Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ 04-25.12.2019

КУПЕТЕ МАЛИ AПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО ЗА ГОЛЕМИ ИЗНЕНАДУВАЊА! УБЕДЛИВО НАЈГОЛЕМ ИЗБОР НА МАЛИ АПАРАТИ ЗА ДОМАЌИНСТВО


Купувајте онлајн брзо и едноставно преку нашиот веб сајт www.neptun.mk 2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

цена во готово

GC 2142 /40

редовна цена цена во готово

Пегла на пареа Моќност: 2000W

Постојана пареа: 25gr/min

Ударна пареа: 100gr/min

Резервоар за вода: 270ml

2039 3999 2399 Систем против истекување

Вертикална пареа

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

ПОПУСТ

цена во готово

GC 2675/85

редовна цена цена во готово

Пегла на пареа Моќност: 2400W

Постојана пареа: 40gr/min

Ударна пареа: 180gr/min

Резервоар за вода: 300ml

GC 7831/20 Пегла на пареа Моќност: 2400W

Постојана пареа: 120gr/min

цена во готово

Ударна пареа: 330gr/min

Резервоар за вода: 1500ml

Smart Calc

SteamGlide Plus

Систем против истекување

GC 4535/20 Пегла на пареа Моќност: 2400W

Постојана пареа: 45gr/min

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

цена во готово

24820-56 Mulberry

редовна цена цена во готово

Пегла на пареа Моќност: 2400W

Постојана пареа: 30gr/min

Ударна пареа: 90gr/min

Керамичка грејна плоча

1359 3999 1599

рата

DW 5220 F1 Пегла на пареа Моќност: 2700W

Вертикална пареа

Постојана пареа: 45gr/min

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

Пегла на пареа Моќност: 2600W

Керамика грејна плоча

цена во готово

Ударна пареа: 210gr/min

Double Active Calc Систем против бигор

Можност за вертикално пеглање

Систем против истекување

Ударна пареа: 180gr/min

Резервоар за вода: 300ml

рата

FV 9788 E0 Пегла на пареа Моќност: 3000W

Постојана пареа: 55gr/min

цена во готово

110 5167

Ударна пареа: 230gr/min

Резервоар за вода: 350ml

Спреј функција

Систем против бигор

AntiDrip

ПОПУСТ

60x

• CBT: 21.92% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 7625 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 6079 ДЕН.

Спреј функција

15%

ПОПУСТ

60x

• CBT: 26.23% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 6121 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 4699 ДЕН.

цена во готово

73 3399 60x

• CBT: 30.02% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5358 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 3999 ДЕН.

15%

ПОПУСТ

Calc clean

Drip-stop систем

ПОПУСТ

2 ГОДИНИ

FV 5640 E0

Резервоар за вода: 400ml

ПОПУСТ

ГАРАНЦИЈА

85 3994

Ударна пареа: 190gr/min

15%

2 ГОДИНИ

рата

цена во готово

69 3229 60x

• CBT: 31.47% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5140 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 3799 ДЕН.

15%

60x

• CBT: 15.34% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 15385 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 13199 ДЕН.

Вертикална пареа

рата

ГАРАНЦИЈА

ПОПУСТ

240 11219

2974 3999 3499

ПОПУСТ

2 ГОДИНИ

15%

рата

15%

рата

GV 9581 E0 Пегла на пареа Моќност: 2600W

Постојана пареа: 180gr/min

цена во готово

400 18699 60x

• CBT: 13.40% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ:24976 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 21999 ДЕН.

Ударна пареа: 600gr/min

Резервоар за вода: 2000ml

Притисок на пумпа: 8bar

Durilium Airglide Autoclean


БЕЗ ПРАШИНА 2 ГОДИНИ

1 ГОДИНA

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

рата

VCC 4135 S37 /BOL Правосмукалка Моќност: 1600W

Вмукувачка моќ: 320W

цена во готово

74 3484

Индикатор за полна кеса

Капацитет на вреќа: 3L

ПОПУСТ

60x

• CBT: 29.37% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 5467 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 4099ДЕН.

Платнена кеса

Cyclone филтер

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

15%

цена во готово

HJW 1706

редовна цена цена во готово

Правосмукалка Моќност: 2000W

Ниво на бучава: 85 dB

Капацитет на вреќа: 3L

Индикатор за полна вреќа

1954 3999 2299

ПОПУСТ

рата

RO 3731 EA Правосмукалка Моќност: 750W

Должина на кабел: 3.5m

Капацитет на сад: 1,5L

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

127 5949

60x

• CBT: 20.18% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 8628 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 6999 ДЕН.

XL Телескопска цевка

Ниво на бучава: 79dB

Должина на кабел: 6.2m

Енергетска класа: B

15% ПОПУСТ

рата

FC 9351 /01 Правосмукалка Моќност: 1900W

Вмукувачка моќ: 370W

цена во готово

149 6969

60x

15%

Капацитет на сад: 1,5L

HEPA 10 филтер

Телескопска цевка

15%

ПОПУСТ

• CBT: 18.58% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 9936 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 8199 ДЕН.

