Page 1

5

гоgини гаранциjа

ГОЛЕМИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛ АСОРТИМАН БЕКО ТЕХНИКА 23.999

15.999

21.119

14.079 Машина за перење

A

+++

st NeoFro ing ol

Dual Co Active

Енергетска ефикасност

7kg

WTE 7512 BO

Капацитет

Програми: 15, Број вртежи во минута: 1000 Одложен почеток, AquaWave, Полнење: фронтално, Димензии: 84x60x49 cm

18.999

16.719 Кондензациска сушара

DU 7112 PA

Капацитет

Програми: 15, Одложен старт, Child Lock, Индикатор за работниот програм, Индикатор за чистење на филтерот, Потрошувачка на енергија годишно: 504 kWh, Ниво на бучава: 65dB, Димензии: 85x60x54 cm

Комбиниран фрижидер

RDNE 350 K20 X

Енергетска класа: А+, Нето капацитет: 314L , Капацитет на замрзнување: 3.5kg/24h, Автономна работа: 15h, Потрошувачка на енергија годишно: 295kWh, Димензии: 172x60x65cm

7kg

ЛЕД Осветлување

Акцијата трае од 01.12-31.12.2018.

beko-mk.com


ProSmartTM Inverter мотор

• ефикасен • долготраен • тивок

10 гоgини гаранциjа

На ProSmart™ Inverter мотор Право на продолжена гаранција се остварува со регистрација на extwarranty.beko.com

12.999

11.439

15.399

Машина за перење

Енергетска ефикасност

Енергетска ефикасност

Капацитет

Програми: 15, Број вртежи во минута: 1000 Одложен почеток: 3 h, 6 h, 9 h, Child Lock, Полнење: фронтално, Потрошувачка на енергија годишно: 152kWh, Димензии: 84x60x49 cm

Машина за перење

-10% -

Енергетска ефикасност

10 гоgини гаранциjа

На ProSmart™ Inverter мотор Право на продолжена гаранција се остварува со регистрација на extwarranty.beko.com

Капацитет

Програми: 16, Број вртежи во минута: 1400 Одложен почеток: од 0 - 24 h, Aquawave технологија, Полнење: фронтално, Потрошувачка на енергија годишно: 177kWh, Димензии: 85x60x54 cm

Програми: 15, Број вртежи во минута: 1000 Одложен почеток: од 0 - 19 h, AquaWave технологија, Полнење: фронтално, Потрошувачка на енергија годишно: 195kWh, Димензии: 84x60x59 cm

24.999

21.999

Машина за перење

Машина за перење

WTE 11735 XCST

A

+++

8kg

Капацитет

28.159

WTV 8734 XS0 +++

8kg

Енергетска ефикасност

Капацитет

31.999

20.239

A

+++

7kg

Програми: 15, Број вртежи во минута: 1200 Одложен почеток: до 19 h, Полнење: фронтално, Потрошувачка на енергија годишно: 173kWh, Димензии: 85x60x45 cm

22.999

WTV 8511 X0

A

+++

6kg

Машина за перење

WTE 7612 BS

A

+++

16.719

Машина за перење

WTE 6511 BO

A

18.999

17.499

-10% -

Енергетска ефикасност

WTV 8735 XC0ST

A

+++

11kg Капацитет

Програми: 16, Број вртежи во минута: 1400 Одложен почеток: од 0 - 24 h, Aquawave технологија, Child Lock, Потрошувачка на енергија годишно: 233kWh, Димензии: 85x60x63 cm

8kg

-10% -

Енергетска ефикасност

Капацитет

Програми: 16, Број вртежи во минута: 1400 Одложен почеток, Child Lock, Потрошувачка на енергија годишно: 233kWh, Steam Therapy, Димензии: 84x60x54 cm

39.999

StainExpertTM технологија Со БЕКО Stain Expert технологијата од сега не треба да се грижите за флеките. Оваа програма се гржи за 24 различни видови на флеки со три нивоа на нечистотија (Многу, средно и малку) Подолго траење на програмата, поголема температура на перење, зголемена механичка ротација, посебни фази на натопување и подолги циклуси на перење, во споредба со нормалните програми за памук, придонесуваат супериорни перформанси на чистење со StainExpert™.

