en onderschept wordt door de besturingseenheid, wordt omgezet in een blokkering van de verplaatsing. De mechanische afslaglijsten zijn voorgemonteerd op aluminium profielen en zijn beschikbaar in verschillende lengtes: 1.5 m, 1.7 m, 2.0 m.

TECHNISCHE KENMERKEN Beschrijving MODEL CODE

168 V2

mechanische afslaglijsten lengte 1,5 m

mechanische afslaglijsten lengte 1,7 m

mechanische afslaglijsten lengte 2 m

TOUCH-CMM150

TOUCH-CMM170

TOUCH-CMM200

162301

162302

162303

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

touch-r Resistieve afslaglijsten

PLUS

In geval van een seriële verbinding van meerdere gevoelige inrichtingen moet de laatste van de reeks voorzien zijn van een terminale weerstand, die voortdurend wordt gecontroleerd door een elektronische evaluatie-eenheid. Dit laat toe het volledig circuit te controleren op onderbrekingen en kortsluitingen.

TECHNISCHE KENMERKEN aluminium profiel lengte 2 m

aluminium profiel lengte 3 m

rubberen profiel lengte 25 m

Pakket: einddoppen + kabelinserten en weerstand

TOUCH-RLA02

TOUCH-RLA03

TOUCH-RLG25

KIT TOUCH-RL

35B003

35B004

35B005

35B017

aluminium profiel lengte 2 m

aluminium profiel lengte 3 m

rubberen profiel lengte 25 m

Pakket: einddoppen + kabelinserten en weerstand

TOUCH-RHA02

TOUCH-RHA03

TOUCH-RHG25

KIT TOUCH-RH

35B011

35B012

35B013

35B018

2 mm

25 mm

14 mm

13

25 mm

25 mm

MODEL

2 mm

14 mm

15

35 mm

MODEL CODE

MODEL CODE

65 mm

CODE

35 mm

lijm (20 g)

reagens (10 ml)

TOUCH-COLLA

TOUCH-REAG

35B019

35B020

GATE 2016

V2 169

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

De constante controle van de veiligheidsvoorzieningen wordt uitgevoerd middels het principe van de gesloten circuit.


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

feel Optische gevoelige afslaglijsten

PLUS De optische gevoelige veiligheidsboorden bestaan uit EPDM rubber (temperatuurweerstand: -50°/+150°) en uit een systeem van zeer kleine waterdichte zender-/ontvanger fotocellen, afgeleid uit industriële toepassingen en reeds getest in zeer strenge omgevingen, zoals de poorten van wasinstallaties. De werking is zeer eenvoudig: als het rubber door een extern voorwerp wordt vervormd, wordt de straal van de cel onderbroken. De informatie wordt vervolgens naar een actieve veiligheidskaart gezonden, met een ingang voor de automatische controle van de werking.

De afslaglijst kan zonder detectie over de volledige lengte (inclusief de fotocellen) meer dan 1 cm (FEEL-HG20) samengedrukt worden. Hierdoor is een volledig veilig gebruik op hang- en sluitwerk en meerdelige deuren mogelijk. Dankzij het IP68 hars, de infraroodtechnologie (doorheen vloeistoffen) en de afwezigheid van stroom in het rubber wordt onder alle omstandigheden, ook bij waterinfiltraties in het profiel, de werking verzekerd.

Het rubberen profiel kan snel vastgedrukt worden en de kabeldoorvoer voor de fotocel gaat eenvoudig en snel: schroeven, lijm of silicone zijn niet nodig. De fotocellen worden in het profiel geplaatst en verbonden met de versterker. Een paar handelingen en de duurzame veiligheidsboord is klaar! Het FEEL-LG20 profiel kan horizontaal (deuren) of verticaal ( hekken) geplaatst worden. De bedekking in pvc kan verwijderd worden om de esthetische afwerking van het hek te bewaren.

De afslaglijst werkt ook als hij geplooid is, dankzij de sterke infraroodbundel (doorheen vloeistof) en de reflectie in het profiel.

Beschrijving

Rubberen L-profiel (h 57 mm - rol 20 m)

Rechtse dop voor afsluiting van het rubberen L-profiel

Linkse dop voor afsluiting van het rubberen L-profiel

FEEL-LG20

FEEL-LTD

FEEL-LTS

35A003

35A004

35A005

Rubberen H-profiel (h 94 mm - rol 20 m)

Rechtse dop voor afsluiting van het rubberen H-profiel

Linkse dop voor afsluiting van het rubberen H-profiel

FEEL-HG20

FEEL-HTD

FEEL-HTS

35A006

35A007

35A008

MODEL CODE

feel-lg20

Beschrijving MODEL CODE

feel-Hg20

Beschrijving MODEL CODE

FEEL-TX18

FEEL-RX18 35A002 10

Voeding

12÷24 Vac/dc

Signaal

Gemoduleerd infrarood 833 Hz

Werktemperatuur (°C)

170 V2

Fotocel (ontvanger ø 18 mm)

35A001

Optische range (m)

feel-RX18 / FEEL-TX18

Fotocel (zender ø 18 mm)

-20 ÷ +80

GATE 2016


V2 Value moves the world

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

11 mm

36 mm

VEILIGHEIDSVOORZIENINGEN EN TOEBEHOREN

104 mm

94 mm

85 mm

57 mm

30 mm

36 mm

TOEBEHOREN

35A009

35A010

35A012

35A013

Aluminium profiel lengte 2m (voor rubberen profiel L/H)

Aluminium profiel lengte 3m (voor rubberen profiel L/H)

Verlengbare kabel lengte 3 m (4 x 0,75 mm2)

Verlengbare kabel lengte 3 m (7 x 0,25 mm2)

35A024

35A025

Interface voor optische afslaglijst (1 NPN uitgang)

Lijm (tube van 2 g)

GATE 2016

V2 171


Value to synthesis Alle technologie die u nodig heeft in één kit

V2 biedt complete systemen aan voor het automatiseren van draaipoorten, schuifpoorten, rolpoorten en rolluiken. Besturingscentrale, zenders en indien nodig knipperlichten, alles in één kit: technologie om uw automatisering nog eenvoudiger en gemakkelijker te maken.


