Page 1

16.07-16.08.2018

АКЦИЈАТА ВАЖИ

5

2

*доколку се регистрирате на http://www.samsung5godinigarancija.mk/

4.000

цена во готово СВТ

FH2 C3 TD Машина за перењe

А+++

8 kg

1200

врт./min

14

ПРОГРАМИ

6 Motion DD

465 17999 48 x

рата

15.0

%

вкупна цена на рати

23329 ден.

редовна цена

21999 ден.

85x 60x 55cm

5.000

5 Eco e Drive nc le Si ве ин ртер мотор

4.000

цена во готово СВТ

SMV 24 AX00 E Вградна машина за садови

А+

12

СЕТА

4

ПРОГРАМИ

3

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

491 18999 14.8

цена во готово %

СВТ

вкупна цена на рати

24570 ден.

RB 33 J 3200 SA

редовна цена

22999 ден.

Комбиниран фрижидер

82x 60x 60cm

А+

328 L

No Frost

Капацитет на замрзнување 12kg/24h

Автоомна работа до 20h

672 25999 48 x

рата

48 x

рата

14.1

%

вкупна цена на рати

33334 ден.

редовна цена

30999 ден.

185x 60x 67cm


5

5

*доколку се регистрирате на http://www.samsung5godinigarancija.mk/

Bioshoield антибактериски систем

4.000

698 26999 48 x

рата

цена во готово

RB 30 J 3600 SA Комбиниран фрижидер

А+

14.1

СВТ

328

редовна цена

30999 ден.

L

Капацитет на замрзнување 12kg/24h

178x 60x 65cm

Комбиниран фрижидер

А+

14.0

СВТ

GBB 59 PZRZS

300

редовна цена

33999 ден.

190x 60x 70cm

594 22999 14.2

СВТ

GTB 362 PZCZD Комбиниран фрижидер

254 L

редовна цена

25999 ден.

167x 56x 62cm

491 18999

цена во готово %

29532 ден.

Капацитет на замрзнување 2.5kg/24 h

L

вкупна цена на рати

27051 ден.

редовна цена

23999 ден.

6th Sence технологија

Капацитет на замрзнување 5kg/24 h

200x 60x 66cm

Комбиниран фрижидер

А+

14.5

СВТ

RDNE 350 K20 X

314

27051 ден.

редовна цена

23999 ден.

No Frost

L

RCNA 340 K 20 W Комбиниран фрижидер

А+

302 L

14.8

СВТ

Капацитет на замрзнување 3.5kg/24 h

цена во готово %

редовна цена

21999 ден.

175x 60x 65cm

233 8999

48 x

рата

24570 ден.

Капацитет на замрзнување 5kg/24h

172x 60x 65cm

2.500

вкупна цена на рати

Full No Frost

%

вкупна цена на рати

5

48 x

рата

вкупна цена на рати

No Frost

369

цена во готово %

3.000

48 x

цена во готово

Комбиниран фрижидер

543 20999 48 x

рата

2

3.000

рата

14.5

СВТ

BLF 9121 OX

А+

5

2

А++

цена во готово %

38416 ден.

Inverter Linear Compressor

543 20999

3.000

48 x

рата

вкупна цена на рати

No Frost

L

3.000

48 x

цена во готово %

34605 ден.

No Frost

775 29999

5

*продолжена гаранција 2+3 години важи до 31.08.2018

4.000

рата

вкупна цена на рати

*

2+3

FGTM 217 W

вкупна цена на рати

Комбиниран фрижидер

А

18.9

СВТ редовна цена

215 L

Автоматско одмрзнување

Капацитет на фрижидерот: 174L

цена во готово %

12164 ден.

9499 ден.

141x 55x 58cm

336 12999 48 x

рата

RDSA 290 M20 W Комбиниран фрижидер

А+

278 L

16.4

СВТ

%

вкупна цена на рати

17126 ден.

редовна цена

15499 ден.

Автоматско одмрзнување

Капацитет на замрзнување 3.5kg/24 h

162x 60x 60cm


5

2

5

258 9999

48 x

рата

цена во готово

WTE 6411 B0 Машина за перењe

А++

18.0

СВТ

6 kg

800

врт./min

цена во готово %

13405 ден.

редовна цена

12999 ден.

Child Lock

ПРОГРАМИ

84x 60x 45cm

16.4

СВТ

CS4 1072 D3/2S Машина за перење

А+++

2

7 kg

1000

врт./min

17126 ден.