35.199 Машина за перење и сушење

10 гоgини гаранциjа

На ProSmart™ Inverter мотор Право на продолжена гаранција се остварува со регистрација на extwarranty.beko.com

WDA 96143 H 9kg

6kg

Капацитет Капацитет перење сушење

Програми: 16, Број вртежи во минута: 1400 Одложен почеток од 0 - 24 h, Полнење: фронтално, BabyProtect+, Wash and Wear, Mini 14 програма, Димензии: 85x60x63 cm


st NeoFrCoooling Active

Dual

59.999

Одвоено ладење

52.799

Конвенционално ладење

A +

Енергетска ефикасност

NeoFrostTM

Side-by-Side фрижидер

GN 162320 X

ОДВОЕНО ЛАДЕЊЕ

IonGuard

• Два посебни системи за ладење • Без мешање на мирисите од ладилникот и замрзнувачот • Оптимално ниво на влажност

Active Ioniser, Диспанзер за Вода, Антибактериска заштита, Нето капацитет: 544L Капацитет на замрзнување: 13kg/24h, Потрошувачка на енергија годишно: 471kWh, Димензии: 179x91x71cm

29.999

st NeeoDuFalrCoooling

19.359

Activ

A

A

+

A

+

Енергетска ефикасност

RSNE 445E23 DX

43.999

st NeeoDuFalrCoooling

Activ

Фрижидер

21.999

49.999

26.399

+

Енергетска ефикасност

ЛЕД Осветлување

Капацитет на фрижидерот: 366L, Потрошувачка на енергија годишно: 167kWh, Ниво на бучава: 41dB, Димензии: 185x60x65cm

Комбиниран фрижидер

RCNE 520E20 ZGB

Енергетска ефикасност

IonGuard

Капацитет на фрижидерот: 330L, Капацитет на замрзнување: 6kg/24h, Автономна работа: 20h, Потрошувачка на енергија годишно: 404kWh, Ниво на бучава: 44dB, Димензии: 192x70x70cm

15.999

Комбиниран фрижидер

RCSA 365K20 DS

Капацитет на фрижидерот: 230L, Капацитет на замрзнување: 5kg/24h, Автоматско одмрзнување, Потрошувачка на енергија годишно: 336kWh, Ниво на бучава: 40dB, Димензии: 185x60x65cm

29.999

16.999

14.959

14.079

ЛЕД Осветлување

26.399 st NeeoDuFalrCoooling Activ

A

A

+

Енергетска ефикасност

Kombinovani frižider

RCSA 240 K 20W

A

+

+

Енергетска ефикасност

ЛЕД Осветлување

Капацитет на фрижидерот: 142L, Капацитет на замрзнување: 3,5kg/24h, Автоматско одмрзнување, Потрошувачка на енергија годишно: 245kWh, Ниво на бучава: 40dB, Димензии: 153x54x60cm

Комбиниран фрижидер

RCSA 300 K20 W

Енергетска ефикасност

ЛЕД Осветлување

Капацитет на фрижидерот: 204L, Капацитет на замрзнување: 4kg/24h, Автоматско одмрзнување, Потрошувачка на енергија годишно: 267kWh, Ниво на бучава: 40dB, Димензии: 182x60x54cm

Комбиниран фрижидер

CNA 400 EC0 ZX

ЛЕД Осветлување

Капацитет на фрижидерот: 257L, Капацитет на замрзнување: 5kg/24h, Автономна работа: 20h, Потрошувачка на енергија годишно: 348kWh, Ниво на бучава: 43dB, Димензии: 201x60x65cm


