Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ: 14.01-02.02.2020


RB 30 J 3600 SA

вкупна цена на рати

35729 ден.

Комбиниран фрижидер

редовна цена

30999 ден.

Капацитет на замрзнување:

328L

12kg/24h

No Frost

Ниво на бучава: 39dB

178x 60x 65cm

Комбиниран фрижидер

редовна цена

25999 ден.

нето капацитет:

Капацитет на замрзнување:

254L

2,5kg/24h

LED осветлување

No Frost

182 8499

вкупна цена на рати

11898 ден.

Комбиниран фрижидер

редовна цена

10999 ден.

Капацитет на замрзнувачот:

174L

41L

Автоматско одмрзнување

ГАРАНЦИЈА

13.88

21514 ден.

Комбиниран фрижидер

редовна цена

17999 ден.

нето капацитет:

Капацитет на замрзнување:

295L

5kg/24h

Автономна работа: 18h

Ниво на бучава: 42dB

363 16999

цена во готово

13.68

ART 6502/A+

вкупна цена на рати

19999 ден.

Комбиниран фрижидер за вградување

редовна цена

19999 ден.

нето капацитет:

Капацитет на замрзнување:

275L

3.5kg/24h

Ниво на бучава: 35dB

Автоматско одмрзнување

177x 54x 58cm

235 10999

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

223L

4kg/24h

Ниво на бучава: 40dB

147x 54x 60cm

577 26999 60 x

12.76

%

СВТ

вкупна цена на рати

35729 ден.

Комбиниран фрижидер

редовна цена

31999 ден.

A+

нето капацитет:

Капацитет на замрзнување:

338L

10kg/24h

60 x

рата

СВТ

Капацитет на замрзнување:

Ниво на бучава: 40dB

Total No Frost

189x 60x 67cm

2.000

60 x

рата

нето капацитет:

W7 811O OX

185x 60x 60cm

1.500

3.000

12999 ден.

цена во готово %

вкупна цена на рати

A+

редовна цена

рата

RCSA 330 K20 PT

141x 55x 58cm

Комбиниран фрижидер

A+

СВТ

2 ГОДИНИ

215L

Капацитет на фрижидерот:

15103 ден.

2 ГОДИНИ

FGTM 217 W нето капацитет:

342 15999

цена во готово %

вкупна цена на рати

167x 56x 62cm

ГАРАНЦИЈА

16.99

%

СВТ

60 x

рата

СВТ

15.44

RDSA 240 K20 S

5.000

60 x

цена во готово

2 ГОДИНИ

30490 ден.

2.000 рата

A+

вкупна цена на рати

5 ГОДИНИ

2.500

цена во готово %

GTB 362 PZCZD

А++

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

нето капацитет:

12.88

СВТ

ГАРАНЦИЈА

цена во готово %

2 ГОДИНИ

12.76

СВТ

235 10999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

491 22999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

577 26999

2.000

60 x

рата

A

5 ГОДИНИ

3.000

5.000

A+

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Големи попусти и до 60 рати со haPPy кредит на сите производи од летокот!

15.44

406 18999 60 x

рата

цена во готово %

13.36

%

CWC 150 EU

СВТ

15103 ден.

BCBS 172 T

СВТ

вкупна цена на рати

вкупна цена на рати

25361 ден.

Фрижидер за вино

редовна цена

12499 ден.

Комбиниран фрижидер за вградување

редовна цена

20999 ден.

B

ПОЛИЦИ: 6+1

Капацитет на шишиња:

42

Ниво на бучава: 39dB

Тип на LED светло

84x 49x 53cm

А+

нето капацитет:

Капацитет на замрзнување:

256L

3.5kg/24h

Ниво на бучава: 40dB

Автоматско одмрзнување

177x 54x 54cm


WUE 6411 XWW

вкупна цена на рати

13821 ден.

Машина за перење

редовна цена

11999 ден.

Вртежи:

800 врт./min

Програми:

15

Aquawave

84x 60x 44cm

WMF 71223

вкупна цена на рати

13821 ден.

Машина за перење

редовна цена

11999 ден.

А++

капацитет

7kg

Вртежи:

1200 врт./min

Програми:

23

Child Lock -Заштита за деца

85x 60x 47cm

363 16999

вкупна цена на рати

22796 ден.

