Page 1

Syyssipulit 2018

KUKKASIPULIT, VALKOSIPULIT JA AMARYLLIKSET 15


Autamme teitä kasvattamaan myyntiä edelleen! Viime vuonna uudistunut valikoima ja pakkaukset osoittautuivat menestykseksi. Kehitämme sekä valikoimaa että esillepanoa edelleen. Luomukasvatetuille sipuleille on yhä enemmän kysyntää, ja omat luomusipulimme ovatkin varsin korkealaatuisia. Nyt myyntitelineissämme on mukana myös luomulaatuinen valkosipuli Ranskasta. Lovely Match-pussit ovat kuluttajien suosikkeja! Suuren suosionsa vuoksi ne loppuvat usein telineestä ensimmäisenä. Tänä vuonna saatavilla on kaksi jännittävää uutuutta. Amaryllis–tuomme markkinoille kokonaan uuden lajikkeen, korallinpunaisen Sunshine Nymph -lajikkeen. Katso tarkemmin sivulta 13. Big Pack-lajikkeet pakataan nyt uusiin, entistä selkeämpiin pakkauksiin. Kukaan ei voi olla huomaamatta, että pusseissa on entistä useampia sipuleita. Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä olemme kiinnittäneet huomiota pinta-alan entistä tehokkaampaan käyttöön. Valmistaudumme kasvavaan myyntiin lisäämällä pakkausten määrää telineessä.

KHLTOP-lajitelmassa on suosituimmat ja myydyimmät lajikkeemme. Katso tarkemmin sivulta 16.

2

Sisältö Kehitämme valikoimaamme edelleen .......... 3 Luomukukkasipulit ....................................... 4 Lovely Match ................................................. 5 Big Pack......................................................... 6 Premium Pack ............................................... 7 Valkosipuli..................................................... 8 Irtosipulia lajikkeittain ................................ 10 Kilosipuli, irtomyynti................................... 12 Amaryllis..................................................... 13 Amaryllis tuo joulun!................................... 15 Normaalipakkaus ........................................ 16 Kukkasipulit, syksy ...................................... 30 Yleiset myyntiehdot ja ennakkotilaus ......... 35


Kehitämme valikoimaamme edelleen Kaksi uutta ja ihanaa Lovely Match-sekoitusta

Luomukasvatetut kukkasipulit ja valkosipuli

Myyntitelineissä on entistä useampia kannakkeita

Uusi raikas pakkaus

Upea amaryllis – markkinoiden uusi tulokas


Luomukukkasipulit Kaikki kymmenen luomukukkasipulia tulevat John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Pariskunta on viljellyt kukkasipuleita yhteistyössä luonnon kanssa vuodesta 2013 tavalla, joka edistää biologista monimuotoisuutta. Se merkitsee mm., että he työstävät maaperää mahdollisimman vähän, käyttävät viherlannoittamista ja kompostointia, kylvävät villikukkia houkutellakseen pölyttäjiä sipulikasvatuksille ja käyttävät istutuskonetta, joka minimoi polttoainekulutuksen.

Darwintulppaani

Triumftulppaani

Triumftulppaani

'Ad Rem'

'Purple Flag'

'White Dream'

Tukeva luomutulppaani John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Kaunis oranssinpunainen väri, kultaiset reunat ja miellyttävä tuoksu. Näyttävä lisä kukkapenkkiin, jossa sen vankka varsi kestää sateen ja tuulen. 5 kpl/pakk Sipulin koko 11/12

Kestävä ja tukeva luomutulppaani John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Uskomattoman kaunis hopealehtisten kasvien vieressä. Tulppaanin syvän purppuranpunainen väri tuo esiin kukkapenkin siniseen taittavat sävyt. Loistava leikkokukka.

5 kpl/pakk 24500 Sipulin koko 11/12

Valkonarsissi

Puutarhatasetti

'Recurvus'

'Minnow'

Klassinen luomuvalkonarsissi John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Tuoksuva lajike, joka kukkii melko myöhään ja tuo mieleen mummolan puutarhan. Ei joudu yhtä usein luonnon eläinten ruoaksi. 4 kpl/pakk Sipulin koko 12/14

4

Luomutulppaani puhtaan valkoisessa värissä John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Vankka ja pitkäikäinen lajike, joka kasvaa aina uudelleen suotuisassa paikassa. Hienostunut kukkapenkissä, kaunis ruukussa ja loistava leikkokukkana.

5 kpl/pakk 24550 Sipulin koko 11/12

'King of the Striped'

Luomukrookus John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Valkoisissa terälehdissä on kauniita sinivioletteja juovia. Sopii kukkapenkkiin, kivikkoistutuksiin, nurmikolle ja pensaikkoon ja on todella kaunis suurissa ryhmissä. Sopii myös ruukkuun.

12 kpl/pakk 24610 Sipulin koko 7/+

Orkideanarsissi

Luomukääpiötulppaani John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Kukkii runsaasti, vanassa on usein monta tuoksuvaa kukkaa. Avautuessaan ne ovat kuin suuria valkoisia tähtiä, joissa on keltainen keskusta ja hieman harmaanvioletti ulkopinta.

9 kpl/pakk 24560 Sipulin koko 6/+

Kevätsahrami

Luomupuutarhanarsissi John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Jokaiseen vanaan aukeaa kaksi tai useampia vastustamattoman kauniita, pieniä kukkia. Kaunis niin kukkapenkissä kuin ruukussakin. Ei joudu yhtä usein luonnon eläinten ruoaksi.

7 kpl/pakk 24600 Sipulin koko 10/12

Kääpiötulppaani

'Thalia'

Luomunarsissi John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Viehättävä satavuotias orkideanarsissi. Lajikkeen voi antaa villiintyä tai sitä voi viljellä kukkapenkissä, kivikkoistutuksissa ja ruukussa. Ei joudu yhtä usein luonnon eläinten ruoaksi.

6 kpl/pakk 24570 Sipulin koko 12/14

24590

Idänsinililja

Tummahelmililja

Luomuidänsinililja John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Idänsinililja on ehkä tunnetuin kevätkukka, mutta kulkee usein latinankielisellä nimellä scilla. Erittäin kaunis muiden sinisävyisten kevätkukkien joukossa.

Luomuhelmihyasintti John ja Johanna Huibertsin tarhalta Hollannista. Kukkii yhtä kauniisti ja auliisti ruukussa ja kukkapenkissä ja sopii erinomaisesti yhteen esim. valkoisten tulppaanien kanssa. Pääsee parhaiten oikeuksiinsa suurissa ryhmissä.

9 kpl/pakk 24630 Sipulin koko 6/+

Hintaryhmät

12 kpl/pakk 24650 Sipulin koko 7/+

24670


Lovely Match Kuluttajien suosikki! Suuren suosionsa vuoksi Lovely Match -pakkaukset loppuvat usein telineestä ensimmäisenä. Pakkauksissa on yhdistelty kahta tai useampaa erityylistä sipulilajiketta. Kuluttaja voi valita romanttisten, värikkäiden ja tuoksuvien yhdistelmien välillä tai päätyä sekoitukseen, joka houkuttelee mehiläiset ja perhoset puutarhaan.

Allium LM Bee my Honey Bee my honey ilahduttaa niin hyönteisiä kuin ihmisiäkin. Tämä hurmaava sipuliseos tarjoaa herkkua hyönteisille ja mahtavaa väriloistoa ihmisille violetin ja sinisen sävyissä. 37 kpl/pakk Sipulin koko 4/12+

Tulppaani LM Fireworks

Tulppaani LM Hero in Love

Tulpan LM Pretty Partners

Tulppaani LM Purple Rain

'Merlot', 'Suncatcher'

'Black Hero', 'Finola'

'Angelique', 'Mount Tacoma', 'Royal Acres'

'Negrita', 'Shirley'

Rohkea yhdistelmä lämpimiä sävyjä, räiskyvä ilotulitus kirkkaan auringonkeltaisesta syvään viininpunaiseen. Upea kimppu, sopii kukkapenkkiin ja ruukkuun, voidaan sijoittaa aurinkoiselle, avoimellekin paikalle.

14 kpl/pakk 37645 Sipulin koko 12+

Moderni, mutta samalla romanttinen yhdistelmä kerrottuja tulppaaneja. Voimakkaan tumma 'Black hero' ikään kuin suojelee pariaan, herkän roosaa 'Finola'a -ihastuttava pari!

Hempeä vaaleanpunainen, vitivalkoinen ja kaunis punaliila, romanttinen, tuoksuva, hieman erilainen, upea kokonaisuus! Kolme täyteläistä, pionia muistuttavaa tulppaania sopii mainiosti myös leikkokukiksi. Tällaista kimppua ei voi vastustaa! 14 kpl/pakk 37665 Sipulin koko 12+ 37668

14 kpl/pakk 37655 Sipulin koko 12+

Tulppaani LM Sparkling Candy

Tulp/Hyac LM Pink Perfume

Tulp/Hyac/Anem LM Romantic Garden

Tulp/Musc LM Classic Elegance

'Pallada', 'Royal Virgin', 'Happy Generation'

'Candy Prince', 'Woodstock'

'Foxtrot', 'Delft Blue', 'Blue Shades'

'Flaming Flag', Ronaldo', 'Album'

Klassinen ja värikäs "tulppaanikimppu", jossa on punaisen ja valkoisen sävyjä. 'Happy Generation' vetää katseet puoleensa punavalkoisine, hyväntuoksuisine kukkineen, joissa on kullansävyisiä juovia. Punaista teemaa jatkaa 'Pallada', joka vastakohtana on 'Royal Virgin'. 18 kpl/pakk Sipulin koko 12+ 37680

Lämminsävyinen sekoitus syvän purppuranpunaisia, tuoksuvia hyasintteja ja hempeän vaaleanliiloja tulppaaneja, joissa myös hieman hopeansävyä. Upea istutettuna ruukkuun. Sievä kukkapenkissä. 18 kpl/pakk Sipulin koko 12/+, 15/16

Erityisen suuri kukka

Balkaninvuokon ja hyasintin sinivioletti yhdistelmä on täydellinen tulppaanin vaaleanrosan sävyjen rinnalla. Kaunis kimppu joko kukkapenkkiin tai ruukkuun.

23 kpl/pakk 37695 Sipulin koko 4/5+, 12/+, 18/19

Tuoksuva

Villieläimet karttavat lajiketta

18 kpl/pakk Sipulin koko 12+

37670

Helmililja LM Blueprint

Tasapainoinen väriyhdistelmä vaimeaa viininpunaista, lilaroosaa ja puhdasta valkoista kukkapenkkiin tai ruukkuun. Klassinen tulppaanien muoto korostuu valkoisten helmihyasintin kukkien joukosta.

27 kpl/pakk 37697 Sipulin koko 6/7+, 12/+

Hieno sinfonia tukevia, kauniinmuotoisia tulppaaneja. 'Negritan' ihana purppuralila sävy sopii täysin sen suloisen kumppanin 'Shirleyn' valkoisten terälehtien purppuraan reunukseen. Kestävät kukat, erinomainen leikkokukka.

Helppohoitoisia, runsaskukkaisia ja kerta kaikkiaan ihania! Helmililjasekoituksen väriskaala yltää puhtaan valkoisesta siniseen ja tummaan violettiin ja luo uuden ulottuvuuden keväiseen kukkapenkkiin.

45 kpl/pakk 37715 Sipulin koko 6/10

Jakautuva

37720

5


BigPack

Hintaryhmä Z

Uudesta pakkauksesta käy aiempaa selkeämmin ilmi, että pussissa on enemmän normaalikokoisia sipuleita Big Pack, lajitelmat 4395 Master Collection

2 x 1/4-lava n. 380 pakk

4396 Basic Collection

1/4-lava

n. 190 pakk

4398 Small Bulbs

1/4-lava

n. 200 pakk

Yksi hinta = helppoa sekä liikkeelle että kuluttajalle! 10 suosittua lajiketta jättipakkauksessa = matalampi hinta sipulia kohti!

Triumftulppaani

Triumftulppaani

Triumfitulppaani on todellinen klassikko, joka kukkii tulppaanisesongin keskivaiheilla. Tämän triumfitulppaanin ominaispiirteisiin kuuluu vahva kukkavarsi ja kaunis kukinto. Kukat ovat melko suuret, ihanan punaiset ja kestävät pitkään. Kauniita myös leikkokukkina. 18 kpl/pakk Sipulin koko 10/11 4610 25 pakk

Ihastuttavat, vaihtelevanväriset triumfitulppaanit. Tämän triumfitulppaanin ominaispiirteisiin kuuluu vahva kukkavarsi ja kaunis kukinto. Kukat kestävät pitkään. Erittäin hyvä leikkokukka.

7 312600 046108

7 312600 046207

Sahrami

18 kpl/pakk 4620

6

Idänsinililja Idänsinililja voi mainiosti villiintyä puiden ja pensaiden alla, esim. onnenpensaan keltaisten kukkien suojassa, jotka korostavat sen väriä. Tulisi istuttaa samaan paikkaan posliinihyasinttien ja kirjokevättähtien kanssa. Näin voit luoda kukkamattoja, joissa sinisen sävyt vaihtelevat. Sipulin koko 5/7 20 kpl/pakk Sipulin koko 7/8 25 pakk 4670  25 pakk

7 312600 046603

Tähtinarsissi

Tähtinarsissi

'Carlton'

'Ice Follies'

'Barret Browning'

'Carlton' on tähtinarsissi ja kuuluu suurikruunuisten ryhmään. Lajikkeella on keltaiset yläterälehdet ja suuri, keltainen, putkimainen lisäkruunu. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Sipulin koko 10/11 15 kpl/pakk 25 pakk 4640

Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen. Kaunis istutettuna epäsymmetrisiksi ryhmiksi harvaan ruohikkoon 35 kpl/pakk 4660

Tähtinarsissi

7 312600 046702

'Ice Follies' on tähtinarsissi, joka kuuluu suurikruunuisten ryhmään. Kukka on aluksi valkoinen ja keveän sitruunankeltainen, mutta vaalenee myöhemmin lähes täysin valkoiseksi. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille. Sipulin koko 12/14 15 kpl/pakk Sipulin koko 12/14 18 pakk 4645  22 pakk

7 312600 046405

7 312600 046450

Pallerolaukka

Tummahelmililja

Siro laukka koreilee kapoisilla lehdillään ja aluksi aivan munanmuotoisella kukinnollaan. Limenvihreät nuput ovat kaunis pohja myöhemmin aukeaville violetinpunaisille kukille. Kun kaikki kukat ovat auenneet, kukinnosta tulee täysin pyöreä. 40 kpl/pakk Sipulin koko 5/6 4675 30 pakk

Tummahelmililja on sinikukkainen kaunotar, joka on pakko saada puutarhaan kevääksi. Hyvin kaunis samassa ruukussa esim. muiden aikaisten kerrannaiskukkaisten tulppaanien kanssa.

7 312600 046757

30 kpl/pakk 4680

'Barret Browning' on tähtinarsissi, joka kuuluu pienikruunuisten ryhmään. Lajikkeella on valkoiset yläterälehdet ja voimakkaan oranssinvärinen lisäkruunu. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille. 12 kpl/pakk 4650

Sipulin koko 12/14 20 pakk

7 312600 046504

Puistolumikello Lumikello on eräs varhaisimmista kevään airueista. Tämä kaivattu kevätkukka uhmaa lunta ja kylmyyttä. Poimi pieni kimppu ja voit tuntea sen heikon mutta ihanan tuoksun. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille. Sipulin koko 7/8 12 kpl/pakk Sipulin koko 4/5 25 pakk 4690  25 pakk

7 312600 046801

7 312600 046900


PremiumPack

Hintaryhmä G

Vaikuttava pakkaus Pohja on suunniteltu niin, että pakkaukset pysyvät pystyssä sekä laatikossa että hyllyllä. Ulkoasu on kuin valmis lahjapakkaus – suuret, houkuttelevat kuvat ja paljon sipuleita pussissa. Vastustamaton! Valitsimme neljä suosittua lajiketta – pääsiäisliljan, krookuksen, ukkolaukan ja tukevan ja komean Darwin-tulppaanin – ja pakkasimme reilut kymmenen sipulia pakkaukseen. Toimitetaan kätevässä laatikossa, jonka voi nostaa hyllylle tai pinota pihamyymälään.