ELEKTRONISCHE PAKKETTEN


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN ELEKTRONISCHE PAKKETTEN 176|181

Elektronische pakket voor draaideuren en schuifdeuren

Elektronische pakket voor roldeuren

Elektronische pakket voor het besturen van ladingen van max. 1500W

GATE 2016

176

kit universal 1

177

kit universal 2

178

kit easy 2

179

kit easy-basic

180

kit garden lux

181

kit garden lux-R

V2 175


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit universal 1 Elektronisch pakket voor vervollediging van de installatie van draai- en schuifhekmotor

ONDERDELEN van de SETS

PHOX2

MR2

LUMOS-M

Zender 433,92 MHz met wisselcode

Module plug-in ontvanger

Led knipperlicht

CITY1-EVO DIGITALE besturingscentrale voor motoren 230V SENSIVA-XS Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

MODEL Kit

6 Kit UNIVERSAL 1E

176 V2

CODE Kit CITY1-EVO

PHOX2

MR2

SENSIVA-XS

LUMOS-M

6

CITY1-EVO

••

28A087

GATE 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit universal 2 Elektronisch pakket voor vervollediging van de installatie van draai- en schuifhekmotor

ONDERDELEN van de SETS

PHOX2

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

Zender 433,92 MHz met wisselcode

FLEXY2 ANALOGE besturingscentrale voor motoren 230V. Ingebouwde ontvanger SENSIVA-XS

LUMOS-M

Fotocellen voor wandmontage en pijlermontage

Led knipperlicht

MODEL Kit

6 Kit UNIVERSAL 2

CODE Kit FLEXY2

PHOX2

SENSIVA-XS

LUMOS-M

6

••

28A061

GATE 2016

V2 177


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit easy2 Elektronisch pakket voor vervollediging van de installatie van rolluik motoren

ONDERDELEN van de SETS

PHOX2

MR2

Zender 433,92 MHz met wisselcode

Module plug-in ontvanger

EASY2 ANALOGE besturingscentrale voor motoren 230V

MODEL Kit

6 Kit EASY2

178 V2

CODE Kit EASY2

PHOX2

MR2

6

••

28A064

GATE 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit easy-basic Elektronisch pakket voor vervollediging van de installatie van rolluik motoren

ONDERDELEN van de SETS

PHOX2

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

Zender 433,92 MHz met wisselcode

EASY-BASIC ANALOGE besturingscentrale voor motoren 230V. Ingebouwde ontvanger

MODEL Kit

6 Kit EASY-BASIC

CODE Kit EASY-BASIC

PHOX2

6

••

28A065

GATE 2016

V2 179


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit garden lux Elektronisch pakket voor radiobesturing van belastingen tot 1500W

ONDERDELEN van de SETS

PHOX2 Zender 433,92 MHz met wisselcode

WALLY2-230V 230V tweekanaal ontvanger, die belastingen tot 1500W kan beheren

MODEL Kit

6 Kit GARDEN-LUX

180 V2

CODE Kit WALLY2-230V

PHOX2

6

28A066

GATE 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

kit garden lux-R Elektronisch pakket voor radiobesturing van belastingen tot 1500W

ONDERDELEN van de SETS

MATCH

ELEKTRONISCHE PAKKETTEN

Zender 433,92 MHz met Royal code (20 bit)

WALLY2-230V 230V tweekanaal ontvanger, die belastingen tot 1500W kan beheren

MODEL Kit

6 Kit GARDEN-LUX-R

CODE Kit WALLY2-230V

MATCH

6

28A067

GATE 2016

V2 181


value to movement Kleine gebaren, grote bewegingen

V2 heeft een complete reeks buissystemen van de nieuwste generatie ontworpen. Maximale motorbesturing voor de regeling van het oprollen en neerlaten van rolluiken, zonneschermen en muggenhorren, veilig en precies. EĂŠn klein gebaar en de wereld rondom u beweegt.


BUISMOTOREN


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN BUISMOTOREN 192|227

Buismotoren Ø35

Buismotoren Ø45

Buismotoren Ø59

SCREEN 2016

192|193

veo

194|195

veo-rfe

198|199

lex

200|201

lex-rm

202|203

lex-fe

204|205

lex-rfe

206|207

lex-rfe-tc

208|209

lex-rfo

210|211

lex-h

212|213

lex-hrm

220|221

roll

222|223

hand-roll

V2 185


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE BUISMOTOREN 192|227

BUISMOTOREN MET MECHANISCHE EINDSCHAKELAAR

VEO

LEX

LEX-H

ROLL

HANDROLL

BUISMOTOREN MET MECHANISCHE EINDSCHAKELAAR EN INGEBOUWDE RADIO-ONTVANGER

LEX-RM

LEX-HRM

BUISMOTOREN MET ELEKTRONISCHE EINDSCHAKELAAR en ENCODER

LEX-FE

BUISMOTOREN MET ELEKTRONISCHE EINDSCHAKELAAR, ENCODER EN RADIO-ONTVANGER

VEO-RFE

LEX-RFE

LEX-RFE-TC

SCREEN 2016

LEX-RFO

V2 187


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE BUISMOTOREN 192|227

Indicatief gewicht van de rolluiken MATERIAAL

KG/M2

Geëxtrudeerd aluminium met polyurethaanschuim

07 - 09

Geëxtrudeerd aluminium

08 - 10

PVC

06 - 08

Staal met polyurethaan

10 - 12

Hout

10 - 12

OPMERKING: de waarden vermeld in de tabel kunnen zelfs verdubbelen naargelang de dikte van het gebruikte materiaal. Bovendien kunnen sterke wrijvingen het effectief gewicht beïnvloeden dat de motor zal moeten hijsen. VERTICALE ZONWERINGEN EN HORREN Voor automatisering van zonweringen en horren moet enkel rekening gehouden worden met het gewicht van de stang, gebruikt om het scherm gespannen te houden.