Машина за перење

редовна цена

18999 ден.

1000 врт./min

Програми:

15

BlueTooth conectivity

84x 60x 50cm

ГАРАНЦИЈА

1.000

13.36

вкупна цена на рати

25361 ден.

Машина за перење

редовна цена

21499 ден.

капацитет

8kg

Вртежи:

1200 врт./min

Програми:

10+9

спец. функции

Diamond Drum

85x 60x 55cm

342 15999 13.88

DB 7111 PA

вкупна цена на рати

21514 ден.

Кондензациска сушара

редовна цена

16999 ден.

капацитет

Програми:

7kg

15

OptiSense®

Одложен старт

84x 60x 57cm

278 12999

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

Вртежи:

1200 врт./min

Програми:

15

Функција Fast+

85x 60x 60cm

385 17999 60 x

13.51

%

FH2J3TDN0

СВТ вкупна цена на рати

24079 ден.

Машина за перење

редовна цена

20999 ден.

капацитет

8kg

Вртежи:

1200 врт./min

Програми:

10

Потрошувачка на енергија годишно: 137kWh

85х 60х 55cm

14.66

цена во готово %

CS C8LF-S

вкупна цена на рати

17668 ден.

Кондензациска сушара

редовна цена

14999 ден.

капацитет

Програми:

8kg

15+1

NFC

Одложен старт

84x 60x 60 cm

556 25999 60 x

рата

СВТ

B

8kg

60 x

рата

СВТ

капацитет

3.000

60 x

цена во готово

19499 ден.

А+++

2.000 рата

редовна цена

цена во готово %

WW80J3283KW/AD

А+++

Машина за перење

рата

СВТ

2 ГОДИНИ

7kg

Вртежи:

24079 ден.

2 ГОДИНИ

WTE 7536 XA BEKO

капацитет

406 18999

цена во готово %

вкупна цена на рати

А+++

ГАРАНЦИЈА

13.68

%

СВТ

60 x

рата

СВТ

13.51

WTC 8622 XCW

3.000

60 x

цена во готово

5 ГОДИНИ

цена во готово %

2.500 рата

B

15.96

СВТ

2 ГОДИНИ

6kg

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

капацитет

2.000

A+++ (-10%)

5 ГОДИНИ цена во готово

%

2 ГОДИНИ

15.96

СВТ

385 17999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

214 9999

60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

214 9999

60 x

рата

А+++

1.500

2.000

ГАРАНЦИЈА

2.000

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

Кешбек од 2.4 % при секое купување со НЛБ haPPy MasterCARD!

12.78

%

GVS HY9 A2 TCE-S

СВТ вкупна цена на рати

34416 ден.

Кондензациска сушара

редовна цена

28999 ден.

А++

капацитет

Програми:

9kg

15+1

Одложен старт

Ниво на бучава: 66db


цена во готово %

DSS 28021 X

вкупна цена на рати

22796 ден.

Вградна машина за садови

редовна цена

18999 ден.

8+1

6

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

82x 45x 55cm

556 25999

редовна цена

21999 ден.

14

СЕТА

8

ПРОГРАМИ

6

ТЕМПЕРАТУРИ

Half Load Aqua stop

82x 60x 57cm

вкупна цена на рати

34416 ден.

Вградна машина за садови

редовна цена

29999 ден.

14

ПРОГРАМИ

3

ТЕМПЕРАТУРИ

Aquastop + Aquasafe контрола на прелевање

481 22499

90x 60x 57cm

ГАРАНЦИЈА

3.000

12.93

вкупна цена на рати

29849 ден.

Вградна машина за садови

редовна цена

24999 ден.

16

СЕТА

12

ПРОГРАМИ

5

ТЕМПЕРАТУРИ

Wi-Fi

534 24999 12.81

SPS 24 CW00E

вкупна цена на рати

33104 ден.

Машина за садови

редовна цена

27999 ден.

9

СЕТА

4

ПРОГРАМИ

4

ТЕМПЕРАТУРИ

AquaStop, AquaSensor

85x 45x 60cm

427 19999

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

6

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

82x 60x 55cm

278 12999 60 x

14.66

%

CDCP 6/E-S

СВТ вкупна цена на рати

17668 ден.