редовна цена

16999 ден.

NFC поврзување

ПРОГРАМИ

85x 60x 43.2cm

465 17999

GVS 158 TWHC3-S Машина за перењe

8 kg

15.0

СВТ

1500

врт./min

цена во готово

вкупна цена на рати

23329 ден.

редовна цена

20999 ден.

Inverter мотор

15

ПРОГРАМИ

85x 60x 55cm

Машина за перењe

8 kg

1200

врт./min

491 18999 14.8

СВТ

WTV 8634 XS0

А+++

2

GCC 581 NB-C Кондезациска сушара

8 kg

16.9

СВТ

15

ПРОГРАМИ

24570 ден.

редовна цена

21999 ден.

16

ПРОГРАМИ

Pro Smart Inverter мотор

цена во готово %

редовна цена

14999 ден.

84x 60x 61cm

ПРОГРАМИ

Одложен старт

СВТ

DB 7101 PA Кондезациска сушара

7 kg

85x 60x 50cm

4.000

517 19999 48 x

85x 60x 54cm

Машина за перењe

А+++

14.6

СВТ

F2 J5 QN3W

7 kg

1200

врт./min

%

вкупна цена на рати

25810 ден.

редовна цена

23999 ден.

14

ПРОГРАМИ

Drum Cleaning, Anti Crease

85x 60x 56cm

4.000

8

ПРОГРАМИ

85x 65x 60cm

362 13999 48 x

рата

15886 ден.

Индикатор за празнење на сад

15

3.000

вкупна цена на рати

Одложен старт 3/6/9h

врт./min

16999 ден.

2

48 x

цена во готово

1000

редовна цена

цена во готово %

вкупна цена на рати

3.000

310 11999

7 kg

18367 ден.

рата

5

рата

А+++

48 x

рата

%

Машина за перење

%

вкупна цена на рати

Inverter Direct Drive, 6 motion

3.000

48 x

цена во готово

16.1

СВТ

WMY 71033 PTLMB3

2

Aqua Fusion технологија

3.000

рата

Fuzzy logic

цена во готово %

вкупна цена на рати

16

362 13999 48 x

рата

5

Програм со пареа

А+++

336 12999

3.000

48 x

рата

вкупна цена на рати

15

Aqua Fusion технологија

4.000

3.000

16.0

пакет цена во готово

%

вкупна цена на рати

18367 ден.

редовна цена

16999 ден.

СВТ

CS C9DG-S

Кондезациска сушара

9 kg

15

ПРОГРАМИ

Ниво на бучава: 68db

336 12999 48 x

рата

16.4

%

вкупна пакет цена на рати

17126 ден.

редовна пакет цена

16999 ден.

84x 60x 60cm


5

2+3

Water Safe +

5

*продолжена гаранција 2+3 години важи до 31.08.2018

4.000

3.000

362 13999 48 x

рата

цена во готово

16.1

СВТ

DSN 04310 X Вградна машина за садови

А+

*

13

СЕТА

4

ПРОГРАМИ

цена во готово %

18367 ден.

редовна цена

16999 ден.

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

48 x

рата

вкупна цена на рати

4

491 18999

85x 60x 57cm

5

14.8

СВТ

WBC 3B19 B Вградна машина за садови

А+

13

СЕТА

5

ПРОГРАМИ

редовна цена

22999 ден.

технологија

Одложен старт

82x 60x 57cm

646 24999

DW 60 M 5060 BB/EO Вградна машина за садови

13

СЕТА

14.1

СВТ

5

ПРОГРАМИ

редовна цена

29999 ден.

Aqua stop

Одложен старт

414 15999

цена во готово

32063 ден.

82x 60x 56cm

2

15.5

СВТ

DIS 26021 Вградна машина за садови

А++

10

СЕТА

6

ПРОГРАМИ

15.7

СВТ

CDP 1LS39 W

13

СЕТА

5

ПРОГРАМИ

20848 ден.

редовна цена

17999 ден.

6

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

82x 45x 57cm

16999 ден.

Одложен старт

85x 60x 60cm

414 15999

цена во готово %

19608 ден.

15.5

СВТ

DFN 16410 S Машина за садови

А+

82x 60x 57cm

2.000

517 19999 48 x

Машина за садови

А+

12

СЕТА

14.6

СВТ

SMS 24 AW02 E

4

ПРОГРАМИ

%

вкупна цена на рати

25810 ден.

редовна цена

21999 ден.

