Page 1

OFERTA VLEN PREJ:

15-22.04.2019

LIRIME

TË MËDHA

në gjithë asortimanin

до ДО

/ haPPy


Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste PA interes në të gjithë produktet me happy kredi!

2

2

43”

displej

583 27999

çmimi

çmimi

43 UK 6950 PLB

gjithësej çmimi në këste pa interes

29139 den.

TV UHD

çmimi i rregullt

33999 den.

ULTRA HD

100Hz

Active HDR

Magic Remote

2.1

%

49 UK 7550

1.9

СВТ

TV UHD

DVBT2/C/S2

2

812 38999 48 x

kësti

СВТ

Quad Core processor

displej

48 x

kësti

49”

ULTRA HD

Quad Core processor

100Hz

Nano Cell color technology

40469 den.

çmimi i rregullt

44999 den.

Magic Remote

DVBT2/C/S2

50”

55”

displej

562 26999

çmimi

50 UK 6300 MLB

ULTRA HD

2.1

СВТ

TV UHD ACTIVE HDR

100 Hz

WebOS 4.0

Wi-Fi

displej

48 x

kësti

çmimi %

28109 den.

çmimi i rregullt

32999 den.

55 B8 PLA

СВТ

TV OLED

çmimi i rregullt

ULTRA HD

333 15999 48 x

gjithësej çmimi në këste pa interes

16999 den.

TV LED

çmimi i rregullt

20999 den.

HD

Wi-Fi

DVB T2/C/S2

3.2

%

106999 den.

DVB T2/C/S2

Wi-Fi

65”

displej

65 VLX 7850 BP

TV LED

TV LED

çmimi

40 VLE 6735 BP DTS TruSurround, Dolby Digital

WebOS 4.0

%

49 VLX 7850 BP

kësti

СВТ

800Hz PPR

aplha7 Intelligent Processor

displej

displej

SMART

SMART

49”

40”

FULL

1.7

92999 den.

gjithësej çmimi në këste pa interes

DVB T2/C/S2

çmimi

1875 89999

48 x

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

СВТ

521 24999 48 x

2.1

çmimi

%

937 44999 48 x

kësti

СВТ

1.9

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

26049 den.

gjithësej çmimi në këste pa interes

46649 den.

çmimi i rregullt

27599 den.

çmimi i rregullt

54999 den.

4K

Ultra HD

SMART

900Hz PPR

Quad Core Processor

Wi-Fi

DVB T2/C/S2


Lirime të mëdha dhe deri në 24 këste PA interes në të gjithë produktet me kartela kreditore* dhe shitje sindikale*!

2

2

55”

displej

979 46999 48 x

kësti

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

48709 den.

TV UHD

çmimi i rregullt

49999 den.

ULTRA HD

ANDROID TV

Live Colour teknologji

USB HDD Recording

UE 43 NU 7402 UXXH

UE 50 NU 7402 UXXH

TV UHD

TV UHD

çmimi

KD 55 XF 7596 BAEP

1.8

%

СВТ

625 29999 48 x

2.0

çmimi

%

38409 den.

çmimi i rregullt

35999 den.

çmimi i rregullt

44999 den.

ULTRA HD

SMART

1700Hz PQI

UHD Dimming

Wi-Fi

DVB T2/C/S2

49”

displej

2146 102999 48 x

çmimi

UE 75 NU 7172 UXXH

gjithësej çmimi në këste pa interes

106389 den.

TV UHD

çmimi i rregullt

119999 den.

SMART

1300Hz PQI

UHD Micro dimming

1.7

%

49 HE 4000

2.9

СВТ

TV LED FULL

DVB T2/C/S2

Wi-Fi

375 17999 48 x

kësti

СВТ

ULTRA HD

HD

SMART

600BPI

Picture Master Image Processing

Wi-Fi

18999 den.

çmimi i rregullt

21999 den.