Машина за садови

редовна цена

13999 ден.

А+

6

СЕТА

6

ПРОГРАМИ

5

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

55x 50x 45cm

13.22

цена во готово %

CDP 3T62DFW WI FI

вкупна цена на рати

26643 ден.

Машина за садови

редовна цена

21999 ден.

16

СЕТА

12

ПРОГРАМИ

6

ТЕМПЕРАТУРИ

Wi-Fi

85x 60x 60cm

449 20999 60 x

рата

СВТ

А+++

8

ПРОГРАМИ

60 x

рата

СВТ

14

СЕТА

1.000

60 x

цена во готово

25999 ден.

82x 60x 60cm

2.000 рата

редовна цена

цена во готово %

CDIM 3T623PRDF WI FI

А+++

Вградна машина за садови

рата

СВТ

2 ГОДИНИ

СЕТА

11

31792 ден.

2 ГОДИНИ

WIO 3T133 DEL

вкупна цена на рати

60 x

цена во готово %

%

СВТ

А+++

ГАРАНЦИЈА

12.78

12.83

DIN 48430 AD

1.000 рата

СВТ

2 ГОДИНИ

Вградна машина за садови

60 x

цена во готово

А+

26643 ден.

2.500 рата

А+++

вкупна цена на рати

А+++

4.000

цена во готово %

DSN 28430 X

2 ГОДИНИ

ПРОГРАМИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

10

СЕТА

13.22

СВТ

2 ГОДИНИ

13.68

СВТ

513 23999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

427 19999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

363 16999

2.000

60 x

рата

А++

5 ГОДИНИ

2.000

ГАРАНЦИЈА

2.000

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари, добивате ваучер од 900 денари за идни купувања

13.09

%

ESF 5512 LOX

СВТ вкупна цена на рати

27925 ден.

Машина за садови

редовна цена

21999 ден.

А+

13

СЕТА

6

ПРОГРАМИ

4

ТЕМПЕРАТУРИ

Систем на вода WaterStop

82x 60x 62.5cm


цена во готово

13.66

423 19799 60 x

рата

цена во готово %

13.25

цена во готово %

BIM 24400 GCS

СВТ вкупна цена на рати

22925 ден.

HII 64400 ATBG

СВТ вкупна цена на рати

26387 ден.

Фурна за вградување

редовна цена

18999 ден.

Индукциска стаклокерамичка плотна

редовна цена

21999 ден.

60x 60x 55cm

Стаклокерамичка плотна

Дигитален тајмер

5 ГОДИНИ

Вентилатор, Грил

4 грејни зони

Сензор контроли

Child Lock -Заштита за деца

On/Off индикатор

Автоматско исклучувањe

1.800

2.500

481 22499

цена во готово

12.93

346 16199

цена во готово

13.84

BIM 25801 XMS

вкупна цена на рати

29849 ден.

HII 64400 AT

вкупна цена на рати

21771 ден.

Фурна за вградување

редовна цена

24999 ден.

Индукциска стаклокерамичка плотна

редовна цена

17999 ден.

60x 60x 57cm

4 грејни зони

Сензор контроли

481 22499

цена во готово

Anti-over flow

Child Lock Заштита за деца

12.93

Автоматско исклучување

NV 70 K 1340 BS /OL

вкупна цена на рати

29849 ден.

Фурна за вградување

редовна цена

24499 ден.

капацитет

70l

Каталистичко чистење

Child Lock

Грил, Вентилатор

60x 60x 57cm

395 18499

цена во готово %

Моќност: 220W

Капацитет: 647m3/h

Мотор:

Брзини:

1

3

Контроли осетливи на допир

Осветлување:

2x2.5 LED

288 13499 60 x

14.50

%

HCA 62640 B

СВТ вкупна цена на рати

18309 ден.

Aспиратор

редовна цена

14999 ден.

Моќност: 150W

Капацитет: 577m3/h

Мотор:

Брзини:

1

3

60 x

рата

СВТ

29999 ден.

Алуминиумски филтер

Широчина: 60cm

1.500

60 x

рата

А

On/Off индикатор

1.500

2.000

редовна цена

2 ГОДИНИ

Soft close затворање

2 ГОДИНИ

3D готвење

ГАРАНЦИЈА

13

функции

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

71l

Aспиратор

цена во готово %

СВТ

капацитет

35729 ден.