3

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

85x 60x 60cm

14

СЕТА

6

ПРОГРАМИ

6

2.000

48 x

рата

редовна цена

Ниво на бучава 49dB

Aqua Intense

4.000

вкупна цена на рати

Машина за садови

6

ТЕМПЕРАТУРИ

5

48 x

цена во готово

22999 ден.

цена во готово %

вкупна цена на рати

2.000

388 14999

редовна цена

рата

5

рата

8

ПРОГРАМИ

48 x

рата

вкупна цена на рати

14

СЕТА

24570 ден.

Eco nc Sile e Drive инвертер мотор

2.000

%

Вградна машина за садови

%

вкупна цена на рати

2

48 x

цена во готово

14.8

СВТ

DSN 28430 X

А+++

5

рата

А+

цена во готово %

24570 ден.

6th Sense

491 18999 48 x

рата

вкупна цена на рати

5.000

А+

4.000

цена во готово %

вкупна цена на рати

20848 ден.

редовна цена

19999 ден.

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

82x 60x 60cm

388 14999 48 x

рата

15.7

СВТ

DFN 15310 W Машина за садови

А+

13

СЕТА

5

ПРОГРАМИ

5

%

вкупна цена на рати

19608 ден.

редовна цена

16999 ден.

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

85x 60x 60cm


5

2+3

*

*продолжена гаранција 2+3 години важи до 31.08.2018

5

3.000

2.000

284 10999 48 x

рата

цена во готово

CH 64 C/2 X Вградна плотна Стаклокерамичка плотна

17.4

СВТ

4 грејни зони

Сензор контроли

362 13999 48 x

рата

цена во готово %

вкупна цена на рати

14645 ден.

редовна цена

12999 ден.

Вградна плотна 4+2 грејни зони

Стаклокерамичка плотна

Child lock заштита за деца

2

2+3

*

16.1

СВТ

AKT 8700 /IX

Combi cook зона

310 11999

редовна цена

16999 ден.

Автоматско исклучување

FPE 629 A/6XL Вградна фурна

А+

капацитет

69l

16.9

СВТ

Чистење Хидролиза

13999 ден.

60x 60x 57cm

336 12999 16.4

СВТ

AKP 744 IX Вградна фурна

А

капацитет

60l

5 функции

EKC 6450 AOX Шпорет

А

капацитет

72l

14.1

4

редовна цена

16999 ден.

Мултифункционална

Smart Clean функција

рингли

29999 ден.

60x 60x 57cm

569 21999 14.3

СВТ

FSM 67320 GSS Шпорет

А

Сензор контроли

646 24999 48 x

Вградна фурна

А

капацитет

62l

14.1

СВТ

HBA 42 S350 E

7

функции

%

вкупна цена на рати

32063 ден.

редовна цена

28999 ден.

Механички команди

LCD дисплеј

60x 60x 52cm

1.500

48 x

цена во готово %

33334 ден.

85x 60x 60cm

Заштита за деца

цена во готово %

17126 ден.

рата

редовна цена

Стаклокерамичка плотна

Индикатор за топлина

2.000

вкупна цена на рати

Мултифункционална рерна

22999 ден.

5

48 x

СВТ

редовна цена

рата

вкупна цена на рати

4.000

цена во готово

25810 ден.

4.000

5

2

672 25999

Заштита од прегревање

48 x

цена во готово %

редовна цена

рата

4+2 грејни зони

%

вкупна цена на рати

5

рата

15886 ден.

PUSH-PULL контроли

Вградна плотна Стаклокерамичка плотна

14.6

СВТ

PKN 645 D17

4.000

вкупна цена на рати

Дигитален Тајмер

INOX рамка

*продолжена гаранција 2+3 години важи до 31.08.2018

48 x

цена во готово

цена во готово %

18367 ден.

Заклучување на контроли

517 19999 48 x

рата

вкупна цена на рати

2.000

рата

3.000

цена во готово %

вкупна цена на рати

28292 ден.

редовна цена

23999 ден.

72l

4+2

грејни зони

8

функции на рерна

Дигитален дисплеј

85x 60x 60cm

А

капацитет

72l

14.7

СВТ

FSM 67300 GWS Шпорет

капацитет

504 19499 48 x

рата

4 грејни зони

%

вкупна цена на рати

25190 ден.

редовна цена

20999 ден.

