Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ

13- 26.08.2019

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА

СМАРТФОНИ СО НАЈИЗДРЖЛИВИ

БАТЕРИИ

24 РАТИ / 0 КАМАТА НА РЕДОВНА ЦЕНА


0

RAM

8GB

60039 ден.

редовна цена

57999 ден.

МЕМОРИЈА

128GB

Камера: 12MP+ 12MP + 16MP/ 10MP+8MP

БАТЕРИЈА Li-Po 4100mAh

6.7”

Super AMOLED

tating pop-up ro Motorized a module er m ca n mai

24

Galaxy S10 СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

Octa-core (2x2.7GHz 2x2.3GHz & 4x1.9)

RAM

8GB

вкупна цена на рати

53859 ден.

редовна цена

51999 ден.

МЕМОРИЈА

128GB

Камера: 12MP+ 12MP + 16MP/ 10MP

Super AMOLED

Cover Samsung A70 GP-FPA705KDABW Black

0

1750 38999

RAM

8GB

редовна цена

41999 ден.

128GB

Камера: 48MP+ 8MP

1083 23499

цена во готово %

43559 ден.

МЕМОРИЈА

БАТЕРИЈА Li-Po 3700mAh

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

Super AMOLED

4.2

СВТ

A70

2 ГОДИНИ

5.9”

ГАРАНЦИЈА

RAM

6GB

пакет редовна цена

49999 ден.

МЕМОРИЈА

128GB

КАМЕРА: 12MP DUAL + OIS/ 8MP

Octa-core (2x2.7GHz 2x2.3GHz & 4x1.9)

RAM

Super AMOLED

6GB

цена во готово %

25999 ден.

128GB

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

IPS LCD

4.8

СВТ

A50

БАТЕРИЈА Li-Po 4500mAh

5.8”

Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)

RAM

4GB

%

вкупна цена на рати

21999 ден.

редовна цена

20999 ден.

МЕМОРИЈА

128GB

Камера: 25MP+ 8MP + 5MP / 25MP

БАТЕРИЈА Li-Po 4000mAh

6.2”

IPS LCD

0

24

НА РЕДОВНА ЦЕНА

0

875 18999 24x

рата

редовна цена

Камера: 32MP+ 8MP + 5MP / 32MP

0

НА РЕДОВНА ЦЕНА

27079 ден.

МЕМОРИЈА

БАТЕРИЈА Li-Ion 4000 mAh

6.4”

24

вкупна цена на рати

24 24

8.1

Octa-core (4x2.7 GHz Mongoose M3 & 4x1.8 GHz Cortex-A55)

24x

рата

вкупна цена на рати

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Octa-core (2x2.2 GHz Kryo 470 Gold & 6x1.8 GHz Kryo 470)

Android

%

51799 ден.

НА РЕДОВНА ЦЕНА

ГАРАНЦИЈА

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

3.73

СВТ

СМАРТФОН

3.6

вкупна цена на рати

0

24

24x

цена во готово

A80

СВТ

Galaxy Note9 Dual SIM

БАТЕРИЈА Li-Po 3400mAh

6.7”

НА РЕДОВНА ЦЕНА

рата

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Octa-core (2x2.7GHz 2x2.3GHz & 4x1.9)

вкупна цена на рати

3.6

СВТ

2083 44999

24 x

рата

2 ГОДИНИ

СМАРТФОН

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

Galaxy S10+

Android 9.0 (Pie)

3.5

СВТ

2167 46999

0

НА РЕДОВНА ЦЕНА

24x

рата

2 ГОДИНИ

цена во готово

24

ГАРАНЦИЈА

2417 51999

Super AMOLED

НА РЕДОВНА ЦЕНА

24x

рата

6.4”

0

24

НА РЕДОВНА ЦЕНА

2 ГОДИНИ

Infinity-O Display Dynamic AMOLED

2 ГОДИНИ

24

6.1”

ГАРАНЦИЈА

Infinity-O Display Dynamic AMOLED

2 ГОДИНИ

6.4”

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Сите смартфони на 24 рати без камата на редовната цена со haPPy кредит, кредитни картички и синдикална продажба!