рата

СВТ

А

вкупна цена на рати

60 x

рата

%

%

СВТ

1.500

60 x

рата

12.76

HCA 62844 GH

2 ГОДИНИ

функции на рерната

71l

ГАРАНЦИЈА

12

капацитет

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

А+

577 26999 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

365 17099 60 x

рата

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

3.000

2.200

ГАРАНЦИЈА

1.900

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

Големи попусти и до 60 рати со haPPy кредит на сите производи од летокот!

321 14999 60 x

рата

цена во готово

14.10

%

CTR 164 NC 01 /BOL

СВТ

24720 ден.

FG 87 SST/BOL

СВТ

вкупна цена на рати

вкупна цена на рати

20232 ден.

Независна плотна

редовна цена

19999 ден.

Mикробранова печка за вградување

редовна цена

16499 ден.

Стаклокерамичка плотна

4+2 грејни зони

Сензор контроли

Индикатор за топлина

13.43

Автоматско исклучување

%

Димензии: 60cm

Капацитет:

23L

Моќност:

800W

Моќност на грил:

1000W

Child Lock заштита за деца

Дигитален тајмер

Defrost функција


12.72

цена во готово %

вкупна цена на рати со камата

39271 ден.

Фурна за вградување

редовна цена

10 програми

АutoPilot

вкупна цена на рати со камата

27541 ден.

32999 ден.

Независна плотна

редовна цена

22999 ден.

60x 56x 55cm

Стаклокерамичка плотна

2 ГОДИНИ

71l

Мултифункционална

1.000

470 21999

Индикатор за преостаната топлина

Дизајн со рамка

Child Lock зашита за деца

13.00

29207 ден.

Фурна за вградување

редовна цена

функции

Дигитален тајмер

Вентилатор

14.68

вкупна цена на рати со камата

17668 ден.

22999 ден.

Независна плотна

редовна цена

14999 ден.

60x 60x 57cm

Стаклокерамичка плотна

ГАРАНЦИЈА

4+3 грејни зони

Сензор контроли

Автоматско исклучување

385 17999 13.53

цена во готово %

OAS KN8V1 IX

вкупна цена на рати со камата

24079 ден.

Фурна

редовна цена

18999 ден.

капацитет

71l

11

функции

Дигитален тајмер

60x 60x 56cm

299 13999 14.38

ГАРАНЦИЈА

363 16999 13.70

%

вкупна цена на рати со камата

22796 ден.

Mикробранова печка

редовна цена

17999 ден.

Кaпацитет: 20L

Моќност на грил: 700W

LED DISPLAY

AUTOMATIC DEFROST ПРОГРАМА

ВНАТРЕШНОСТ ОД КЕРАМИЧНИ ЕНАМЕЛ

вкупна цена на рати со камата

18950 ден.

Независна плотна

редовна цена

14999 ден.

Сензор контроли

Child Lock заштита за деца

СВТ

AMW 435 IX

вкупна цена на рати со камата

Mикробранова печка за вградување редовна цена Кaпацитет: 22L

321 14999 60x

цена во готово %

AKT 8190 4+2 грејни зони

7 АВТОМАТСКИ ПРОГРАМИ

60x

рата

СВТ

Стаклокерамичка плотна

DEFROST ФУНКЦИЈА

СВТ

60x

рата

СВТ

ЕЛЕКТРОНСКИ ТАЈМЕР

22999 ден.

1.000

60x

цена во готово

Моќност: 900W

%

27541 ден.

LMS 2203 EMX Child Lock заштита за деца

Индикатор за топлина

1.000

рата

Кaпацитет: 25L

цена во готово %

EHF 6343 FOK

1.000

2.5” LED дисплеј

рата

СВТ

2 ГОДИНИ

72l

9

Микробранова печка за вградување редовна цена

2 ГОДИНИ

вкупна цена на рати со камата

капацитет

278 12999

ГАРАНЦИЈА

EOD 5C70 X

вкупна цена на рати со камата

60x

цена во готово %

13.15

СВТ

BFL554MS0

1.000

рата

СВТ

2 ГОДИНИ

Сензор контроли

60x

цена во готово

А+

4+2 грејни зони

2.000

рата

А

цена во готово %

PKN 645 BA1E

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

капацитет

13.15

СВТ

2 ГОДИНИ

HBG 537 0S0

СВТ

442 20699 60x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

442 20699 60x

рата

ГАРАНЦИЈА

635 29699

2.300

60x

рата

А

2 ГОДИНИ

2.300

ГАРАНЦИЈА

3.300

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

СИМНЕТЕ ЈА НОВАТА НЕПТУН МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА!