ПОПУСТ

Power Cyclone 5 технологија

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

15% ПОПУСТ

рата

FC 9744 /09 Правосмукалка Моќност: 420W

Капацитет на сад: 2L

цена во готово

309 14449 60x

• CBT: 14.24% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 19527 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 16999 ДЕН.

Allergy филтер

Hard floor nozzle

PowerPro Expert

Power Cyclone 8 технологија

рата

RH 6756 WO Правосмукалка За сите типови на подови

45 мин, 5часа полнење

цена во готово

180 8414

60x

• CBT: 17.07% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 11789 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 9899 ДЕН.

Капацитет на сад: 0,6L

За теписи

Животински влакна

2 во 1

рата

BBH 2P14L Правосмукалка Комбинирана четка за тепих и тврд под

Филтер за перење

цена во готово

169 7904

60x

• CBT: 17.53% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 11135 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 9299 ДЕН.

Телескопска цевка

Индикатор за полнење

Бежична употреба 35min

Максимален волумен на садот за прашина 0.4л


Кешбек од 2.4 % при секое купување со НЛБ haPPy MasterCARD! 2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

32%

42%

ПОПУСТ

редовна цена цена во готово

KP 100 B 31

цена во готово

Кафемат Притисок на пумпа: 15 bar

Резервоар за вода: 0,6L

Kористи само NDG капсули

Автоматско исклучување за 5мин

Моќност: 1600W

Притисок на пумпа: 15 bar

24.41

СВТ

KP 1208 HR

Кафемат Моќност: 1500W

94 4399

цена во готово

вкупна цена на рати без камата

6640 ден.

редовна цена

7599 ден.

Резервоар за вода: 0,8L

Kористи само NDG капсули

69 3229

Топли и ладни пијалоци

MFQ 36460 S Миксер Моќност: 450W

5 работни брзини

ПОПУСТ

60x

рата

%

15%

ПОПУСТ

60x

рата

ГАРАНЦИЈА

15%

ПОПУСТ

2999 3999 4399

цена во готово

2 ГОДИНИ

15% ПОПУСТ НА СИТЕ BOSCH МИКСЕРИ

31.47

СВТ

цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

5140 ден.

редовна цена

3799 ден.

2 маталки за мешање

Soft Touch рачка

Сад за мешање или месење

Миксер Моќност: 500W

1 ГОДИНA

2 ГОДИНИ

1 ГОДИНA

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

ПОПУСТ

100 4674

60x

рата

цена во готово

TFB 4402 V Грил тостер Моќност: 1800W

Димензии на плочите 328 x 238mm

23.40

СВТ

редовна цена цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

6993 ден.

редовна цена

5499 ден.

Термостат за регулација на температурата

1784 3999 2099

цена во готово

ZM-902B

Моќност: 2200W

Големи нелепливи плочи

редовна цена цена во готово

HD 2581 /00

1699 3999 1999

Тостер Нерѓосувачки челик

Индикатор за топлина

Регулација на моќноста

редовна цена

6899 ден.

Моќност: 830W

Multimotion-drive маталка за мешањe

Сад за мешање со капак

15%

ПОПУСТ

цена во готово

Грил тостер

8519 ден.

15%

ПОПУСТ

%

вкупна цена на рати без камата

Капацитет на сад: 3.9L

4 работни брзини

ГАРАНЦИЈА

20.34

СВТ

MUM 44 R1

2 ГОДИНИ

15%

125 5864

60x

рата

ПОПУСТ

цена во готово редовна цена цена во готово

ZM-202 B Waffle

849 3999 999

Тостер за вафли Нивоа на печење: 8

Термостат

Defrost, Reheat

High lift функција

Моќност: 750W

Автоматска контрола на температурата

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

1 ГОДИНA

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

Нелепливи плочи

Светлосен индикатор

Големина на плочата: 21,6 х 12см

+

15%

15%

ПОПУСТ

цена во готово редовна цена цена во готово

RH 20920-56

1954 3999 2299

Апарат за палачинки Моќност: 1000W

LED индикатор

Термостат

цена во готово

HR 1855 /70 Соковник

Нелизгачка подлога

138 6459

Моќност: 700W

Капацитет на сад: 2L

ПОПУСТ

60x

рата

19.30

СВТ

цена во готово редовна цена цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

9282 ден.

редовна цена

7599 ден.

Сад за отпадоци

Сите делови погодни за перење во машина

15%

XL Широк отвор за овошје и зеленчук

HD 9336 /21

1699 3999 1999

Термо бокал Моќност: 2200W

Капацитет: 1,5L

ПОПУСТ

цена во готово редовна цена цена во готово

T-906

849 3999 999

Термо бокал Затворен греач

Филтер против бигор

Автоматско исклучување

Моќност: 1850 2200W

Капацитет: 1,7L

On/Off индикатор

360º база

Автоматско исклучување


За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари, добивате ваучер од 900 денари за идни купувања 2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

15%

15%

ПОПУСТ

356 16659

AC 1214/10

Прочистувач на воздух Моќност: 30W

Прочистува PM 2,5 честички

цена во готово

• CBT: 13.75% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 22360 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 19599 ДЕН.