DVB T2/C/S2

55”

displej

55 HK 6500

СВТ

TV UHD

ULTRA HD

SMART

USB recording

HbbTV support

displej

500 23999 48 x

çmimi

2.2

479 22999 48 x

kësti

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

25019 den.

çmimi i rregullt

30999 den.

Wi-Fi

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

55”

kësti

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

displej

çmimi

1.9

СВТ

31199 den.

75”

kësti

771 36999 48 x

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

DVB T2/C/S2

Wi-Fi

displej

displej

kësti

СВТ

50”

43”

55 ELU 610 AND T TV UHD

ULTRA HD

2.2

СВТ

Android TV

Netflix, Netflix4k

Clear Resolution Enhancer

USB

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

23999 den.

çmimi i rregullt

24999 den.

DVB T2/C


Cashback prej 2.4% përgjat çdo blerjeje me NLB haPPy MasterCARD

2

15.6”

556 26699

çmimi

2.1

СВТ

AC A315-53-51NU i5-7200U/8GB/1TB NX.H2BEX.045

displej

27800 den.

çmimi i rregullt

30699 den.

FX505GE-AL388 i5-8300H /8GB/1TB/GTX 1050Ti 4GB

RAM

8GB

HDD

1TB

Intel HD Graphics 620

Intel Core i58300H (2.304.00Ghz)

Web camera

1.9

СВТ

45619 den.

çmimi i rregullt

50999 den.

displej

8GB

HDD

1TB

nVidia GeForce GTX1050Ti4GB

%

15999 den.

çmimi i rregullt

17599 den.

LAPTOP

displej

4GB

SDD

32GB

Windows 10

Rezolucioni:

Web Cam

AN515-42-R34Y Nitro 15.6” 16GB/1TB HDD.Q3REX.033

1920x1080

AMD Ryzen 5 2500U (2.003.60GHz)

çmimi i rregullt

51999 den.

Windows

SSD

8GB

10

256GB

808 38799 1.9

СВТ

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

40263 den.

çmimi i rregullt

44999 den.

Web Cam

1187 56999

48 x

kësti

%

Intel UHD Graphics 620

48 KËSTE PA INTERES në haPPy çmim

48 x

СВТ

Retina/DC i5 2.3GHz/8/128SSD/Intel-640 Space Grey mpxq2ze/a

1.8

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

59009 den.

çmimi i rregullt

63999 den.

LAPTOP

LAPTOP RAM

%

46649 den.

RAM

1

15.6”

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

Intel Core i5-8265U (1.603.90Ghz)

Web Cam

kësti

3.5

СВТ

13.3” Z8350/4GB/32GB/WIN 10 PNT10131DEDBEN

RAM

312 14999

çmimi

1.9

gjithësej çmimi në këste pa interes

LAPTOP

48 x

kësti

СВТ

ASUS UX333FA-A4181T 13.3” i58265U/8GB/256GB SSD/WIN 10

937 44999 48 x

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

2

13.3”

displej

kësti

LAPTOP

1

Intel Atom x5-Z8350 (1.441.92Ghz)

çmimi

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

13.3”

48 x

kësti

LAPTOP Intel Core i5-7200U (2.503.10GHz)

917 43999

48 x

kësti

2

15.6”

displej

RAM

16GB

HDD

1ТB

AMD Radeon RX 560X 4GB

Intel Core i5 processor (1.8GHz up to 2.9GHz,3MB cache)

Web camera

RAM

SSD

8GB

128GB

Intel HD Graphics 6000

Thunderbolt digital video output

2

7.0”

displej IPS

10.1” displej

79 3799 48 x

kësti

çmimi

WIZE 3317 3G 7” QC/1GB/8GB TABLET ANDROID 7.0 (Nougat)

Quad-Core 1.3GHz ARM

RAM

1GB

17.1

СВТ

цена во готово %

gjithësej çmimi në këste pa interes

4799 den.