0

НА РЕДОВНА ЦЕНА

НА РЕДОВНА ЦЕНА

646 13999 24x

рата

цена во готово

A40 СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

6.69

СВТ

Octa-core (2x1.77 GHz Cortex-A73 & 6x1.59 GHz Cortex-A53)

RAM

4GB

цена во готово %

вкупна цена на рати

16499 ден.

редовна цена

15499 ден.

МЕМОРИЈА

64GB

Камера: 16MP +5MP / 25MP

500 10499 24x

рата

БАТЕРИЈА Li-Po 3100mAh

A20e СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

8.8

СВТ

Octa-core (2x1.6 GHz & 6x1.35 GHz)

RAM

3GB

цена во готово %

вкупна цена на рати

12999 ден.

редовна цена

11999 ден.

МЕМОРИЈА

32GB

Камера: 13MP + 5MP / 8MP

417 8999

24x

рата

БАТЕРИЈА Li-Po 3000mAh

вкупна цена на рати редовна цена

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

10.8

СВТ

A10

Octa-core (2x1.6 GHz & 6x1.35 GHz)

RAM

2GB

МЕМОРИЈА

32GB

Камера: 13MP / 5MP

%

10999 ден. 9999 ден.

БАТЕРИЈА Li-Po 3400mAh


LCD Дисплеј

0

24

Дисплеј

Sound Stone CM51 преносен звучник

0

24

НА РЕДОВНА ЦЕНА

6.1”

ГАРАНЦИЈА

6.4”

2 ГОДИНИ

OLED FHD

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

6.47”

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Шопинг до 24 рати без камата на редовна цена!

НА РЕДОВНА ЦЕНА

0

24

НА РЕДОВНА ЦЕНА

цена во готово

вкупна цена на рати

57979 ден.

СМАРТФОН

редовна цена

55999 ден.

6GB

МЕМОРИЈА

БАТЕРИЈА Li-Po 4200mAh

Камера: 40MP+ 20MP + 8MP/ 32MP

128GB

Mate 20 PRO

вкупна цена на рати

45619 ден.

СМАРТФОН

редовна цена

43999 ден.

Android 9.0 (Pie)

2 ГОДИНИ

6.1”

OLED FHD

Octa-core (2x2.6 GHz Cortex-A76 & 2x1.92 GHz Cortex-A76 & 4x1.8 GHz Cortex-A55)

RAM

6GB

МЕМОРИЈА

128GB

3.7

Камера: 40MP+ 20MP + 8MP / 24MP

вкупна цена на рати

38409 ден.

СМАРТФОН

редовна цена

36999 ден.

128GB

Камера: 40MP+ 20MP + 8MP/ 24MP

%

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

БАТЕРИЈА Li-Po 4000mAh

2 ГОДИНИ

6.3”

IPS LCD

24

P30 Lite

Octa-core (4x2.2 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)

RAM

4GB

Mate 20 Lite СМАРТФОН Android 8.1 (Oreo)

Kirin 710 -Octa core 4x2.2GHz Cortex-A73 + 4x1.7Ghz Cortex-A53

6.74

RAM

редовна цена

23999 ден.

МЕМОРИЈА

128GB

4GB

БАТЕРИЈА Li-Po 3340mAh

IPS LCD

Octa-core (2x2.6 GHz Cortex-A76 & 2x1.92 GHz Cortex-A76 & 4x1.8 GHz Cortex-A55)

RAM

6GB

МЕМОРИЈА

128GB

цена во готово %

15399 ден.

БАТЕРИЈА Li-Po 3750mAh

P-Smart (2019) СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

Octa-core (4x2.2 GHz Cortex-A73 & 4x1.7 GHz Cortex-A53)

7.4

СВТ

RAM

P20

СВТ

вкупна цена на рати

25019 ден.

СМАРТФОН

редовна цена

23999 ден.

Android 8.1 (Oreo)

Kirin 970 Octa-core (4x2.4GHz Cortex-A73 & 4x1.8GHz Cortex-A53)

RAM

4GB

МЕМОРИЈА

64GB

3GB

4.3

Камера: 12MP + 20MP / 24MP

%

БАТЕРИЈА Li-Po 3400mAh

6.09” IPS LCD

0

408 8999

24x

рата

цена во готово %

редовна цена

13999 ден.