Ø 35 mm BUISMOTOREN VOOR ROLLUIKEN Rolluik met jaloezieën max. 40 mm hoog en 9 mm dik HOOGTE ROLLUIK TOT 1,5 m 6

Ø ROL

40

10

6

45

10

6

50

10

6

62

10

5

15

10

20

25

30

20

25

30

20

25

30

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 1,5 TOT 2,5 m 6

Ø ROL

40

10

6

45

10

6

50

10

6

62 5

10 15

10

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 2,5 TOT 3,5 m 6

Ø ROL

40

10

6

50 62

10

6

45

10

6

10 5

10

15

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

Ø 35 mm Mechanische eindschakelaar Elektronische eindschakelaar, encoder en radio-ontvanger 188 V2

SCREEN 2016

VEO6

VEO10

VEO6-RFE

VEO10-RFE


V2 Value moves the world

Ø 45 mm BUISMOTOREN VOOR ROLLUIKEN Rolluik met jaloezieën max. 55 mm hoog en 14 mm dik HOOGTE ROLLUIK TOT 1,5 m

Ø ROL

50

20

60

30

20

70

20

80

20

50

40

30 20

50

40

30

10

50

40

30

20

90

40

30

50

40

30

50

60

50

40

80

70

90

100

90

100

90

100

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 1,5 TOT 2,5 m

Ø ROL

50

20

60

30

20

70

40

30

20

50

40

30

50

40

50

80

20

30

40

50

90

20

30

40

50

20

10

30

60

50

40

80

70

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 2,5 TOT 3,5 m

Ø ROL

50

20

60

30

20

70

40

30

20

50

40

30

50

40

50

80

20

30

40

50

90

20

30

40

50

10

20

30

60

50

40

70

80

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

Ø 45 mm Basismodel Mechanische eindschakelaar

Ingebouwde radio-ontvanger Noodbediening Noodbediening en radio-ontvanger

Elektronische eindschakelaar en encoder

Basismodel Ingebouwde radio-ontvanger

SCREEN 2016

LEX20

LEX30

LEX40

LEX50

LEX-RM20

LEX-RM30

LEX-RM40

LEX-RM50

LEX-H20

LEX-H30

LEX-H40

LEX-H50

-

LEX-HRM30

LEX-HRM40

LEX-HRM50

LEX-FE20

LEX-FE30

LEX-FE40

LEX-FE50

LEX-RFE20

LEX-RFE30

LEX-RFE40

LEX-RFE50

V2 189


V2 Value moves the world

BEGELEIDING BIJ DE KEUZE BUISMOTOREN 192|227

Ø 59 mm BUISMOTOREN VOOR ROLLUIKEN Rolluik met jaloezieën max. 55 mm hoog en 14 mm dik HOOGTE ROLLUIK TOT 1,5 m 80

Ø ROL

70

100 80

80

100

80

90

100

80

102 20

100

40

60

80

100

120

140

160

180

200

160

180

200

160

180

200

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 1,5 TOT 2,5 m 80

Ø ROL

70

100

80

80

100

80

90

100

80

102 20

100

40

60

80

100

120

140

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

HOOGTE VAN HET ROLLUIK VAN 2,5 TOT 3,5 m 80

Ø ROL

70

100

80

80

100

80

90

100

80

102 20

100 40

60

80

100

120

140

GEWICHT ROLLUIK (Kg)

Ø 59 mm Mechanische eindschakelaar

190 V2

Basismodel Noodbediening

SCREEN 2016

ROLL80

ROLL100

HANDROLL80

HANDROLL100


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN VOOR ZONWERINGEN ROL Ø 50 mm AANTAL ARMEN

ARMP ROJECTIE

2

4

6

8

1,5 m

20 Nm

20 Nm

30 Nm

40 Nm

2,0 m

30 Nm

30 Nm

40 Nm

50 Nm

2,5 m

30 Nm

30 Nm

40 Nm

-

3,0 m

30 Nm

40 Nm

50 Nm

-

4,0 m

40 Nm

50 Nm

-

-

5,0 m

50 Nm

-

-

-

ROL Ø 60/70 mm AANTAL ARMEN

ARMP ROJECTIE

2

4

6

8

1,5 m

20 Nm

30 Nm

30 Nm

50 Nm

2,0 m

30 Nm

30 Nm

40 Nm

50 Nm

2,5 m

30 Nm

30 Nm

40 Nm

80 Nm

3,0 m

30 Nm

40 Nm

50 Nm

80 Nm

4,0 m

40 Nm

50 Nm

80 Nm

100 Nm

5,0 m

50 Nm

80 Nm

100 Nm

-

ROL Ø 78 mm AANTAL ARMEN

ARMP ROJECTIE

2

4

6

8

1,5 m

20 Nm

30 Nm

30 Nm

50 Nm

2,0 m

30 Nm

40 Nm

40 Nm

80 Nm

2,5 m

30 Nm

40 Nm

50 Nm

80 Nm

3,0 m

40 Nm

50 Nm

80 Nm

100 Nm

4,0 m

50 Nm

50 Nm

100 Nm

-

5,0 m

80 Nm

80 Nm

100 Nm

-

2

4

6

8

1,5 m

40 Nm

50 Nm

50 Nm

80 Nm

2,0 m

50 Nm

50 Nm

80 Nm

100 Nm

2,5 m

80 Nm

80 Nm

100 Nm

-

3,0 m

80 Nm

80 Nm

100 Nm

-

4,0 m

80 Nm

100 Nm

-

-

5,0 m

100 Nm

-

-

-

ROL Ø 85 mm AANTAL ARMEN

ARMP ROJECTIE

SCREEN 2016

V2 191


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

veo Buismotor Ø 35 mm met mechanische eindschakelaar

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar • Compact en geruisloos, ideaal voor installatie binnen 25

42

11

Ø35

29

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

L

47

• Zeer beperkte afmetingen, bijzonder aangewezen voor installaties in kleine ruimtes

M3

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

VEO6-230V

VEO10-230V

27A022

27A023

Maximale belasting* (Kg)

17

27

Draaimoment (Nm)

6

10

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

28

17

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

121

121

Nominale stroom (A)

0,53

0,53

Bedrijfstijd (min)

4

4

Eindschakelaar range (n°)

36

36

Lengte - L - (mm)