çmimi i rregullt

4299 den.

MEMORJA

8GB

KAMERA: 2.0 MP/ 0.3 MP

165 7899

48 x

kësti

BATERIJA 2800mAh

ICONIA ONE 10 B3-A40-K1AH

gjithësej çmimi në këste pa interes

çmimi i rregullt

TABLET ANDROID 7.0 (Nougat)

7.0

СВТ

Quad-core 1.3 GHz

RAM 2GB

MEMORJA

KAMERA:

16GB

2MP

5MP/

çmimi %

8899 den. 10399 den.

BATERIJA 6100mAh

СВТ

iPad Wi-Fi 32GB TABLET iOS 11

Ekran:9.7” (2048x1536)

Quad-core 2.34GHz

437 20999 48 x

kësti

2.4

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

21999 den.

çmimi i rregullt

21999 den.

RAM 2GB

MEMORJA

32GB

KAMERA 8MP


haPPy week ofertë - Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste në haPPy çmime!

2

5

den

375 17999 48 x

kësti

çmimi

2.9

СВТ

DIN 28431

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

18999 den.

çmimi i rregullt

21499 den.

ENËLARËSE INTEGRUESE

А+++

14

SETE

8

PROGRAME

312 14999 48 x

kësti

3.5

СВТ

WIE 2B19

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

15999 den.

çmimi i rregullt

19999 den.

ENËLARËSE INTEGRUESE

6

TEMPERATURA

Start i shtyrë

82x 60x 55cm

А+

13

SETE

6

PROGRAME

396 18999 48 x

kësti

2.7

СВТ

SMV 24 AX00 E

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

19999 den.

çmimi i rregullt

22999 den.

ENËLARËSE INTEGRUESE

3

TEMPERATURA

6th Sence

teknologji

82x 60x 57cm

А+

12

SETE

4

PROGRAME

3

TEMPERATURA

EcoSilence Drive inverter мотор

82x 60x 60cm

2

çmimi СВТ

DSN 05310 X

312 14999 48 x

kësti

3.5

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

15999 den.

çmimi i rregullt

18999 den.

ENËLARËSE INTEGRUESE

А+

13

SETE

5

PROGRAME

СВТ

ESF 5545 LOX

417 19999 48 x

kësti

2.6

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

20999 den.

çmimi i rregullt

26999 den.

ENËLARËSE

4

TEMPERATURA

Niveli i zhurmës: 51db

82x 60x 57cm

А+++

13

SETE

6

PROGRAME

СВТ

ENËLARËSE

А+

10

SETE

5

PROGRAME

5

4.1

4

TEMPERATURA

Start i shtyrë

82x 60x 63cm

А++

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

13999 den.

çmimi i rregullt

14999 den.

TEMPERATURA

Start i shtyrë

85x 45x 60cm

СВТ

CDPM 3DS62DX/T

375 17999 2.9

çmimi i rregullt

20999 den.

6

TEMPERATURA

8

PROGRAME

ProSmart™ Inverter Motor

85x 60x 60cm

çmimi %

18999 den.

çmimi i rregullt

21999 den.

СВТ

DFN 05312 W

271 12999 48 x

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

ENËLARËSE

А+++

14

SETE

48 x

kësti

%

%

18999 den.

5

48 x

çmimi

DFS 05013 S

271 12999

2.9

gjithësej çmimi në këste pa interes

ENËLARËSE

2

kësti

СВТ

DFN 28422 W

375 17999 48 x

kësti

4.1

13999 den.

çmimi i rregullt

15999 den.

ENËLARËSE

16

SETE

9

PROGRAME

Tregues për kripë

Aquastop

85x 60x 60cm

А+

13

SETE

5

PROGRAME

4

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

TEMPERATURA

Niveli i zhurmës:

47db

85x 60x 60cm


haPPy week aksion - prej 15-22.04.2019 lirime të mëdha në gjithë asortimanin dhe deri në 48 këste pa interes

5

5

333 15999 48 x

kësti

çmimi

RCSA 330 K20 PT FRIGORIFER I KOMBINUAR

А+

295 L

2

3.5

СВТ

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

16999 den.