Камера: 13MP + 2MP / 8MP

1000 19999

НА РЕДОВНА ЦЕНА

14999 ден.

64GB

0

24x

24

вкупна цена на рати

МЕМОРИЈА

+8MP/32MP

БАТЕРИЈА Li-Po 3650mAh

5.8”

0

583 11999

КАМЕРА 40MP+16MP

%

LTPS IPS

24x

рата

редовна цена

64GB

Android 9.0 (Pie) EMUI 9.1

НА РЕДОВНА ЦЕНА

16399 ден.

Камера: 20MP+2MP / 24MP+2MP

Камера: 48MP+ 8MP + 2MP / 24MP

24

вкупна цена на рати

МЕМОРИЈА

40999 ден.

цена во готово %

25019 ден.

0

642 14999

СВТ

редовна пакет цена

рата

6.21”

24x

цена во готово

СМАРТФОН

3.74

НА РЕДОВНА ЦЕНА

вкупна цена на рати

НА РЕДОВНА ЦЕНА

рата

4.3

СВТ

ГАРАНЦИЈА

6GB

МЕМОРИЈА

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

RAM

42529 ден.

24

1000 20999

цена во готово

P20 Pro

Kirin 970 (Octa-Core 4xCortex A73 2.5Ghz + 4xCortex A73 1.8Ghz)

вкупна пакет цена на рати

24x

рата

СВТ

Android 9.0 (Pie)

СВТ

НА РЕДОВНА ЦЕНА

1542 33999 3.8

P30 Dual SIM

0

24

24x

цена во готово

БАТЕРИЈА Li-Po 4200mAh

IPS LCD

НА РЕДОВНА ЦЕНА

рата

%

6.15”

0

24

пакет цена во готово

СВТ

ГАРАНЦИЈА

RAM

%

2 ГОДИНИ

Octa-core (2x2.6GHz Cortex-A76 & 2x1.92GHz Cortex-A76 & 4x1.8GHz CortexA55)

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Android 9.0 (Pie)

3.5

1708 36999

24 x

рата

2 ГОДИНИ

P30 Pro

СВТ

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

1833 36999

24x

рата

ГАРАНЦИЈА

2333 51999

24x

рата

БАТЕРИЈА Li-Po 3400mAh

вкупна цена на рати редовна цена

СМАРТФОН Android 9.0 (Pie)

11.0

СВТ

Y6 (2019)

Quad-core 2.0 GHz CortexA53

RAM

2GB

МЕМОРИЈА

32GB

Камера: 13MP / 8MP

%

10799 ден. 9799 ден.

БАТЕРИЈА Li-Po 3020mAh


Super AMOLED

0

НА РЕДОВНА ЦЕНА

Xiaomi Mi 9 6+64GB Black DS

вкупна цена на рати

32229 ден.

Смартфон

редовна цена

30999 ден.

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА: 48MP+16MP +12MP/20MP

БАТЕРИЈА Li-Po 3300mAh

5.99”

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

EMUI 10

RAM 6GB

Xiaomi Mi Mix 3 / Onyx Black

вкупна цена на рати

32229 ден.

СМАРТФОН

редовна цена

30999 ден.

Android 9.0 (Pie)

IPS LCD

Octa-core (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.7 GHz Kryo 385 Silver)

RAM

6GB

МЕМОРИЈА

128GB

СМАРТФОН RAM

13999 ден.

редовна цена

12999 ден.

МЕМОРИЈА

КАМЕРА

64GB

20MP+12MP /20MP

4GB

БАТЕРИЈА Li-Ion 3000mAh

СМАРТФОН Android 8.1 (Oreo)

Octa-core 1.8 GHz Kryo 260

RAM

4GB

Xiaomi Mi Play 4+64GB DS Black СМАРТФОН Android 9.0 Pie

Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A53 & 4x1.8 GHz Cortex-A53)

RAM

редовна цена

12999 ден.