447

447

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 40 mm

KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

192 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

veo TOEPASSINGEN

Rolluiken

Zonweringen screen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

CU1 - CU3 - CU4 - CU5 - DEV-R1

Besturingseenheden

SCREEN 2016

V2 193

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

veo-rfe Buismotor Ø 35 mm met elektronische eindschakelaar, encoder en ingebouwde radioontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Maximale controle van de motor dankzij het gebruik van een encoder en elektronische eindschakelaar • De controle van de automatisering, de instelling van de eindschakelaars en de opslag van de nieuwe zenders worden via radio bestuurd

L

25

42

11

29

• Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen Ø35

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

47

• Eindschakelaarinstelling in tussenstand

M3

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

VEO-RFE6-230V

VEO-RFE10-230V

27A024

27A025

Maximale belasting* (Kg)

17

27

Draaimoment (Nm)

6

10

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

28

17

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

120

120

Nominale stroom (A)

0,53

0,53

Bedrijfstijd (min)

5

5

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

505

505

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 40 mm

KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

194 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

veo-rfe TOEPASSINGEN

Rolluiken

Zonweringen screen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

SCREEN 2016

V2 195

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162710

COD. 162711

COD. 162712

COD. 163423

8

40

0, 6

BUIS

2,5

43

ACHTHOEKIG Ø 40

5 1,

44

1,5

1,2

ROND Ø 43

3,5

ROND Ø 44

50

COD. 162713

5

1,

COD. 162757

COD. 162709

COD. 162782

COD. 162783

12

60

ROND Ø 50

0,8

GEGOLFDE NAAFKAP Ø 60

196 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

40

30

TOEBEHOREN

BESCHRIJVING

CODE

Muursteun 10 x 10 mm (max. 10 Nm)

162729

Muursteun (max. 10 Nm)

163412

Steun (max. 10 Nm)

162849

Doos met dubbele drukknop omvormer, met stabiele stand

162886

Doos met dubbele drukknop omvormer met veerretour

162887

SCREEN 2016

BUISMOTOREN

TOEBEHOREN

V2 197


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex Buismotor Ø 45 mm met mechanische eindschakelaar

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar • Compacte kop voor bevordering van de installatie L

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir)

25

17

52

Ø45

48

59

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX20-230V

LEX30-230V

LEX40-230V

LEX50-230V

27B222

27B223

27B224

27B225

Maximale belasting* (Kg)

35

55

80

95

Draaimoment (Nm)

20

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

145

191

198

205

Nominale stroom (A)

0,64

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

4

4

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

22

22

Lengte - L - (mm)

450

480

500

500

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

* Waarde berekend met rol Ø 50 mm KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

198 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

CU1 - CU3 - CU4 - CU5 - DEV-R1

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Besturingseenheden

Windmeters

SCREEN 2016

V2 199

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-rm Buismotor Ø 45 mm met mechanische eindschakelaar en ingebouwde radio-ontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar • Automatisering, opslag van nieuwe zenders en sensordrempel bestuurd via radio L

• Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen

25

17

52

59

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir)

Ø45

48

• 2 meter kabel aangesloten op de motor M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-RM20-230V

LEX-RM30-230V

LEX-RM40-230V

LEX-RM50-230V

27B226

27B227

27B228

27B229

Maximale belasting* (Kg)

35

55

80

95

Draaimoment (Nm)

20

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

150

180

240

240

Nominale stroom (A)

0,64

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

4

4

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

22

22

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

660

660

660

660

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

* Waarde berekend met rol Ø 50 mm

KABELLENGTE 2 m wit blauw bruin zwart groengeel 200 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-rm TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Windmeters

SCREEN 2016

V2 201

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-fe Buismotor Ø 45 mm met elektronische eindschakelaar en encoder

PLUS • Maximale controle van de motor dankzij het gebruik van een encoder en elektronische eindschakelaar • Obstakeldetectie (enkel voor zonneblinden voorzien van SICUR BLOCK)

L

• Snelle programmering van de eindschakelaars met het gebruik van de programmeereenheid fast-prog

25

17

52

48

59

• Controle van de automatisering via de 2 externe drukknoppen (OPENING en SLUITING) Ø45

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir)

M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-FE20-230V

LEX-FE30-230V

LEX-FE40-230V

LEX-FE50-230V

27B230

27B231

27B232

27B233

Maximale belasting* (Kg)

35

55

80

95

Draaimoment (Nm)

20

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

150

180

240

240

Nominale stroom (A)

0,64

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

5

5

5

5

Lengte - L - (mm)

550

660

660

660

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

* Waarde berekend met rol Ø 50 mm

KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

202 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-fe TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

TOEBEHOREN

162810

BUISMOTOREN

Programmeereenheid eindschakelaar

SCREEN 2016

V2 203


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-rfe Buismotor Ø 45 mm met elektronische eindschakelaar, encoder en ingebouwde radioontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Maximale controle van de motor dankzij het gebruik van een encoder en elektronische eindschakelaar • Obstakeldetectie (enkel voor zonneblinden voorzien van SICUR BLOCK) • Eindschakelaarinstelling in tussenstand

L

• Bestuur van de automatisering, opslag van nieuwe zenders, instelling van eidschakelaars en sensordrempel beheerd via radio

25

17

52

48

59

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir) Ø45

• Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen

M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-RFE20-230V

LEX-RFE30-230V

LEX-RFE40-230V

LEX-RFE50-230V

27B234

27B235

27B236

27B237

Maximale belasting* (Kg)

35

55

80

95

Draaimoment (Nm)

20

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

150

180

240

240

Nominale stroom (A)

0,64

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

5

5

5

5

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

550

660

660

660

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

* Waarde berekend met rol Ø 50 mm KABELLENGTE 2 m wit blauw bruin zwart groengeel 204 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-rfe TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

Pergola zonwering

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Windmeters

SCREEN 2016

V2 205

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-rfe-tc Buismotor Ø 45 voor uitvalschermen. Elektronische eindschakelaar, encoder en ingebouwde radioontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Maximale controle van de motor dankzij het gebruik van een encoder en elektronische eindschakelaar • De controle van de automatisering, de instelling van de eindschakelaars en de opslag van de nieuwe zenders worden via radio bestuurd

L

25

17

52

59

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir)

Ø45

48

• Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen • Mogelijkheid om de vergrendeling automatisch of manueel te controleren.