çmimi i rregullt

18999 den.

Shkrirje automatike

FRIGORIFER I KOMBINUAR

338

А+

L

354 16999

çmimi

3.0

СВТ

GVS 158 TWHC3-S

22999 den.

çmimi i rregullt

26499 den.

teknologji

Kapaciteti i ngrirjes 10kg/24h

FRIGORIFER I KOMBINUAR

189x 60x 68cm

А+

300 L

çmimi i rregullt

20999 den.

27079 den.

çmimi i rregullt

31999 den.

437 20999

çmimi

17999 den.

Kapaciteti për ngrirje 9kg/24h

1500 RRPM

15

PROGRAME

Start i shtyrë

85x 60x 55cm

2.4

СВТ

WAN 20060 BY

А+++ -10%

5

FRIGORIFER I KOMBINUAR

190x 60x 70cm

А+

3.5

СВТ

RCSA 330 K20 W

295

15999 den.

çmimi i rregullt

17999 den.

Kapaciteti për ngrirje 5kg/24h

Shkrirje automatike

L

333 15999

çmimi

21999 den.

çmimi i rregullt

24999 den.

185x 60x 60cm

48 x

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

LAVATRIÇE

8 kg

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

No Frost, Multi Air flow

312 14999 48 x

kësti

48 x

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

2.1

СВТ

GBB 59 SWRZS

kësti

LAVATRIÇE

3.2

СВТ

CSS 1282D3-S

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

16999 den.

çmimi i rregullt

19999 den.

LAVATRIÇE

1-7 kg

1000 RRPM

15

PROGRAME

Eco Silence Drive

85x 60x 59cm

А+++ -40%

8 kg

1200 RRPM

15

PROGRAME

Start i shtyrë

85x 60x 52cm

2

375 17999 48 x

kësti

çmimi

2.9

СВТ

DS 8133 G THARËSE ME KONDENZIM

8 kg

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

6th Sence

542 25999 48 x

kësti

48 x

kësti

А+++

2.3

СВТ

WTNF 810 X

185x 60x 60cm

Kapaciteti i ngrirjes 5kg/24h

458 21999 48 x

kësti

%

5

16

PROGRAME

START I SHTYRË 24h

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

18999 den.

редовна цена

22999 den.

OptiSense TEKNOLOGJI

Child Lock

85x 60x 60cm

354 16999 48 x

kësti

FH2J3TDN0 LAVATRIÇE

А+++

3.0

СВТ

8 kg

1200 RRPM

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

17999 den.

редовна цена

20999 den.

10

PROGRAME

85x 60x 55cm

333 15999 48 x

kësti

LAVATRIÇE

А+++

8 kg

3.2

СВТ

WMY 81033 PTLMB3

1000 RRPM

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

16999 den.

редовна цена

18999 den.

15

PROGRAME

Aqua Fusion tehnology

85x 60x 60cm


Mundësoni më të afërmive Tuaj që të zgjedhin dhuratën të cilën ata e dëshirojnë me Neptun vauçerët me vlerë prej 1000, 2000, 3000 dhe 5000 denarë!

5

5

229 10999 48 x

kësti

çmimi

4.9

СВТ

BIM 22302 X FURRË INTEGRUESE

А

Kapaciteti

71l

8

funksione

2

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

11999 den.

çmimi i rregullt

14499 den.

Multi funksionale

Grill, ventilator

229 10999 48 x

kësti

60x 60x 57cm

HIC 64402 X PIANURË INTEGRUESE

Qelq qeramikë

4.9

СВТ

4+1 zona

Kontrolla me senzor

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

11999 den.