Моќност: 750W

ДИГИТАЛЕН ТАЈМЕР

DEFROST ФУНКЦИЈА

14.12

%

20232 ден. 15999 ден.


Кешбек од 2.4 % при секое купување со НЛБ haPPy MasterCARD!

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

1402 3999 1649

цена во готово редовна цена цена во готово

HP 8230 /00

1784 3999 2099

цена во готово редовна цена цена во готово

CV 5432 F0

Фен Моќност: 2100W

Фен 2

2

Termo Protect

брзини

температури

15%

Копче за ладен воздух

ПОПУСТ

Моќност:

DC мотор

2400W

Брзини:

Температури:

3

3

Функција ладен воздух

73 3399

цена во готово

Керамички плочки

Ionic Care

30.06

СВТ

BHS 675 /00

ПОПУСТ

60x

рата

Преса за коса

(EffiWatts)

15%

цена во готово редовна цена цена во готово %

вкупна цена на рати со камата

5358 ден.

редовна цена

3999 ден.

Температура до 230°C

Брзо загревање (30sec)

Функција за заклучување

SF 4012 F0 Преса за коса Температура до 130/ 150/ 170/ 190/ 210/ 230 °C

Wet & Dry

1 ГОДИНА

5 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

17%

15%

ПОПУСТ

499 3999 599

цена во готово редовна цена цена во готово

BY-605

цена во готово редовна цена цена во готово

CI 96 W1

Преса за коса 110V-240V, 50HZ 35W

Копче за вклучување / исклучување со индикатор

2549 3999 2999

Фигаро Функција на постојана температура

Инстант топлина: 180C со 90 секунди

Со керамички плочи облоги: 25 * 90мм

Темепратура

од 120°C до 220°C

цена во готово редовна цена цена во готово

PS 4110

1189 3999 1399

360°C ротирачки кабел

Silk Ceramic 3D effect design

Керамичка заштита

LCD дисплеј

Брзо загревање 30sec

Автоматско исклучување за 60min

15%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

цена во готово редовна цена цена во готово

HC 3510/15

1402 3999 1649

Машинка за потстрижување на брада

Телесна вага

Дигитален дисплеј

Варијабилно копче за температура

15%

ПОПУСТ

2039 3999 2399

Максимум:

Автоматско исклучувањe

180kg

Можност за мерење:

kg/lb/st

Индикатор за прекумерена тежина: Err

Ножеви од нерѓосувачки челик

Прецизност од 2mm

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

3 ГОДИНИ

3 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

Должини од 0.523mm

Работи само со кабел

15% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

15%

15%

ПОПУСТ

цена во готово

S 5530 /06

123 5779

60x

рата

СВТ

20.54

Индикатор за батерија -3 нивоа

редовна цена цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

8410 ден.

редовна цена

6799 ден.

Машинка за бричење

5- DIRECTION FLEX ПРОМЕНЛИВИ ГЛАВИ

цена во готово

Индикатор за чистење

Turbo +mode

1h полнење

TN 8960 F0

2124 3999 2499

Multi styler Самоостречки Сечила од нерѓосувачки челик

Број на инсерти 9

ПОПУСТ

цена во готово редовна цена цена во готово

MB 4110

2804 3999 3299

Машинка за уредување на брада Мин. должина на сечење 1 мм

Чешел за брада (32mm)