Premium Pack Mix 24900 Sisältää: 3 x 24910 3 x 24920 3 x 24930 3 x 24940

Laatikossa lajikkeittain: 10 cm

Darwintulppaani

Pääsiäislilja

Kevätsahrami

Ukkolaukka

'Dutch Master'

Ihana sekoitus erivärisiä Darwin hybridi-tulppaaneja. Darwin hybridi-tulppaani on puolivarhainen tulppaani, jolla on suuret yksinkertaiset kukat ja pitkät, vahvat varret. Darwin hybridi-tulppaanista voi tulla pitkäikäinen asukas puutarhaasi. Erittäin hyvä leikkokukka. 12 kpl/pakk 24910

Sipulin koko 12/+ 10 kpl/pakk 12 pakk 24920

7 312600 249103

'Purple Sensation'

Pääsiäisliljan suuret, kauniin kullankeltaiset kukat antavat väriä niin kukkapenkkiin kuin pensaiden ja puiden alle.

Ukkolaukka, 10 cm mittaiset, ihanat lilansävyiset pallomaiIhana sekoitus erivärisiä krookuksia. Tämä täytyy saada puutarhaan kevääksi! Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensas- set kukat. Luo todella hienon kukkaloiston tulppaanien ja daalioitten joukkoon. Sopii myös leikkokukaksi. tojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen.

Sipulin koko 16+ 18 kpl/pakk 12 pakk 24930

7 312600 249202

Sipulin koko 9/10 10 kpl/pakk 12 pakk 24940

7 312600 249301

Sipulin koko 12/+ 12 pakk

7 312600 249400 7


Valkosipuli Nelson Gardenin valkosipulit… – tulevat mm. Tsekistä ja Ranskasta – viljellään viiden vuoden ajan ennen kuin ne hyväksytään kylvöön – viljellään neljä vuotta peitetyissä tunneleissa, joissa ne ovat suojassa viruksilta ja muilta taudinaiheuttajilta, jotka saattaisivat vahingoittaa sipuleita – tarkastetaan huolellisesti toimittajan omassa laboratoriossa. Valkosipulia, jota ei ole hyväksytty kylvöön, myydään ravinnoksi ruokakaupoissa eri puolilla maailmaa!

Viljelijämme korjaavat valkosipulisadon yleensä heinäkuussa. Joinakin vuosina sääolosuhteet voivat viivästyttää sadonkorjuuta. Korjuun jälkeen valkosipulin on annettava kuivua 3 viikon ajan ennen pakkaamista. Tämä voi luonnollisesti vaikuttaa myös toimitusaikaan.

Valkosipuli

Valkosipuli

Valkosipuli

'Dukat'

'Germidour'

Kolmen pakkaus hyvin säilyvää valkosipulia, jossa keskikokoiset kynnet. Naatit sopivat erinomaisesti letitettäviksi.

Keskimääräistä suuremmat kynnet ovat valkoi- Kaunis valkosipuli, jonka maku on samalla sia, öljypitoisia, 5-7 kpl/sipuli. Maku on maukas mieto ja täyteläinen. Juuri oikea lajike kypsytetja voimakas. Sipuli kestää kylmää, on taudinke- täväksi uunissa tai grillissä. stävä ja kaiken lisäksi hyvin varastoituva.

3 kpl/pakk 4360

1 kpl/pakk 4362

Sipulin koko 50/60 50 pkt

7 312600 043602

Sipulin koko 60/80 10 pkt

7 312600 043626

2 kpl/pakk 4363

Sipulin koko 55/60 10 pkt

7 312600 043633

Valkosipuli

Valkosipuli

Valkosipuli

Valkosipuli

Valkosipuli, ekologinen

'Messidor'

'Therador'

'Thermidrome'

'Unikat'

'Messidrome'

Luotettava lajike, joka antaa aina tasaisen ja suuren sadon. Hieno, mehevä maku sopii kaikenlaisiin resepteihin.

Erinomainen maku, suuri sato, kestävä ja Valkosipuli ranskalaista keittiötä rakastavalle! helposti viljeltävä lajike. Mitä muuta voi toivoa? Suuri, aikainen ja kylmää kestävä sipuli on hieman liilahtava. Antaa 8-14 kynttä/ sipuli. Varret on helppo letittää.

1 kpl/pakk 4364

2 kpl/pakk 4368

Sipulin koko 60/80 10 pkt

Herkullisen makuinen ja kaunis valkosipuli. Lajike on aikainen, keskisuuri valkosipuli, jolla harmaanlila kuori. Antaa 8-13 kaunista kynttä/sipuli. Lajike kestää kylmää ja on hyvin varastoituva. 2 kpl/pakk Sipulin koko 55/65 4370 10 pkt

Luomuviljelty valkosipuli. Aikainen, viileää kestävä ja luotettava lajike, jonka suurissa kynsissä on täyteläinen maku. 8-14 kpl/sipuli. Kerää satoa toukokuussa ja käytä purjon tapaan tai elokuussa perinteiseen tapaan. 1 kpl/pakk Sipulin koko 50/60 4372 50 pkt

7 312600 043695

7 312600 043701

8

Sipulin koko 60/80 10 pkt

7 312600 043640

Sipulin koko 50/60 10 pkt

7 312600 043688

1 kpl/pakk 4369

7 312600 043725


Uusi myyntiratkaisu Fiksu ja helposti esille laitettava teline. Käytä keskellä lattiaa tai seinän vierustalla. Lajitelma Valkosipuli, KHVHP1 (1/2-lava) Sisältää: 4362 ’Dukat’ x 40 4363 ’Germidour’ x 20 4364 ’Messidor’ x 40 4368 ’Therador’ x 20 4369 ’Thermidrome’ x 40 4370 ’Unikat’ x 20 4372 ’Messidrome’ x 20 200 pakkausta

Nyt mukana myös luomuvalkosipuli

Valkosipulia laatikossa Lajitelma Valkosipuli, KHV08 Sisältää: 4362 ’Dukat’ x 10 4363 ’Germidour’ x 10 4364 ’Messidor’ x 10 4368 ’Therador’ x 15 4369 ’Thermidrome’ x 10 4370 ’Unikat’ x 15 4372 ’Messidrome’ x 10 80 pakkausta

Valkosipulit on pakattu kukin lajike omanväriseensä verkkoon, jotta kuluttajan on helppo erottaa ne toisistaan!

9


Irtosipulia lajikkeittain Tarjoamme myös lajikkeen mukaan lajiteltua sipulia irtomyyntiin, kun tilaus tehdään viimeistään 24.4. Sisältää 15 kg

Laatikon mukana toimitetaan paperipusseja. Niihin on merkitty: –istutusmerkinnät kuluttajan avuksi –”tyhjä” EAN-koodi, jota myymälä voi käyttää vapaasti.

Tilaa viimeistään 24.4.!

Darwintulppaani

Darwintulppaani

'Lalibela'

'Pink Impression'

Tämä suurikukkainen tulppaani sopii kukkapenkkiin, ruukkuun ja leikkokukaksi. Vahvat punasävyiset varret kannattelevat kirkkaan oranssinpunaisia kukkia, vielä punaisempia kuin etiopialainen maailmanperintökohde, jonka mukaan lajike on saanut nimensä.

4506

10

Pink Impression tekee vaikutuksen. Se on yksinkertaisen kaunis darwin-hybridi, joka loistaa vaaleanpunaisen eri sävyissä. Voidaan istuttaa vaikkapa yhdessä pienten helmihyasinttien tai ihanien lemmikkien kanssa.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4509

Sipulin koko 12/+ 15 kg


Tulppaani

Tulppaani

Tulppaani

Tulppaani

Liljatulppaani

'Queen of Night'

'Blue Diamond'

'Abba'

'Montreux'

'Sapporo'

'Queen of Night' on eräs tummimmista tulppaaneista. Sen kukka on silkinpehmeä, tumma, kastanjanruskea, lähes musta. Kestävät kukat. Vanha lajike, joka kehitettiin Hollannissa ennen vuotta 1944. Erittäin hyvä leikkokukka.

4512

Blue Diamond' on ihastuttava täyteläinen tulppaani. Purppuransinisten terälehtien vaaleat ja tummat sävyt vaihtelevat kukinnan aikana. Monivuotinen mieleisillään kasvupaikoilla. Erittäin hyvä leikkokukka.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4516

Hehkuvan punainen ulkopuoli, jonka pohjasta nousee sulkamaisia keltaisia juovia. Varhainen kaunotar, jolla on tuoksuvat kerrotut kukat. Voidaan istuttaa ruukkuun tai kukkapenkkiin sopii hyvin myös leikkokukaksi!

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4520

Montreux'-lajikkeella on kermankeltaiset terälehdet, jotka voivat joskus punertaa keveästi. Kukissa on ihana tuoksu. Sopii todella hyvin kukkapenkkiin, ruukkuun sekä uurnaan. Erittäin hyvä leikkokukka.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4524

Kukinnan alussa tulppaanin väri on hienon keltainen mutta vaihtuu vähitellen hentoon luunvalkoiseen. Tämä liljatulppaani kukkii myöhään, kylmänä keväänä jopa pitkälle kesäkuuhun.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4540

Sipulin koko 12/+ 15 kg

Papukaijatulppaani

Riikinkukkotulppaani

Lummetulppaani

Pääsiäislilja

Syklaaminarsissi

'Estella Rijnveld'

'Rödluvan'

'Stresa'

'Mount Hood'

'Tête-à-Tête'

Lajike on tohtori de Molin kehittämä ja hänen vaimonsa mukaan nimetty. Eräs parhaista papukaijatulppaaneista. Kukkii myöhään ja sen kauniin vadelmanpunaisissa, sulkamaisissa terälehdissä on valkoisia liekkikuvioita. Erittäin hyvä leikkokukka.

4544

'Punahilkka' ('Red Riding Hood') on lajike, jonka suurissa ja pitkänomaisissa karmiininpunaisissa kukissa on hiilenmusta pohja. Erittäin suosittu koko Euroopassa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden sekaan sekä kivikkopuutarhaan.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4550

Sen suurissa ja kapeissa kirkkaanpunaisissa kukissa on leveä keltainen reunus. Kukat sulkeutuvat pilvisellä säällä. Ne ovat kauniita jo sellaisenaan, mutta aukeavat täyteen loistoonsa auringon paistaessa! Sopii myös ruukkuun.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4555

'Mount Hood' on yksikukkaisten ryhmään kuuluva pääsiäislilja. Suuret ja kauniit kukat, alussa keltaiset ja myöhemmin kermanvalkoiset. Sopii hyvin kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Sipulin koko 12/+ 15 kg 4565

Orkideanarsissi

Valkonarsissi

Vihkotasetti

Kevätsahrami

'Thalia'

'Plenus'

'Cheerfulness'

'Jeanne d'Arc'

'Thalia' on orkideanarsissi, joka kuuluu Triandrus-ryhmään. Viehkeä lajike, jolla on useita puhtaan valkoisia nuokkuvia kukkia kunkin kukkavarren yläosassa. Todella sievä kukkapenkissä. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

4573

'Plenus' on vanhanaikainen, valkoinen ja kerrannaiskukkainen valkonarsissi. Kukissa on ihana tuoksu! Lajike on hyvin vanha ja sitä on tavattu Ruotsissa 1600-luvulta lähtien. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Sipulin koko 14/16 15 kg 4577

'Cheerfulness' on kimppunarsissi. Nimensä mukaan sillä on kaksi ja joskus useampia kukkia joka varressa. Kukat ovat täyteläiset, kauniin kermanvalkoiset, hieman kellansävyiset ja tuoksuvat ihanasti. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Sipulin koko 12/14 15 kg 4581

Tuoksuva

Sipulin koko 14/16 15 kg 4569

Villieläimet karttavat lajiketta

Sipulin koko 14/+ 15 kg

Kirjopikarililja

'Jeanne d'Arc' on kevätkrookus, jolla on suuret, kauniin valkoiset kukat. Kevätkrookuksella on kaikkein suurimmat kukat. Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen.

Sipulin koko 14/16 15 kg 4585

'Tête-à-Tête' on hehkuvankeltainen pieni narsissi, jonka kussakin varressa on 2-3 kukkaa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Hyvin kaunis myös ruukussa. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Kirjopikarililjan väri vaihtelee tumman purppuranpunaisesta valkoiseen. Sopii kukkapenkkiin ja pensaiden joukkoon. Kaunis harvassa ruohikossa, esim. valkonarsissien ja kevätkellojen kanssa. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

Sipulin koko 9/10 15 kg 4594

Sipulin koko 6/+ 15 kg

11


Kilosipuli, irtomyynti Irtosipulimyynti houkuttelee ostoksille! Mukana toimitetaan paperipusseja. Niihin on merkitty istutusmerkinnät kuluttajan avuksi ja ”tyhjä” EAN-koodi myymälälle vapaasti käytettäväksi.

Säkki

Laatikko

Narsissit 15 kg säkeissä. Kuva lähetetään lähetteen mukana.

Tulppaanin ja sahramin sipulit toimitetaan vahvoissa laatikoissa, joiden kyljessä on lajikkeen nimi. Sisältää  15 kg

Triumftulppaani 4332

Triumftulppaani 4333

Triumftulppaani 4338

12

Triumftulppaani Mix

Sipulin koko 13/+ 15 kg 4335

Mix

Sipulin koko 13/+ 15 kg 4348

Triumftulppaani Sipulin koko 13/+ 15 kg

Sipulin koko 13/+ 15 kg 4337

Kevätsahrami

'Purple Sensation'

Tähtinarsissi 'Tamara'

4341

Tähtinarsissi 'Fortune'

Sipulin koko 16+ 15 kg 4344

Valkonarsissi

Ukkolaukka

Sipulin koko 9/10 15 kg 4590

Sisältää 15 kg

Sipulin koko 13/+ 15 kg

Sipulin koko 12/+ 15 kg

Tuoksuva

'Rainbow' eller 'Salome'

4346

Pääsiäislilja 'Las Vegas'

Sipulin koko 16+ 15 kg 4347

Villieläimet karttavat lajiketta

Sipulin koko 16+ 15 kg

Sipulin koko 16+ 15 kg


Amaryllis

Jumbo

Onnistuminen on helppoa!

Erikoisen suuri sipuli, josta kasvaa useampi vana ja sen myötä useampi kukka.

Tässä on valikoimamme Erikoisia lajikkeita Näitä on harvoin tarjolla ruukuissa. Korkea laatu Valvomme laatua tarkasti. Meidän sipulimme kukkivat! Suuremmat sipulit Useampia vanoja, suurempia kukkia, pidempi kukinta-aika.

