Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ 15.08-01.09.2019

НЕГУВАЈТЕ СÈ СЕБЕ

И ВАШИОТ ДОМ! ГОЛЕМИ ПОПУСТИ НА МАЛИ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО И АПАРАТИ ЗА НЕГА И УБАВИНА


Големи попусти и до 60 рати на сите производи со happy кредит!

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

1444 1699

цена во готово

EP 1110 F0

Редовна цена

ДЕПИЛАТОР

2 брзини

24 прецизни пинцети со топчиња за масажа, за намалување на

Демонтажна глава која може да се мие со вода

2634 3099

цена во готово

BRE 275/00

Редовна цена

ДЕПИЛАТОР

Боја Виолетова

2 брзини

број на дискови 21

глава за бричење

15V

15%

15%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

ПОПУСТ

1444 1699

цена во готово

TN 2300 F0

Редовна цена

ТРИМЕР

Сечила од нерѓосувачки челик

Светлосен индикатор

Време на полнење: 8h

60 min бежична работа

Батерија Ni-MH

ПОПУСТ

Редовна цена

ТРИМЕР

Сечила од нерѓосувачки челик

Должини за подстрижување од 0.5 mm до 10 mm

2 ГОДИНИ

3 ГОДИНИ

3 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

71 3314 60 x

рата

BG 5020 /15

ТРИМЕР ЗА ТЕЛО

цена во готово

• CBT: 22.34% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5249 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 3899 ДЕН.

Систем за удобност на кожата

3 фиксни поставки за должина: 3мм, 5мм и 7мм

Безжична употреба

1h полнење

LED индикатор

1444 1699

цена во готово

HC 5035

Редовна цена

МАШИНКА ЗА ШИШАЊЕ Самоостречки ножеви од нерѓосувачки челик

Регулација на чешел до 1.5-25mm

9 вида на чешли

Додаток: ножици, чешел

2719 3199

цена во готово

PG 6150

Редовна цена

СЕТ ЗА НЕГА НА ЛИЦЕ И КОСА Титаниумски ножиња

1 глава комбинирана (2mm-20mm)

ПОПУСТ

цена во готово

ЕЛЕКТРИЧЕН ЧЕШЕЛ

• CBT: 18.58% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5903 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 4499 ДЕН.

16h полнење

60 мин работа со едно полење

Постоље за полнење

3 температури: (150/ 190/ 230)

Брзо загревање за 30sec.

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

1529 1799

цена во готово

S 1510

ПРЕСА ЗА КОСА

Редовна цена

15%

ПРЕСА ЗА КОСА

70 3272

цена во готово

1104 1299

цена во готово

HD 3700

Редовна цена

ФЕН

• CBT: 22.72% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5195 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 3849 ДЕН.

Керамички плочки со антистатичка технологија

Температура до 220C

2

температури

Брзо загревање 30sec

Автоматско исклучување за 60min

Ionic Care

Керамички плочки

Температура до 230°C

Функција за заклучување

Автоматско исклучување за 30мин

3m кабел

15%

ПОПУСТ

60 x

рата

Автоматско исклучување: 1h

15%

ПОПУСТ

BHS 675 /00

Керамичка заштита на греачот

Моќност: 1800W

82 3824 60 x

рата

CB 7480

ГАРАНЦИЈА

ПОПУСТ

Lift & Trim систем

15%

ПОПУСТ

3 ГОДИНИ

15%

60 min безжична работа

Време на полнење: 1h

15%

ПОПУСТ

2549 2999

цена во готово

BT 3226/14

2

брзини

3

температури

Копче за ладен воздух

ПОПУСТ

1614 1899

цена во готово

CV 5361 F0

Редовна цена

ФЕН

Моќност: 2100W

Брзини: 3

Температури:

2

Насочувач

Заштита од прегревање


СИМНЕТЕ ЈА НОВАТА НЕПТУН МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА!

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

32%

2999 4399

цена во готово

Редовна цена

KP 100 B 31 КАФЕМАТ

15%

15% ПОПУСТ

ПОПУСТ

116 5439

60 x

рата

CEP 5152 B

цена во готово

АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО

15% ПОПУСТ

ПОПУСТ

1699 1999

цена во готово

24630-56

Редовна цена

АПАРАТ ЗА ПУКАНКИ

HR 1922 /20

цена во готово

СОКОВНИК

• CBT: 12.35% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 7974 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 6399ДЕН.

Моќност: 1500W

Притисок на пумпа 15 bar

Резервоар за вода: 0,6L

Моќност на пумпата 15Bar

Автоматско исклучување за 5мин

Капацитет на резервоар: 1.2L

Моќност 1200 W

Потенциометар со задно осветлување

Автоматско исклучување

• CBT: 5.49% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 17347 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 14999ДЕН.

Моќност: 1200W

Лесен за чистење и одржување

Моќност: 1200W

Мерилка

FiberBoost технологија

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

1 ГОДИНА

1 ГОДИНА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

2549 2999

цена во готово

Редовна цена

MSM 66120 РАЧЕН БЛЕНДЕР

Моќност: 600W

Нож од нерѓосувачки челик

Сад за сецкање

MFQ 36440 S МИКСЕР

Моќност: 450W

Сад за мешање со капак

2634 3099

Редовна цена

639 799

цена во готово

Редовна цена

EL-07A

5

брзини

Моќност: 750W

Додаток блендер и чаша

20% ПОПУСТ

Редовна цена

KY-243 ПЕГЛА НА ПАРЕА

Светлосен индикатор On/ Ready

Термоизолациски рачки

Нелеплива подлога

Нелизгачка површина

Моќност: 2600W

Резервоар за вода: 340ml

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

рата

GV 7810 E0

269 12579 60 x

цена во готово ПЕГЛА НА ПАРЕА СО РЕЗЕРВОАР • CBT: 5.55% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 17129 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 14799 ДЕН.