МЕМОРИЈА

КАМЕРА

64GB

12MP+5MP /20MP+2MP

4GB

МЕМОРИЈА

64GB

Камера: 12MP+ 5MP/ 24MP

5.84”

БАТЕРИЈА Li-Ion 3000mAh

NOKIA 3.1 Plus 2+16GB DS Blue СМАРТФОН Android 8.1 (Oreo)

Octa-core (4*2.0GHz +4*1.5GHz)

RAM

СМАРТФОН Android 8.1 (Oreo)

Octa core 2.0 GHz Cortex-A53

9.2

СВТ

Xiaomi Mi A2 Lite

RAM

4GB

12499 ден.

редовна цена

11499 ден.

МЕМОРИЈА

64GB

Камера Dual 12MP /5MP

2GB

0

229 4999

24 x

цена во готово %

7499 ден.

13MP+5MP /8MP

БАТЕРИЈА Li-Ion 4000mAh

5.5”

рата

редовна цена

КАМЕРА

%

вкупна цена на рати

НА РЕДОВНА ЦЕНА

8499 ден.

16GB

479 10499

24

вкупна цена на рати

МЕМОРИЈА

0

24 x

0

15.11

СВТ

БАТЕРИЈА Li-Po 3350mAh

Super AMOLED

312 6999

цена во готово %

10999 ден.

12MP / 8MP

RAM

4GB

24 x

рата

редовна цена

КАМЕРА

Octa-core (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260)

НА РЕДОВНА ЦЕНА

11999 ден.

64GB

БАТЕРИЈА Li-Po 4000mAh

24

вкупна цена на рати

МЕМОРИЈА

Android 8.1 (Oreo)

цена во готово %

13999 ден.

0

9.74

14499 ден.

рата

HD+ IPS

458 8999

СВТ

редовна цена

%

НА РЕДОВНА ЦЕНА

6”

24 x

цена во готово

СМАРТФОН

7.2

24

вкупна цена на рати

НА РЕДОВНА ЦЕНА

рата

8.1

СВТ

Xiaomi Redmi Note 6 Pro

2 ГОДИНИ

5.84”

24

15499 ден.

542 11999

цена во готово %

вкупна цена на рати

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Octa-core (4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260)

вкупна цена на рати

24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

Xiaomi Mi A2 4+64 EU DS

Android 8.1 (Oreo)

8.1

СВТ

НА РЕДОВНА ЦЕНА

542 11999

СВТ

Xiaomi Mi 8 Lite

0

24

24 x

цена во готово

БАТЕРИЈА Li-Po 3200mAh

IPS LCD

НА РЕДОВНА ЦЕНА

рата

Камера: 12MP+ 12MP/ 24+2MP

%

6.26”

0

24

4.0

ГАРАНЦИЈА

9.0 Pie;

Octa-core (1x2.84 GHz Kryo 485 & 3x2.42 GHz Kryo 485 & 4x1.8 GHz Kryo 485)

цена во готово

СВТ

2 ГОДИНИ

ANDROID

%

604 11999 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

СВТ

3.99

1292 27999

24x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

НА РЕДОВНА ЦЕНА

2 ГОДИНИ

1292 28999

0

24

НА РЕДОВНА ЦЕНА

24x

рата

IPS LCD

0

24

2 ГОДИНИ

24

6.26”

ГАРАНЦИЈА

6.39”

2 ГОДИНИ

OLED Super AMOLED

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

6.39”

БАТЕРИЈА 3500mAh

СМАРТФОН Android OS v8.1 (Oreo)

CPU: Quadcore 1.3 GHz Cortex-A53

22.05

СВТ

PRESTIGIO MUZE F5 LTE

RAM

2GB

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,25% годишно (променливо) за период до 48 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. Акцијата “24 рати без камата на редовна цена” важи само за купување на производи со haPPy кредит, со кредитните картички на НЛБ Банка, Стопанска Банка АД Скопје, Охридска Банка, Халк Банка и Diners Club картичките и со синдакална продажба (само за синдикатите со кои Нептун има склучено договор за соработка).

%

вкупна цена на рати

6499 ден.

редовна цена

5499 ден.

МЕМОРИЈА

16GB

Камера 13MP /5MP

БАТЕРИЈА Li-Ion 4000mAh

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

Smartphones - Long lasting battery (13.08-26.08.2019)  

Smartphones - Long lasting battery (13.08-26.08.2019)

Smartphones - Long lasting battery (13.08-26.08.2019)  

Smartphones - Long lasting battery (13.08-26.08.2019)