Amaryllis

Amaryllis

'Magical Touch'

'Rapido'

Taianomainen amaryllis, joka samettisissa punaisissa sävyissään kuin muotilehdestä leikattu. Terälehdet ovat suuret ja kauniin muotoiset, ja niitä kiertää valkoinen silkkireunus. Kukan vihreä keskusta on kuin koru. Helppo viljellä, kestävä. Sipulin koko 30/32 4234 (7)

Intensiivisen punainen amaryllis, joka kehittää kaksi, usein kolmekin kukkavanaa, joissa kussakin vähintään neljä ihastuttavaa kukkaa. Ei ainoastaan kaunis ja loistelias, vaan myös kestävä, sekä ruukussa että leikkokukkana maljakossa. Sipulin koko 26/28 4250 (8)

7 312600 042346

7 312600 042506

Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis

'Elvas'

'Alfresco'

'Sunshine Nymph'

'Benfica'

Elvas on hämmästyttävän kaunis amaryllislajike. Sen kukat ovat suuret ja kerrotut, pääväri on valkoinen koristeltuna mausteisen kirsikanpunaisilla reunuksilla ja raidoilla. Tämä kaunotar levittää iloa kotiin. Sipulin koko 26/28 4260 (8)

Kolmas kerta toden sanoo, väite joka sopii hyvin myös tähän uskomattomaan amaryllikseen. Muodokkaissa kukissa on nimittäin kolme kerrosta terälehtiä. Kestävä ja innokas kukkimaan, 4-5 ihanan valkoista kukkaa saattaa kukkia jopa samanaikaisesti omissa kukkavanoissaan. Sipulin koko 26/28 4271 (8)

7 312600 042605

Ainutlaatuinen ja suloinen amaryllis, jonka suurenmoisia kukkia vankat varret kannattelevat. Korallinpunainen väri yhdistettynä roosan sävyihin ja tyylikkäästi piirtyvät valkoiset juovat antavat iloa ja valoa talviseen kotiin. Sipulin koko 28/30 4277 (6)

7 312600 042711

Eksoottiset, syvän karpalonpunaiset ja samettimaiset kukat tukevan varren päässä. Kukkii runsaasti, pitkä kukinta-aika. Kaunis leikkokukkana, on arvossaan myös lahjana pikkujouluaikaan. Helposti kasvatettava ja konstailematon. Sipulin koko 26/28 4278 (8)

7 312600 042773

Jumbo

Jumbo

Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis

Amaryllis

'Spartacus'

'Alfresco'

'Christmas Gift'

'Carmen'

Tätä satumaisen kaunista amaryllistä voi kuvailla yhdellä sanalla, Loistava! Lajikkeella on suuret, koristeelliset kukat, joissa vaaleammalla pohjalla häivähdys punaisenroosaa. Tästä erityisen suuresta ja voimakkaasta sipulista kasvaa vähintään kolme, useimmiten neljä, kukkavanaa. Sipulin koko 36/38 4305 (5)

7 312600 043053

Jumbo

7 312600 042780

Kolmas kerta toden sanoo ja tässä amarylliksessä on kolme kerrosta terälehtiä. Vaatimaton ja kestävä, 6-9 ihanan valkoista kukkaa samanaikaisesti jokaisessa kukkavanassa. Tästä erityisen suuresta ja voimakkaasta sipulista kasvaa vähintään kolme, useimmiten neljä, kukkavanaa. Sipulin koko 36/38 4306 (5)

7 312600 043060

Jumbo

Lumenvalkoinen amaryllis on täydellinen joululahja. Kestävät kukat hoikassa varressa. Kaunis ja pitkäikäinen myös leikkokukkana.Tästä erityisen suuresta ja voimakkaasta sipulista kasvaa vähintään kolme, useimmiten neljä, kukkavanaa. Sipulin koko 36/38 4307 (5)

7 312600 043077

Tummanpunainen amaryllis on nimensä mukaisesti kuin kaunis, tulinen espanjatar. Joulun suosikki, jonka kukat kestävät pitkään. Kaunis ja pitkäikäinen myös leikkokukkana. Tästä erityisen suuresta ja voimakkaasta sipulista kasvaa vähintään kolme, useimmiten neljä, kukkavanaa. Sipulin koko 36/38 4308 (5)

7 312600 043084 13


Amaryllis Helppo viljellä, kestävä! Myymme ainoastaan lämpötilakäsiteltyjä eli preparoituja amarylliksiä. Tällöin kukkasipuli ’käsitellään kylmässä’ eli säilytetään +13ºC lämpötilassa noin 8-10 viikon ajan korjuun jälkeen. Tämä vastaa talvilepoa. Sato korjataan viikoilla 29-31. Käsittelyaika mukaan lukien amaryllikset ovat valmiita toimitettaviksi noin viikolla 40. Käsitellyt amaryllikset kukkivat 7-9 viikossa.

Vinkki Istuta amaryllis suoraan marmorimurskaan, mielellään lasiastiaan. Kastele niin, että juuret, ei sipuli, ylettyvät aina veteen. Kaunista, kestävää ja yksinkertaista!

14

Lajitelma Amaryllis Jumbo, 4303

Lajitelma Amaryllis Mix, display, KA36

Jumbosipuli = Erikoisen suuri sipuli, josta kasvaa useampi vana ja sen myötä useampi kukka. Sisältää:

Aseta hyllyyn yksittäin tai pinoa päällekkäin. Sisältää:

4305 x 4 4307 x 4

4312 x 14 4316 x 6

4306 x 4 4308 x 4

4314 x 6 4317 x 10


Amaryllis tuo joulun! Vahattu amaryllis – helpommaksi sipulin kasvatus ei voi enää tulla! •

Punainen kukka parafiiniin upotetussa kultaisessa, hopeisessa, kuparinvärisessä tai punaisessa sipulissa. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa.

Ota pakkauksesta, aseta lämpimään ja valoisaan paikkaan, siirrä silloin tällöin hieman eri kulmaan ja näet kukkien aukeavan 4–6 viikon kuluttua. Ei vettä, ei multaa, ei ruukkua.

Mukana jouluisessa myyntitelineessä, mutta saatavilla myös 24 lahjapakkauksen laatikoissa, joissa on erivärisiä sipuleita, tuote 4218.

Myyntiratkaisu joulumyyntiin Kaikki joulukukat fiksussa ja helposti esille laitettavassa telineessä. Toimitus viikolla 40–41. Näin sipulit kukkivat juuri sopivasti jouluna. **Preparoitu eli lämpötilakäsitelty sipuli kasvattaa kauniin kukan.

Lajitelma, Joulu 22400 (1/2-lava) Laatikko 1: Amaryllis jumbosipuli* ja amaryllis *4305 ’Spartacus’ x 3

*4306 ’Alfresco’ x 3

*4307 ’Christmas Gift’ x 3

*4308 ’Carmen’ x 3

4234 ’Magical Touch’ x 5

4250 ’Rapido’ x 3

4260 ’Elvas’ x 4

4271 ’Alfresco’ x 5

4277 ’Sunshine Nymph’ x 2

4278 ’Benfica’ x 5

Laatikko 2: Vahattu amaryllis, mini (punainen kukka) Mix: kullan, hopean, kuparin ja punaisen sävyissä. 18 sipulia. Laatikko 3: Preparoitu/lämpötilakäsitelty sipuli** ja tasetti **22450 Jouluhyasintti, valko x 10

**22460 Jouluhyasintti, mix x 10

**22470 Tulppaani, ’Brilliant Star’ x 10 22500 Tasetti, ’Paper White’ x 10 Laatikko 4: 5810 Marmorimurske x 12

Kätevä sanko 15


Normaalipakkaus Enemmän sipuleita telinettä kohti Lisäsimme myyntitelineisiin yhden kannakerivin. Nyt jokaisessa telineessä on aiempien 30 kannakkeen sijaan 35 kannaketta. Tämä kaikki liiketilan hyödyntämiseksi parhaalla mahdollisella tavalla.

Lajitelmat

Valitse seuraavista huolella laadituista lajitelmista. KOLME TELINETTÄ YKSI TELINE KAKSI TELINETTÄ NELJÄ TELINETTÄ VIISI TELINETTÄ KHL330 KHL130 KHL230 KHL430 KHL530 n. 282 pakk / 35 lajiketta n. 568 pakk / 70 lajiketta n. 861 pakk / 105 lajiketta n. 1154 pakk / 140 lajiketta n. 1450 pakk / 174 lajiketta

Huomaa, että pakkausten määrä lajitelmaa kohti voi vaihdella sesongin kuluessa. Lajitelmat ilman telinettä Lajitelma KHL1, 50 pakk / 20 lajiketta Lajitelma KHL2, 90 pakk / 40 lajiketta Lajitelma KHL3, 150 pakk / 40 lajiketta Pakataan laatikoihin

Teemalajitelmat Lajitelma Top List, KHLTOP, n.289 pakk / 21 lajiketta,1 teline Lajitelma Lovely Match, KHLM130, n.175 pakk /10 lajiketta,1 teline Lajitelma Villieläimet vieroksuvat, KHL130A, n.297 pakk / 30 lajiketta,1 teline Lajitelma Roosa, KHL130R, n.298 pakk / 30 lajiketta,1 teline Lajitelma Valkoinen, KHL130V, n.316 pakk / 30 lajiketta,1 teline

16

Hintaryhmät


Normaalipakkaus Ensimmäisenä telineessä ovat ihanat Lovely Match–sekoitukset ja luomukukkasipulit. Niiden jälkeen tulee muu valikoima värinmukaisessa järjestyksessä.

5 Tasetti

5 Tulppaani

3 Jouluhyasintti

'Paper White ' 'Paper White' on hurmaavasti tuoksuva tasetti, jolla on kauniin valkoiset kukat. Kasvata jouluksi sisällä, istutukseen sopii hienosti marmorimurska.

'Brilliant Star' 'Brilliant Star' nimettiin Hollannissa vuonna 1906. Kukat ovat loistavan helakanpunaiset. Kuuluu varhaisiin yksikukkaisiin. Voidaan kasvattaa sisällä jouluistutuksiin.

Hyasintit - nuo ihanasti tuoksuvat sipulikasvit! Ihana sekoitus, kukissa roosan, luunvalkoisen ja sininen sävyjä. Sipulit on esikäsitelty ja ne voidaan kasvattaa sisällä jouluksi.

40 cm        22500

1201-0131

15-25 cm        22520

1201-0131

15-25 cm        22530

1201-0131

6 Darwintulppaani

7 Darwintulppaani

5 Darwintulppaani

5 Darwintulppaani

'Golden Apeldoorn' Palkittu ja pitkäikäinen lajike, jonka pitkissä, tukevissa varsissa on yksinkertaiset, tuoksuvat kullankeltaiset kukat. Alkukesän ylväs airut ja jokaisen puutarhan komistus. Hieno maljakossa.

'Hakuun' Viileä kaunotar, suurikukkainen tulppaani myös keväällä hieman varjoisaankin kukkapenkkiin. Sipuleita on hyvä istuttaa puutarhassa sinne tänne. Tulppaani on jalostettu Japanissa ja saanut nimensä tunnetulta zen-mestarilta.

'Lalibela' Tämä suurikukkainen tulppaani sopii kukkapenkkiin, ruukkuun ja leikkokukaksi. Vahvat punasävyiset varret kannattelevat kirkkaan oranssinpunaisia kukkia, vielä punaisempia kuin etiopialainen maailmanperintökohde, jonka mukaan lajike on saanut nimensä.

'Pink Impression' Pink Impression tekee vaikutuksen. Se on yksinkertaisen kaunis darwin-hybridi, joka loistaa vaaleanpunaisen eri sävyissä. Voidaan istuttaa vaikkapa yhdessä pienten helmihyasinttien tai ihanien lemmikkien kanssa.

45-55 cm        22550

0401-0531

40-50 cm        22555

Erityisen suuri kukka

0401-0531

Tuoksuva

50-60 cm        22560

0401-0531

50-60 cm        22570

Villieläimet karttavat lajiketta

0401-0531

Jakautuva

17


10 cm

7 Darwintulppaani

5 Ripsureunainen

6 Ripsureunainen

'Carrousel' Ihana sekoitus erivärisiä Darwin Tulppaani kuin taideteos, jossa hybridi-tulppaaneja. Darwin hybridi- keveitä punaisia pensselinvetoja tulppaani on puolivarhainen tulpkermanvalkoisella tai haaleankeltaipaani, jolla on suuret yksinkertaiset sella pohjalla. Ripsureunat tuovat kukat ja pitkät, vahvat varret. Darwin rakenteeseen liikettä, ja tukeva varsi hybridi-tulppaanista voi tulla pitkäon kukkakauppiaan unelma. Kestävä, ikäinen asukas puutarhaasi. Erittäin upea leikkokukka. hyvä leikkokukka.

45-55 cm        22580

0401-0531

45-55 cm        22640

0501-0615

'Dallas' Hempeä tulppaani, jonka vaaleanpunaisten terälehtien tyvi on valkoinen ja vaaleat ripsureunat kuin pitsiä. Pari 'Dallas'-tulppaania vaaleanpunaisessa kimpussa on kuin piste i:n päällä. Ihana, kestävä leikkokukka.

40-50 cm        22645

0501-0615

10

5 Ripsureunainen

4 Ripsureunainen

5 Vihreäraitatulppaani

5 Riikinkukkotulppaani

'Daytona' Koristeellinen tulppaani, jonka kukka on kuin valkoista untuvaa. Kokonaan puhtaanvalkoinen kukka kerää varmasti katseet puoleensa jokaisessa kukkapenkissä yksin taikka yhdessä muiden kanssa.

'Purple Tower' Eksoottinen, mutta roteva tulppaani. Tämä lajike selviää oikukkaasta kevätsäästä ja kukkii pitkään, joskus vanaan tulee useampikin kuin yksi kukka. Vihreä, käpyä muistuttava nuppu ja liilat, hieman hapsuiset terälehdet tuovat asetelmiin potkua.

'Groenland' Kauniin tulppaanin vanhanroosan sävyisissä terälehdissä on smaragdinvihreitä piirtoja. Monien puutarhaharrastajien kiistaton suosikki jo vuodesta 1955. Hyvin kaunis suurissa ryhmissä. Vanha ja kestävä, erinomainen leikkokukka.

'Casa Grande' Tulppaani, jolla on ainutlaatuisen suuri kukka (jopa 20 cm), oranssinpunainen jättiläinen tukevan ja vahvan varren varassa. Erinomainen leikkokukka. Myös saniaisenvihreät lehdet kastanjanvärisine kuvioineen ovat hyvin kauniit.

45-55 cm        22650

0501-0615

60 cm        22670

0501-0630

45-55 cm        22690

0501-0615

20-50 cm        22920

0401-0531

6 Vihreäraitatulppaani

6 Vihreäraitatulppaani

7 Keisarintulppaani

6 Keisarintulppaani

5 Liljatulppaani

'Nightrider' Tämä voimakkaan kukan väri on kaunis purppura ja sen terälehdissä on vihreä vyökuvio. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Spring Green' Tyylikäs kukka on luunvalkoinen ja sen terälehdissä on vihreä vyökuvio. Lajike kuuluu Viridiflora-ryhmään. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Orange Emperor' 'Orange Emperor' -lajikkeen suurten, soikeiden kukkien väri on hohtava porkkananoranssi keltaisella pohjalla. Sopii hyvin kukkapenkkiin sekä pensaiden joukkoon. Kuuluu Fosterianaryhmään ja voi viihtyä pitkään puutarhassa. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Purissima' 'Purissima'-lajikkeen kukat ovat suuret, soikeat, silkinhohtavan valkoiset ja ihanan tuoksuvat. Kuuluu Fosteriana-ryhmään ja voi viihtyä pitkään puutarhassa. Lajikkeen suomenkielinen nimi on tulitulppaani.

'Claudia' 'Claudia' on tyylikkän komea, liljakukkainen ja pitkävartinen tulppaani. Erottuu kukkapenkistä valkoreunaisine terälehtineen lilanpunaiselta taustalta. Hieno leikkokukka.

40-50 cm        22710 18

0501-0615

40-50 cm        22720

0501-0615

30-40 cm        22750

0401-0531

Hintaryhmät

40-50 cm        22760

0401-0531

45-55 cm        22800

0501-0615


5 Liljatulppaani 'Holland Chic' 'Holland Chic' - lajikkeen kauniin valkoisissa kukissa on roosanpunaisia juovia. Kukat ovat solakat ja niissä on terävät terälehdet. Kukkii myöhään, kylmänä keväänä jopa pitkälle kesäkuuhun. Erittäin hyvä leikkokukka.

35-45 cm        22810

0501-0615

6 Liljatulppaani

8 Liljatulppaani

'Merlot' Tämä liljanmuotoinen tyylikäs tulppaani sädehtii auringossa kuin Merlot-viini lasissa. Ympäröivät valkoiset ja keltaiset kukat tuovat esiin sen rohkeaa väriä, mutta vielä rohkeammaksi väri muuttuu oranssien ja limenvihreiden sävyjen seurassa.

'Sapporo' Kukinnan alussa tulppaanin väri on hienon keltainen mutta vaihtuu vähitellen hentoon luunvalkoiseen. Tämä liljatulppaani kukkii myöhään, kylmänä keväänä jopa pitkälle kesäkuuhun.

40-50 cm        22820

0501-0630

40-50 cm        22830

0501-0615

7 Liljatulppaani

6 Lummetulppaani

7 Tarhalummetulppaani

7 Tulppaani

'Synaeda Orange' Oranssi liljatulppaani, joka loistaa kuin puutarhan oma aurinko, terälehtiensä keltaisten reunojen hohteessa! Kukkii myöhään, kylmänä keväänä jopa pitkälle kesäkuuhun.

'Giuseppe Verdi' Giuseppe Verdin' kukat ovat kauniin kermankeltaiset ja terälehtien ulkoreunassa on punainen alue. Pitkänhentojen kukintojen puhjetessa voi nähdä niiden kullankeltaisen kukkapohjan. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden sekaan sekä kivikkopuutarhaan.

'Heart's Delight' Suloinen kevääntuoja. Punaisenroosa pitkänomainen kukka aukeaa auringossa esitellen kullankeltaista sisäpintaa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden sekaan, kivikkopuutarhaan sekä ruukkuun.

'City of Vancouver' Komea tulppaani kurkottaa kukkapenkin ylle ja kukkii pitkään. Lajikkeen parhaita ominaisuuksia ovat ehdoton tyylikkyys ja kestävyys leikkokukkana. Norsunluunvärisissä terälehdissä on höyhenenkevyitä keltaisia piirtoja, jotka haalenevat ajan myötä.