Моќност: 2400W

Постојана пареа:120gr/ min

Ударна пареа:430gr/ min

Резервоар за вода: 1600ml

Pro Express висок притисок

2549 2999

цена во готово

GC 2675/85

Редовна цена

ПЕГЛА НА ПАРЕА

Easy Speed Advanced

Постојана пареа:40gr/ min

Ударна пареа:180gr/ min

Резервоар за вода: 300ml

Вертикална пареа

73 3399

цена во готово

ПЕГЛА НА ПАРЕА Моќност: 2700W

Microsteam400 Laser

Постојана пареа: 45gr/ min

ПОПУСТ

60 x

рата

DW 5220 F1

Ударна пареа: 180gr/min

Резервоар за вода: 300ml

Anti-drip функција

15%

ПОПУСТ

• CBT: 21.60% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5358 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 3999 ДЕН.

Моќност: 2400W

Спреј функција

15%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

879 1099

цена во готово

2 ГОДИНИ

15%

Сите делови погодни за перење во машина

Сад за отпадоци

ПОПУСТ

ТОСТЕР Додатоци: 2 стандардни маталки-и маталки за тесто

Капацитет на сад: 2.1L

20%

ПОПУСТ

цена во готово

272 12749 60 x

рата

223 10454 60 x

рата

GC 7808/40 цена во готово

ПЕГЛА НА ПАРЕА СО РЕЗЕРВОАР • CBT: 6.50% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 14404 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 12299 ДЕН. Моќност: 2400W

OptimalTemp технологијата

Притисок на пареата: 5,3bar

PerfectCare Compact

Резервоар за вода: 1500ml


1 ГОДИНА

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

20%

15%

ПОПУСТ

цена во готово

HJW 1706

редовна цена цена во готово

Правосмукалка Ниво на бучава: 85 dB

Моќност: 2000W

Капацитет на вреќа: 3L

Индикатор за полна вреќа

1839 3999 2299 Должина на кабел: 3.5m

10%

ПОПУСТ

рата

3MULT2 GL-30

цена во готово

Правосмукалка Моќност: 2200W

109 5099

60 x

• CBT: 13.25% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 7538ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 5999 ДЕН.

SilenceSound систем

Енергетска класа: А

Капацитет на вреќа: 4L

ПОПУСТ

Ниво на бучава: 69dB

Телескопска цевка

BKS 9220 T

Моќност: 2000W

Вмукувачка моќ: 185W

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

BKS 2226 Правосмукалка Моќност: 2600W

Вмукувачка моќ: 400W

цена во готово

84 3909

Телескопска цевка

Капацитет на вреќа: 4L

Микро филтер

Должина на кабел: 6m

рата

VCC 4550 V36/BOL Правосмукалка Моќност: 1800W

Вмукувачка моќ: 360W

цена во готово

91 4249 60 x

• CBT: 16.34% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5448 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 4999 ДЕН.

Компактна големина

Капацитет на вреќа: 1,3L

Телескопска рачка

Должина на кабел: 6m

RH 6756 WO

За сите типови на подови

2in1

функционалност

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

FC 9170

цена во готово

Правосмукалка Моќност: 2200W

Вмукувачка моќ: 500W

HEPA 12 филтер

Капацитет на кеса: 4L

Регулација на моќноста

Метална телескопска цевка

За теписи,на животински влакна,за собирање на нечистотија

45 мин, 5часа полнење

FC 9570 /01 Правосмукалка Моќност: 1900W

Ultra-Hygiene мотор

цена во готово

191 8924

Регулација на моќноста

Капацитет на вреќа: 1,5L

ПОПУСТ

60 x

• CBT: 7.51% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 12442 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 10499 ДЕН.

Метална телескопска цевка

Должина на кабел: 9m

Капацитет на сад: 0,6L

15%

ПОПУСТ

рата

180 8414

• CBT: 7.93% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 11789 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 9899 ДЕН.

15%

60 x

• CBT: 6.20% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 15167 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 12999 ДЕН.

цена во готово

Правосмукалка

ГАРАНЦИЈА

ПОПУСТ

Должина на кабел: 5m

60 x

рата

2 ГОДИНИ

15%

Регулација на јачината

ПОПУСТ

ГАРАНЦИЈА

236 11049

HEPA филтер

15%

2 ГОДИНИ

рата

Капацитет на сад: 2.1L

ПОПУСТ

60 x

• CBT: 18.08% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 6012 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 4599 ДЕН.

• CBT: 12.44% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 7923 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 5999 ДЕН.

15%

ПОПУСТ

рата

цена во готово

Правосмукалка со воден филтер

115 5399

60 x

рата

RO 7643 EA

цена во готово

Правосмукалка Моќност: 550W

Silence мотор

309 14449 60 x

рата

• CBT: 4.95% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 19527 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 16999 ДЕН.

Ниво на бучава 67 dB

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,25% годишно (променливо) за период до 60 месеци* (*за сите категории освен за категориите ИТ и Мобилни Телефони до 48 рати), трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот.

Капацитет: 2,5L

11m Оперативен радиус

Дополнителна опрема

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

Негувајте се себе, И вашиот дом!  

Големи попусти на мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина

Негувајте се себе, И вашиот дом!  

Големи попусти на мали апарати за домаќинство и апарати за нега и убавина