Стаклокерамичка плотна

Механички контроли

85x 60x 60cm


5

5

2

3.000

517 19999 48 x

рата

цена во готово

BSE 24130 B Шпорет за вградување

А

14.6

СВТ

капацитет

71l

Странични контроли

цена во готово %

25810 ден.

редовна цена

22999 ден.

6

2+2 Грејни зони

(струја + плин)

698 26999 48 x

рата

вкупна цена на рати

функции на рерна

60x 60x 57cm

14.1

СВТ

BSM 22520 X Шпорет за вградување

А

5

4+2 грејни зони

капацитет

65l

редовна цена

29999 ден.

12

Стаклокерамичка плотна

56x 55x 59cm

362 13999

2

FSE 64010 DW Комбиниран шпорет

капацитет

66l

16.1

СВТ

2 струја + 2 плин

редовна цена

15999 ден.

Механички контроли

284 10999

цена во готово %

18367 ден.

6

85x 60x 60cm

17.4

СВТ

FSS 66001 GW Шпорет

А

2

14.0

СВТ

BRH 180 / BRH 181 ON/OFF Сплит клима уред ЛАДЕЊЕ

5,42 кW ГРЕЕЊЕ

5,71 кW

Циркулација на воздух

цена во готово

14645 ден.

редовна цена

12999 ден.

4

капацитет

71l

рингли

4

функции на рерна

Механички контроли

85x 60x 60cm

2000 W

787m3/h

Капацитет 82 L

Стакло керамичка заштита на казанот

29999 ден.

1163 44999 13.8

СВТ

5000 18000BTU Инвертер клима уред ЛАДЕЊЕ А++ ГРЕЕЊЕ А++

%

вкупна цена на рати

7698 ден.

редовна цена

5999 ден.

Надворешен термостат

85x 44x 47 cm

3.000

48 x

цена во готово %

редовна цена

EER 3.21

24.8

СВТ

GCV 804420 B11 TSR

2

рата

35875 ден.

COP 3.61

140 5399

48 x

5.000

вкупна цена на рати

Фреон: R410a еколошки фреон

Широчина: 60cm

Бојлер

48 x

цена во готово

11999 ден.

Алуминиумски филтер

%

вкупна цена на рати

2.000

724 27999

редовна цена

рата

2+3

рата

14645 ден.

10% НА СИТЕ TESY БОЈЛЕРИ

48 x

рата

вкупна цена на рати

функции на рерна

Брзини: 3

%

вкупна цена на рати

2.000

48 x

цена во готово

Aспиратор

Мотор: 1

17.4

СВТ

HCG 61620 X

Капацитет: 591-790m3/h

5

рата

ЛАДЕЊЕ А ГРЕЕЊЕ А

цена во готово %

34605 ден.

функции

284 10999 48 x

рата

вкупна цена на рати

2.000

А

1.000

3.000

ЛАДЕЊЕ

5,9kW

ГРЕЕЊЕ

6,40kW

R410a еколошки фреон

цена во готово %

вкупна цена на рати

57475 ден.

редовна цена

49999 ден.

Циркулација на воздух

587m3/h

Ниво на бучава -внатрешна: 47dB

775 29999 48 x

рата

Грее од -15C

14.0

СВТ

FG 180 INV Сплит клима уред ЛАДЕЊЕ А ГРЕЕЊЕ А

ЛАДЕЊЕ

5,28kW ГРЕЕЊЕ

5,86kW

R410a еколошки фреон

%

вкупна цена на рати

38416 ден.

редовна цена

32999 ден.

COP 3.2

EEP 3.24

Циркулација на воздух

787m3/h


2

2

1

20%

20%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

124 4799

48 x

рата

719 3999 899

цена во готово

CF 2132 F0

редовна цена цена во готово

ПАТУВАЈТЕ СО

DA 1510 F2

Фигаро Elite Model Look серија

1999 3999 2499

цена во готово редовна цена цена во готово

Патна пегла на пареа Керамички греач

Ширина на греачот 16mm

Температура до 180°C

Брзо загревање до 60sec

2

2

редовна цена цена во готово

редовна цена цена во готово

Постојана пареа: 0-10gr/min

Капацитет на резервоар за вода: 70ml

Механички контроли

Cooler/ Humidify/ Ioniser

1119 3999 1399

цена во готово редовна цена цена во готово

VU 1950 F0

Преса за коса

Машинка за шишање

Вентилатор

Бежична работа 60мин

2

Керамички плочки

Температура до 210°C

Регулација на температурата

2

87 3359 36.2

СВТ

BRE 605/00

89 3439

цена во готово %

вкупна цена на рати

5167 ден.

