Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ 15.05-03.06.2019

Final4 СЕ ГЛЕДА ПОДОБРО НА 4К! ШАМПИОНСКА ПОНУДА НА 12 РАТИ БЕЗ КАМАТА! 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

55”

дисплеј

12

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

65”

дисплеј

0

12

НА haPPy ЦЕНА

рата

55 UK 6200 PLA

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

2333 27999

SMART

Quad Core Processor

WebOS 4.0

Вграден Wi-Fi

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 8,0% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 29139 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 36999 ДЕН.

DVB T2/C/S2

HDR10

0

рата

UE 65 RU 7172 UXXH TV UHD

ULTRA HD

цена во готово

5000 59999

12 x

• CBT: 6,8% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 62099 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 63999ДЕН.

SMART

1400 Hz PQI

UHD Dimming

Резолуција: 3840x2160

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2


Гледајте финале на голем екран! Најдобра понуда на телевизори со екрани над 55’’ на 12 рати без камата! 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

65”

дисплеј

редовна цена

159999

редовна цена

KD 65 AF 8 BAEP

QE 65 Q80 RATXXH

QLED TV

QLED TV

Android TV

ULTRA HD

4K X-Reality Pro

1000 Motionflow XR

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

4K HDR Processor X1 Extreme

ULTRA HD

10 bit panel

SMART

Quantum Processor 4K

Вграден Wi-Fi

75”

159999

UE 75 NU 7172 UXXH UHD TV

ULTRA HD

цена во готово

дисплеј

0

12

8583 102999

1300Hz PQI

UHD Micro dimming

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

HDR+

дисплеј

12

рата

KD 55 XG 9505 BAEP UHD TV

ULTRA HD

цена во готово

8333 99999

12 x

• CBT: 6,4% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 103299 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 119999 ДЕН.

SMART

X-Wide Angle

TRILUMINOS Display

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

55”

DVB T2/C/S2

дисплеј

0

55 B8 PLA

цена во готово

UHD OLED TV

ULTRA HD

SMART

7083 84999

12

aplha7 Intelligent Processor

Active Cinema HDR Technology

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

WebOS 4.0

0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 6,5% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 87849 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 106999 ДЕН.

4K HDR Processor X1 Ultimate

75”

НА haPPy ЦЕНА

рата

0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 6,4% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 106389 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 119999 ДЕН.

SMART

HDR10+, HDR 1500, Mega Contrast

DVB T2/C/S2

НА haPPy ЦЕНА

рата

дисплеј

55”

дисплеј

12

65”

СО КУПУВАЊЕТО НА SAMSUNG QLED ТЕЛЕВИЗОР* ДОБИВАТЕ НА ПОДАРОК – GEAR S3 FRONTIER ИЛИ GALAXY A9!

рата

75 UK 6200 PLB

цена во готово

UHD TV

ULTRA HD

6917 82999

12 x

• CBT: 6,5% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 85789 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 104999 ДЕН.

SMART

HDR10 True Colour Accuracy

10bit LG ThinQ AI

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

WebOS 4.0


Телевизор со екран над 55’’, 4K резолуција и 12 рати без камата совршена комбинација за гледање на финале! 2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

55”

65”

дисплеј

дисплеј

0

12

НА haPPy ЦЕНА

QE 55 Q70 RATXXH

редовна цена

TV QLED

ULTRA HD

6583 99999

• CBT: 6,4% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 106389 ДЕН.

QUANTUM PROCESSOR

4K

Quantum HDR 8X

Ultimate UHD Dimming

НА haPPy ЦЕНА

12 x

рата

3000 PQI

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

рата

KD 65 XF 7596 BAEP TV UHD

ULTRA HD

цена во готово

6583 78999

12 x

• CBT: 6,5% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 81669 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 89999 ДЕН.

SMART

Android TV, 16GB

Live Colour технологија

S-Master Digital Amplifier

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

70”

дисплеј

дисплеј

LG 70 UK 6950 PLA

цена во готово

TV UHD

5833 69999

SMART

ULTRA HD

100Hz

WebOS 4.0

Вграден Wi-Fi

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 6,6% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 72399 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 84999 ДЕН.

DVB T2/C/S2

Magic Remote Mr 18

65”

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

12

рата

65 UK 6300 MLB

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

3917 46999

12 x

• CBT: 7,1% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 48709 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 55999 ДЕН.

