Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ 03-22 ДЕКЕМВРИ 2019

КУПЕТЕ СИ СО ЗАШТЕДА - ULTRA (HD) ПОДАРОК ЗА ЦЕЛОТО СЕМЕЈСТВО! 2 ГОДИНИ

2+3 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

55”

ГАРАНЦИЈА

55”

дисплеј

дисплеј

6.000

2.000

рата

LG 55 UM 7000 PLC

цена во готово

TV UHD

UHD LED SMART TV

1208 28999

24 x

СВТ 4.06% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 30169 • РЕДОВНА ЦЕНА: 34999

TRUE

COLOR ACCURACY

Quad-core processor

4K

Active HDR

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

WebOS Smart TV

рата

55 GDU 7500 B

цена во готово

TV UHD

UHD LED SMART TV

1042 24999

24 x

СВТ 4.24% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 26049 • РЕДОВНА ЦЕНА: 26999

PANEL FREQUENCY 50HZ

Quad-core processor

HDR High Dynamic Range

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

Miracast RX


СИМНЕТЕ ЈА НОВАТА НЕПТУН МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА!

5 ГОДИНИ

55”

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

55”

ГАРАНЦИЈА

дисплеј

13.000

16.000

цена во готово

QE 55 Q90 RATXXH

редовна цена

TV QLED

ULTRA HD

дисплеј

QUANTUM HDR 8X

10 bit panel

Ultimate UHD Dimming

4000Hz

126999 139999

Quantum Processor 4K (Ai)

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ

55 B9 PLA

цена во готово

СВТ 3.29% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 103299 • РЕДОВНА ЦЕНА: 115999

TV OLED

UHD OLED

SMART TV

4167 99999

24 x

рата

α7 Gen2 Intelligent Processor

LG THINQ AI

4K

Cinema HDR

WebOS Smart TV

DVB T2/C/S2

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

70”

ГАРАНЦИЈА

65”

дисплеј

7.000

7.000

70 UM 7450 PLA

цена во готово

UHD TV

UHD LED SMART TV

3292 78999

24 x

рата

дисплеј

СВТ 3.38% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 81669 • РЕДОВНА ЦЕНА: 85999

LG ThinQ AI

Quad-core processor

4K Active HDR

WebOS Smart TV

Вграден Wi-Fi

DVB C/T2/S2

65 SM 8200 PLA

цена во готово

UHD TV

SUHD LED SMART TV

СВТ 3.43% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 72399• РЕДОВНА ЦЕНА: 76999

LG ThinQ AI

Quadcore processor

49”

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

(3840 X 2160) IPS, NANOCELL

WebOS Smart TV

Вграден Wi-Fi

DVB C/T2/S2

65”

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

дисплеј

49”

2917 69999

24 x

рата

дисплеј

дисплеј

1.000

8.000

KD 49 XG 8096 BAEP

49 SM 8500 PLA

цена во готово

UHD TV

SUHD LED SMART TV

1917 45999

24 x

рата

СВТ 3.66% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 47679 • РЕДОВНА ЦЕНА: 53999

α7 Gen2 Intelligent Processor

Nano Cell Colour -10bit

LG ThinQ AI

HDR10 Pro

DVB C/T2/S2

Вграден Wi-Fi

TV UHD рата

цена во готово

KD 65 XG 8096 BAEP TV UHD

1625 38999

24 x

рата цена во готово

• CBT: 3,78% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 40469 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 39999 ДЕН.

ULTRA HD

SMART TV

TRILUMINOS™ Display

2917 69999

24 x

• CBT: 3,43% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 72399 ДЕН

HDR10/ HDR HLG

Live Colour™ Technology

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2


2 ГОДИНИ

55”

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

50”

ГАРАНЦИЈА

дисплеј

3.000

3.000

KD 55 XG 7096 BAEP

цена во готово

UHD TV

ULTRA HD

1542 36999

24 x

рата

дисплеј

СВТ 3.83% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 38409 • РЕДОВНА ЦЕНА: 39999

SMART LED TV

Live Colour™ Technology

4K

X-Reality™ PRO

TRILUMINOS™ Display

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

2 ГОДИНИ

UE 50 RU 7402 UXXH

цена во готово

LED TV

ULTRA HD

1583 37999

24 x

рата

СВТ 3.80% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 39439 • РЕДОВНА ЦЕНА: 40999

SMART LED TV

2000 PQI

UHD ENGINE

3XHDMI, 2XUSB

ВГРАДЕН WI-FI

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

55”

ГАРАНЦИЈА

43”

дисплеј

6.000

дисплеј

5.000

UE 55 RU 7092 UXXH

цена во готово

UHD TV

1292 30999

24 x

рата

4K

СВТ 3.99% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 32229 • РЕДОВНА ЦЕНА: 36999

SMART LED TV

PQI 1400

UHD Dimming

HDR10

3XHDMI 2XUSB

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ

43 UM 7100 PLB

цена во готово

UHD TV

UHD LED SMART TV

958 22999 24 x

рата

СВТ 4.39% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 23999 • РЕДОВНА ЦЕНА: 27999

QUAD CORE PROCESSOR

Active HDR

HDMI,USB, LAN,Cl Slot

Вграден Wi-Fi

DVB-C/ T2/S2

WebOS Smart TV

2+3 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

43”

ГАРАНЦИЈА

49”

дисплеј

4.000

дисплеј

2.000

UE 43 RU 7172 UXXH

цена во готово

UHD TV

1042 24999

24 x

рата

4K

DVB T2/C/S2

СВТ 4.24% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 26049 • РЕДОВНА ЦЕНА: 28999

SMART LED TV

PQI 1400

Dolby Digital Plus

HDR

DVB T2/C/S2

Вграден Wi-Fi

49 GDU 7500 W

цена во готово

UHD TV

4K

Ultra HD

958 22999 24 x

рата

СВТ 4.39% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 23999 • РЕДОВНА ЦЕНА: 24999

SMART LED TV

Panel Frequency 50Hz

Quad Core Processor

HDR High Dynamic Range

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,25% годишно (променливо) за период до 48 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. Акцијата “До 24 рати без камата на haPPy цена” важи само за купување на производи со haPPy кредит, со кредитните картички на НЛБ Банка, Стопанска Банка АД Скопје, Охридска Банка, Халк Банка и Diners Club картичките, ИутеКредит и со синдакална продажба (само за синдикатите со кои Нептун има склучено договор за соработка).

DVB T2/C/S2

Вграден Wi-Fi

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

tvs 2019  

tvs 2019

tvs 2019  

tvs 2019