M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-RFE-TC 30-230V

LEX-RFE-TC 50-230V

27B288

27B289

Maximale belasting* (Kg)

55

95

Draaimoment (Nm)

30

50

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

15

12

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

180

240

Nominale stroom (A)

0,83

0,89

Bedrijfstijd (min)

5

5

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

660

660

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 50 mm

KABELLENGTE 2 m wit blauw bruin zwart groengeel 206 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-rfe-tc TOEPASSINGEN

Uitvalschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

SCREEN 2016

V2 207

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-rfo Buismotor Ø 45 voor rolluiken met richtbare lamellen. Elektronische eindschakelaar, encoder en ingebouwde radioontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Maximale controle van de motor dankzij het gebruik van een encoder en elektronische eindschakelaar • De controle van de automatisering, de instelling van de eindschakelaars en de opslag van de nieuwe zenders worden via radio bestuurd

L

25

17

52

• Afstelling van de openingspositie van de richtbare lamellen

Ø45

48

59

• Steun met snelkoppeling voor vereenvoudiging van de bevestiging van de reductiemotor (accessoir) • Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen

M4

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-RFO40-230V

LEX-RFO50-230V

27B277

27B278

Maximale belasting* (Kg)

80

95

Draaimoment (Nm)

40

50

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

15

12

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

240

240

Nominale stroom (A)

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

5

5

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

660

660

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 50 mm

KABELLENGTE 2 m wit blauw bruin zwart groengeel 208 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-rfo TOEPASSINGEN

Richtbare rolluiken

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

SCREEN 2016

V2 209

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-h Buismotor Ø 45 mm met mechanische eindschakelaar en noodbediening

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar • Noodbediening voor manuele sturing van zonweringen en rolluiken bij stroomonderbreking

L

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

25

24

60

48

Ø45

76,6

M6

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-H20-230V

LEX-H30-230V

LEX-H40-230V

LEX-H50-230V

27B304

27B305

27B306

27B307

Maximale belasting* (Kg)

35

55

80

95

Draaimoment (Nm)

20

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

145

191

198

205

Nominale stroom (A)

0,64

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

4

4

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

22

22

Lengte - L - (mm)

520

590

590

590

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44

44

* Waarde berekend met rol Ø 50 mm KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

210 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-h TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

CU1 - CU3 - CU4 - CU5 - DEV-R1

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Besturingseenheden

Windmeters

SCREEN 2016

V2 211

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

lex-hrm Buismotor Ø 45 mm met mechanische eindschakelaar, ingebouwde radio-ontvanger (434,15 MHz) en noodbediening

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar • Noodbediening voor manuele sturing van zonweringen en rolluiken bij stroomonderbreking

L

• Automatisering, opslag van nieuwe zenders en sensordrempel bestuurd via radio

25

24

60 M6

48

Ø45

76,6

• Mogelijkheid om een externe drukknop aan te sluiten om de automatisering te besturen

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

LEX-HRM30-230V

LEX-HRM40-230V

LEX-HRM50-230V

27B308

27B309

27B310

Maximale belasting* (Kg)

55

80

95

Draaimoment (Nm)

30

40

50

Snelheid (rpm)

15

15

12

230 - 50

230 - 50

230 - 50

Voeding (Vac - Hz) Maximaal elektrisch vermogen (W)

191

198

205

Nominale stroom (A)

0,83

0,86

0,89

Bedrijfstijd (min)

4

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

22

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

434,15

Lengte - L - (mm)

769

769

769

Beschermingsgraad (IP)

44

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 50 mm

KABELLENGTE 2 m wit blauw bruin zwart groengeel 212 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

lex-hrm TOEPASSINGEN

Rolluiken

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Windmeters

SCREEN 2016

V2 213

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

BUIS

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162751

COD. 162752

COD. 162866

COD. 162867

COD. 163401

COD. 163402

COD. 162801

COD. 162802

COD. 162718

COD. 162719

COD. 162716

COD. 162715

7

52

4

0, 8

ACHTHOEKIG Ø 52 4

8

7

57

4

8 0,

ACHTHOEKIG Ø 57

6

60

2,5

5

0,

ACHTHOEKIG Ø 60 x 0,5

10

60

4

6 0, ÷1

ACHTHOEKIG Ø 60

11

70

5

1

ACHTHOEKIG Ø 70

7

60

4

5

0,

STER Ø 60

214 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162808

COD. 162809

COD. 163424

COD. 162891

COD. 162898

COD. 162899

COD. 162762

COD. 162763

COD. 162798

COD. 162799

COD. 162767

COD. 162862

54

BUIS

5 0,

64

ZF54

1

80

1

ZF64

60

ZF80

70

BUISMOTOREN

5 1,

ROND Ø 60 x 1,5

5

1,

ROND Ø 70 x 1,5 6

0,6

62

22

1,5

5

DEPRAT Ø 62

SCREEN 2016

V2 215


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

BUIS 10

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162806

COD. 162807

COD. 163413

COD. 163414

COD. 163415

COD. 163416

COD. 163404

COD. 162721

COD. 163405

COD. 163406

COD. 162758

COD. 162759

1

89

25

1,5

5

DEPRAT Ø 89

63

1

ROLLERBAT NAAFKAP Ø 63

70

1

ROLLERBAT NAAFKAP Ø 70

12

13

70

5

0,

8

NAAFKAP Ø 70

12

78

4,5

1

ROLLERBAT NAAFKAP Ø 78

13

78

10

1

VLAKKE NAAFKAP Ø 78

216 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

BESCHRIJVING

CODE

Beugel voor snelbevestiging (max. 20 nm) (voor motors LEX, LEX-RM, LEX-FE, LEX-RFE)

163418

Beugel voor snelbevestiging (max. 50 nm) (voor motors LEX, LEX-RM, LEX-FE, LEX-RFE)

163419

Beugel met pen (voor motors LEX, LEX-RM, LEX-FE, LEX-RFE)

163417

Muurbevestiging 10 x 10 mm (max. 30 Nm)

