Page 1

АКЦИЈАТА ВАЖИ 08.11-22.11.2019

0

НА haPPy ЦЕНА

ГАРАНЦИЈА

12

1 ГОДИНИ

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНИ

Вашиот омилен 12

НА haPPy ЦЕНА

5.000

4417 52999

цена во готово

iOS 13.1.2

Chipset: Apple A13 Bionic (7 nm+)

6.95

СВТ

Смартфон

RAM

4GB

5.000

12 x

рата

цена во во готово готово цена

вкупна цена на рати без камата

54889 ден.

редовна цена

57999 ден.

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 12MP+12MP /12MP

5917 1536 59999 70999

12 24 x

рата рата

%

БАТЕРИЈА Li-Ion 3110mAh

0

macOS

Intel Core i5-8210Y, 1.6 GHz

6.65

СВТ

Лаптоп 13”

Intel UHD 617

%

вкупна цена на рати без камата

73429 ден.

редовна цена

75999 ден.

RAM

8GB

МЕМОРИЈА

128GB SSD

Touch ID


0

12

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

Шопинг до 12 рати без камата на haPPy цена!

12

НА haPPy ЦЕНА

НА haPPy ЦЕНА

7.000

6917 82999 6.53

RAM

4GB

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 12MP+ 12MP+12MP /12MP

85789 ден.

редовна цена

89999 ден.

Екран: 6.5”

БАТЕРИЈА Li-Ion 3969mAh

XDR OLED

12

0

6.60

СВТ

СМАРТФОН

iOS 13.1.2

Super Retina

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

Chipset: Apple A13 Bionic (7 nm+)

цена во готово

%

вкупна цена на рати без камата

6333 75999

12 x

рата

Chipset: Apple A13 Bionic (7 nm+)

RAM

4GB

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 12MP+ 12MP+12MP /12MP

78579 ден.

редовна цена

82999 ден.

БАТЕРИЈА Li-Ion 3046mAh

Екран: 5.8” Super Retina

XDR OLED

12

НА haPPy ЦЕНА

9.000

3833 45999

12 x

цена во готово

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 12MP /7MP

47679 ден.

редовна цена

57999 ден.

БАТЕРИЈА Li-Ion 2942mAh

СМАРТФОН

iOS 12.3.1.

12

0

6.69

СВТ

Chipset: Apple A12 Bionic

RAM

4GB

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 12MP+12MP /7MP

%

вкупна цена на рати без камата

70339 ден.

редовна цена

76999 ден.

БАТЕРИЈА Li-Ion 2658mAh

ГАРАНЦИЈА

RAM

3GB

цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

Chipset: Apple A12 Bionic

5667 67999

12 x

рата

1 ГОДИНA

Смартфон

iOS 12.3.1.

7.13

СВТ

0

НА haPPy ЦЕНА

12.000

рата

%

вкупна цена на рати без камата

ГАРАНЦИЈА

цена во готово СВТ

iOS 13.1.2

iPhone 11 Pro

12 x

рата

СМАРТФОН

7.000

1 ГОДИНA

iPhone 11 Pro Max

0

12

НА haPPy ЦЕНА

0

НА haPPy ЦЕНА

6.000

2667 31999

12 x

рата

цена во готово СВТ

вкупна цена на рати без камата

СМАРТФОН

iOS 12.3.1.

Chipset: Apple A10 Fusion

7.72

цена во готово %

СВТ

33259 ден.

СМАРТФОН

RAM

3GB

МЕМОРИЈА

32GB

КАМЕРА Dual 12MP /7MP

БАТЕРИЈА Li-Ion 2900mAh

iOS 12.3.1.

Chipset: Apple A10 Fusion

RAM

2GB

МЕМОРИЈА

32GB

КАМЕРА Dual 12MP /7MP

2333 27999

12 x

рата

8.0

%

вкупна цена на рати без камата

29139 ден.

редовна цена

33999 ден.

БАТЕРИЈА Li-Ion 1960mAh


MacBook Pro

Поголема моќ. Поголем перформанс. Повеќе про.

12 4.500

НА haPPy ЦЕНА

7125 85499

12 x

рата

ЛАПТОП

цена во готово

RAM

8GB

МЕМОРИЈА

128GB

macOS

ГАРАНЦИЈА

SSD HDD

6.55

СВТ

1 ГОДИНA

BLUETOOTH

1 ГОДИНA

88364 ден.

редовна цена

89999 ден.

0

12

%

вкупна цена на рати без камата

ГАРАНЦИЈА

Intel Core i5 8257U (1.4 up to 3.9 GHz)

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

13.3” (33.78cm) LED IPS

0

12

НА haPPy ЦЕНА

0

НА haPPy ЦЕНА

2.300

iPad Air

цена во готово СВТ

ТАБЛЕТ

iOS 12.3.1.