35-45 cm        22840

0501-0630

25-30 cm        22860

0401-0531

20 cm        22865

0415-0531

60-70 cm        22950

0501-0615

8 Lummetulppaani

6 Papukaijatulppaani

6 Papukaijatulppaani

6 Papukaijatulppaani

6 Riikinkukkotulppaani

'Stresa' Sen suurissa ja kapeissa kirkkaanpunaisissa kukissa on leveä keltainen reunus. Kukat sulkeutuvat pilvisellä säällä. Ne ovat kauniita jo sellaisenaan, mutta aukeavat täyteen loistoonsa auringon paistaessa! Sopii myös ruukkuun.

'Black Parrot' 'Black Parrot' kukkii myöhään ja sillä on viehättävät tumman purppuran väriset kukat. Ihana samassa penkissä oranssien ja mustien orvokkien kanssa tai hopealehtisten perennojen, esimerkiksi nukkapähkämön seurana. Todella hieno myös leikkokukkana.

'Estella Rijnveld' Lajike on tohtori de Molin kehittämä ja hänen vaimonsa mukaan nimetty. Eräs parhaista papukaijatulppaaneista. Kukkii myöhään ja sen kauniin vadelmanpunaisissa, sulkamaisissa terälehdissä on valkoisia liekkikuvioita. Erittäin hyvä leikkokukka.

Ihana sekoitus erilaisia papukaijatulppaaneja. Kauniita, erivärisiä, myöhään kukkivia lajikkeita. Ryhmän parhaita tuntomerkkejä ovat suuret kukat, joissa on eksoottiset, sulkamaiset terälehdet. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Red Riding Hood' 'Punahilkka' ('Red Riding Hood') on lajike, jonka suurissa ja pitkänomaisissa karmiininpunaisissa kukissa on hiilenmusta pohja. Erittäin suosittu koko Euroopassa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden sekaan sekä kivikkopuutarhaan.

20-25 cm        22875

0401-0531

40-50 cm        22890

Erityisen suuri kukka

0501-0615

Tuoksuva

40-50 cm        22900

0501-0615

40-50 cm        22915

Villieläimet karttavat lajiketta

0501-0615

Jakautuva

25-30 cm        22930

0401-0531

19


6 Tulppaani

6 Tulppaani

7 Tulppaani

'Dordogne' 'Dordogne' on korkea, tyylikäs ja tuoksuva tulppaani. Mangon- ja roosanväriset terälehdet avautuvat, kun hedelmäpuut kukkivat ja lajike sopiikin loistavasti niiden seuraan. Tästä ja muista purppuran/viininpunaisista tulppaaneista syntyy upea kimppu.

'Purple Prince' Klassinen tulppaani. Elegantti purppuranpunainen kukka nousee korkealle vahvan varren varassa oikea ilontuoja!

'Queen of Night' 'Queen of Night' on eräs tummimmista tulppaaneista. Sen kukka on silkinpehmeä, tumma, kastanjanruskea, lähes musta. Kestävät kukat. Vanha lajike, joka kehitettiin Hollannissa ennen vuotta 1944. Erittäin hyvä leikkokukka.

55-65 cm        22955

0501-0615

35-40 cm        22970

0501-0615

50-60 cm        22975

0501-0531

4 Tulppaani

5 Tulppaani

6 Tulppaani

5 Tulppaani

'Dream Touch' Tulppaani, jonka vadelmanpunaisen kukan reunoissa on häivähdys valkoista. Suuri kukka runsaine terälehtineen on melkeinpä kuin eksoottinen pioni. Yhdistele vaaleanpunaisten, purppuranpunaisten ja valkoisten kukkien kanssa.

'Finola' Kerrottu valkoinen ja roosa tulppaani, muistuttaa vanhan ajan englantilaista ruusua. Laskostetuissa ulommissa terälehdissä voi toisinaan olla häivähdys vihreää. Elävöittää kukkapenkkiä ja sopii hyvin voimakkaampien värien seuraan. Kestävä leikkokukka.

'Uncle Tom' Mustanpuhuvasta nupusta aukeaa syvän punainen tulppaani runsaine terälehtineen. Kukka muistuttaa pionia tai ruusua ja sopii kauniisti yhteen vaaleanpunaisten tai valkoisten tulppaanien, valkoisten narsissien tai sinisten helmihyasinttien kanssa.

'Sun Lover' Näyttävä tulppaani, joka avautuu pionin tavoin vähän kerrassaan. Väri taittuu kullankeltaisesta oranssiksi ja oranssinpunaiseksi. Tukeva ja tuoksuva väriläiskä kukkapenkkiin kevään viimeisiksi viikoiksi.

35-45 cm        23000

0501-0630

40-50 cm        23010

0501-0630

35-45 cm        23040

0501-0630

30-40 cm        23030

0501-0630

7 Tulppaani

6 Tulppaani

6 Tulppaani

6 Tulppaani

5 Tulppaani

'Candy Prince' 'Candy Princen' hienon vaalean liilansävyisissä kukissa on aavistus hopean hohtoa. Sopii todella hyvin kukkapenkkiin, ruukkuun sekä uurnaan. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Salmon Prince' Kevään varhaista herkkua. Tulppaanin omintakeinen väritys ja muoto, valittu viljelyyn erinomaisena leikkokukkana. Kukka tuoksuu vienosti ja taittaa kukkiessaan vaalean- ja lohenpunaisiin sävyihin. Sopii erityisesti valkoisiin ja punaisiin kimppuihin.

'Abba' Hehkuvan punainen ulkopuoli, jonka pohjasta nousee sulkamaisia keltaisia juovia. Varhainen kaunotar, jolla on tuoksuvat kerrotut kukat. Voidaan istuttaa ruukkuun tai kukkapenkkiin sopii hyvin myös leikkokukaksi!

'Foxtrot' Tiivis ja täyteläinen tulppaani kymmenissä eri sävyissä. Sopii erinomaisesti siroteltavaksi sinne tänne sinisten helmihyasinttien joukkoon. Pionia muistuttava kukka tuoksuu vienosti ja kestää tukevan vartensa varassa sateen ja tuulen.

'Global Desire' Sopiva lajike sinulle, joka haluat herättää huomiota ympäristössäsi. Suurten ja täyteläisten valkoisten kukkien terälehtien ulkoreunassa on kullanvihreitä juovia. Sopii todella hyvin kukkapenkkiin, ruukkuun sekä uurnaan. Erittäin hyvä leikkokukka.

35-40 cm        23060 20

0401-0531

30-40 cm        23080

0401-0531

25-30 cm        23100

0415-0531

Hintaryhmät

35-45 cm        23110

0401-0531

30-40 cm        23120

0401-0531


6 Tulppaani

6 Tulppaani

5 Triumftulppaani

'Montreux' 'Montreux'-lajikkeella on kermankeltaiset terälehdet, jotka voivat joskus punertaa keveästi. Kukissa on ihana tuoksu. Sopii todella hyvin kukkapenkkiin, ruukkuun sekä uurnaan. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Verona' 'Verona' tulppaanilajikkeen kukat ovat kukkapenkissä kuin tanssivat ballerinat tyllihameissaan. Herkulliselle tuoksuvan kukan väri vaihtelee vaalean keltaisesta kerman valkoiseen. Kaunis kukkapenkissä yksinkin, mutta sopii hyvin erityisesti narsissin ja helmihyasintin kanssa.

'Flaming Flag' 'Flaming Flag' on korkea tulppaani, joka huojuu tuulessa liilan ja valkoisen väreissä. Kukkii pitkään ja on kestävä sekä kukkapenkissä että kevään tyylikkäissä kukkakimpuissa.

35-45 cm        23130

0401-0531

35-45 cm        23150

0401-0531

40-50 cm        23175

0401-0531

5 Triumftulppaani

8 Triumftulppaani

7 Triumftulppaani

5 Triumftulppaani

'Happy Generation' Elegantti triumfitulppaani, jonka valkoisia terälehtiä koristaa tulenpunaiset lieskat. Klassisen tyylikäs muoto.

'Miss Elegance' Elegantti tulppaanilajike, joka näkyy kauniisti muita korkeampana kukkapenkissä. Hempeän pastelliroosan värinen kukka ihastuttaa varmasti kevään kukkakimpuissa. 'Miss Elegance' on esitelty vuonna 2002.

'Negrita' Tämän tulppaanin terälehdissä on liekehtiviä purppuran ja lilan sävyjä. Tämän triumfitulppaanin ominaispiirteisiin kuuluu vahva kukkavarsi ja kaunis kukinto. Kukat kestävät pitkään. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Friendship' Kauniin muotoisella, viileän keltaisella Triumph-tulppaanilla on tulppaanityypille ominaiseen tapaan vankka varsi ja kestävä kukka. Erinomainen leikkokukka. Keltainen väri sopii monenlaisiin väriyhdistelmiin.

30-40 cm        23185

0415-0531

25-35 cm        23195

0401-0531

35-45 cm        23200

0401-0531

40-50 cm        23180

0415-0531

6 Triumftulppaani

6 Triumftulppaani

7 Triumftulppaani

7 Triumftulppaani

6 Terttutulppaani

'Paul Scherer' Tummaakin tummempi tulppaani. Valkoiset emit luovat kauniin kontrastin tämän ruskeanliilan tulppaanin lähes mustia terälehtiä vasten. Varsi on vahva ja voimakas, leikkokukkana tulppaani kestää pitkään. Sopii myös ruukkuun.

'Ronaldo' Emme tiedä onko se saanut nimensä samannimiseltä jalkapallotähdeltä, mutta molemmilla on sama valtaisa valovoima. Väri on ihastuttavan tumma lila. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Seadov' Tämän tulppaanin terälehdet liekehtivät kauniin kardinaalinpunaisina. Triumfitulppaani on todellinen klassikko, joka kukkii tulppaanisesongin keskivaiheilla. Kukat ovat melko suuret ja kestävät pitkään. Erittäin hyvä leikkokukka.

'White Marvel' 'White Marvel' in todella tyylikäs tulppaani, jolla on kermanvalkoiset kukat vankan tukevissa varsissa. Kukat kestävät pitkään. Erittäin hyvä leikkokukka.

'Fusilier' 'Fusilier'-lajikkeen kukat ovat kauniin oranssinpunaiset. Kussakin varressa voi olla jopa viisi kukkaa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden sekaan sekä kivikkopuutarhaan. On usein pitkäikäinen ja lisääntyy mieleisillään kasvupaikoilla.

35-40 cm        23205

0401-0531

40-50 cm        23210

Erityisen suuri kukka

0401-0531

Tuoksuva

30-40 cm        23220

0415-0531

30-35 cm        23230

Villieläimet karttavat lajiketta

0401-0531

Jakautuva

20-35 cm        23250

0401-0531

21


10 Buharantulppaani

7 Buharantulppaani

'Bright Gem' Buharantulpaani kukkii melko Kukat ovat rikinkeltaiset ja oranssiin myöhään ja sillä on hehkuvan vivahtavat. Lehdet ovat kapeat, tuskin punaiset kukat. Lehdet ovat kapeat, sentin levyiset ja usein aaltoilevat. tuskin sentin leveät, usein aaltoilevat Sopii hyvin kivikkopuutarhaan, ja punertavareunaiset. Sopii hyvin samaan penkkiin matalien perenkivikkopuutarhaan, samaan penkkiin nojen seuraksi. matalien perennojen seuraksi.

10-15 cm        23270

0501-0531

10-15 cm        23275

0501-0531

10 Kääpiötulppaani Kääpiötulppaani kukkii runsaasti. Joka varressa on usein monta pientä kukkaa. Kukat avautuvat suuriksi tähdiksi, joiden sisäpuoli on valkoinen ja keskiosa keltainen. Terälehtien ulkoreunassa on hennon harmaata violettia keltaisella pohjalla.

10-20 cm        23280

0401-0430

12 Parvitulppaani

8 Kurdintulppaani

12 Kreetantulppaani

8 Pikkutulppaani

Parvitulppaani kukkii runsaasti ja joka varressa on useita kukkia. Kukat puhkeavat vain täydessä auringonvalossa, Luunvalkoisten kukkien keskiosa on keltainen ja ne säteilevät pienten tähtien tavoin. Terälehtien ulkoreunat ovat usein keveän roosanruskeat.

Täydellinen, pitkä tulppaani varhain kukkivaan kevätpenkkiin ja kivikkopuutarhaan. Tähdenmuotoiset kirkkaan keltaiset kukat levittäytyvät tummanharmaiden lehtien ylle samassa varressa on usein kaksikin kukkaa! Kukinnan jälkeen kehittyvät koristeelliset siemenaiheet.

Kreetantulppaanin kukat ovat miedosti tuoksuvat, hennon vaalean roosalilan väriset, keltaisella keskustalla. Samassa varressa kasvaa usein monta kukkaa.

Matala, vienosti tuoksuva tulppaani, sinivihreä lehdistö. Vartta kohti jopa viisi pientä valkoista kukkaa aukeaa aurinkoa kohti ja paljastaa kullankeltaisen keskustansa. Peräisin Iranin ja Afganistanin vuoristoalueilta, rekisteröity jo vuonna 1885.

10-15 cm        23290

0401-0531

10-20 cm        23300

0401-0531

15-25 cm        23310

0401-0531

10 cm        23330

0401-0430

9 Tulppaani

5 Vihkotasetti

5 Vihkotasetti

5 Syklaaminarsissi

5 Orkideanarsissi

'Little Beauty' Matala tulppaani, jonka kukat ovat kauniin purppuranväriset. Se on kotoisin Kaakkois-Turkista PohjoisIraniin ulottuvalta alueelta, jossa se kasvaa kivikkoisilla vuorenrinteillä luonnossa. Sopii hyvin esim. kivikkopuutarhaan, lämpimään.

'Cheerfulness' 'Cheerfulness' on kimppunarsissi. Nimensä mukaan sillä on kaksi ja joskus useampia kukkia joka varressa. Kukat ovat täyteläiset, kauniin kermanvalkoiset, hieman kellansävyiset ja tuoksuvat ihanasti. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Yellow Cheerfulness' Nimensä mukaisesti kimppunarsissilla on kaksi ja joskus useampia kukkia joka varressa. Kukat ovat täyteläiset, vaaleankeltaiset, hieman kellanoranssit ja tuoksuvat ihanasti. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Tête-à-Tête' 'Tête-à-Tête' on hehkuvankeltainen pieni narsissi, jonka kussakin varressa on 2-3 kukkaa. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Hyvin kaunis myös ruukussa. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Thalia' 'Thalia' on orkideanarsissi, joka kuuluu Triandrus-ryhmään. Viehkeä lajike, jolla on useita puhtaan valkoisia nuokkuvia kukkia kunkin kukkavarren yläosassa. Todella sievä kukkapenkissä. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

10 cm        23320 22

0401-0430

35-45 cm        23350

0401-0531

35-45 cm        23360

0401-0531

Hintaryhmät

15-25 cm        23370

0401-0531

30-40 cm        23380

0401-0531


5 Valkonarsissi

3 Valkonarsissi

5 Valkonarsissi

'Actaea' 'Actaea' on klassinen, tuoksuva valkonarsissi. Vanha lajike, joka palkittiin jo vuonna 1919. Sievissä kukissa on valkoiset yläterälehdet ja pieni keltainen, punareunainen lisäkruunu. Tämä täytyy saada! Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Plenus' 'Plenus' on vanhanaikainen, valkoinen ja kerrannaiskukkainen valkonarsissi. Kukissa on ihana tuoksu! Lajike on hyvin vanha ja sitä on tavattu Ruotsissa 1600-luvulta lähtien. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Recurvus' 'Recurvus' on klassinen, tuoksuva valkonarsissi. Kukissa on melko kapeat valkoiset yläterälehdet ja pieni, keltainen punareunainen lisäkruunu. Kukki melko myöhään. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

45 cm        23390

0501-0531

40-45 cm        23410

0501-0531

35-45 cm        23420

0501-0630

5 Pääsiäislilja

5 Pääsiäislilja

5 Pääsiäislilja

5 Tähtinarsissi

'Golden Ducat' Pääsiäisliljan kullankeltainen, kerrottu kukka vangitsee katseen sekä kukkapenkissä että pensaiden välissä ja puiden alla.