162728

Muurbevestiging 10 x 10 mm (max. 30 Nm)

162847

Muurbevestiging 10 x 10 mm (max. 50 Nm)

162829

48 52

6,5

65

48 49

6,2

68

10

48

10

60

48 30

ø7

BUISMOTOREN

ø5

75

48

25 ø5

64

60

48 30

ø7 ø5

75

SCREEN 2016

V2 217


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

CODE

Verticale afstelbare steun 10 x 10 mm

163433

Verticale afstelbare steun met opening 10 x 10 mm

162822

Vierkante plaatsteun 10 x 10 mm

162764

45° zeshoekig verbindingsstuk 7

162823

90° zeshoekig verbindingsstuk 7

162824

35 4 26

55

BESCHRIJVING

ø3

,5

10

10

ø5

27 30

9

10

27

4

110

,5

100

10

ø6

100

218 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

BESCHRIJVING

CODE

Oog 80 mm zeshoekig 7

162825

Gelede stang (1800 mm)

162736

Doos met dubbele drukknop omvormer, met stabiele stand

162886

Doos met dubbele drukknop omvormer met veerretour

162887

BUISMOTOREN

80

SCREEN 2016

V2 219


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

roll Buismotor Ø 59 mm met mechanische eindschakelaar

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar

L

• Compacte kop voor bevordering van de installatie

33

20 Ø6

Ø59

Ø30

16

5

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

ROLL80-230V

ROLL100-230V

27C035

27C036

Maximale belasting* (Kg)

125

165

Draaimoment (Nm)

80

100

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

15

12

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

330

345

Nominale stroom (A)

1,43

1,54

Bedrijfstijd (min)

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

Lengte - L - (mm)

600

600

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 70 mm

KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

220 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

roll TOEPASSINGEN

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

CU1 - CU3 - CU4 - CU5 - DEV-R1

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Besturingseenheden

Windmeters

SCREEN 2016

V2 221

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

BUISMOTOREN

hand-roll Buismotor Ø 59 mm met mechanische eindschakelaar en noodbediening

PLUS • Eenvoudig regelbare mechanische eindschakelaar, steeds betrouwbaar

L

• Noodbediening voor manuele sturing van zonweringen en rolluiken bij stroomonderbreking

25

24

82 M6

64

Ø59

90

• 2 meter kabel aangesloten op de motor

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE

HAND-ROLL80-230V

HAND-ROLL100-230V

27C037

27C038

Maximale belasting* (Kg)

125

165

Draaimoment (Nm)

80

100

Snelheid (rpm) Voeding (Vac - Hz)

15

12

230 - 50

230 - 50

Maximaal elektrisch vermogen (W)

330

345

Nominale stroom (A)

1,43

1,54

Bedrijfstijd (min)

4

4

Eindschakelaar range (n°)

22

22

Lengte - L - (mm)

680

680

Beschermingsgraad (IP)

44

44 * Waarde berekend met rol Ø 70 mm

KABELLENGTE 2 m bruin blauw zwart groengeel

222 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

hand-roll TOEPASSINGEN

Armschermen

Rolschermen

PROTEO

ADLER

DEV-T1

Zender 434,15 MHz. Beschikbaar in de versies met 1 - 4 - 6 - 12 kanalen met led visualisatie. Versie met 12 kanalen, ook beschikbaar met LCD display

Zender 434,15 MHz wandmontage. Beschikbaar in de versies met 1 - 2 - 6 kanalen

Zendermodule 434,15 MHz voor inbouw, met netvoeding

CU1 - CU3 - CU4 - CU5 - DEV-R1

MISTRAL - HURRICANE - HURRICANE-RS - TYPHOON

Besturingseenheden

Windmeters

SCREEN 2016

V2 223

BUISMOTOREN

BESTURINGSELEKTRONICA


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

BUIS

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162726

COD. 162727

COD. 162864

COD. 162865

COD. 162746

COD. 162747

COD. 162859

COD. 162858

COD. 162775

COD. 162774

11

70

5

1

70

ACHTHOEKIG Ø 70

5 1,

80

ROND Ø 70

2

100

ROND Ø 80

5

3,

103

ROND Ø 100 x 3,5

3

ROND Ø 103

224 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

BUIS

MEENEMER

ADAPTER

COD. 162861

COD. 162860

COD. 162784

COD. 162785

COD. 162894

COD. 162893

COD. 163407

COD. 163408

78

13

10

1

78

VLAKKE NAAFKAP Ø 78

1

13

85

BAT NAAFKAP Ø 78

1,

5

NAAFKAP Ø 85 10

DEPRAT Ø 89

SCREEN 2016

BUISMOTOREN

1

89

25

1,5

5

V2 225


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

TOEBEHOREN

BESCHRIJVING

CODE

Muurbeugel 16 x 16 mm

162731

Muurbeugel 16 x 16 mm

162819

Vierkante plaatsteun 16 x 16 mm

162734

Gelede stang (1800 mm)

162736

Doos met dubbele drukknop omvormer, met stabiele stand

162886

Doos met dubbele drukknop omvormer met veerretour

162887

90 70 16

40

ø7 ø8

75

ø5

75

30

16

100

16

48

100

226 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

TOEBEHOREN

BESCHRIJVING

CODE

Afrolbeveiliging 70 Nm met kabel van 7 meter

163439

Afrolbeveiliging 140 Nm met kabel van 7 meter.