60 мин. работа

Челични ножиња

6 позиции

Регулација на чешел до 0,5-16,5mm

USB полнење

цена во готово редовна цена цена во готово

HC 5018 Машинка за шишање

Самоостречки ножеви

5 чешли за различни должини на коса

1189 3999 1399


2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

2974 3999 3499

цена во готово редовна цена цена во готово

GC 2675/85

Моќност: 2400W

2294 3999 2699

цена во готово редовна цена цена во готово

FV 3951 E0

Пегла на пареа Ударна пареа: 180gr/min

Резервоар за вода: 300ml

Вертикална пареа

Моќност: 2400W

Постојана пареа: 35gr/min

2124 3999 2499

редовна цена цена во готово

SIM 7124 B

Резервоар за вода: 270ml

Спреј функција

Моќност: 2400W

ПОПУСТ

цена во готово

Постојана пареа: 40gr/min

Ударна пареа: 150gr/min

Резервоар за вода: 350ml

Програми:

5

2 ГОДИНИ

1 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

%

вкупна цена на рати со камата

46587 ден.

редовна цена

41499 ден.

Мелница за кафе: 275gr.

Прилагодлива температура на подготовка

2 ГОДИНИ

12.64

СВТ

EP 3246 /70 Апарат за еспресо

SteamXtrа

754 35274 60x

рата

Пегла на пареа Ударна пареа: 120gr/min

15%

ПОПУСТ

цена во готово

Пегла на пареа

Постојана пареа: 40gr/min

15%

ПОПУСТ

притисок на пумпата 15 бари

Резервоар за вода: 1,8L

15% ПОПУСТ

15%

15%

ПОПУСТ

2549 3999 2999

цена во готово редовна цена цена во готово

MSM 66120

цена во готово

Блендер

Нож од нерѓосувачки челик за брзо дробење, мешање и сецкање

Сад за сецкање

Сад за мешање со капак

Моќност: 800W

Капацитет: 0.8L

22.62

СВТ

ZE 550 D38

Рачен блендер Моќност: 600W

105 4929

60x

рата

редовна цена цена во готово

вкупна цена на рати со камата

7320 ден.

редовна цена

5799 ден.

Пулс контрола

2 брзини

1614 3999 1899

цена во готово

%

Ножеви од нерѓосувачки челик

15%

ПОПУСТ

WJ-800 A

цена во готово

Прилагодлива контрола на температурата

Отстранливи елементи за греење

Светлосен индикатор

Моќност: 2000W

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

%

вкупна цена на рати со камата

6121 ден.

редовна цена

4699 ден.

HЕРА филтер H12

Капацитет: 4L

2 ГОДИНИ

26.27

СВТ

VCC 4520 WR Правосмукалка

Капацитет за масло 3L

85 3994 60x

рата

Фритеза

Моќност: 2000W

ПОПУСТ

Индикатор за полна вреќа

Ниво на бучава: 76(dBA)

15% попуст на сите BOSCH правосмукалки

20%

15%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

15%

15%

ПОПУСТ

136 6374

60x

рата

цена во готово

FC 9350 /01 Правосмукалка Моќност: 1800W

PowerPro Cyclone 5

19.46

СВТ

цена во готово %

вкупна цена на рати со камата

9173 ден.

редовна цена

7499 ден.

Вмукувачка моќ:

350W

ActiveLock

Капацитет на сад: 1.5L

RO 7262 EA Правосмукалка Моќност: 500W

Ниво за филтрирање -3

226 10559 60x

рата

СВТ

15.67

цена во готово %

14539 ден.

редовна цена

13199 ден.

Ниво на бучава: 72dB

60x

рата

вкупна цена на рати со камата

Телескопска цевка

82 3824

Eргономски удобна Ergo Comfort рачка

VCC 4320 S3A/BOL Правосмукалка Моќност: 1600W

Капацитет на сад: 1.3L

ПОПУСТ

27.19

СВТ

цена во готово %

вкупна цена на рати со камата

5903 ден.

редовна цена

4499 ден.

Усисна моќ: 350W

Компактна големина

120 5609

60x

рата

6m кабел

BGS 05A222

Правосмукалка со сад 700 W

Class A performance

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,25% годишно (променливо) за период до 60 месеци* (*за сите категории освен за категориите ИТ и Мобилни Телефони до 48 рати), трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот.

20.89

СВТ

%

вкупна цена на рати со камата

8192 ден.

редовна цена

6599 ден.

Капацитет на сад: 1.5L

Телескопска цевка

HEPA 12 филтер

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

wg 14.01.2020  

wg 14.01.2020

wg 14.01.2020  

wg 14.01.2020