'Golden Harvest' 'Golden Harvest' on pääsiäislilja, joka kuuluu yksikukkaisten ryhmään. Sen kukat ovat kauniin kullankeltaiset. Sopii erittäin hyvin kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Mount Hood' 'Mount Hood' on yksikukkaisten ryhmään kuuluva pääsiäislilja. Suuret ja kauniit kukat, alussa keltaiset ja myöhemmin kermanvalkoiset. Sopii hyvin kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Barret Browning' 'Barret Browning' on tähtinarsissi, joka kuuluu pienikruunuisten ryhmään. Lajikkeella on valkoiset yläterälehdet ja voimakkaan oranssinvärinen lisäkruunu. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

35-45 cm        23440

0401-0531

0401-0531

5 Tähtinarsissi

5 Pääsiäislilja 'Spellbinder' Satumainen pääsiäislilja valloittaa kukkapenkissä sekä pensaiden välissä ja puiden alla.

35-45 cm        23470

35-40 cm        23445

0401-0531

'Flower Record' 'Flower Record' on tähtinarsissi, joka kuuluu suurikruunuisten ryhmään. Lajikkeella on valkoiset yläterälehdet ja kookas keltainen lisäkruunu, jossa on leveä oranssi reuna. Kukissa on ihana tuoksu. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

30-40 cm        23490

Erityisen suuri kukka

0401-0531

Tuoksuva

25-35 cm        23460

0401-0531

6 Tähtinarsissi 'Hollywood' 'Hollywood' on tähtinarsissi ja kuuluu suurikruunuisten ryhmään. Kukissa on sitruunankeltaiset yläterälehdet ja suuri, leveä, kellanoranssi lisäkruunu. Kestävä kukkapenkissä ja pensaiden joukossa. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

35-45 cm        23505

0401-0531

35-45 cm        23480

0401-0531

5 Tähtinarsissi 'Ice Follies' 'Ice Follies' on tähtinarsissi, joka kuuluu suurikruunuisten ryhmään. Kukka on aluksi valkoinen ja keveän sitruunankeltainen, mutta vaalenee myöhemmin lähes täysin valkoiseksi. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

35-45 cm        23510

Villieläimet karttavat lajiketta

0401-0531

Jakautuva

5 Tähtinarsissi 'White Lion' Narsissi kukkii suurin, kerrotuin kukin upeissa keltaisissa sävyissä. Ihastuttava väripaletti loistaa kukkapenkissä sekä pensaiden välissä ja puiden alla.

35-40 cm        23530

0401-0531

23


4 Tähtinarsissi

8 Narsissi

'Irene Copeland' Irene Copelandin isä jalosti tämän erityisen daaliaa muistuttavan narsissin 1900-luvun alussa. Kukka on kermanvalkoinen ja kevätesikon keltainen. Sen terälehdet asettuvat niin kauniisti, että kukka on kaunis kuin koru.

Ihana sekoitus erivärisiä narsisseja. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

40-45 cm        23550

0401-0531

20-35 cm        23570

8 Puutarhatasetti

0401-0531

'Minnow' 'Minnow' on puutarhatasetti. Joka varressa on kaksi tai useampia kukkia. Kukat ovat pienet ja tuoksuvat. Yläterälehdet vaaleankeltaiset ja lisäkruunu tummankeltainen. Sievä kukkapenkissä ja ruukussa. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

25-35 cm        23580

0401-0531

15 Sinisahrami

15 Sinisahrami

10 Kultasahrami

4 Tähtinarsissi

'Blue Pearl' 'Blue Pearl' on pieni ja innokas kevätkukka. Sen vaalean sinivioleteissa kukissa on valkoinen sisäpuoli. Sopii kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen. Kaunis epäsymmetrisinä ryhminä harvassa ruohikossa.

'Prins Claus' 'Prins Claus' on sininen pikarikrookus, jolla on suuret valkoiset kukat. Ulkoterälehdissä on sinivioletteja täpliä. Sopii kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden eteen kevätaurinkoon. Kaunis epäsymmetrisinä ryhminä harvassa ruohikossa.

'Ard Schenk' Kuinka kaunis onkaan tämä valkoinen krookus kullankeltaisen keskustan kanssa. Jokaisesta sipulista tulee useampi kukka, joka sädehtii puutarhassa, tai miksei myös ruukussa portailla..

'Lemon Beauty' Tyylikäs narsissi, jonka suuret valkoiset terälehdet ympäröivät kultaista, röyhelöistä lisäteriötä. Suositellaan istutettavaksi keskeiselle paikalle. Kukka on vankan varren varassa, eikä joudu yhtä usein luonnon eläinten ruoaksi.

10 cm        23600

0301-0430

15 Kultasahrami 'Dorothy' 'Dorothy' on pieni ja sievä, tuoksuva monivuotinen kultasahrami. Kauniin keltaisissa kukissa on tummanruskeita juovia. Sopii aikaiseen kukintaan ruukussa.

10 cm        23625 24

0301-0430

10 cm        23610

0301-0430

15 Sieberinsahrami 'Tricolor' 'Tricolor' on kreikkalainen krookus, jolla on sinililan väriset, keltapohjaiset kukinnot. Pohjan yllä on valkoinen alue. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden eteen kevätaurinkoon. Kaunis epäsymmetrisinä ryhminä harvassa ruohikossa.

7 cm        23650

0301-0430

10 cm        23620

0301-0430

35-45 cm        23515

0401-0531

10 Rikkisahrami

12 Krookus

8 Tähtisahrami

'Dutch Yellow' 'Dutch Yellow' on keltakrookus, jolla on ihanat voikukankeltaiset kukat. Ulkoterälehdissä on kapeita, violetteja raitoja. Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen.

'Spring Beauty' Pieni krookus, joka on hyvin aikainen ja kaunis nurmikolla tai kukkapenkin reunassa. Avaa vaaleanliilan kukkansa aamulla kohti aurinkoa ja sulkeutuu liekehtivän purppuran väreissä illalla. Kevään kaunotar.

'Roseus' Lumikrookus on eräs varhaisimmista krookuksista. Anna villiintyä nurmikolla tai kukkapenkissä muiden aikaisten lajikkeiden kanssa. Sopii myös ruukkuun. 'Roseus'-lajikkeen terälehdissä on kaunis syklaamiroosan värisävy ja hopeanharmaat ulkoreunat.

10 cm        23660

0301-0430

Hintaryhmät

10-15 cm        23670

0301-0430

8 cm        23680

0301-0430


15 Tähtisahrami

10 Kevätsahrami

10 Kevätsahrami

'Ruby Giant' Lumikrookus on eräs varhaisimmista krookuksista. 'Ruby Giant' on melko suureksi kasvava lajike, jolla on violetit kukat. Sopii mainiosti nurmikolle, kukkapenkkiin sekä ruukkuun.

'Flower Record' 'Flower Record' on kevätkrookus, jolla on ihanan suuret sinivioletit kukat. Kevätkrookuksella on kaikkein suurimmat kukat. Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen.

'Jeanne d'Arc' 'Jeanne d'Arc' on kevätkrookus, jolla on suuret, kauniin valkoiset kukat. Kevätkrookuksella on kaikkein suurimmat kukat. Sopii hienosti kukkapenkkiin, pensastojen ja pensasaitojen reunustoille sekä puiden edustalle kevätauringon paisteeseen.

8 cm        23685

0301-0430

10 cm        23700

0301-0430

10 cm        23705

0301-0430

10-15 cm

10 Kevätsahrami

10 Kevätsahrami

'King of the Striped' Kun tämä 'krookusten kuningas' nousee maasta, on kevät. Upeiden terälehtien ulkopuoli on lumisen, vaalean liila kun taas sisäpuoli on syvän sinivioletti, osittain vaaleanraidallinen. Sopii kukkapenkkiin, ruukkuun ja myös puiden ja pensaiden alle.

'Gladiator' Ihana sekoitus erivärisiä krookuksia. 'Gladiator' on mahtava ilmestys puuTämä täytyy saada puutarhaan tarhassa! Koristeelliset, purppurankevääksi! Sopii hienosti kukkapenkki- punaiset kukat ovat pallomaiset, in, pensastojen ja pensasaitojen hyvin tiheät ja kooltaan 10-15 cm. Ne reunustoille sekä puiden edustalle heiluvat komeina pitkissä varsissa. kevätauringon paisteeseen. Kaunis leikkokukka. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

10 cm        23710

0301-0430

10 cm        23720

1 Laukka

0301-0430

5 Ranskansahrami

125-150 cm        23750

0515-0630

'Picturatus' Tämä säihkyvän valkoinen krookus välkehtii kauniisti kevätauringossa. Latinankielinen nimi viittaa sen lehdille maalattuihin liilanvärisiin juoviin. Pieni helmi KaakkoisRanskan vuorilta.

10 cm        23640

0301-0430

10-15 cm

12 Sinilaukka

30 Lehtolaukka

Sinilaukan kauniit taivaansiniset pallokukinnot ovat vajaan 5 cm mittaiset. Sinilaukkaa pidetään eräänä parhaista sinikukkaisista lajeista. Se on hyvin kaunis myös leikkokukkana ja kuivakukkana. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Ivory Queen' Lehtolaukan kauniit roosanväriset, Pallolaukan komean ilmavat kukat kellomaiset kukat ovat pystyasenovat valkoiset, pyöreät, jopa 15 nossa ja muodostavat 7-8 cm leveän cm mittaiset. Lehdet ovat leveät ja kukinnon. Kauniita leikkokukkina tai harmahtavanvihreät. Eräs parhaista kuivakukkina. Lajiketta pidetään myy- ruukussa kasvatettavista Allium-lajeisriä karkottavana eikä se juuri maistu ta. Sitä pidetään myyriä karkottavana kauriille, jäniksille ja kaneille. eikä se juuri maistu kauriille, jäniksille ja kaneille.

30-60 cm        23755

0601-0730

15-20 cm        23760

Erityisen suuri kukka

3 Pallolaukka

0601-0730

Tuoksuva

20 cm        23765

0510-0710

25 Keltalaukka

4 Hajulaukka

Keltalaukan pienet kullankeltaiset kukat muodostavat 6-8 cm leveän kukinnon. Sopii hyvin kukkapenkkiin, pensaiden sekaan ja kivikkopuutarhaan. Pidetään myyriä karkottavana eikä se juuri maistu kauriille, jäniksille ja kaneille.

Hajulaukan kellokukkien väreissä on vihreää, purppuraa ja valkoista. Ne ovat pitkän varren päässä ja näyttävät todella erikoisilta. Ne kestävät pitkään ja ovat kauniita myös leikkokukkina. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

15-30 cm        23770

Villieläimet karttavat lajiketta

0501-0630

Jakautuva

90-120 cm        23775

0501-0630

25


1 Jättilaukka

30 Pallerolaukka

Loppukesästä jättilaukan liilat kukkapallot huojuvat korkealla ja pitkään perennapenkin yllä. Tämä helposti viljeltävä jättiläinen on saanut Royal Horticultural Societyn palkinnon erityisen kiitollisena kasvatettavana. Kaunis myös kukinnan päätyttyä.

Pallerolaukka on hento lajike, jolla Laukka, jonka vaaleanroosan värisistä on kapeat lehdet ja alkuvaiheessaan kukinnoista voi tehdä upean romunanmuotoinen, 3 - 4 cm leveä manttisia kimppuja. kukinto. Kun kaikki tumman punavioletit kukat ovat puhjenneet, kukinto muuttuu pyöreäksi. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

100-150 cm        23780

0601-0715

10 cm

50-90 cm        23785

15 Rusolaukka

0601-0731

10 cm

25 Napolinlaukka

6 Ukkolaukka

0501-0630

70-100 cm        23800

0501-0630

15 cm

'Purple Sensation' Napolinlaukan kauniit kukat ovat pi- Ukkolaukka, 10 cm mittaiset, ihanat enet, tuoksuvat ja väriltään valkoiset. lilansävyiset pallomaiset kukat. Luo Kukinnon halkaisija voi olla jopa 10 todella hienon kukkaloiston tulpcm. Hyvin kauniita leikkokukkina. Laji- paanien ja daalioitten joukkoon. Sopii ketta pidetään myyriä karkottavana myös leikkokukaksi. eikä se juuri maistu kauriille, jäniksille ja kaneille.

20-30 cm        23795

30-40 cm        23790

6 Hietalaukka

1 Sorjalaukka 'Mount Everest' Komea ja todella kookas sipulikasvi, jonka pallonpyöreät kukinnot liehuvat lumipallojen ilmassa. Koristeelliset pallot muodostuvat tähtimäisistä kukista, joiden halkaisija on noin 15 cm. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

0501-0630  90-120 cm        23805

'Hair' Omaperäinen sipulikasvi, jonka vihreän kiharaisten "hiusten" läpi näkyy violetti kukkapohja, on luontoäidin viehättävä päähänpisto. Koristeelliset terälehdet ja jopa 14 cm pitkät "hiuskarvat" ovat tehneet kukasta suositun floristien parissa - kukka pysyy kimpussa tuoreena jopa 20 päivää.

45-60 cm        23802

0601-0731

0501-0630

15-20 cm

5 Sorjalaukka

3 Tähtilaukka

'Violet Beauty' Sorjalaukalla on suuret violetinsävyiset, pallonpyöreät kukinnot. Ne ovat omiaan komistamaan jokaista kukkapenkkiä. Sorjalaukka on kaunis myös maljakossa – sen kaunis väri säilyy kukan kuivuttuakin.

'Lutea' Tähtilaukan koristeelliset, pallomaiset Tummaakin tummempi violetinpuna Varhain kukkivat keisarinpikarililjat tekee viinilaukasta erityisen kauniin ovat komeita kukkapenkissä. Helmikukinnot voivat kasvaa jopa 20 cm mittaisiksi. Ne ovat väriltään vaalean puutarhan vehreydessä. Komea ja liljojen tai balkaninvuokkojen kanssa kestävä kukka kesän kukkakimpametisti-lilan värisiä, tähtimäisiä ja saat niistä ihastuttavan väriyhdistelniissä on hieno, metallin hohto. Kau- puihin. män. Pidetään myyriä karkottavana niita leikkokukkina ja kuivakukkina. eikä se juuri maistu kauriille, jäniksille Lajike ei juurikaan maistu kauriille, ja kaneille. jäniksille, kaneille ja myyrille.

60-80 cm        23810 26

0601-0715

30-50 cm        23815

5 Viinilaukka

0501-0630

50-80 cm        23820

1 Keisarinpikarililja

0515-0715

Hintaryhmät

80-100 cm        23840

1 Keisarinpikarililja

0401-0531

'Rubra Maxima' Varhain kukkivat, korkeat keisarinpikarililjat ovat komeita kukkapenkissä. Raikas oranssi helmililjojen tai balkaninvuokkojen kanssa, upea väriyhdistelmä. Pidetään myyriä karkottavana eikä se juuri maistu kauriille, jäniksille ja kaneille.

80-100 cm        23845

0401-0531


10 Keltareunapikarililja

1 Persianpikarililja

6 Kirjopikarililja

Komea ja karun tyylikäs kuvaavat tätä Persianpikarililja on todella erikoinen. Kauniin tummanvioletit, kellomaiset näyttävää pikarililjaa. Nousee kasvkukat ovat pitkässä varressa, korkeus upaikaltaan uskollisesti keväisin. voi vaihdella. Sopii kukkapenkkiin, muurien viereen ja seinustoille. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

15-35 cm        23860

0401-0531

12 Kirjopikarililja

80-150 cm        23870

0401-0531

18 Balkaninvuokko

'Blue Shades' Kirjopikarililjan väri vaihtelee tumman Balkaninvuokko muistuttaa kotimapurppuranpunaisesta valkoiseen. So- ista valkovuokkoamme. 'Blue Shades' pii kukkapenkkiin ja pensaiden jouk- lajikkeen kukat ovat upean syvän koon. Kaunis harvassa ruohikossa, siniset. Lajike ei juurikaan maistu kauesim. valkonarsissien ja kevätkellojen riille, jäniksille, kaneille ja myyrille. kanssa. Lajike ei juuri maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

25 cm        23885

0501-0630

0401-0430

12 Idänsinililja

20 Balkaninvuokko Balkaninvuokko muistuttaa kotimaista valkovuokkoa. Upeassa sekoituksessa on valkoisia, sinisiä ja roosanvärisiä balkaninvuokkoja. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

10 cm        23915

10 cm        23900

0401-0430

Erityisen suuri kukka

25 cm        23880

0501-0630

10 Balkaninvuokko

10 Pikkusinililja

'White splendour' Balkaninvuokko on kaunotar, joka muistuttaa kotimaista valkovuokkoamme. 'White Splendour' -lajikkeella on suuret, puhtaan valkoiset kukat, joiden ulkopuoli on lievästi lilaroosan värinen. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

'Rosea' Aikaisen pikkusinililjan roosa variantti on helposti viljeltävä ja soma. Muistuttaa nupussa hyasinttia. Lisääntyy sivusipuleista tai siemenistä ja viihtyy niin auringossa kuin varjoisemmassakin paikassa. Erinomainen lehtensä varistavien puiden alla.