18.999

18.999

16.719

A

16.719

A

++

Заштита GlassShield против излевање

20.239

A

+++

+

Енергетска ефикасност

22.999

Заштита против излевање

Енергетска ефикасност

Енергетска ефикасност

10 гоgини гаранциjа

Заштита GlassShield против излевање

На ProSmart™ Inverter мотор

Вградна машина за садови

Вградна машина за садови

Вградна машина за садови

DSN 05310 X

DSN 28430 X

Капацитет: 10 сета, 8+1 програми, 6 температури, LCD дисплеј, Одложен старт, Статички систем за сушење, Потрошувачка на енергија годишно: 211kWh, Димензии: 82x45x55cm

Капацитет: 13 сета, 5 програми, 4 температури, Одложен старт, Half Load, Потрошувачка на енергија годишно: 295kWh, Ниво на бучава: 49dB, Димензии: 82x60x57cm

Капацитет: 14 сета, 8 програми, 6 температури, Одложен старт, Half Load, AquaStop, WaterSafe+, AquaIntense, Потрошувачка на енергија годишно: 237kWh, Димензии: 82x60x57cm

DSS 28021 X

17.999

19.999

17.599

A

++

Енергетска ефикасност

15.839

A

10 гоgини гаранциjа На ProSmart™ Inverter мотор

16.999

10

++

Заштита GlassShield против излевање

гоgини гаранциjа

Енергетска ефикасност

A +

Заштита GlassShield против излевање

На ProSmart™ Inverter мотор

14.959

Енергетска ефикасност

Заштита GlassShield против излевање

Вградна Машина за садови

Вградна машина за садови

Вградна машина за садови

Капацитет: 10 сета, 8 програми, 6 температури, Одложено перење, 1/2 половично перење, AquaIntense технологија, Годишна потрошувачка на енергија: 211kW, Димензии: 81.8x59.8x55cm

Капацитет: 10 сета, 6 програми, 6 температури, Одложен старт, Потрошувачка на енергија годишно: 211kWh, Ниво на бучава: 47dB, Димензии: 82x45x57cm

Капацитет: 12 сета, 5 програми, 4 температури, WaterSafe, Half Load, Одложен старт 3/6/9, Потрошувачка на енергија годишно: 290Wh, Димензии: 82x60x55cm

DIS 28120

DIS 26021

DIN 24310

10

ProSmart InverterTM мотор

гоgини гаранциjа На ProSmart™ Inverter мотор

Ефикасен

Право на продолжена гаранција се остварува со регистрација на extwarranty.beko.com

Траен

Официјален партнер...на високите стандарди Не можете, а да не мислите на околината. Можеби ситуацијата би била поинаква доколку вашата машина за миење садови не е толку бучна. Повелете решение за вашето двоумење. ProSmart Inverter моторот е два пати потивок од другите (затоа што нема триење во моторот), исто така помага и во заштедата на енергија А+++ (-10%) и заштеда на вода.

Тивок

20.999

GlassShield

A

18.479

+++

Енергетска ефикасност

10 гоgини гаранциjа На ProSmart™ Inverter мотор

Вградна машина за садови

DIN 28430

Капацитет: 14 сета, 8 програми, 6 температури, Одложен старт, ProSmart Inverter мотор, Aqua Intense технологија, Потрошувачка на енергија годишно: 237kWh, Димензии: 82x60x57cm


15.999

14.999

14.079

13.199

A

A

+

+

Заштита против излевање

Енергетска ефикасност

Заштита против излевање

Енергетска ефикасност

Машина за садови

Машина за садови

Капацитет: 10 сета, 5 програми, 5 температури, Одложен старт, Потрошувачка на енергија годишно: 237kWh, Ниво на бучава: 49dB, Димензии: 85x45x60cm

Капацитет: 13 сета, 5 програми, 4 температури, Индикатор за сол, Half Load, Потрошувачка на енергија годишно: 295Wh, Ниво на бучава: 47dB, Димензии: 85x60x60cm

DFS 05013 S

AquaIntense® технологија

DFN 05312 W

интензивна зона со 5 пати подобри перформанси на перење Достапно и кај машини со ширина од 45cm.