Apple A12 Bionic (7 nm)

RAM

3GB

МЕМОРИЈА

64GB

КАМЕРА 8MP

БАТЕРИЈА Non-removable

Li-Po 30.2Wh

2800 33599

iPad

12 x

рата

7.68

Редовна цена

%

вкупна цена на рати без камата

34907 ден.

редовна цена

35899 ден.

СВТ

ТАБЛЕТ

iOS 12.3.1.

2000 23999

12 x

рата

вкупна цена на рати без камата

10.2”(2160by-1620 pixels) IPS

Apple A10 Fusion chip 64 bit

МЕМОРИЈА

32GB

КАМЕРА 8MP

БАТЕРИЈА Non-removable

Li-Po battery (32.4 Wh)

8.44

%

25019 ден.


редовна цена

2975 3499

ГАРАНЦИЈА

3 МЕСЕЦИ цена во готово

Case Apple iPhone 11 Pro Silicone Black mwyn2zm/a

2975 3499

цена во готово

редовна цена

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

Case Apple iPhone 11 Clear mwvg2zm/a

1 ГОДИНИ

редовна цена

2975 3499

ГАРАНЦИЈА

3 МЕСЕЦИ цена во готово

ГАРАНЦИЈА

3 МЕСЕЦИ

Case Apple iPhone 11 mwvu2zm/a

ГАРАНЦИЈА

ГАРАНЦИЈА

3 МЕСЕЦИ

Шопинг до 12 рати без камата на haPPy цена!

0

12

НА haPPy ЦЕНА

3.000 цена во готово

редовна цена

2975 3499

цена во готово

Apple Lightning to 3.5 mm

редовна цена

679 799

2

917 10999 12 x

рата

цена во готово

17.92

СВТ

КАБЕЛ

Компатибилна со

Должина на кабел: 3.5mm

iPhone, iPad или iPod touch со iOS 10

12

0

НА haPPy ЦЕНА

H1 chip

Wireless Charging Case

12899 ден.

редовна цена

13999 ден.

Целосно, висок квалитет на звукот и глас

До 15 minutes полнење/3 часови слушање

цена во готово

редовна цена

АДАПТЕР ЗА ПОВРЗУВАЊЕ НА УРЕДИ Должина на кабел: 1m

1699 1999

цена во готово СВТ

СЛУШАЛКИ 3.5 mm приклучок

358 4299 66.66

0

НА haPPy ЦЕНА

1.300

12 x

рата

Dual optical sensors

12

1.300 Apple Lightning to USB Cable (1 m)

%

вкупна цена на рати без камата

ГАРАНЦИЈА

Компатибилен со -iPad mini 2,air,air 2,mini 3,mini 4 ,Pro,iPod touch

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

ГАРАНЦИЈА

1 ГОДИНA

Компатибилен со iPhone 5 и нагоре

Bluetooth Слушалки

1 ГОДИНA

Case Apple iPhone 11 Pro Max mx002zm/a

цена во готово %

вкупна цена на рати без камата

5299 ден.

редовна цена

5599 ден.

СВТ

СЛУШАЛКИ

358 4299

12 x

рата

%

5299 ден.

редовна цена

5599 ден.

3.5 mm приклучок

За секој производ важи само една промоција/попуст по избор на купувачот. Можни се печатни грешки и/или евентуални отстапки во изгледот на производите за што однапред Ви се извинуваме. Акциите важат само во NEPTUN малопродажните објекти за членовите на Програмата за лојалност NEPTUN haPPy. Членарината во NEPTUN haPPy Програмата изнесува 299,00 денари и истата се наплаќа еднократно при аплицирање. haPPy цена во готово важи само за плаќање во готово или со кредитна картичка. haPPy цена на рати вклучува haPPy цена во готово, камата по каматна стапка од 10,5% годишно (променливо) за период до 48 месеци, трошоци за апликација за потрошувачки кредит 300,00 денари еднократно при аплицирање за кредит и трошоци за администрирање на кредитот од 3% од haPPy цената во готово, минимум 700,00 денари еднократно пo одобрување на кредитот. СВТ претставува годишна стапка на вкупни трошоци која ја плаќа потрошувачот. Кредитен посредник НЕПТУН МАКЕДОНИЈА ДОО експорт-импорт Скопје, Кредитор НЛБ Банка АД Скопје. Цените се изразени во денари и се со вклучен ДДВ. Акциите завршуваат со исцрпување на количините или со престанок на важноста на летокот. Акцијата “12 рати без камата” по happy цена важи само за купување на производи со haPPy кредит, со кредитните картички на НЛБ Банка, Стопанска Банка АД Скопје, Охридска Банка, Халк Банка и Diners Club картичките и со синдакална продажба (само за синдикатите со кои Нептун има склучено договор за соработка).

66.66

вкупна цена на рати без камата

www.neptun.mk

Profile for Neptun_Makedonija

apple 11.2019  

apple 11.2019

apple 11.2019  

apple 11.2019