10 cm        23910

0401-0430

10 Idänsinililja

Idänsinililjan voi antaa villiintyä puiden ja pensaiden alla, esim. onnenpensaan keltaisten kukkien suojassa, jotka korostavat sen väriä. Sopii hienosti posliinihyasinttien ja kirjokevättähtien seuraan. Näin voi luoda kukkamattoja, joissa sinisen sävyt vaihtelevat.

15 cm        23930

'Alba' 'Alba' on lajike, jolla on kauniin valkoiset kukinnot. Sopii kukkapenkkiin, pensaiden joukkoon ja puiden alle. Kaunis epäsymmetrisinä ryhminä harvassa ruohikossa muiden sipulikasvien seurassa. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

0401-0531

Tuoksuva

'Alba' Todella viehättävä, valkoinen idänsinililja. Sopii hyvin kasvamaan villinä puiden ja pensaiden alla. Hieno seuralainen muunvärisille kevätkukille, esim. helmihyasinteille.

15 cm        23935

0401-0531

10 cm        23945

0315-0515

12 Pikkusinililja

15 Pikkusinililja

Kevään ensimmäisten kukkien joukossa nousee pieni pikkusinililja. Kirkkaan siniset kukat tavoittelevat taivasta kuin pienet tähdet. Viihtyy hyvin aurinkoisella sekä hieman varjossa olevalla kasvupaikalla. Sopii hyvin lehtensä pudottavan puun alle.

'Alba' Varhaisen pikkusinililjan valkoisen variantin pienet valkoiset tähdet valaisevat kevättä. Se lisääntyy sekä sivusipuleista että siemenistä, ja somia hyasinttia muistuttavia nuppuja voi ilmaantua niin aurinkoisiin kuin hieman varjoisiinkin paikkoihin.

10 cm        23940

Villieläimet karttavat lajiketta

0315-0515

Jakautuva

10 cm        23950

0315-0515

27


10 Espanjansinililja

18 Kirjokevättähti

Sekoituksessa on valkoisia, sinisiä ja roosanvärisiä espanjansinililjoja. Kauniit kellomaiset kukinnot ovat pystysuoran varren ympärillä. Kaunis epäsymmetrisinä ryhminä harvassa ruohikossa tai niityllä.

Kirjokevättähti - tämä pieni kevään kukka loistaa kuin tähti kevätauringossa. Kukat ovat siniset ja niissä on suuri, valkoinen silmäkuvio. Tulisi istuttaa samaan paikkaan posliinihyasinttien ja idänsinililjojen kanssa. Näin voit luoda kukkamattoja, joissa on vaihtelevia sinisiä ja valkoisia sävyjä.

15-30 cm        23960

0501-0630

10-15 cm        23970

18 Kirjokevättähti

0401-0430

'Alba' Suuri kirjokevättähti kuin tähti kevätauringossa kauniine valkoisine kukkineen. Tulisi istuttaa samaan paikkaan posliinihyasinttien ja idänsinililjojen kanssa. Näin voit luoda kukkamattoja, joissa on vaihtelevia sinisiä ja valkoisia sävyjä.

10-15 cm        23980

0401-0430

3 Hyasintti

3 Hyasintti

3 Hyasintti

20 Sinitriteleia

'Carnegie' Hyasintit - nuo ihanasti tuoksuvat sipulikasvit! 'Carnegie'-lajikkeen kauniit, puhtaan valkoiset kukat kukkivat tiheänä ryhmänä. Hyasintit sopivat hienosti kukkapenkkiin tai pensaiden joukkoon. Istuta myös ruukkuun terassille tuomaan ihanaa tuoksua.

'Delft Blue' Hyasintit - nuo ihanasti tuoksuvat sipulikasvit! 'Delft Bluen' kukat ovat sinivioletit ja niissä on useita sävyjä. Hyasintit sopivat kukkapenkkiin tai pensaiden joukkoon. Istuta myös ruukkuun terassille tuomaan hyvää tuoksua.

'Woodstock' Hyasintit - nuo ihanasti tuoksuvat sipulikasvit! 'Woodstock' on hieno lajike, jolla on syvän tumman purppuranpunaiset kukat. Hyasintit ovat upeita kukkapenkissä tai pensaiden joukossa. Istuta myös ruukkuun terassille tuomaan ihanaa tuoksua.

'Koningin Fabiola' Pitkien kukkavarsien päihin avautuvat tähdenmuotoiset siniset kukat tekevät tästä lajikkeesta erinomaisen kimppukukan. Istuta kukkapenkkiin tai ruukkuun. Sirosta ulkonäöstään huolimatta lajike on melko kestävä.

20-30 cm        24000

0401-0531

10 Helmililja

20-30 cm        24005

0401-0531

10 Hentohelmililja

'Album' Tämä helposti viljeltävä ja tuoksuva Klassinen helmihyasintti, jonka kukat helmihyasintti on monivuotinen. Sen ovat puhtaan valkoiset. 'Album' on hempeissä vaaleansinisissä kukissa hyvin vanha lajike, josta on maininon hento, valkoinen reuna. Sopii eri- toja jo vuodelta 1596. Hyvin kaunis nomaisesti ruukkuun ja kukkapenkin istutettuna samaan ruukkuun esim. reunaan. Ihastuttaa myös pöytäase- roosanväristen tai keltaisten kerrantelmissa. naiskukkaisten tulppaanien kanssa.

15-20 cm        24030 28

0401-0531

15-20 cm        24040

0401-0531

20-30 cm        24020

0401-0531

35-45 cm        24130

0515-0630

15 Tummahelmililja

10 Isohelmililja

Tummahelmililja on sinikukkainen kaunotar, joka on pakko saada puutarhaan kevääksi. Hyvin kaunis samassa ruukussa esim. muiden aikaisten kerrannaiskukkaisten tulppaanien kanssa.

Kaunis helmihyasintti, jonka sipulista Tähdikki, jonka upeat hopeanhohtakasvaa vain yksi leveä pystysuora vat lehdet säteilevät alkukesän lehti. Kukinto on tiivis ja muistuttaa vehreydessä. rypäleterttua, jonka kärkenä ovat pienet taivaansiniset kukat. Sopii erittäin hyvin kukkapenkkiin ja pensaiden sekaan.

15-20 cm        24050

0401-0531

Hintaryhmät

10 cm        24060

12 Nuokkutähdikki

0401-0531

30-45 cm        24100

0501-0630


18 Lilja

2 Koiranhammas

'Pagoda' Vuorililja on hyvin hento ja sillä on Koiranhammas - lajike jolla kirkkasinivioletit kukat ohuiden varsien ankeltaiset, turbaaninmalliset kukat. päässä. Sopii esim. kukkapenkkiin Kukkii aikaisin voimistuen vuoden ja kivikkopuutarhaan, lämpimään ja mittaan. Kuninkaallisen puutarhanaurinkoiseen paikkaan. Todella hieno hoitoyhdistyksen (RHS) palkitsema leikkokukka. lajike! Nimensä Koiranhammas on saanut sipulin muodosta.

30-40 cm        24120

0501-0630

20-30 cm        24150

0401-0531

1 Rusokoiranhammas

2 Tarhasarjalilja

1 Kuningaslilja

'White Beauty' Koiranhammas - valkokukkainen lajike, jolla koristeelliset suonikkaat lehdet ja punertavat kukkavanat. Kuninkaallisen puutarhanhoitoyhdistyksen (RHS) palkitsema lajike! Nimensä Koiranhammas on saanut sipulin muodosta.

'Red County' Liljat ovat täynnä historiaa, myyttejä ja mystiikkaa, monien uskontojen symbolikukkia. Ne ovat puutarhan komeita aristokraatteja, 'Red Country'-lajike punaisine kukkineen elegantti kukkapenkissä ja pensaiden joukossa.

Kuningaslilja - tarunomainen lilja, jonka löysi englantilainen kasvitutkija ja kiinalaisen kasviston asiantuntija Ernest Henry Wilson Länsi-Kiinasta vuonna 1903. Kukat ovat verrattoman kauniit ja ihanan tuoksuvat.

15-30 cm        24160

0401-0531

2 Idänlilja

18 Posliinihyasintti

'Star Gazer' Liljat ovat täynnä historiaa, myyttejä ja mystiikkaa. 'Star Gazer' on lajike, jolla on tummat roosanväriset kukat - hieno kukkapenkissä ja pensaiden joukossa. Sopii myös ruukkuun terassille, jossa voi istua sen ihanassa tuoksussa!

'Flore Pleno' Posliinihyasintin valkoisissa kukissa Lumikello on ehkä tunnetuin on sinireunaiset terälehdet - hohtavaa sipulikasvi kevään ensimmäisten vaaleansinistä. Voi hyvällä kasvupai- sanansaattajien joukossa. Tämä kalla olla pitkäikäinen. Tulisi istuttaa kaivattu kevätkukka uhmaa lunta ja kirjokevättähtien ja idänsinililjojen kylmyyttä. 'Flore Plenon' kukat ovat seuraan. Näin voit luoda kukkamatto- kauniit ja täyteläiset. Sitä on kasvaja, joissa on vaihtelevan sinisiä sävyjä. tettu jo vuodesta 1731 lähtien.

80-100 cm        24240

0701-0815

10-15 cm        24260

5 Puistolumikello

0401-0531

15 cm        24280

0201-0430

0701-0815

Lumikello on tunnetuimpia sipulikasvejamme kevään ensimmäisten sanansaattajien joukossa. Kevätkukka, joka uhmaa lunta ja kylmyyttä. Poimi valkoisia hentoja kukkia pieni kimppu, niin voit tuntea sen ihanan tuoksun.

Lumikellon kukat ovat valkoiset ja joka terälehdessä on vihreä täplä. Jokaisen kukkavarren päässä on 3-7 kukkaa. Hyvin kauniita leikkokukkina. Lajike ei juurikaan maistu kauriille, jäniksille, kaneille ja myyrille.

10-15 cm        24290

0215-0430

10 Talventähti

'Harmony' Talventähti on ihana auringonkeltai- Hyväntuoksuiset kukat ovat kirkkaIris tarkoittaa kreikaksi sateenkaarta. nen kukka, joka kilpailee aikaisuudes- ankeltaiset ja niissä on pieniä vihreitä Pieni ja kaunis kevätkurjenmiekka. ta lumikellon kanssa. Tarun mukaan laikkuja. Sopii hyvin esim. kuivaan 'Harmony' -lajikkeella on kirkkaansise on omistettu Hekatelle, manalan ja lämpimään kivikkopuutarhaan ja niset kukat, joissa on valkoisia ja tyttärelle ja on eräs vanhimmista vastaaviin olosuhteisiin. keltaisia kuvioita. Sopii hienosti esim. puutarhakukista. Lajike ei juurikaan kuivaan ja lämpimään kivikkopuutarmaistu kauriille, jäniksille, kaneille ja haan. Hieno ruukkukasvi. myyrille.

10 cm        24340

Erityisen suuri kukka

0201-0430

Tuoksuva

15 cm        24350

0401-0430

0701-0815

6 Suvikello

'Pinokkio' Aroliljan upeat tähkät sopivat kukkapenkkiin tai seinän vierustalle. Rakastaa aurinkoa. Tähkä muodostuu sadoista ruosteenvärisistä nupuista, jotka kehittyvät kullankeltaisiksi kukiksi, joissa on ripaus aprikoosia.

0515-0730

80-120 cm        24220

7 Puistolumikello

1 Tarhamarskinlilja

100-120 cm        24320

10 Jääkurjenmiekka

70 cm        24200

15 Kevätkurjenmiekka

15 cm        24370

Villieläimet karttavat lajiketta

0401-0430

Jakautuva

50 cm        24300

0501-0630

8 Kevätkurjenmiekka 'Katharine Hodgkin' Kevätkurjenmiekka "Katharine Hodgkin" on yksi kevään varhaisimmista iiriksistä. Se on hyvin helposti viljeltävä. Sipuli on hyvä istuttaa niin, että kukan pääsee näkemään läheltä, sillä silloin se pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

15 cm        24380

0401-0430

29


Kukkasipulit, syksy D Tuoksuva V Villieläimet karttavat lajiketta N Jakautuva

Normaalipakkaus Tuotenro

22500 22520 22530 22550 22555 22560 22570 22580 22640 22645 22650 22670 22690 22710 22720 22750 22760 22800 22810 22820 22830 22840 22860 22865 22875 22890 22900 22915 22920 22930 22950 22955 22970 22975 23000 23010 23030 23040 23060 23080 23100 23110 23120 23130 23150 23175 23180 23185 23195 23200 23205 23210 23220 23230 23250 30

Tuote

Tasetti Tulppaani Jouluhyasintti Darwintulppaani Darwintulppaani Darwintulppaani Darwintulppaani Darwintulppaani Ripsureunainen Ripsureunainen Ripsureunainen Ripsureunainen Vihreäraitatulppaani Vihreäraitatulppaani Vihreäraitatulppaani Keisarintulppaani Keisarintulppaani Liljatulppaani Liljatulppaani Liljatulppaani Liljatulppaani Liljatulppaani Lummetulppaani Tarhalummetulppaani Lummetulppaani Papukaijatulppaani Papukaijatulppaani Papukaijatulppaani Riikinkukkotulppaani Riikinkukkotulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Terttutulppaani

Lajike

'Paper White '    'Brilliant Star'        'Golden Apeldoorn'    'Hakuun'    'Lalibela'    'Pink Impression'        'Carrousel'    'Dallas'    'Daytona'    'Purple Tower'    'Groenland'    'Nightrider'    'Spring Green'    'Orange Emperor'    'Purissima'    'Claudia'    'Holland Chic'    'Merlot'    'Sapporo'    'Synaeda Orange'    'Giuseppe Verdi'    'Heart's Delight'    'Stresa'    'Black Parrot'    'Estella Rijnveld'        'Casa Grande'    'Red Riding Hood'    'City of Vancouver'    'Dordogne'    'Purple Prince'    'Queen of Night'    'Dream Touch'    'Finola'    'Sun Lover'    'Uncle Tom'    'Candy Prince'    'Salmon Prince'    'Abba'    'Foxtrot'    'Global Desire'    'Montreux'    'Verona'    'Flaming Flag'    'Friendship'    'Happy Generation'    'Miss Elegance'    'Negrita'    'Paul Scherer'    'Ronaldo'    'Seadov'    'White Marvel'    'Fusilier'   

Tuotenro 41980 41990 42000 42010 42012 42681 42687 42682 4699

Tuote

Hintaryhmä

Normaalipakkaus ” ” ” ” Normaalipakkaus/Luomu Lovely Match PremiumPack BigPack

Väri

Ryhmä

Tieteellinen nimi

 valkoinen  punainen      värisekoitus  keltainen    valkoinen    oranssipunainen    roosa    värisekoitus    valko-roosa    roosa    valkoinen    violetti, vihrä    roosa, vihrä    violetti, vihrä    valkoinen, vihrä    oranssi      valkoinen  punainen/violetti    valkoinen, roosa    tumman purppuranpunainen    valkoinen    oranssipunainen    kermankeltainen, punainen    punainen, roosa, valkoinen    keltainen, punainen    tummanpurppura    punainen, valkoinen    värisekoitus    oranssi    punainen    valkoinen    aprikoosi    violetti    tummant ruskea    liila, valkoinen reuna    roosa    oranssi keltainen    tummanpunainen    vaaleavioletti    lohenpunainen      punainen  roosa    valkoinen/vihreä      keltainen    keltainen  violettiinvalkea    keltainen    valkoinen, punainenjuovia    roosa    tummanpunainen, valkea reuna  kastanjanruskea    kastanjanruskea    punainen    valkoinen    oranssipunainen   

