Page 1

03-22-12.2019

АКЦИЈАТА ВАЖИ

Дојдете заедно да ги одбереме Вашите нови апарати за домаќинство!


27999 ден.

Дигитален тајмер

EcoClean

систем за прочистување

Стаклокерамичка плотна

604 14499

цена во готово

Фурна за вградување

8

капацитет

функции

вкупна цена на рати без камата

15499 ден.

редовна цена

15999 ден.

Дигитален тајмер

EcoClean

систем за прочистување

60x 56x 55cm

667 15999

цена во готово

EOB 3311 AOX Фурна за вградување

А

капацитет

72l

6.5

СВТ

9

функции

Вградна плотна 4+1 грејни зони

Сензор контроли

редовна цена

17999 ден.

LCD дисплеј

437 10499 10.2

А

Вградна плотна 4+3 грејни зони

Сензор контроли

капацитет

66l

4 HighSpeed грејни зони

11499 ден.

редовна цена

12999 ден.

Child Lock

Индикатор за преостаната топлина

Без рамка

583 13999

Стаклокерамичка плотна

редовна цена

14999 ден.

85x 60x 60cm

354 8499

24 x

Аспиратор

60cm

13.0

СВТ

Моќност: 120W

3 нивоа на моќност

%

вкупна цена на рати без камата

9499 ден.

редовна цена

9499 ден.

416m3/h вмукувачка моќ

Ниво на бучава: 59dB

Димензии: 59.8 x 86.1 x 45cm

896 21499 24 x

цена во готово %

14999 ден.

Индикатор за топлина

31999 ден.

рата

вкупна цена на рати без камата

Direct Access контроли

редовна цена

3D hot air - печење на 3 нивоа истовремено

AKR 685 IX

24 x

10.2

29963 ден.

цена во готово %

%

вкупна цена на рати без камата

рата

вкупна цена на рати без камата

СВТ

EHF 6547 FXK

Стаклокерамичка плотна

Шпорет

Power Boost функција

4.1

СВТ

HKN 39A121

24 x

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ Автоматско исклучување

рата

16999 ден.

Електронско заклучување

19999 ден.

Индикатор за преостаната топлина

AKT 8090 /NE

Стаклокерамичка плотна

вкупна цена на рати без камата

Врата со тројно стакло

редовна цена

СВТ

24 x

рата

18999 ден.

цена во готово %

2 ГОДИНИ

60l

Сензор контроли

вкупна цена на рати без камата

рата

ГАРАНЦИЈА

А

7.2

СВТ

AKP 742 IX

4+1 грејни зони

24 x

рата

2 ГОДИНИ

60x 60x 55cm

Вградна плотна

цена во готово %

5 ГОДИНИ

функции

редовна цена

PKF 645 FP1 E

5 ГОДИНИ

71l

26255 ден.

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

7

капацитет

вкупна цена на рати без камата

5.7

СВТ

2 ГОДИНИ

Фурна за вградување

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

HBA 2340 S0

А

4.2

СВТ

1200 28799

24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

750 17999 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

1050 25199

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

Големи попусти и до 24 рати БЕЗ камата на haPPy цени на сите производи од летокот со haPPy кредит, кредитни картички и синдикална продажба!

Шпорет

А

капацитет

72l

4.7

СВТ

EKC 6430 AOW

4 грејни зони

%

вкупна цена на рати без камата

22499 ден.

редовна цена

23999 ден.

8 функции на рерната

Механички контроли

85x 60x 60cm


800

редовна цена

9999 ден.

23

Програми

Child Lock

750 17999

Машина за перење

1200

врт./min

18999 ден.

редовна цена

19999 ден.

15

Програми

Inverter мотор

85x 60x 53 cm

604 14499 7.2

СВТ

9 kg

Ниво на бучава: 68db

редовна цена

15999 ден.

84x 60x 60 cm

Програми

Одложен старт

85x 60x 44cm

792 18999 5.4

СВТ

Машина за перење

6.5 kg

1000

врт./min

Кондезациска сушара

7 kg

Ниво на бучава: 65db

ГАРАНЦИЈА

7 kg

1200

врт./min

19999 ден.

редовна цена

20999 ден.

14+11

Програми

Inverter Direct Drive-6 motion

85x 60x 45cm

708 16999

17999 ден.

85x 60x 54 cm

85x 60x 47cm

708 16999 24 x

7 kg

6.1

СВТ

1200

врт./min

%

вкупна цена на рати без камата

17999 ден.

редовна цена

18499 ден.

13

Програми

Child Lock

85x 60x 58cm

625 14999 24 x

цена во готово %

редовна цена

Одложен старт

Child Lock

рата

17999 ден.

15

11999 ден.

Програми

Машина за перење

А++

вкупна цена на рати без камата

Програми

редовна цена

23

FWL 71252 W EU

24 x

5.7

11999 ден.

цена во готово %

%

вкупна цена на рати без камата

рата

вкупна цена на рати без камата

СВТ

DU 7112 PA

B

Машина за перење

А++

9.7

СВТ

WMF 71223

24 x

цена во готово %

15499 ден.