çmimi i rregullt

14499 den.

On-Off tregues

140 6699

48 x

kësti

INOX kornizë

ASPIRATOR

60cm

1 motor: 160W

8.5

СВТ

FLAT GLASS IX/A/60

Kontrolla mekanike

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

7699 den.

çmimi i rregullt

7999 den.

Ndriçimi

2х20W

Niveli i zhurmës: 59dB

60x 45x 110cm

2

375 17999

çmimi

HBF 113 BS1 FURRË INTEGRUESE

А

2.9

СВТ

Kapaciteti

66l

7

Funksione

18999 den.

çmimi i rregullt

20999 den.

Grill, ventillator

208 9999

çmimi

А

kapaciteti

71l

5.4

СВТ

SHPORET 4 zona

6

60x 60x 55cm

PKE 645 D17 E PIANURË INTEGRUESE

Qelq qeramikë

4 zona

Kontrolla me senzor

10999 den.

çmimi i rregullt

12999 den.

Kontrolla mekanike

85x 60x 60cm

çmimi i rregullt

15999 den.

Shkyqje automatike

375 17999

KONDICIONER INVERTER FTOHJE А NGROHJE А

NGROHJE

3,30kW

Qarkullimi i ajrit 500m3/h

SHPORET

А

Kapaciteti

66L

4 zona

18999 den.

çmimi i rregullt

21999 den.

R410a freon

EEP 3.21

COP 3.22

17999 den.

çmimi i rregullt

19999 den.

6

funksione të furrës

Kontorlla mekanike

BRH 120 / BRH 121 ON/OFF KONDICIONER SPLIT FTOHJE А NGROHJE А

337 16199

NGROHJE

3,81kW

Qarkullim i ajrit 523m3/h

3.2

СВТ

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

17199 den.

çmimi i rregullt

17999 den.

FTOHJE

3,52kW

85x 60x 60cm

48 x

çmimi %

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

FTOHJE

3,25kW

2.9

СВТ

FG 120 ASW INV

Child Lock

3.0

СВТ

FSE 67300 GW

48 x

çmimi %

çmimi %

13999 den.

Tregues për ngrohtësinë e mbetur

354 16999 48 x

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

funksione të furrës

4.1

СВТ

48 x

kësti

FSS 66001 GW

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

Shumë funksionle

271 12999 48 x

kësti

48 x

kësti

R410a freon

EEP 3.21

COP 3.61


Lirime të mëdha dhe deri në 24 këste PA interes në të gjithë produktet me kartela kreditore* dhe shitje sindikale*!

2

2

2

30%

30%

ZBRITJE

1049 3999 1499

çmimi çmimi iцена rregullt во готово

24%

ZBRITJE

2169 3999 3099

çmimi çmimi iцена rregullt во готово

26%

ZBRITJE

ZBRITJE

1299 3999 1699

çmimi çmimi iцена rregullt во готово

çmimi çmimi iцена rregullt во готово

HP 8321 /00

BHD 282 /00

EP 1110 F0

TN 1350 F0

Piaster flokës

Fen

Depilues

Maqinë për qethje

Tourmaline pllaka qeramike

Ngrohje e shpejtë (60sec)

Temperaturë deri 210°C

2

Fuqia: 2300W

Funksion për mbyllje

2

3

shpejtësi

temperatura

Termo Protect

Ionizues

2

shpejtësi

24 pinceta të sakta me topa për masazhë, për zvogëlim të dhimbjeve

Precizitet deri në 0,5mm

Kokë e cila hiqet dhe mund të lahet

2

3/5

POZICIONE

Çelik që nuk ndryshket me sipërfaqe titaniumi

1699 3999 2299

АС motor

2 23%

27%

ZBRITJE

25%

ZBRITJE

ZBRITJE

28% ZBRITJE

103 4967

48 x

kësti

çmimi

12.1

СВТ

GC 4887 /30

çmimi iцена rregullt во готово %

gjithësej çmimi në këste pa interes

5967 den.