Капацитет на прочистување до 63 m²

HEPA & Active Carbon филтер

ПОПУСТ

60x

рата

Wi-Fi

Брзина на прочистување на воздухот: 270 m³ / h

15%

418 19549 60x

рата

AC 2887 /10

Прочистувач на воздух VitaShield IPS технологија

CADR (cigarette smoke): 333 m³/h

цена во готово

• CBT: 13.28% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 26066 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 22999 ДЕН.

Baby care

Капацитет на прочистување 25m2 до 79m2

ПОПУСТ

Прочистува PM2,5 честички

AeraSense технологија

рата

AC 3059/50

Прочистувач на воздух Моќност: 58W

CADR (cigarette smoke): 167 m³/h

цена во готово

690 32299 60x

• CBT: 12.67% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 42683 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 37999 ДЕН.

AeraSense технологија

Капацитет на прочистување до 48m2

Отстранува бактерии 99,9%

Филтри H1N1 вирус 99,9%

2 ГОДИНИ

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

ACTIVE CARBON ФИЛТЕР ЗА 1 ДЕНАР

10%

10%

ПОПУСТ

ПОПУСТ

PU 6020 F0

пакет цена во готово

Прочистувач на воздух Intense Pure Air

2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

CADR smoke 310 m3/h

365 17099 60x

рата

• CBT: 13.67% • ВКУПНА ПАКЕТ ЦЕНА НА РАТИ: 22925 ДЕН. • РЕДОВНА ПАКЕТ ЦЕНА: 20389 ДЕН.

Капацитет на прочистување до 80m

Филтрација 4 нивоа

Automatic и Night mode

NanoCaptur филтер

рата

Blue Pure 221 Прочистувач на воздух Моќност за прочистување: -Чад 590 m3/h

Моќност за прочистување: -Прашина: 590 m3/h

цена во готово

402 18809 60x

• CBT: 13.39% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 25117 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 20899 ДЕН.

Моќност за прочистување: -Полен: 590 m3/h

За просторија од: 50m2

3 брзини на работа

Ниво на бучава: 31 - 56dB

2 ГОДИНИ

BEDROOM FILTER XD6082F0 + NANO CAPTUR ЗА 1 ДЕНАР

ГАРАНЦИЈА

10% ПОПУСТ

15% ПОПУСТ

PU 3040 F0

пакет цена во готово

Прочистувач на воздух Моќност за прочистување: 67W

Чад 300 m3/h

271 12689 60x

рата

• CBT: 14.76% • ВКУПНА ПАКЕТ ЦЕНА НА РАТИ: 17270 ДЕН. • РЕДОВНА ПАКЕТ ЦЕНА: 15698 ДЕН.

Прашина: 300 m3/h

Полен: 300 m3/h

За просторија од: 120m2

Ниво на бучава: 32 dB

рата

AS 95GDWV0.AEU Прочистувач на воздух PuriCare

360º

прочистување

цена во готово

1598 74799

60x

• CBT: 12.40% • ВКУПНА ЦЕНА НА РАТИ: 98452 ДЕН. • РЕДОВНА ЦЕНА: 87999 ДЕН.

Baby care

За површина од 91м2

Wi-Fi

PM1.0 & Gas сензор систем


20% попуст на WMF и Tefal кујнски прибор и садови

цена во готово редовна цена цена во готово

1679 3999 2099

1279 3999 1599

цена во готово редовна цена цена во готово

K 3064414

K 3068214

Термос 1l

Термос 0,5l 2744912

2745312

ШПАТУЛА

цена во готово редовна цена цена во готово

1439 3999 1799

цена во готово редовна цена цена во готово

K 2060214

ШТИПКА

175 219

цена во готово редовна цена цена во готово

цена во готово редовна цена

K 2060514

ЛАЖИЦА ЗА ПАСТА

263 329

цена во готово редовна цена

1519 3999 1899

ЛАЖИЦА

399 499

399 499 3999

цена во готово редовна цена

1359 3999 1699

цена во готово редовна цена цена во готово

цена во готово редовна цена цена во готово

639 3999 799

D 5020753 30cm

D 5021953 28cm wok

D 5020653 28cm

B 3091043 25cm pancake

Tава

Вок тава

Тава

Тава за палачинки

PHILADELPHIA Сет садови за готвење

рата

цена во готово

PREMIUM

243 11359 60x

• свт: 15.28% • вк. цена на рати без камата: 15565 ден. • редовна цена : 14199 ден.

QUALITY ONE Сет садови за готвење

рата

цена во готово

356 16639 60x

• свт: 13.75% • вк. цена на рати без камата: 22335 ден. • редовна цена : 20799 ден.

MICKEY MOUSE Детски сет за јадење

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,5% годишно (променливо) за период до 60 месеци* (*за сите категории освен за категориите ИТ и Мобилни Телефони до 48 рати), трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот.

цена во готово редовна цена цена во готово

2799 3999 3499

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

sda 04.12.2019  

sda 04.12.2019

sda 04.12.2019  

sda 04.12.2019