15

13499 ден.

рата

вкупна цена на рати без камата

Програми

редовна цена

15

F0 J5 WN3W

А+++

ГАРАНЦИЈА

B

врт./min

24 x

цена во готово

Кондезациска сушара

1000

13499 ден.

цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

рата

CS C9DG-S

6 kg

вкупна цена на рати без камата

рата

5 ГОДИНИ

8 kg

5.7

СВТ

HGB 128 THB7-S

2 ГОДИНИ

А+++

цена во готово %

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

А+++

Машина за перење

24 x

рата

5 ГОДИНИ

85x 60x 47cm

WTE 6511 BS

2 ГОДИНИ

врт./min

9999 ден.

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

5 kg

вкупна цена на рати без камата

8.4

СВТ

5 ГОДИНИ

Машина за перење

цена во готово %

5 ГОДИНИ

WMF 50823

А+

12.2

СВТ

458 10999 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

521 12499 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

375 8999

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари, добивате ваучер од 900 денари за идни купувања

Кондезациска сушара

B

6.9

СВТ

DB 7101 PA

7 kg

Ниво на бучава: 65db

8

%

вкупна цена на рати без камата

15999 ден.

редовна цена

15999 ден.

Програми

LED control

85x 65x 60 cm


24 x

цена во готово

Комбиниран фрижидер

вкупна цена на рати без камата

18999 ден.

редовна цена

19999 ден.

287L

Капацитет на замрзнување: 4kg/24h

Комбиниран фрижидер

185x 60x 60cm

А+

цена во готово

RDSA 240 K20 S Комбиниран фрижидер 223L

500 11999 24 x

рата

А+

RCSA 330 K20 PT

2 ГОДИНИ

НЕТО КАПАЦИТЕТ

8.8

СВТ редовна цена

12999 ден.

147x 54x 60cm

17499 ден.

редовна цена

17999 ден.

295L

НЕТО КАПАЦИТЕТ

185x 60x 60cm

Капацитет на замрзнување: 5kg/24h

Комбиниран фрижидер

цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

30169 ден.

редовна цена

31999 ден.

336L

НЕТО КАПАЦИТЕТ

No Frost

186x 60x 68cm

10.8

Комбиниран фрижидер 215L

10999 ден.

редовна цена

10999 ден.

НЕТО КАПАЦИТЕТ

Автоматско одмрзнување

141x 55x 58cm

1042 24999 4.2

СВТ

BCNA 275 E2 S

25999 ден.

254L

Капацитет на замрзнување: 2.5kg/24h

167x 56x 62cm

254L

цена во готово %

26049 ден.

редовна цена

26999 ден.

НЕТО КАПАЦИТЕТ

NeoFrost

177x 54x 54cm

FGBIBM 5259 W

625 14999 24 x

рата

вкупна цена на рати без камата

Комбиниран фрижидер за вградување

А+

редовна цена

НЕТО КАПАЦИТЕТ

24 x

цена во готово

вкупна цена на рати без камата

24607 ден.

ГАРАНЦИЈА

рата

%

Комбиниран фрижидер

%

вкупна цена на рати без камата

2 ГОДИНИ

24 x

СВТ

4.3

СВТ

GTB 362 PZCZD

А++

ГАРАНЦИЈА

417 9999

ГАРАНЦИЈА

2 ГОДИНИ

GBB 61 BLJZN

А++

4.1

СВТ

983 23599 24 x

рата

5 ГОДИНИ

FGTM 217 W

А

ГАРАНЦИЈА

цена во готово %

1208 28999

24 x

рата

вкупна цена на рати без камата

цена во готово %

12999 ден.

Капацитет на замрзнување: 4kg/24h

6.3

СВТ

рата

вкупна цена на рати без камата

НЕТО КАПАЦИТЕТ

2 ГОДИНИ цена во готово

%

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

А+

5.7

СВТ

687 16499 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

рата

RCNA 320 K20 W

750 17999

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

Кешбек од 2.4 % при секое купување со НЛБ haPPy MasterCARD!

6.9

СВТ

15999 ден.

редовна цена

15999 ден.

Комбиниран фрижидер за вградување

А++

250L

%

вкупна цена на рати без камата

НЕТО КАПАЦИТЕТ

Автоматско одмрзнување

177x 54x 54cm


DFS 05013 S

вкупна цена на рати без камата

14999 ден.

Машина за садови

редовна цена

14999 ден.

5

Одложен старт

Вградна машина за садови

редовна цена

19999 ден.

А+

7.2

вкупна цена на рати без камата

15499 ден.

Вградна машина за садови

редовна цена

15999 ден.

13

6

5

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

7.5

вкупна цена на рати без камата

14999 ден.

Машина за садови

редовна цена

14999 ден.

5

4

ТЕМПЕРАТУРИ

Half Load

22999 ден.

12

СЕТА

4

ПРОГРАМИ

3

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

82x 60x 60cm

редовна цена

17999 ден.