редовна цена

6899 den.

Hekur me avull Fuqia: 3000W

Philips Azur Pro

T-ionicGlide pllakë ngrohëse

Avulli ekzistues: 50gr/min

1999 3999 2599

çmimi

avulli goditës: 230gr/min

85 4099

HBS 5550 W

Hekur me avull

Hekur me avull

Blender dore

Fuqia: 2400W

Avulli ekzistues: 35gr/min

Avulli goditës: 120gr/min

Rezervoari i ujit: 270ml

RH 23180-56

15.5

СВТ

1x 700W bazë prej çelikut që nuk ndryshket

%

çmimi i rregullt

5999 den.

2x 350ml gota të vogla

Të gjithë enët mund të lahen në enëlarëse

Rezervoari i ujit: 340ml

90 4299 14.5

ZE 550 D38

0.8L

156 7499

çmimi %

5299 den.

çmimi i rregullt

5799 den.

2

Shpejtësi

Thika nga çeliku i cili nuk ndryshket

FC 8670 /01

Fuqia: 2000W

Thika nga çeliku që nuk ndryshket

Mundësi për larje në maqinë për enë

25%

Power Cyclone 4 teknologji

ZBRITJE

48 x

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

Pulse kontrollë

shpejtësi

Enë për përzierje

Turbo Funksion

ZBRITJE

7.4

СВТ

gjithësej çmimi në këste pa interes

çmimi i rregullt

çmimi çmimi iцена rregullt во готово %

8499 den. 10599 den.

Fshesë elektrike Kapaciteti:

2

1499 3999 1999

2

48 x

СВТ

Fuqia: 800W

Spray funksion

29%

Blender 3x 700ml gota të mëdha

Pllaka ngrohëse prej qeramike

Rregullues i temperaturës dhe avullit

ZBRITJE

çmimi

5099 den.

Fuqia: 2200W

26%

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

Nutri Booster

aksesoarëve

Shkyqje automatike

2

48 x

çmimi

çmimi iцена rregullt во готово

KY-229

ZBRITJE

kësti

çmimi

FV 3951 E0

32%

set prej 15

çmimi iцена rregullt во готово

2

2

799 3999 1099

çmimi

2999 3999

BKS 1420 Fshesë elektrike

Multi Clean nozzle

kapaciteti i enës: 1,7L

Mikro filter, HEPA 10 filter, AirSeal

Fuqia: 2100W

Kapaciteti i thesit: 3L

Tubë teleskopike

Tregues për thes të plotë

Mikro filter


Lirime të mëdha dhe deri në 48 këste PA interes në të gjithë produktet me happy kredi!

1083 51999

6GB

53859 den.

çmimi i rregullt

59999 den.

MEMORJA

128GB

KAMERA: Triple 40MP+ 20MP+ 8MP /24MP

5.8”

521 24999

8.1

Kirin 970 Octa-core (4x2.4GHz Cortex-A73 & 4x1.8GHz Cortex-A53)

RAM

4GB

çmimi i rregullt

28999 den.

64GB

Kirin 710 -Octa core 4x2.2GHz CortexA73 + 4x1.7Ghz Cortex-A53 •GPU:Mali-G51 MP4

СВТ

RAM

4GB

Pie (EMUI 10)

RAM

6GB

354 16999

128GB

KAMERA 12+12MP /24+2MP

BATERIJA Li-Po 3200mAh

3.0

SMARTPHONE iOS 10

Ekrani: 4.7” IPS LCD capacitive touchscreen

RAM

2GB

çmimi i rregullt

19999 den.

КАМЕРА: DUAL 20+2MP /24+2MP

BATERIJA Li-Ion 3750mAh

2.3

Oreo

RAM

6GB

27079 den.

çmimi i rregullt

36999 den.

MEMORJA

128GB

22999 den.