163440

Afrolbeveiliging 140 Nm met kabel van 7 meter. Steun inbegrepen

163441

18.1 95 120

TOEBEHOREN

95.5

24

8 25.4

80

28.3

120

24

ø 12

43.5

180

BUISDIAMETER Ø60 x 2,6

Ø70 x 2,9

Ø76,1 x 2,9

Ø82,5 x 3,2

Ø89,9 x 3,2

CODE 163439

163440

163441

HOOGTE

1,5

2

2,5

1,5

2

2,5

1,5

2

2,5

1,5

2

2,5

1,5

151

107

95

141

137

136

129

129

129

120

120

120

1,5

2

2,5

2

134

107

95

125

125

125

119

119

118

112

112

112

2,5

127

107

95

120

120

118

119

119

118

112

112

112

1,5

286

222

2

286

222

222

264

263

263

222

252

252

2,5

286

252

222

222

252

252

252

1,5

260

170

250

205

2

220

170

211

205

2,5

190

170

182

182

BUISDIAMETER Ø101,6 x 3,6

Ø108 x 306

Ø114,3 x 3,6

Ø121 x 4

Ø127 x 4

BREEDTE CODE

HOOGTE

2,5

4

6

2,5

4

6

2,5

4

6

2,5

4

6

2,5

4

6

1,5 163439

2 2,5

163440

163441

1,5

207

214

202

189

2

207

214

202

189

2,5

207

1,5

223

218

140

210

208

160

198

195

181

186

183

182

176

171

170

2

199

198

140

189

188

160

184

184

180

175

172

170

167

165

162

2,5

175

174

140

169

168

160

166

166

163

160

157

157

153

151

148

214

201

SCREEN 2016

189

V2 227

BUISMOTOREN

BREEDTE


value to technology De technologie is een menswetenschap

Het onderzoek wordt uitgevoerd door mensen die op de V2 elektronica werkplaatsen werken, de apparaten en zenders voor de besturing van de automatiseringen zijn ontworpen voor het dagelijks leven, om de bewegingsvrijheid en levenskwaliteit te verbeteren, en de bewegingen worden op andere tijdstippen en op afstand geprogrammeerd. Voor een waardevolle toekomst. Voor de mensen van vandaag. En voor de mensen van morgen.


ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN


V2 Value moves the world

INDEX VAN DE PRODUCTEN ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN 232|243

232|233

proteo

234|235

adler

Miniatuur besturingsmodules

236|237

dev

Besturingseenheden

238

cu3 - cu4 - cu5

239

cu1

240

prg1

240

prg2

241

prg3

Zenders

1

Sensoren

SCREEN 2016

242

mistral

242

hurricane

243

hurricane-rs

243

typhoon

2

3

4

5

6

7

8

9 10 11 12

V2 231


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

proteo Zender 434,15 MHz voor zonneschermen en rolluiken

232 V2

proteo1

proteo4

Zender met 1 kanaal, drukknop zon ON/OFF drukknop voor het beheer van een bijverlichting

Zender met 4 kanalen, drukknop zon ON/OFF en bijverlichting

proteo6

proteo12

proteo12-d

Zender met 6 kanalen, zonfunctie ON/OFF groepfunctie

Zender met 12 kanalen, zonfunctie ON/OFF groepfunctie

Zender met 12 kanalen met display, programmering gebeurtenissen en automatische werking

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

proteo PLUS

• Functie meerdere groepen om tot 8 groepen automatiseringen te programmeren. • Mogelijkheid om de zonsensor op de besturingseenheden op afstand en op de motos met ingebouwde besturingseenheid te activeren/deactiveren

• Drukknop voor de inschakeling van een bijverlichting via de besturingseenheid CU5 of de DEV-R2 module (enkel PROTEO1 en PROTEO4 modellen)

• Meegeleverde gerieflijke wandsteun • Model met display (PROTEO12-D) met geavanceerde functies: - Mogelijkheid om tot 5 gebeurtenissen per dag te programmeren - Automatische of manuele werking

• Interne dip-switch om de functies van de besturingseenheden SCREEN en de buismotors met ingebouwde besturingseenheid te programmeren

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL CODE Kanalen

PROTEO1

PROTEO4

PROTEO6

PROTEO12

PROTEO12-D

10T040

10T041

10T042

10T043

10T044

1

4

6

12

12

Frequentie (MHz)

434,15

Bereik in open ruimte (m)

300

Voeding (soort accu)

1 x Lithium 3V (CR2032)

Vollast stroom (mA)

< 15

Afmetingen (mm)

160 x 45 x 14

SCREEN 2016

V2 233

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

• Beschikbaar in de modellen met 1, 4, 6, 12 kanalen om een of meerdere automatiseringen gelijktijdig te besturen


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

adler Zender 434,15 MHz voor zonneschermen en rolluiken wandmontage

adler1: zender 1 kanaal wandmontage

234 V2

adler2: zender 2 kanalen wandmontage

SCREEN 2016

adler6: zender 6 kanalen wandmontage, drukknop zon ON/OFF


V2 Value moves the world

adler PLUS • De zenders van de ADLER reeks kunnen met het V2 afdekraam of via adapters met gewone BTICINO en VIMAR afdekramen gemonteerd worden. Kies de adapters op basis van de onderstaande tabellen. • Beschikbaar in de modellen met 1, 2, 6 kanalen om een of meerdere automatiseringen gelijktijdig te besturen

• Intern knoppenbord om de functies van de besturingseenheden SCREEN en de buismotors met ingebouwde besturingseenheid te programmeren • Mogelijkheid om de zonsensor op de besturingseenheden op afstand en op de motos met ingebouwde besturingseenheid te activeren/deactiveren (ADLER6)

TOEBEHOREN CODE

ADAPTERS

CODE

VIMAR IDEA

VIMAR EIKON VIMAR PLANA

BTICINO LIVING

162878

163429

162879

162880

162881

162882

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

V2 AFDEKRAAM MET ADAPTER

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

ADLER1

ADLER2

ADLER6

CODE

10K017

10K018

10K019

2

6

Kanalen

1

Frequentie (MHz)

434,15

Bereik in open ruimte (m)

300

Voeding (soort accu)

1 x Lithium 3V (CR2032)

Vollast stroom (mA)

< 25

Afmetingen (mm)

43 x 43 x 13

SCREEN 2016

V2 235


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

dev Geminiaturiseerde besturingsmodules voor inbouw

3

3

22 1

3

dev-t1: geminiaturiseerde zender voor inbouw, met netvoeding.