750 17999 5.7

Машина за садови

редовна цена

19999 ден.

5

4

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложен старт

6

Одложен старт

ТЕМПЕРАТУРИ

85x 60x 62.5cm

85x 45x 60cm

792 18999 24 x

5.4

%

DIN 28424

СВТ

вкупна цена на рати без камата

19999 ден.

Вградна машина за садови

редовна цена

19999 ден.

14

СЕТА

8

ПРОГРАМИ

6

AquaIntense технологија

ТЕМПЕРАТУРИ

Одложено перење

625 14999 24 x

цена во готово %

18999 ден.

ПРОГРАМИ

8

ПРОГРАМИ

рата

вкупна цена на рати без камата

13

10

СЕТА

24 x

ESF 5206 LOW

СЕТА

ГАРАНЦИЈА

Машина за садови

А++

СВТ

А+

17999 ден.

цена во готово %

редовна цена

85x 60x 60cm

вкупна цена на рати без камата

рата

Вградна машина за садови

цена во готово %

DFN 05312 W

ПРОГРАМИ

5.4

%

СВТ

24 x

рата

СВТ

13

792 18999

6.0

DFS 28021 X

А++

19999 ден.

А+

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

82x 45x 55cm

вкупна цена на рати без камата

82x 60x 55cm

583 13999

Ниво на бучава: 51dB

SMV 24 AX00 E

24 x

рата

СЕТА

3

ТЕМПЕРАТУРИ

СВТ

2 ГОДИНИ

ПРОГРАМИ

5

ПРОГРАМИ

цена во готово %

CDI 1L38/T

СЕТА

10

СЕТА

рата

СВТ

5 ГОДИНИ

16999 ден.

85x 45x 60cm

604 14499

цена во готово

А+

вкупна цена на рати без камата

24 x

рата

А+

ADG 201

2 ГОДИНИ

ТЕМПЕРАТУРИ

цена во готово %

5 ГОДИНИ

5

ПРОГРАМИ

6.4

СВТ

ГАРАНЦИЈА

10

СЕТА

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

А+

5 ГОДИНИ цена во готово

%

5 ГОДИНИ

7.5

СВТ

708 16999 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово

667 15999 24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

24 x

рата

ГАРАНЦИЈА

583 13999

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

5 ГОДИНИ

За секоја кумулативна купопродажба во вкупна вредност од 30.000 денари, добивате ваучер од 900 денари за идни купувања

6.9

%

CDP 1LS39 W

СВТ

вкупна цена на рати без камата

15999 ден.

Машина за садови

редовна цена

17999 ден.

А+

13

СЕТА

5

ПРОГРАМИ

Ниво на бучава: 49dB

Одложен старт

85x 60x 60 cm

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,25% годишно (променливо) за период до 48 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. Акцијата “До 24 рати без камата на haPPy цена” важи само за купување на производи со haPPy кредит, со кредитните картички на НЛБ Банка, Стопанска Банка АД Скопје, Охридска Банка, Халк Банка и Diners Club картичките и со синдакална продажба (само за синдикатите со кои Нептун има склучено договор за соработка).

02/5514-777

Нептун Карпош Адреса: Љубљанска бр.4

Нептун Битола Адреса: Петар Петровиќ Његош бр.144

Нептун Кавадарци Адреса: Западен булевар бр.15

Нептун Неготино Адреса: ул.Партизанска бр.26

Нептун Свети Николе Адреса: ул.Карпошева бр.1

Нептун Аеродром Адреса: Перо Наков бр.106

Нептун Велес Адреса: Нада Бутникошарева бр.5А

Нептун Кичево Адреса: Магистрален пат бр.12В

Нептун Охрид Адреса: 15-ти Корпус б.б.

Нептун Струга Адреса: Попово Блато б.б.

Нептун Стадион Адреса: Аминта Трети 1

Нептун Гевгелија Адреса: Бул.Гевгелија бр.31

Нептун Кочани Адреса: ул.Стево Теодосиевски бр.19

Нептун Прилеп Адреса: Сотка Ѓорѓиоски б.б.

Нептун Струмица Адреса: Ленинова б.б.

Нептун Чаир Адреса: Кемал Сејфула бр. 8

Нептун Гостивар Адреса: Седек Костоски бр.52/А

Нептун Крива Паланка Адреса: ул.Св.Јоаким Осоговски бр.175

Нептун Радовиш Адреса: ул.Наум Наумовски Борче бр.44

Нептун Тетово Адреса: Борис Кидрич бр.112

Нептун Сарај Адреса: ул. 2 бр.6

Нептун Дебар Адреса: Атанасие Илиќ бр.3

Нептун Куманово Адреса: Моша Пијаде 1/1 (Т.Ц. Сума)

Нептун Ресен Адреса: Наум Веслиевски бр.15а

Нептун Штип Адреса: ул.Партизанска бр.35

www.neptun.mk www.facebook.com/NeptunMakedonija

Profile for Neptun_Makedonija

mda 12.2019  

mda 12.2019

mda 12.2019  

mda 12.2019