SMART

TM120

(Refresh Rate 60Hz)

Quad Core Processor

WebOS 4.0

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

дисплеј

дисплеј

0

65 VLX 7850 BP

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

3583 42999

12

SMART

900Hz PPR

Quad Core Processor

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2

DVB T2/C/S2

0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 7,2% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 44589 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 54999 ДЕН.

DVB T2/C/S2

65”

НА haPPy ЦЕНА

рата

0

12

НА haPPy ЦЕНА

рата

DVB T2/C/S2

65”

0

12

0

12

рата

UE 65 NU 7092 UXXH TV UHD

ULTRA HD

цена во готово

4167 49999

12 x

• CBT: 7,0% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 51799 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 53999 ДЕН.

SMART

1300Hz PQI

2xHDMI

1xUSB

Вграден Wi-Fi

DVB T2/C/S2


Големи попусти и до 12 рати без камата на happy цени со happy кредит!

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

55”

дисплеј

55”

дисплеј

0

12

НА haPPy ЦЕНА

рата

55 UK 6400 PLF

цена во готово

TV LED

2583 30999

4K upscaler

ULTRA HD

100Hz

Quad core processor

WebOS 4.0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 7,8% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 32229 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 38999 ДЕН.

Вграден Wi-Fi

DVB T/C/S2

55”

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

12

рата

55 VLX 7850 BP

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

2083 24999

12 x

• CBT: 8,2% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 26049 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 33999 ДЕН.

SMART

900Hz

Smart Interactive TV

3xHDMI, 2xUSB

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

дисплеј

дисплеј

0

55 HK 6500

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

2000 23999

12

smarTVue

Dolby Digital +

USB recording

HDMI,USB 2.0,DLNA Bluetooth

Вграден Wi-Fi

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

DVB T2/C/S2

дисплеј

12

рата

55 SL 34

цена во готово

TV UHD

UHD

1750 20999

12 x

• CBT: 9,4% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 21999 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 28999 ДЕН.

SMART

Quad Core processor

Android TV

2x HDMI USB 2.0

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

55”

Вграден Wi-Fi

дисплеј

0

55 VEU 720 T2

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

1917 22999

12

SMART

Netflix, Netflix4k

Clear Resolution

Enhancer

HDMI, USB, RF, SCART

Вграден Wi-Fi

DVBT2/C

0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 8,6% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 23999 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 26999 ДЕН.

DVBT/C/T2

55”

НА haPPy ЦЕНА

рата

0

НА haPPy ЦЕНА

12 x

• CBT: 8,4% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 25019 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 30999 ДЕН.

DVB T2/C/S2

55”

НА haPPy ЦЕНА

рата

0

12

рата

55 ELU 610 AND T

цена во готово

TV UHD

ULTRA HD

1667 19999

12 x

• CBT: 9,9% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ БЕЗ КАМАТА: 20999 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 24999 ДЕН.

SMART

Netflix, Netflix4k

Android TV

HDMI, USB, RF, SCART

Вграден Wi-Fi

DVBT2/C


Купувајте онлајн брзо и едноставно преку нашиот веб сајт www.neptun.mk

1 ГОДИНА ГАРАНЦИЈА

Single-chip custom processor CPU:x86-64 Octa-core AMD Jaguar GPU:1.84 TFLOPS,AMD next-gen Radeon Ethernet 10/100/1000 Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 8GB GDDR5 Hard Disk Drive 500GB Bluetooth HDMI,USB DUALSHOCK 4 wireless controler

18999

редовна цена

SONY PlayStation 4 Slim 500Gb

ЕКСКЛУЗИВНО ВО НЕПТУН

Alpine Green

редовна цена

Игра за PS4

3599

редовна цена

Dualshock 4 Controller

3999

редовна цена

2999

Игра за PS4

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 0% годишно (променливо) за период до 12 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. Акцијата “12 рати без камата на happy цени” важи само со haPPy кредит за купување на производите од летокот кои се обележани со знакот 12/0. Акцијата на “Со купување на Samsung QLED телевизор добивате подарок” важи до 31.05.2019. Повеќе инфо на линкот: https://www.neptun.mk/pocetna/pocetna/ vesti/ns-newsarticle-neverojatno-iskustvo-na-gledane-so-sovrsen-podarok.nspx

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

tv 15.05-03.06.2019  

tv 15.05-03.06.2019

tv 15.05-03.06.2019  

tv 15.05-03.06.2019