20.999

19.999

18.479

17.599

A +

10 гоgини гаранциjа

Енергетска ефикасност

На ProSmart™ Inverter мотор

A

++

Заштита GlassShield против излевање

26.999

23.759

A

+++

Заштита GlassShield против излевање

Енергетска ефикасност

Енергетска ефикасност

10 гоgини гаранциjа На ProSmart™ Inverter мотор

Заштита GlassShield против излевање

Машина за садови

Машина за садови

Машина за садови

Капацитет: 14 сета, 6 програми, 6 температури, Одложен старт, Half Load, Потрошувачка на енергија годишно: 299Wh, Ниво на бучава: 46dB, Димензии: 82x60x60cm

Капацитет: 14 сета, 8 програми, 6 температури, Одложен старт, Half Load, Потрошувачка на енергија годишно: 266Wh, Ниво на бучава: 43dB, Димензии: 85x60x60cm

Капацитет: 14 сета, 9 програми, 6 температури, Одложен старт, Half Load, AquaIntense, IonGuard, отрошувачка на енергија годишно: 237Wh, Ниво на бучава: 44dB, Димензии: 85x60x60cm

DFN 16410 S

DFN 28422 W

Glass Shield

Steam Gloss

Ultimate Glass care Нега на стакло

40oC

Полици со мек допир

20

DFN 39430 X

подолг век истрајност на стаклото Додатоци со мек допир SoftTouch

Auto Glass Shield Заштита на стакло

Официјален партнер… на оние кои сакаат да импресионираат Доколку вашата идеална слика кога чекате гости опфаќа стилски декорирана трпеза, тогаш заматените чаши нема да се вклопат во Вашата слика. Со помош на Беко врвната нега за стакло, повеќе нема потреба да се грижите. Ги штити Вашите чаши кои ќе бидат доволно блескави и сјајни за да го импресионираат било кој гостин. GlassShield® технологијата има 20 пати подолго траење на стаклото во однос на стандардните машини за перење саодови, ги штити Вашите чаши од заматување и губење на сјај. Со SteamGloss® сјајот е загарантиран – чашите се до 23% посјајни и порцеланот е до 30% посјаен. Ултимативната Glass Care 40°C програма е посебен циклус направен за нежно перење на чашите и нивна долготрајност. Беко SoftTouchTM е дополнителен додаток кој може да го користите за стабилизирање на чашите во машината. Вклучува специјален дизајн за 4 вински чаши со различна големина. Доколку сакате да импресионирате повеќе луѓе, постои посебен додаток за перење на 30 чаши одеднаш. Ultimate Glass Care 40°C i SoftTouch™ се грижи за Вашите вински чаши на најдобар начин. Додатоците за нежно перење се стандардни како кај секој модел на машина за перење садови. Материјалите за SoftTouchTM се користат на дното на кошницата за винските чаши, на краевите на чашата како и на рачката на кошницата. Се ова постои за Вашите чаши да бидат безбедни – без потреба да ги чистите чашите дополнително од флеките од вода. Сега ќе имате повеќе време да поминете со Вашите гости.