236 V2

dev-r1: geminiaturiseerde ontvanger voor inbouw voor de besturing van een eenfasige asynchrone motor

SCREEN 2016

dev-r2: geminiaturiseerde ontvanger voor inbouw voor de besturing van een belasting tot 500W


V2 Value moves the world

dev PLUS • Ideaal voor het besturen van apparaten die niet rechtstreeks met een kabel kunnen bereikt worden. • Installatie met inbouw in gewone elektrische dozen • Voeding met brede range (85 ÷ 260 Vac - 50/60 Hz) • Zeer gering verbruik in stand-by

dev-t1 • 4 bedrade ingangen voor N.O. drukknoppen • 4 kanalen voor afzonderlijk beheer van 4 apparaten

dev-t1

dev-r1

dev-r2

• 434.15 MHz radio-ontvanger met ingebouwde antenne

• 434.15 MHz radio-ontvanger met ingebouwde antenne

• Compatibel met zenders van de reeks PROTEO, ADLER en DEV-T1

• Compatibel met zenders van de reeks PROTEO, ADLER en DEV-T1

• Geheugen dat tot 30 radiokanalen kan beheren

• Geheugen dat tot 30 radiokanalen kan beheren

• Twee bedrade ingangen: op en neer

• Twee bedrade ingangen

• Ingebouwde drukknop voor programmering

• Programmering via ingebouwde drukknop of PROTEO zenders

• Draadloze programmering via een gememoriseerde afstandsbesturing

• Draadloze programmering via een gememoriseerde afstandsbesturing

• Draadloos beheer van de HURRICANE-RS en TYPHOON reeks weersensoren

• Sortie relais avec contacts secs pour charges jusqu’à 500W

dev-r1

dev-r2

M

230V

230V

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

230V

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

DEV-T1

DEV-R1

DEV-R2

CODE

10K024

12E107

11D023

Voeding (Vac - Hz)

85 - 260 / 50 - 60

85 - 260 / 50 - 60

85 - 260 / 50 - 60

Frequentie (MHz)

434,15

434,15

434,15

Verbruik in stand-by (W)

0,15

0,25

0,25

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

Maximum bedrijfstijd (s) Afmetingen (mm)

120

120

-

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

20 x 34 x 41

SCREEN 2016

V2 237


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

cu3 - cu4 - cu5 Externe besturingseenheid voor de automatisering van zonweringen of rolluiken

PLUS cu3: Uitgang voor 1 motor

• Onafhankelijke ingangen voor OP/NEER drukknoppen of OPEN/STOP/SLUITEN/ STOP drukknop

• Ingang om de sluiting te beheren bij instructies komende van de antidiefstal besturingseenheid

• Ingang voor MISTRAL/HURRICANE sensoren

• Plug-in radio-ontvanger (optioneel) met frequentie van 434.15 MHz

• WIND, ZON, TEMPERATUUR sensor niveaus afstelbaar via zender of rechtstreeks via de besturingseenheid

• Mogelijkheid om tot 30 zendersop te slaan

cu4: Uitgang voor 2 motors, inafhankelijk

of gesynchroniseerd op dezelfde as

cu5: Uitgang voor 1 motor

Uitgang voor lichtbeheer met vermogen tot 500 W

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

CU3

CU4

CU5

CODE

12E058

12E059

12E060

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

230 - 50

230 - 50

500

2 x 500

500 + 500 (motor + licht)

Maximale belasting (W) Beschermingsgraad (IP)

55

55

55

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

-20 ÷ +60

142 x 120 x 42

142 x 120 x 42

142 x 120 x 42

Afmetingen (mm)

TOEBEHOREN

11B037 Plug-in ontvanger 434,15 MHz

238 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

cu1 Externe besturingseenheid voor de automatisering van zonweringen of rolluiken. Ingebouwde ontvanger (434,15 MHz)

PLUS • Ingang voor OPEN/STOP/SLUITEN/STOP drukknop • Ingang voor MISTRAL/HURRICANE sensoren

• Ingebouwde 434.15 MHz ontvanger • Mogelijkheid om tot 30 zenders op te slaan

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

• WIND, ZONN, TEMPERATUUR sensoren, afstelbaar via zender

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

CU1

CODE

12E033

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximale belasting (W)

700

Beschermingsgraad (IP)

55

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

127 x 41 x 24

SCREEN 2016

V2 239


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

prg1 Module voor gecentraliseerde besturing van meerdere parallel aangesloten motors Bijkomende ingang voor enkelvoudige besturing

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

PRG1

CODE

12G026

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximale belasting (W)

1500

Beschermingsgraad (IP)

20

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

88 x 42 x 26

prg2 Expansiekaart voor 2 motors (enkelvoudige besturing)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

PRG2

CODE

12G013

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximale belasting (W)

2 x 1500

Beschermingsgraad (IP)

55

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

Afmetingen (mm)

240 V2

127 x 41 x 24

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

prg3 Expansiekaart voor 3 motors (meervoudige besturing)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

PRG3

CODE

12G008

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Maximale belasting (W)

3 x 1000

Beschermingsgraad (IP)

55

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60 113 x 113 x 57

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

Afmetingen (mm)

SCREEN 2016

V2 241


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

mistral Anemometer (signaal via kabel)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

MISTRAL

CODE

18A009

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Beschermingsgraad (IP)

44

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

hurricane Anemometer met zon- en temperatuursensor (signaal via kabel)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

HURRICANE

CODE

18A010

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Opgenomen stroom (W)

3,5

Beschermingsgraad (IP)

44

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

242 V2

SCREEN 2016


V2 Value moves the world

ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

hurricane-rs Anemometer met zon-en temperatuursensor (signaal via RADIO)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

HURRICANE-RS

CODE

18A011

Voeding (Vac - Hz)

230 - 50

Opgenomen stroom (W)

3,5

Frequentie (MHz)

434,15

Beschermingsgraad (IP)

44

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

typhoon ELEKTRONICA VOOR BUISMOTOREN

Anemometer met zonen temperatuursensor (signaal via RADIO en met zonnecelvoeding)

TECHNISCHE KENMERKEN MODEL

TYPHOON

CODE

18A015

Frequentie (MHz)

434,15

Beschermingsgraad (IP)

44

Bedrijfstemperatuur (°C)

-20 ÷ +60

SCREEN 2016

V2 243


244 V2


V2 Value moves the world

V2 245


V2 Value moves the world

V2 247


V2 2016 - CODICE 99Z137 - EDIZ. 20/01/2016 248 V2

2016


Cataloog V2 2016 nl  

AUTOMATION 2016

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you