редовна цена

4199 ден.

35.4

СВТ

HX 6511 /02

редовна цена цена во готово %

5266 ден.

редовна цена

4299 ден.

Wet and dry

1.5h полнење, 45мин употребување

2 минутен тајмер

Easy-start програма

2х поголемо отстранување нечистотии

Брзина: 31.000

вртежи/мин.

Батерија: Lithium ION

ПОПУСТ

2479 3999 3099

цена во готово

вкупна цена на рати

цена во готово

Фен

Апарат против комарци 2

БРЗИНИ

3

ТЕМПЕРАТУРИ

Функција Ладен воздух

39.0

СВТ

MN 4010 F0

Моќност: 2200W

81 3119 48 x

рата

BHD 176 /00

Thermo Protect

Можност за регулирање на агол и висина

20%

ПОПУСТ

Електрична четка за заби

Депилатор 2 брзини

20%

48 x

рата

Автоматска осцилација

3 брзини

2

ПОПУСТ

48 x

цена во готово

Вертикална позиција

20%

ПОПУСТ

рата

5 чешли за различни должини на коса

2

20%

S-shaped body design

Самоостречки ножеви

Автоматско исклучување за 60min

Low noise Систем

2974 3999 3499

редовна цена цена во готово

HC 5018

Гумена рачка што не се лизга

10L резервоар за вода

цена во готово

HS 5732 Додатоци што можат да се мијат

3 брзини

ПОПУСТ

Тример / Мултистајлер 8 во 1 8 алатки за брада и коса

5999 ден.

15%

MG 3730 /15

DualCut технологија со два пати повеќе ножеви

редовна цена

ПОПУСТ

1519 3999 1899

цена во готово

6954 ден.

20%

ПОПУСТ

1839 3999 2299

%

вкупна цена на рати

2

20%

ПОПУСТ

26.9

СВТ

KFC-818B Вентилатор

3

20%

цена во готово

Ударна пареа: 45gr/min

Моќност: 1000W

Рачка на склопување

цена во готово

Времетраење на UV Led ,30.000 h

Внатрешна и надворешна употреба

%

вкупна цена на рати

4869 ден.

редовна цена

3899 ден.

Покриената површина 2 000 m

Бучност при работење 30dB(A)

Потрошувачка 4W


2

2 20%

20%

ПОПУСТ

310 11999

цена во готово

HR 1922 /20 Соковник Моќност: 1200W

16.9

СВТ

20%

ПОПУСТ

79 3039

цена во готово %

вкупна цена на рати

15886 ден.

редовна цена

14999 ден.

40.1

СВТ

GC 3581 /30

Капацитет на сад:

2.1 L

2 брзини

Сад за отпадоци

2400 W

цена во готово %

вкупна цена на рати

4770 ден.

редовна цена

3799 ден.

Постојана пареа 40gr/min

Calc clean

Ударна пареа 170 gr/min

%

вкупна цена на рати

4969 ден.

редовна цена

3999 ден.

Резервоар за вода 400ml

Различни плочи: 3 Вафли, Донутс, Капкејкс

900 W

Нерѓосувачки челик

Термоизолациски рачки

Индикатор за топлина

редовна цена цена во готово

ПОПУСТ

ПОПУСТ

1869 3999 2199

цена во готово редовна цена цена во готово

редовна цена цена во готово

ARIETE 733

RH 20920-56

Блендер

Пегла на пареа

Скара

Апарат за палачинки

Вртежи во минута: 2500

Ножеви од нерѓосувачки челик

Можност за дробење мраз

Моќност: 2400W

High Tech грејна плоча

Резервоар за вода: 350ml

20% 170 6559 22.0

СВТ

FC 9333 /09

вкупна цена на рати редовна цена

1.5 L

198 7649

цена во готово

8199 ден.

20.3

СВТ

%

9137 ден.

Power Cyclone 5 технологија

Allergy филтер, TriActive папуча, ActiveLock

BBH 21621

2in1

1000 W

вкупна цена на рати

Ni-MH батерија 16,8V

83 3199

цена во готово %

38.0

СВТ

BKS 1420

ПОПУСТ

48 x

рата

10489 ден.

2 нивоа

Моќност: 2100W

Нелизгачка подлога

15%

Капацитет на вреќа: 3L

264 9519

48 x

рата

цена во готово %

вкупна цена на рати

4969 ден.