10.999

10.999

9.679

14.499

9.679

12.759

Независна стаклокерамичка плотна

Независна стаклокерамичка плотна

Независна стаклокерамичка плотна

4 Грејни зони, Странични контроли, On/Off Индикатор

4 Грејни зони, Сензор контроли, Автоматско исклучување, Заштита од прегревање

4+1 Грејни зони, Сензор контроли, On-Off индикатор, INOX рамка

HIC 64100 W

HIC 64401

13.499

HIC 64402 X

22.999

14.999

11.879

13.199

20.239

Booster

71 l

65 l

82 l

Капацитет

Капацитет

Капацитет

Фурна за вградување

Фурна за вградување

BIE 24301 W

Фурна за вградување

BIM 25302 X

Мултифункционална, Електронски контроли, Вентилатор, Грил, Дигитален тајмер, Димензии: 60x60x57cm

BIR 32400 XMS

Мултифункционална, 8 функции, Вентилатор, Грил, Мултифункционална, 12 функции, 3D готвење, Дигитален тајмер, Димензии: 60x60x57cm Вентилатор, Грил, Дигитален тајмер, Димензии: 59,5x59,4x56,7cm

16.999

Surf® технологија

14.959 Изедначено печеnе на повеке нивоа

Официјален партнер.... на гордите кувари Независна стаклокерамичка плотна

HIC 64502 T (Slider)

4+1 Грејни зони, Сензор команди SLIDER, Автоматско исклучување, Индикатор за топлина, Child Lock заштита за деца

24.999

21.999

Surf технологијата е совршена за гордите кувари кои вложуваат многу љубов во секоја своја креација. За секој роденден на Вашето дете е потребна поголема креативност за декорација на роденденската торта која упорно не е испечена како што треба. Со помош на Беко Surf технологијата, топлиот воздух циркулира во рерната со помош на вентилатор низ страничните и задните ѕидови на рерната и се создава подеднаква цирклуација на топлиот воздух. Ова овозможува поеднакво печење на сите нивоа, без мешање на мириси. Ова значи дека нема повеќе колачи кои ќе мирисаат на риба. Она што исто така е импресивно, е што со помош на Беко Surf технологијата храната се пече и до 30% побрзо. Значи Вашата торта оваа година ќе биде толку совршена што Вашето семејство нема да може да и одолее.

29.999

26.399

Фурна за вградување

BIM 25800 XMS

71 l Капацитет

Мултифункционална, 13 функции, 3D готвење Soft close затворање, Defrost функција Грил,Вентилатор, Дигитален тајмер, Димензии:60x60x57cm

Фурна+плотна за вградување

BSM 22520 X

Мултифункционална, Капацитет на фурната: 65L, Функции: 12, Дигитален тајмер, Вентилатор, Грил Димензии: 56x55x59cm

+ 4+2 грејни зони, Електронско заклучување за заштита на деца, Автоматско исклучување, Touch сензор


ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГОТВИТЕ. СЕГА ТОА Е МНОГУ ЛЕСНО со Beko вграgени апарати.

21.999

18.999

19.359

16.719

71 l

28.999

25.519

29.999

27.999

60 cm

Капацитет

Aспиратор

Индукциска стаклокерамичка плотна

Фурна за вградување

Aспиратор

BIM 24400 GCS

HCA 62741 B

4 Грејни зони, Сензор контроли, On/Off индикатор, Child Lock -Заштита за деца, Antiover flow , Автоматско исклучувањe

Енергетска класа: A+, 12 функции, Електронски контроли, Вентилатор, Грил, Дигитален тајмер, Димензии: 60x60x55cm

Капацитет: 603m3/h, Мотор: 1, Брзини: 3 + 1 интензивна, Контроли осетливи на допир, Осветлување:2x2.5 LED, Cassette филтер, Ниво на бучава: 65dBA

HII 64400 ATBG

15.999

12.999

11.439

14.079

71 l

HCA 62741 W

12.999

11.439

60 cm

Капацитет

Комбинирана стаклокерамичка плотна

Фурна за вградување

Aспиратор

OIM 27201 C

CWB 6410 CR

4 Грејни зони: 2 Електрични + 2 Плински, Странични контроли, Заштита од истекување на плин

Енергетска класа: А, 8 Функции, Електронски тајмер, Автоматски програми, Механички контроли, LED дисплеј, Вентилатор + грил, Димензии: 60х60х57cm