çmimi i rregullt

24999 den.

MEMORJA

32GB

KAMERA 12MP /5MP

BATERIJA: Li-Ion 1715mAh

ANDROID

RAM

4GB

RAM

6GB

354 16999 3.0

17999 den.

çmimi i rregullt

21599 den.

MEMORJA

64GB

Kamera Triple 24MP+8MP +5MP /24MP

çmimi i rregullt

23999 den.

MEMORJA

64GB

BATERIJA Li-Ion 3300mAh

BATERIJA Li-Ion 4000mAh

SMARTPHONE Kirin 659 (Octa-Core 4xCortexA53 2.36 GHz+4xCortexA53 1.7GHz)

RAM

4GB

312 14999 48 x

СВТ

P20 Lite

ANDROID 8.0 + EMUI 8.0

KAMERA 12MP+5MP /20MP

LTPS TFT

çmimi

gjithësej çmimi në këste pa interes

%

21999 den.

kësti

%

2.4

gjithësej çmimi në këste pa interes

5.84”

48 x

СВТ

Octa-core 2.22 GHz Cortex-A53

Oreo

Octa-core (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.8 GHz Kryo 385 Silver)

437 20999 48 x

СВТ

SMARTPHONE 8.1

BATERIJA Li-Ion 3720 mAh

IPS LCD

POCOPHONE F1 Graphite Black

ANDROID

QUAD KAMERA 24MP+5MP +8MP +10MP /24MP

6.18”

çmimi %

Super AMOLED

SMARTPHONE

Oreo

8.0

Octa-core 4x2.2 GHz Kryo 260 & 4x1.8 GHz Kryo 260

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

6.0”

A7 (2018)

8.0

458 21999

gjithësej çmimi në këste pa interes

çmimi %

SMARTPHONE ANDROID

2.1

СВТ

A9 (2018)

48 x

kësti

17999 den.

64GB

38999 den.

MEMORJA

Apple iPhone 6s 32GB

BATERIJA Li-Po 3400mAh

gjithësej çmimi në këste pa interes

MEMORJA

çmimi i rregullt

СВТ

48 x

çmimi

8.1

DUAL 12MP +20MP/ 24MP

IPS LCD

kësti

ANDROID

KAMERA:

6.3”

SMARTPHONE

9.0

Octa-core (4x2.8 GHz Kryo 385 Gold & 4x1.7 GHz Kryo 385 Silver)

32229 den.

çmimi %

26049 den.

MEMORJA

Mate 20 Lite

ANDROID

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

kësti

gjithësej çmimi në këste pa interes

2 VITE GARANCI

Oreo

2.1

СВТ

SMARTPHONE

SMARTPHONE

48 x

çmimi

P20

Mi Mix 3 (E5) 6+128GB Onyx

2.0

1 VJET GARANCI

TPS IPS

kësti

ANDROID

BATERIJA Li-Po 4200mAh

СВТ

542 25999 48 x

kësti

2 VITE GARANCI

RAM

çmimi %

gjithësej çmimi në këste pa interes

2 VITE GARANCI

9.0

Octa-core (2x2.6 GHz Cortex-A76 & 2x1.92 GHz Cortex-A76 & 4x1.8 GHz Cortex-A55)

48 x

kësti

2 VITE GARANCI

ANDROID

1.8

СВТ

646 30999

HD+ Super AMOLED

2 VITE GARANCI

çmimi

SMARTPHONE

Super AMOLED

48 x

kësti

6.3”

2 VITE GARANCI

OLED

Mate 20 Pro

6.39”

2 VITE GARANCI

2 VITE GARANCI

6.4”

3.5

%

gjithësej çmimi në këste pa interes

15999 den.

çmimi i rregullt

18999 den.

