Page 1

5

гоgини гаранциjа

Е И НАПОЛНЕТ Е ДО ЗАБОРАВЕТ СИ 23 ЦИКЛУ

AutoDosing™ Teхнологија Штеди вода, детергент и ел. енергија

н е ш р Сов с н а м р о перпфри перењето и на и ш и т а н максимал WTE7536XA

Maшина за перење

WTV8744XD Maшина за перење

AquaWave drum

AquaFusion

Energy Class

ProSmart™ Inverter Motor

Drum Clean

Bluetooth

A

+++

3

AquaWave drum

AquaFusion

Energy Class

ProSmart™ Inverter Motor

Drum Clean

AddGarmet

23.999

AutoDosing™

•ProSmart™ Инвертер Мотор •Енергетска класа: A+++ (-30%) •Капацитет: 8kg •Вртежи: 1400 врт./min •Програми: 16 •Hi-tech греач •Потрошувачка на енергија годишно:137kWh •Ниво на бучава: 50/72 dB •Димензии: 84x60x59cm

уст 2019.

1 Авг е од 13-3 а р т а т ја Акци

16.999 •ProSmart™ Инвертер Мотор •Енергетска класа: A+++ -10% •Капацитет: 7kg •Вртежи: 1000 врт./min •Програми: 15 •AddGarmet •Child Lock •Потрошувачка на енергија годишно:156kWh •Ниво на бучава: 57/73 dB •Димензии: 84x60x50cm

beko-mk.com


WTV8735XC0ST Maшина за перење

SteamTherapy™ Програма

AquaWave drum

Помалкупеглање до 58% помалку набори!

AquaFusion

Energy Class

Drum Clean

21.999

УВА ЈА ОСВЕЖ ЕНИЕ БЛАГОДАР А Т А К Е Л Б О ЗИВНАТА НА ИНТЕН ПАРЕА

SteamTherapy™

WMY 81033 PTLMB3

•Smart™ Инвертер Мотор •Енергетска класа: A+++ -10% •Капацитет: 8kg •Вртежи: 1400 врт./min •Програми: 16 •Child Lock •Потрошувачка на енергија годишно:177kWh •Ниво на бучава: 56/77 dB •Димензии: 84x60x54cm

HTV8733XS0

Maшина за перење

Машина за перење и сушење

A

+++

AquaWave drum

AquaFusion

PetHairRemoval

Drum Clean

Energy Class

A Fast+ Function

Energy Class

23.999

16.999 •Aqua Fusion tehnology •Енергетска класа: A+++ •Капацитет: 8kg •Вртежи: 1000 врт./min •Програми: 15 •Child Lock •Потрошувачка на енергија годишно:192kWh •Ниво на бучава: 62/76 dB •Димензии: 85x60x60cm

•Полнење:фронтално •Енергетска класа: A •Капацитет: Перење: 8kg ; Сушење: 5kg •Вртежи: 1400 врт./min •Програми: 16 •BabyProtect+ •Потрошувачка на енергија годишно:172kWh •Ниво на бучава: 57/64/77 dB •Димензии: 85x60x63cm

AirTherapy™

WTV9744XWAT

Teхнологија

Maшина за перење

2 AquaWave drum

AquaFusion

ProSmart™ Inverter Motor

Drum Clean

Energy Class

ИJА ЦИРКУЛАЦ ОТ НА ТОПЛИ ВОЗДУХ

Освежете ја вашата гардероба за само 30 минути

25.999

AirTherapy™

•ProSmart™ Инвертер Мотор •Енергетска класа: A+++ -20% •Капацитет: 9kg •Вртежи: 1400 врт./min •Програми: 16 •Одложен почеток •Потрошувачка на енергија годишно:173kWh •Ниво на бучава: 52/74 dB •Димензии: 84x60x64cm Акцијата важи од 13.08-31.08.2019 за одредени модели на Беко машини за перење кои се дел од понудата. Попустот се пресметува на малопродажната цена и важи во сите Нептун продавници и продавниците на големопродажните партнери на Беко. Количините се ограничени. Цените се изразени во денари. Нептун Mакедонија ДОО го задржува правото на исправка поради печатни грешки при внесувањето на техничките податоци и слики.

Profile for Neptun_Makedonija

BEKO WM  

BEKO WM

BEKO WM  

BEKO WM