Моќност: 150W, Капацитет: 460m3/h, Мотор: 1, Брзини: 3, Алуминиумски филтер, Осветлување: 2x25W, Широчина: 60cm

HILM 64120 S

22.999

20.239

+ 2+2 Грејни зони (струја+плин), Странични контроли, Електронско палење, Индикатор за преостаната топлина

15.999

14.079

14.999

13.999

Фурна+плотна за вградување

BSE 24130 B

Капацитет на фурната: 71L, 6 функции, Механички тајмер, Димензии: 60x60x57cm

Aспиратор

HCA 62640 W

Aспиратор

HCA 62640 B

Моќност: 150W, Капацитет: 577m3/h, Мотор: 1, Брзини: 3, Алуминиумски филтер, Осветлување: 2, Широчина: 60cm


15.999

20.999

14.079

18.479 Шпорет

Енергетска ефикасност

+

60 l

Енергетска ефикасност

Капацитет

Стаклокерамичка плотна, Мултифункционална рерна, 4 грејни зони, 8 функции, Механички контроли, Дигитален дисплеј, Димензии: 85х60х60cm

Капацитет

MGC 20100 S

20 l

Моќност Капацитет

Грил, Моќност на грил: 900W, Механички тајмер, Defrost функција, 9 нивоа на моќност

Капацитет

2 рингли, 2 плин, 6 функции на рерната, Механички контроли, Димензии: 85х60х60cm

13.999

14.599

12.847

12.319

3.959

700 W

66 l

Енергетска ефикасност

Стаклокерамичка плотна, 4 грејни зони, 6 функции, Механички контроли, Механички тајмер, Димензии: 85х50х60cm

4.499

Микробранова печка

FSE 64320 DW

A

+

72 l

Комбиниран шпорет

FSS 57100 GW

A

+

14.959

Шпорет

FSM 67300 GWS

A

16.999

Микробранова печка

MGB 25332 BG

900 W

25 l

Моќност Капацитет

Електронско управување, LCD дисплеј, Моќност на грил: 1000W, Child Lock, 5 нивоа, 3 функции, Дигитален тајмер

Микробранова печка

MGB 25333 BG

900 W

25 l

Моќност Капацитет

Електронско управување, LCD дисплеј, Моќност на грил: 1000W, Child Lock, 5 нивоа, 9 функции, Дигитален тајмер

26.999

23.759

A +

Инвертер клима уред

BBVCM 120 / BBVCM 121 INV

Енергетска ефикасност

ртер

Инве

Капацитет ладење/греење: 3,5kW 11940 Btu/ 2,8kW 9550 Btu/h Енергетска класа на ладење: А++, Енергетска класа на греење: А+, Циркулација на воздух 520m3/h, SEER 6.1, SCOP 4.1, Ниво на бучава - внатрешна: 52dB надворешна: 60dB, R410a еколошки фреон

29.999

26.399

Сплит клима уред

BRH 180 / BRH 181 ON/OFF Капацитет на ладење: 5,42 кW 18500 Btu/h, Капацитет на греење: 5,71 кW 19500 Btu/h, Енергетска класа на ладење/греење: А/А, Циркулација на воздух: 787m3/h, EER 3.21, COP 3.61, Ниво на бучава -внатрешна: 42,5dB -надворешна: 59dB, Фреон: R410a еколошки фреон

beko-mk.com

Нептун Mакедонија ДОО го задржува правото на исправка поради печатни грешки при внесувањето на техничките податоци и слики.

Промоција BEKO - Попусти и до 24 рати без камата!( (01-31.12.2018)  

Промоција BEKO - Попусти и до 24 рати без камата!( (01-31.12.2018)

Промоција BEKO - Попусти и до 24 рати без камата!( (01-31.12.2018)  

Промоција BEKO - Попусти и до 24 рати без камата!( (01-31.12.2018)

Advertisement