    Darwin  Darwin  Darwin  Darwin  Darwin  Ripsureunainen  Ripsureunainen  Ripsureunainen  Ripsureunainen  Viridiflora  Viridiflora  Viridiflora  Fosteriana  Fosteriana  Liljakukkaiset tulppaanit  Liljakukkaiset tulppaanit  Liljakukkaiset tulppaanit  Liljakukkaiset tulppaanit  Liljakukkaiset tulppaanit  Kaufmanniana  Kaufmanniana  Kaufmanniana  Papukaijatulppaanit  Papukaijatulppaanit  Papukaijatulppaanit  Greigii  Greigii  Myöhäinen, yksinkertainen  Myöhäinen, yksinkertainen  Myöhäinen, yksinkertainen  Myöhäinen, yksinkertainen  Myöhäinen, kerrottu  Myöhäinen, kerrottu  Myöhäinen, kerrottu  Myöhäinen, kerrottu  Aikainen, yksinkertainen  Aikainen, yksinkertainen  Aikainen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Triumph  Triumph  Triumph  Triumph   Triumph  Triumph  Triumph  Triumph  Triumph  monikukkainen 

Narcissus papyraceus Tulipa gesneriana  Hyacinthus orientalis  Tulipa  Tulipa  Tulipa  Tulipa  Tulipa  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa  Tulipa  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa  Tulipa  Tulipa  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa  Tulipa  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa praestans 

A B C D E F H G Z Sipulia Sipulin /pss. koko

5 5 3 6 7 5 5 7 5 6 5 4 5 6 6 7 6 5 5 6 8 7 6 7 8 6 6 6 5 6 7 6 6 7 4 5 5 6 7 6 6 6 5 6 6 5 5 5 8 7 6 6 7 7 6

14/16 12/+ 18/19 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 11/12 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

7 7 7 7 7 8 8 7 8 7 8 8 8 7 7 7 7 8 8 7 7 7 7 8 7 7 7 7 8 7 7 7 7 7 8 8 8 7 7 7 7 7 8 7 7 8 8 8 7 7 7 7 7 7 7

E E D B F D D D E E E F D E E E D C D F F C D E E F F E E E E E C D F D C F B D D D E D E B E D F D E D D E E


Tuotenro

23270 23275 23280 23290 23300 23310 23320 23330 23350 23360 23370 23380 23390 23410 23420 23440 23445 23460 23470 23480 23490 23505 23510 23515 23530 23550 23570 23580 23600 23610 23620 23625 23640 23650 23660 23670 23680 23685 23700 23705 23710 23720 23750 23755 23760 23765 23770 23775 23780 23785 23790 23795 23800 23802 23805 23810 23815 23820 23840 23845 23860 23870 23880 23885

Tuote

Buharantulppaani Buharantulppaani Kääpiötulppaani Parvitulppaani Kurdintulppaani Kreetantulppaani Tulppaani Pikkutulppaani Vihkotasetti Vihkotasetti Syklaaminarsissi Orkideanarsissi Valkonarsissi Valkonarsissi Valkonarsissi Pääsiäislilja Pääsiäislilja Pääsiäislilja Pääsiäislilja Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Narsissi Puutarhatasetti Sinisahrami Sinisahrami Kultasahrami Kultasahrami Ranskansahrami Sieberinsahrami Rikkisahrami Krookus Tähtisahrami Tähtisahrami Kevätsahrami Kevätsahrami Kevätsahrami Kevätsahrami Laukka Sinilaukka Lehtolaukka Pallolaukka Keltalaukka Hajulaukka Jättilaukka Pallerolaukka Rusolaukka Napolinlaukka Ukkolaukka Hietalaukka Sorjalaukka Sorjalaukka Tähtilaukka Viinilaukka Keisarinpikarililja Keisarinpikarililja Keltareunapikarililja Persianpikarililja Kirjopikarililja Kirjopikarililja

Lajike

   'Bright Gem'                    'Little Beauty'        'Cheerfulness'    'Yellow Cheerfulness'    'Tête-à-Tête'    'Thalia'    'Actaea'    'Plenus'    'Recurvus'    'Golden Ducat'    'Golden Harvest'    'Mount Hood'    'Spellbinder'    'Barret Browning'    'Flower Record'    'Hollywood'    'Ice Follies'    'Lemon Beauty'    'White Lion'    'Irene Copeland'        'Minnow'    'Blue Pearl'    'Prins Claus'    'Ard Schenk'    'Dorothy'    'Picturatus'    'Tricolor'    'Dutch Yellow'    'Spring Beauty'    'Roseus'    'Ruby Giant'    'Flower Record'    'Jeanne d'Arc'    'King of the Striped'        'Gladiator'            'Ivory Queen'                            'Purple Sensation'    'Hair'    'Mount Everest'    'Violet Beauty'            'Lutea'    'Rubra Maxima'            'Alba'       

Väri

Ryhmä

kirkkaanpunainen     keltainen, oranssijuovia      keltainen, valkoinen      keltainen, valkoinen      keltainen          roosa, keltainen  punainen      valkoinen        Kerrottu  valkoinen    Kerrottu  keltainen    Cyclamineus  keltainen    Triandrus  valkoinen  valkoinen, keltainen/punainen  Poeticus    Poeticus  valkoinen  valkoinen, keltainen/punainen  Poeticus    Kerrottu  keltainen    Yksinkertainen  keltainen    Yksinkertainen  kermanvaala    Yksinkertainen  keltainen,valkoinen    Pienitorvinen  valkoinen, oranssi  valkoinen, keltainen/punainen  Isotorvinen    Isotorvinen  keltainen, oranssi    Isotorvinen  valkoinen, keltainen    Perhoskukkaiset narsissit  valkoinen, keltainen    Kerrottu  valkoinen    Kerrottu  valkoinen, keltainen      värisekoitus    Tazetta  keltainen  sininen, valkoinen      valkoinen, violetti      valkoinen      keltainen      valkoinen, violetti      sininen,valkoinen, keltainen      keltainen      liila      violettiti/hopeanharm.      violetti      sininenvioletti      valkoinen      violettiinvalkea      värisekoitus          purppuraroosa      sininen      roosa      valkoinen      keltainen      vihreänvalkeapurppura      violetti      punainenvioletti      roosa      valkoinen      violetti      vihreä      valkoinen      violetti      punainenvioletti      punainenvioletti      keltainen      punainen      tumma ruskeanliila      violetti      valkoinen      värisekoitus 

Tieteellinen nimi

Tulipa linifolia Tulipa linifolia  Tulipa turkestanica  Tulipa tarda  Tulipa urumiensis  Tulipa saxatiles  Tulipa  Tulipa polychroma  Narcissus x medioluteus  Narcissus x medioluteus  Narcissus x cyclazetta  Narcissus  Narcissus poëticus  Narcissus poëticus  Narcissus poëticus  Narcissus pseudonarcissus  Narcissus pseudonarcissus  Narcissus pseudonarcissus  Narcissus pseudonarcissus  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus  Narcissus  Narcissus  Crocus biflorus  Crocus biflorus  Crocus chrysathus  Crocus chrysanthus  Crocus versicolor  Crocus sieberi  Crocus x stellaris  Crocus minimus  Crocus tommasinianus  Crocus tommasinianus  Crocus vernus  Crocus vernus  Crocus vernus  Crocus vernus  Allium  Allium caeruleum  Allium oreophilum  Allium karataviense  Allium moly  Allium siculum  Allium giganteum  Allium sphaerocephalon  Allium roseum  Allium neapolitanum  Allium x hollandicum  Allium veniále  Allium stipitatum  Allium stipitatum  Allium christophii  Allium atropurpureum  Frittilaria imperialis  Frittilaria imperialis  Fritillaria uva-vulpis  Frittilaria persica  Frittillaria meleagris  Frittillaria meleagris 

Sipulia Sipulin /pss. koko

10 7 10 12 8 12 9 8 5 5 5 5 5 3 5 5 5 5 5 5 5 6 5 4 5 4 8 8 15 15 10 15 5 15 10 12 8 15 10 10 10 10 1 12 30 3 25 4 1 30 15 25 6 6 1 5 3 5 1 1 10 1 6 12

4/+ 6/7 6/+ 7/+ 7/8 7/+ 6/+ 6/+ 14/16 14/16 14/+ 14/16 14/16 12/14 14/16 14/16 16/+ 14/16 14/16 14/16 12/14 14/16 14/16 16/+ 14/16 14/16 10/12 10/12 5/+ 5/+ 5/+ 5/+ 5/+ 5/7 9/10 5/+ 5/+ 5/+ 9/10 9/10 9/10 9/10 18/20 4/+ 4/5 12/14 5/+ 10/+ 18/20 5/6 5+ 3,5/4 12/+ 5/+ 18/20 12/+ 12/14 8/10 20/24 20/24 7/8 18/20 5+ 6/+

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

12 10 12 8 12 8 12 12 6 6 7 6 6 8 6 6 6 6 6 6 7 6 6 6 6 6 8 8 12 12 12 12 12 12 8 12 12 12 8 8 8 8 8 15 10 7 12 10 8 10 12 15 7 8 10 8 10 10 6 6 10 7 12 12

C C A B B D F F C C B D E F E B C E C D C B B E C E A A C D B A F C B D E A D E D D D D B E A C F B B A E C D E B E F F B F D D

31


Tuotenro

23900 23910 23915 23930 23935 23940 23945 23950 23960 23970 23980 24000 24005 24020 24030 24040 24050 24060 24100 24120 New! 24130 24150 24160 24200 24220 24240 24260 24280 24290 24300 24320 24340 24350 24370 24380

Tuote

Balkaninvuokko Balkaninvuokko Balkaninvuokko Idänsinililja Idänsinililja Pikkusinililja Pikkusinililja Pikkusinililja Espanjansinililja Kirjokevättähti Kirjokevättähti Hyasintti Hyasintti Hyasintti Helmililja Hentohelmililja Tummahelmililja Isohelmililja Nuokkutähdikki Lilja Sinitriteleia Koiranhammas Rusokoiranhammas Tarhasarjalilja Kuningaslilja Idänlilja Posliinihyasintti Puistolumikello Puistolumikello Suvikello Tarhamarskinlilja Talventähti Jääkurjenmiekka Kevätkurjenmiekka Kevätkurjenmiekka

Lajike

Väri

Ryhmä

Tieteellinen nimi

'Blue Shades'    'White splendour'            'Alba'        'Rosea'    'Alba'            'Alba'    'Carnegie'    'Delft Blue'    'Woodstock'        'Album'                    'Koningin Fabiola'    'Pagoda'    'White Beauty'    'Red County'        'Star Gazer'        'Flore Pleno'            'Pinokkio'            'Harmony'    'Katharine Hodgkin'   

sininen     valkoinen    värisekoitus    sininen    valkoinen  sininen    roosa    valkoinen    värisekoitus    sininen    valkoinen      valkoinen    sininen  tummant purppurapunainen    vaaleansini-valkoinen    valkoinen      koboltsininen  sininenvioletti    valkoinen, vihrä    violettit    sininen    keltainen    valkoinen    punainen      valkoinen    roosa, valkoinen  valkoinen, sininen      valkoinen    valkoinen    valkoinen  oranssi      keltainen    keltainen  sininen    sininen   

                                                Orient                   

Anemona blanda Anemona blanda  Anemona blanda  Scilla siberica  Scilla siberica  Scilla bifolia  Scilla bifolia  Scilla bifolia  Scilla hispanica  Scilla forbesii  Scilla luciliae  Hyacinthus orientalis  Hyacinthus orientalis  Hyacinthus orientalis  Muscari azureum  Muscari botroides  Muscari armeniacum  Muscari latifolium  Ornithogalum nutans  Ixiolirion tataricum  Triteleia laxa  Erythronium  Erythronium californicum  Lilium  Lilium regale  Lilium  Puschkinia scilloides  Galanthus nivalis  Galanthus nivalis  Leucojum aestivum  Eremurus x isabellinus  Eranthis hyemalis  Iris danfordiae  Iris  Iris 

Ryhmä

Tieteellinen nimi

Luomukukkasipulit Tuotenro

24500 24550 New! 24560 24570 24590 24600 24610 24630 24650 24670

Tuote

Darwintulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Kääpiötulppaani Orkideanarsissi Valkonarsissi Puutarhatasetti Kevätsahrami Idänsinililja Tummahelmililja

Lajike

'Ad Rem'    'Purple Flag'    'White Dream'        'Thalia'    'Recurvus'    'Minnow'    'King of the Striped'           

Väri

punainen, keltainen   violetti    valkoinen    keltainen, valkoinen      valkoinen  valkoinen, keltainen, vihrä      keltainen  violettiinvalkea      sininen    koboltsininen 

Darwin Triumph  Triumph    Triandrus  Poeticus  Tazetta       

Tulipa Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa turkestanica  Narcissus  Narcissus poëticus  Narcissus  Crocus vernus  Scilla siberica  Muscari armeniacum 

Lovely Match Tuotenro

37645 37655 37665 37668 37670 37680 37695 New! 37697 New!  37715 37720 32

Lajike

Bee my Honey Fireworks Hero in Love Pretty Partners Purple Rain Sparkling Candy Pink Perfume Romantic Garden Classic Elegance Blueprint

Tieteellinen nimi

'Merlot', 'Suncatcher'  'Black Hero', 'Finola'  'Angelique', 'Mount Tacoma', 'Royal Acres'  'Negrita', 'Shirley'  'Pallada', 'Royal Virgin', 'Happy Generation'  'Candy Prince', 'Woodstock'  'Foxtrot', 'Delft Blue', 'Blue Shades'  'Flaming Flag', Ronaldo', 'Album'   

Allium sphaerocephalon, Allium x hollandicum, Allium caeruleum Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana  Tulipa gesneriana/Hyacinthus orientalis  Tulipa gesneriana/Hyacinthus orientalis/Anemona blanda  Tulipa gesneriana/Muscari armeniacum  M.armeniacum, M.botryoides, M.latifolium 

Sipulia Sipulin /pss. koko

18 10 20 12 10 12 10 15 10 18 18 3 3 3 10 10 15 10 12 18 20 2 1 2 1 2 18 5 7 6 1 10 10 15 8

4/5 5/7 4/5 8/+ 8/+ 5/+ 5/+ 5/+ 8/10 5/+ 4/5 15/16 15/16 15/16 6/+ 6/7 9/10 7/8 6/+ 4/+ 6/+ I I 16/18 18/20 16/18 5/+ 5/+ 5/6 8/+ I 4/5 5/+ 5/6 6/+

Sipulia Sipulin /pss. koko

5 5 5 9 6 4 7 12 9 12

11/12 11/12 11/12 6/+ 12/14 12/14 10/12 7/+ 6/+ 7/+

Sipulia Sipulin /pss. koko

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

12 15 12 10 10 12 12 10 8 12 15 7 7 7 10 12 7 10 12 12 12 12 12 7 8 7 12 15 15 10 8 12 12 12 12

A E B C E E E F E B C C D D B E C B C A B B C D E F B F E D D E D C E

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

8 8 8 12 7 8 8 10 12 10

F F F F F F F F F F

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

37 4/12+ 5 14 12+ 5 14 12+ 5 14 12+ 5 18 12+ 5 18 12+ 5 18 12/+, 15/16 5 23 4/5+, 12/+, 18/19 5 27 6/7+, 12/+ 5 45 6/10 5

H H H H H H H H H H


BigPack Tuotenro

4610 4620 4640 4645 4650 4660 4670 4675 4680 4690

Tuote

Triumftulppaani Triumftulppaani Tähtinarsissi Tähtinarsissi Tähtinarsissi Sahrami Idänsinililja Pallerolaukka Tummahelmililja Puistolumikello

Lajike

Väri

       'Carlton'    'Ice Follies'    'Barret Browning'                       

punainen värisekoitus  keltainen  valkoinen, keltainen  valkoinen, oranssi  värisekoitus  sininen  violetti  sininen  valkoinen 

                 

Sipulia Sipulin /pss. koko

Ryhmä

Tieteellinen nimi

Triumph Triumph  Isotorvinen  Isotorvinen  Pienitorvinen           

Tulipa gesneriana Tulipa gesneriana  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Narcissus x incomparabilis  Crocus  Scilla siberica  Allium sphaerocephalon  Muscari armeniacum  Galanthus nivalis 

Ryhmä

Tieteellinen nimi

Darwinhybrid Darwin      

Tulipa  Narcissus pseudonarcissus  Crocus vernus  Allium x hollandicum 

18 18 15 15 12 35 20 40 30 12

PremiumPack Tuotenro

Tuote

Lajike

Väri

24900 24910 24920 24930 24940

Premium Pack Mix Darwintulppaani Pääsiäislilja Kevätsahrami Ukkolaukka

       'Dutch Master'        'Purple Sensation'   

värisekoitus  keltainen  värisekoitus  violetti 

       