редовна цена

3999 ден.

Правосмукалка Бежична употреба 32min

Термостат

ПОПУСТ

8999 ден.

редовна цена

LED

индикатор

20%

Правосмукалка со сад

Philips PowerPro Compact

Безбедносен прекинувач

2

48 x

рата

Правосмукалка со сад Капацитет на сад

Две висини на печење

ПОПУСТ

48 x

цена во готово

Регулација на јачина

15%

ПОПУСТ

рата

Моќност: 2200W

2

2

2

Моќност: 650W

Ударна пареа: 150gr/ min

Постојана пареа: 40gr/min

1954 3999 2299

цена

SIM 7124 B

Капацитет на сад: 300ml/600ml

пара маталки

15%

TBP 5301 X

Моќност: 300W

2

Турбо функција

15%

1999 3999 2499

цена во готово

Брзини 5

450 W

2

ПОПУСТ

1599 3999 1999

MFQ 36400 S Миксер

20%

ПОПУСТ

редовна цена цена во готово

редовна цена цена во готово

2

20%

цена во готово

38.0

СВТ

RH 24620-56 3 in 1

1919 3999 2399

цена

Тостер за крофни

2

2

83 3199

ПОПУСТ

48 x

рата

Пегла Fiber Boost

20%

ПОПУСТ

48 x

рата

48 x

рата

2

2

18.4

СВТ

RO 6941 EA

%

вкупна цена на рати

12809 ден.

редовна цена

11199 ден.

Правосмукалка со сад Опција платнена и хартиена вреќа

Микро филтер

Индикатор за полна кеса

Моќност: 750W

Капацитет на сад: 2.5L

Телескопска цевка

X-Trem Power

Ниво на бучава: 75dB

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy заштеда се однесува на разликата помеѓу редовната малопродажна цена и haPPy цена во готово. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 11,00% годишно (променливо) за период до 48 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Одобрувањето се врши инстантно доколку потрошувачот ја има подготвено и уредно доставено целокупната документација до NEPTUN. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. За начинот на отплата на кредитот, трошоците, условите за осигурување и сите други информации информирајте се на веб-страната www.neptun.mk и NEPTUN продажните салони. Вредносни ваучери од 900 денaри се добиваат со купување на производи со haPPy картичка во износ од 30.000 ден. Ваучерите имаат важност од 12 месеци од денот на стекнување, а можат да се искористат при следно купување на производи во Нептун.

02/5514-777

Нептун Карпош Адреса: Љубљанска бр.4

Нептун Битола Адреса: Петар Петровиќ Његош бр.144

Нептун Кавадарци Адреса: Западен булевар бр.15

Нептун Неготино Адреса: ул.Партизанска бр.26

Нептун Свети Николе Адреса: ул.Карпошева бр.1

Нептун Аеродром Адреса: Перо Наков бр.106

Нептун Велес Адреса: Нада Бутникошарева бр.5А

Нептун Кичево Адреса: Магистрален пат бр.12В

Нептун Охрид Адреса: 15-ти Корпус б.б.

Нептун Струга Адреса: Попово Блато б.б.

Нептун Стадион Адреса: Аминта Трети 1

Нептун Гевгелија Адреса: Бул.Гевгелија бр.31

Нептун Кочани Адреса: ул.Стево Теодосиевски бр.19

Нептун Прилеп Адреса: Сотка Ѓорѓиоски б.б.

Нептун Струмица Адреса: Ленинова б.б.

Нептун Чаир Адреса: Кемал Сејфула бр. 8

Нептун Гостивар Адреса: Седек Костоски бр.52/А

Нептун Крива Паланка Адреса: ул.Св.Јоаким Осоговски бр.175

Нептун Радовиш Адреса: ул.Наум Наумовски Борче бр.44

Нептун Тетово Адреса: Борис Кидрич бр.112

Нептун Сарај Адреса: ул. 2 бр.6

Нептун Дебар Адреса: Атанасие Илиќ бр.3

Нептун Куманово Адреса: Моша Пијаде 1/1 (Т.Ц. Сума)

Нептун Ресен Адреса: Наум Веслиевски бр.15а

Нептун Штип Адреса: ул.Партизанска бр.35

www.neptun.mk www.facebook.com/NeptunMakedonija

WG 16.07-16.08.2018  

WG 16.07-16.08.2018

WG 16.07-16.08.2018  

WG 16.07-16.08.2018

Advertisement