MEMORJA

64GB

KAMERA: DUAL 16MP+2MP /16MP

BATERIJA Li-Ion 3000mAh

Për çdo produkt vlen vetëm një promocion/lirim sipas dëshirës së blerësit. Aksioni vlen vetëm në objektet e shitjes me pakicë të NEPTUN për anëtarët e programës për lojalitet NEPTUN haPPy. Çmimet me këste inkuadrojnë happy çmim për pagesë të gatshme, kamata prej 0% në nivel vjetor për periudhë prej 48 muaj, hargjimet për aplikim të kreditit 300.00denarë të cilat paguhen vetëm njëherë përgjat aplikimit, hargjimet administrative të kreditit 3% të çmimit të rregullt, minimum 700.00denarë të cilat paguhen njëherë pas miratimit të kredisë. CBT kalkulon hargjimet në nivel vjetor të të gjitha hargjimeve të cilat duhet t’i bëjë konsumatori. Aksioni “Deri në 48 këste pa interes në happy çmim me happy kredi” vlen për të gjithë produktet të inkuadruara në promocion. Aksioni “Deri 24 këste pa itneres në happy çmim me kartela kreditore” vlen për të gjithë produktet në aksion me kartelat kreditore të NLB bankës, Stopanska Bankës AD Shkup, Ohrdiska bankës, Halk Bankës dhe Diners Club kartelave. Aksioni “deri në 24 këste pa interes në haPPy çmime me shitje sindikale” vlen vetëm për sindikatet me të cilat NEPTUN ka kyqur marrëveshtje. Për mënyrën e larjes së kredisë, hargjimeve dhe të tjera informacione, informohuni në www.neptun.mk dhe në salonet e shitjes së NEPTUN. Ndërjetësuesi i kreditit NEPTUN MAQEDONI DOO eksport-import Shkup, kreditori NLB Bankë AD Shkup. Aksioni mbaron me kalimin e afatit apo me mbarimin e sasive.

Kontant Qendra

02/5514-777

Neptun Karposh Adresa: Ljubljanska nr.4

Neptun Manastir Adresa: Petar Petroviq Njegosh nr.144

Neptun Kavadarci Adresa: Bulevari perëndimorë nr.15

Neptun Negotinë Adresa: Rr. Partizanska nr.26

Neptun Sveti Nikollë Adresa: Rr. Karposheva nr.1

Neptun Aerodrom Adresa: Pero Nakov nr.106

Neptun Veles Adresa: Nada Butnikoshareva nr.5A

Neptun Kërçovë Adresa: Rruga Magjistrale nr.12В

Neptun Ohër Adresa: 15-ti Korpus pa numër

Neptun Strugë Adresa: Popovo bllato pa numër

Neptun Stadion Adresa: Aminta treti nr. 1

Neptun Gjevgjeli Adresa: Bul. Gjevgjelia nr.31

Neptun Koçani Adresa: rr. Stevo Teodosievski nr.19

Neptun Prilep Adresa: Sotja Gjorgjioski pa numër

Neptun Strumicë Adresa: Leninova pa numër

Neptun Çair Adresa: Kemal Sejfulla nr.8

Neptun Gostivar Adresa: Sedek Kostoski nr.52/А

Neptun Kriva Pallankë Adresa: rr. Sh.Joakim Osogovski nr.175

Neptun Radovish Adresa: rr. Naum Naumovski Borçe nr.44

Neptun Tetovë Adresa: Boris Kidriç nr.112

Neptun Saraj Adresa: Rr.2 nr.6

Neptun Dibër Adresa: Atanasie Iliq nr.3

Neptun Kumanovë adresa: Mosha Pijade 1/1 (Q.T. Suma)

Neptun Resnjë Adresa: Naum Vasilievski nr.15а

Neptun Shtip Adresa: Rr. Partizanska nr.35

www.neptun.mk www.facebook.com/NeptunMakedonija

Profile for Neptun_Makedonija

happy week ALB  

happy week ALB

happy week ALB  

happy week ALB

Advertisement