Kilosipuli, irtomyynti Tuotenro Tuote

4332 4333 4335 4337 4338 4341 4344 4346 4347 4348 4590

Väri

Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Triumftulppaani Tähtinarsissi Tähtinarsissi Valkonarsissi Pääsiäislilja Kevätsahrami Ukkolaukka

punainen keltainen  värisekoitus  roosa  valkoinen  keltainen  keltainen, oranssi  valkoinen, keltainen, oranssi  valkoinen, keltainen  värisekoitus  violetti 

Ryhmä

Kuljetuspakkaus ja määrä

Triumph Triumph  Triumph  Triumph  Triumph  Isotorvinen    Yksinkertainen  Yksinkertainen     

Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Säkki Säkki Säkki Säkki Laatikko Laatikko

15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg

Irtosipulia lajikkeittain Tuotenro Tuote

4506 4509 4512 4516 4520 4524 4540 4544 4550 4555 4565 4569 4573 4577 4581 4585 4594

Darwintulppaani Darwintulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Tulppaani Liljatulppaani Papukaijatulppaani Riikinkukkotulppaani Lummetulppaani Pääsiäislilja Syklaaminarsissi Orkideanarsissi Valkonarsissi Vihkotasetti Kevätsahrami Kirjopikarililja

Väri

'Lalibela' 'Pink Impression' 'Queen of Night' 'Blue Diamond' 'Abba' 'Montreux' 'Sapporo' 'Estella Rijnveld' 'Rödluvan' 'Stresa' 'Mount Hood' 'Tête-à-Tête' 'Thalia' 'Plenus' 'Cheerfulness' 'Jeanne d'Arc'

oranssipunainen roosa  tummant ruskea  purppurasininen  punainen  keltainen  valkoinen  punainen, valkoinen  punainen  keltainen, punainen  kermanvaala  keltainen  valkoinen  valkoinen  valkoinen  valkoinen  värisekoitus 

Ryhmä

Kuljetuspakkaus ja määrä

Darwin Darwin  Myöhäinen, yksinkertainen  Myöhäinen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Aikainen, kerrottu  Liljakukkaiset tulppaanit  Papukaijatulppaanit  Greigii  Kaufmanniana  Yksinkertainen  Cyclamineus  Triandrus  Poeticus  Kerrottu     

Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko Laatikko

15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg 15 kg

10/11 10/11 12/14 12/14 12/14 5/7 7/8 5/6 7/8 4/5

Sipulia Sipulin /pss. koko

12 10 18 10

Noin sipuli/kg

Sipulin koko

25 25 25 25 25 12 12 12 12 80 33

13/+ 13/+ 13/+ 13/+ 13/+ 16+ 16+ 16+ 16+ 9/10 12/+

Noin sipuli/kg

Sipulin koko

30 30 30 30 30 30 30 30 30 30 17 17 17 19 17 80 250

12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 12/+ 14/16 14/+ 14/16 12/14 14/16 9/10 6/+

12/+ 16+ 9/10 12/+

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

25 25 18 22 20 25 25 30 25 25

Z Z Z Z Z Z Z Z Z Z

Max kpl Hinta/puikko ryhmä

12 12 12 12 12

G G G G G

33


Valkosipuli syysistutukseen Tuotenro

Tuote

KHV08 4360 4362 4363 4364 4368 4369 4370 4372 KHVHP1

Lajitelma Valkosipuli, 7 laj Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli Valkosipuli, ekologinen Lajitelma Valkosipuli

Lajike

'Dukat' 'Germidour' 'Messidor' 'Therador' 'Thermidrome' 'Unikat' 'Messidrome'

Kuljetuspakkaus ja määrä

                 

                 

Hyllydisplay 80 fp Hyllydisplay 50 fp 10 fp 10 fp 10 fp 10 fp 10 fp 10 fp Hyllydisplay 50 fp 1/2 lava 200 fp

Sipulia /pss.

Sipulin koko

120 3 1 2 1 2 1 2 1 260

50/80 50/60 60/80 55/60 60/80 50/60 60/80 55/65 50/60 50/80

Amaryllis, suurikukkainen ja pienikukkainen Tuotenro

New!

4218 4234 4250 4260 4271 4277 4278 4305 4306 4307 4308 KA36

Tuote

Suurikukkainen, vahattu Suurikukkainen Pienikukkainen Suurikukkainen, kerrottu Suurikukkainen, kerrottu Suurikukkainen, kerrottu Suurikukkainen Suurikukkainen, jumbo Suurikukkainen, jumbo Suurikukkainen, jumbo Suurikukkainen, jumbo Suurikukkainen, mix

Lajike

'Magical Touch' 'Rapido' 'Elvas' 'Alfresco' 'Sunshine Nymph' 'Benfica' 'Spartacus' 'Alfresco' 'Christmas Gift' 'Carmen'

Väri

punainen punainen, valkoinen reuna punainen valkoinen/roosa valkoinen punavalkeat juovat tummanpunainen punavalkeat juovat valkoinen valkoinen tummanpunainen

Tieteellinen nimi

Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum

Sipulia /pss.

Sipulin koko

24 7 8 8 8 6 8 5 5 5 5 36

24/26 30/32 26/28 26/28 26/28 28/30 26/28 36/38 36/38 36/38 36/38 26/28

Myyntiratkaisu joulumyyntiin Tuote 22400 Tuotenro

4218 4234 4250 4260 4271 New! 4277 4278 4305 4306 4307 4308 22450 22460 22470 22500 5810 22400

34

Tuote

Amaryllis, vahattu Amaryllis Amaryllis Amaryllis Amaryllis Amaryllis Amaryllis Amaryllis, jumbo Amaryllis, jumbo Amaryllis, jumbo Amaryllis, jumbo Jouluhyasintti, Prep Jouluhyasintti, Prep Tulppaani, Prep Tasetti Marmorimurske 2,2 kg Myyntiratkaisu joulumyyntiin

Lajike

'Magical Touch' 'Rapido' 'Elvas' 'Alfresco' 'Sunshine Nymph' 'Benfica' 'Spartacus' 'Alfresco' 'Christmas Gift' 'Carmen' 'White King' 'Brilliant Star' 'Paper White '

Väri

punainen punainen, valkoinen reuna punainen valkoinen/roosa valkoinen punavalkeat juovat tummanpunainen punavalkeat juovat valkoinen valkoinen tummanpunainen valkoinen värisekoitus punainen valkoinen

Tieteellinen nimi

Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hippeastrum x hortorum Hyacinthus orientalis Hyacinthus orientalis Tulipa gesneriana Narcissus papyraceus

Prisgrupp F Prisgrupp F Prisgrupp E Prisgrupp E

Sipulia /pss.

Sipulin koko

18 5 3 4 5 2 5 3 3 3 3 10 10 10 10 12 106

24/26 30/32 26/28 26/28 26/28 28/30 26/28 36/38 36/38 36/38 36/38 17/18 17/18 12/+ 14/16


YLEISET MYYNTIEHDOT TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSREKLAMAATIOT

ANNOSSIEMENET

FORCE-MAJEURE

Toimituksen arvonlisäverottomien tukkuhintojen kokonaisarvo ratkaisee toimitetaanko lähetys rahtivapaasti. Lähetyksen pakkaamiseen käytetty materiaali on aina maksutonta. Jaetuista kuljetuspakkauksista veloitetaan 12% hinnanlisää, jollei toisin ilmoiteta. Kun toimituksen arvo ylittää EUR 500,00 (alv 0%), rahdista ja postikuluista vastaa toimittaja (CIF). Jos toimituksen arvo jää tämän alle, laskutamme rahdin Turusta lähtien. Minimirahtiveloitus on EUR 15,00 (alv0%) Rahti lisätään tilaukselle lähetysvaiheessa. Kokonaiset annossiemenlajitelmat ja niihin liittyvät täydennystoimitukset toimitetaan rahtivapaasti. Kuitenkin alle EUR 10,00 (alv 0%) tilauksiin lisäämme EUR 10,00 pientoimituslisän. Puuttuvat annossiemenlajikkeet voidaan myyjän toimesta korvata vastaavalla lajikkeella.

Kukkasipulit

Kukkasipulit toimitetaan rahtivapaasti mikäli tilaus on yli EUR 150,00. Jos jollain lajikkeella on toimitusongelmia, lajiitelman pussimäärä saattaa muuttua. Kokonaan puuttumaan jäänyt lajike korvataan vastaavalla lajikkeella. Kylmäntai lämpöarkojen tuotteiden toimituksen osalta myyjä pitää oikeuden aikaistaa tai viivästyttää toimituksia, jotta tuotteiden kuljettaminen ilman vaurioita olisi mahdollista.

Tarvikkeet

Kun toimituksen arvo ylittää EUR 500,00 (alv 0%), rahdista ja postikuluista vastaa toimittaja (CIF). Jos toimituksen arvo jää tämän alle, laskutamme rahdin Turusta lähtien.

Linnunruoka ja- tarvikkeet Kun toimituksen arvo ylittää EUR 500,00 (alv 0%), rahdista ja postikuluista vastaa toimittaja (CIF). Jos toimituksen arvo jää tämän alle, laskutamme rahdin Turusta lähtien.

ANNOSSIEMENTEN PALAUTUSOIKEUS

Annossiementen palautusoikeutta koskevat tiedot löytyvät tilauslomakkeesta. Lähetämme myös erikseen tarkemmat ohjeet tuotteet palautusoikeudella ostaneille. Annossiementen palautusoikeus on ehdottomasti myymäläkohtainen, ts. yrityksen yksittäinen myyntipiste ei voi käyttää hyväkseen saman yrityksen toisen myyntipisteen palautusoikeutta. Palautushyvitys tehdään vain, jos kaikki palautettaviin tuotteisiin liittyvät laskut on suoritettu maksuehtojen mukaisesti.

TUOTEREKLAMAATIOT

Asiakkaan on tarkistettava vastaanottamansa toimituksen tuotteet välittömästi. Asiakkaan tulee reklamoida myyjälle 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Emme vastaa myymälässä tapahtuneesta tuotteen laadun heikkenemisestä. Ostajan saama yhteenlaskettu korvaus tuotevajauksesta, menetetystä voitosta tai muusta epäsuorasta vahingosta ei voi ylittää tuotteen laskutettua arvoa. Myyjä pidättää oikeuden vahingon hyvittämiseen korvaavalla tuotteella. Siementen minimi-itävyys ja puhtaus taataan niiden laskutettuun arvoon, jolloin reklamoidun lajikkeen laatu arvioidaan asiantuntijan toimesta. Jos asiakas haluaa palauttaa tuotteen, jota ei ole ostettu palautusoikeudella, tulee hänen kirjallisesti sopia myyjäosapuolen kanssa palautuksesta ja palautusrahdista ennen palautettavan tavaran lähettämistä.

Asiakkaan on tarkistettava vastaanottamansa toimitus välittömästi ja merkittävä kuljetusasiakirjaan ennen tavaran vastaanottamista kaikki näkyvät kuljetusvauriot ja puuttuvat kollit (lavat, paketit yms) ja reklamoitava ensisijaisesti rahdinkuljettajaa. Puutteista ja kuljetusvaurioista on ilmoitettava välittömästi myös myyjälle. Näkyviä kuljetusvaurioita ja kadonneita kolleja ei korvata mikäli niitä ei ole tavaran vastaanoton yhteydessä merkitty kuljetusasiakirjaan. Kokonaan toimittamatta jääneistä lähetyksistä hyvitetään ostajalle korkeintaan laskutettu arvo. Ostajan saama yhteenlaskettu korvaus tuotevajauksesta, menetetystä voitosta tai muusta epäsuorasta vahingosta, ei voi ylittää tuotteen arvoa. Myyjä ei vastaa, jos tilauksen toimittaminen osittain tai kokonaan estyy, jonkin sellaisen seikan vuoksi, johon myyjä ei voi vaikuttaa. Tällaisia tilanteita voivat olla esim. lakko, viranomaispäätökset, sota, luonnonilmiöt, huono sato tai huomattavat myyjän kärsimät vahingot, saamatta jäänyt tai myöhässä myyjälle saapunut tavara tai muu tekijä, johon myyjä ei omalla toiminnallaan voi vaikuttaa. Myyjä pidättää myös oikeuden tuotteiden hintamuutoksiin edellä mainittujen seikkojen vuoksi. Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan menetetystä voitosta tai muusta epäsuorasta vahingosta aiheutuvia kuluja.

HINNAT

Ohjevähittäishinnat (Ovh.) ovat suuntaa antavia ja ne voidaan jälleenmyyjän toimesta vapaasti alittaa tai ylittää. Ohjevähittäishinnat sisältävät arvonlisäveron. Myyjä pidättää oikeuden hintamuutoksiin hinnaston voimassaoloaikana, mikäli valuuttakurssien muutokset, maahantuontirajoitukset tms. niin edellyttävät. Jos valuuttakursseissa tapahtuu merkittäviä muutoksia pidättää myyjä oikeuden korjata sovittua hintaa samassa suhteessa. Sama koskee viranomaispäätöksiä, veromuutoksia ja muita maksuja tai hintoja. Myyjä pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

ERITYISEHDOT

Tuotemerkki Lord Nelson on varattu alan erikoisliikkeiden jälleenmyyntiin ja markkinointiin, tuotemerkki Nelson on suunnattu erityisesti päivittäistavarakaupoille. Tuotemerkkeihin (mm. Lord Nelson, Br Nelson ja Nelson Garden) liittyvät immateriaalioikeudet kuuluvat Nelson Garden Oy:lle, joka valvoo niiden käyttöä sekä myyntipisteiden soveltuvuutta tuotemerkkien jälleenmyyntiin. Tuotteiden välittäminen edelleen jälleenmyyntiin ilman tuotemerkin haltijan lupaa on kielletty. Emme vastaa kuvastossa ja/tai hinnastossa esiintyvistä paino- ja kirjoitusvirheistä. Ostoihin perustuvat mahdolliset bonukset sekä muut jälkihyvitteet ja markkinointituet edellyttävät laskujen suorittamista maksuehtojen mukaisesti. Tilauksen tehdessään ostaja sitoutuu myyntiehtoihin. Mikäli myyjä ja ostaja sopivat muuta tulee sopimus tehdä kirjallisena.

ENNAKKOTILAUS Toimitusviikko

Vko 34–36 Irtosipulia lajikkeittain Vko 34–36 kukkasipuli Vko 37 valkosipuli Vko 40–41 amaryllis Vko 40–41 myyntiratkaisu joulumyyntiin

Tilaus viimeistään 24.4.2018 15.6.2018 15.6.2018 15.6.2018 15.6.2018

Varmistaaksemme kukkasipulien tasaisen ja parhaan mahdollisen laadun, otamme jalostajan kylmävarastoinnista toimitukseen pakattavaksi sen määrän, joka on menossa asiakkaillemme. Tällöin pystymme varmistamaan katkeamattoman kylmäketjun asiakkaalle asti. Hyödynnä ennakkotilausaika ja tilaa ennakkoon koko kauden tarpeesi. 35


Lenanders Grafiska AB Kalmar 2018

Tämän vuoden uutuudet

ntic M Roma 37697 L

Garden

24130 Sinitriteleia ’Koningin Fabiola’

37715 L M Classic Ele

gance

4277 Amaryllis ’Sunshine Nymph’

24560 Triumftulppaani ’White Dream’

Lisämyyntituotteet 3-pack

Sipulikori ø26cm, 3 kpl Sipulikori helpottaa kukkien siirtämistä syrjempään kuihtumisvaiheessa.

Sipulilannoite BIO 650 g Kasviperäinen lannoite sipuli- ja mukulakasveille, soveltuu myös luomuviljelyyn. Sopii sekä kukkaettä istukassipuleille ja voidaan käyttää niin syksyllä kuin keväälläkin. NPK 6-1-2

Sipulirauta FSC Tukeva sipulirauta ruostumatonta terästä. Kahva FSC sertifoitua saarnia. Kätevä ja laadukas käsityökalu helpottaa sipulin istutusta.

5264 (15)

6951 (14)

7632 (10)

7 312600 052642

7 312600 069510

7 312600 076327

Puh: 0207 439 970 Fax: 0207 439 971 www.nelsongarden.fi 14

RHL08

Nelson Garden OY, Joukahaisenkatu 1 C, 20520 TURKU

RHL08 2018  
RHL08 2018  

Syyssipulit 2018 (FI) kukkasipulit, valkosipulit ja amaryllikset