Page 1

1

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

caribia news Sokos Hotel Caribian asiakaslehti 2012

4 sokos hotel caribian tulevia tapahtumia

5 caribialaisen ruokakilpailun satoa

6 Ihana ja koskettava Anna Puu

www.sokoshotels.fi

10 vinkkejä isänpäivään ja hemmotteluun

14 pikkujoulut ne perinteiset firmajuhlat


2

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

e n r a c s l a v . 3 1 . 10

liput ke 18€ / to 18€ / pe 20€ / la 18€ www.caribiacarnevals.fi Liput: p. 020 1234 602 | myynti.turku@sokoshotels.fi

lippu.fi

pidätämme oikeuden muutoksiin

lo k

ta u u ak


3

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

tilaus saunat

kylpylä

Teemasta syntyvät sävelet syksyyn

Tykkää Caribiasta, Facebookissa. osallistu kilpailuihin ja saat tarjouksia.

saat myös ensimmäisenä tietää tulevia tapahtumia.

Syksyn mittaan Sokos Hotel Caribia tarjoaa toinen toistaan sykähdyttävimpiä kokemuksia ja kohtaamisia. Suomen viihdetaivaan kirkkaimmat ja säkenöivimmät tähdet esiintyvät Caribia Areenalla, Havanna Restaurant täyttyy riemukkaista teemabilettäjistä, junteista, rakastavaisista ja värikkäistä latinohengailijoista. Pikkujoulut ovat syksyn huipentuma ja tänä vuonna niitä on kaksin kappalein. Yritykset voivat valita joko show’n tai gaalan, joissa molemmissa on runsas ohjelma-, ruoka- ja juomatarjonta. Isänpäiväkin lähestyy ja lahjaongelmat kasvavat sitä mukaa mitä lähemmäs päivä tulee. Sokos Hotel Caribian teemakylpylä, hemmotteleva hoito-osasto ja monipuoliset ravintolat takaavat sen, että isän juhlapäivä onnistuu ja koko perhe viihtyy. Sokos Hotel Caribia on myös korkeatasoinen kokoushotelli, jossa yhteinen asia tulee hoidettua ja samalla viihdyttyä. Caribia myös yllättää, sillä teemakylpylän ulkoalueella on Saunakylä, josta löytyy aito savusauna! Sokos Hotel Caribia tuo viihdyttäviä ja repäiseviä teemoja sekä nautintoja ja toimintaa syksyyn. Lue lisää ajankohtaisista tapahtumista ja teemoista tästä lehdestä. Sokos Hotel Caribia on upea ja monipuolinen kokonaisuus lähellä Turun keskustaa. Tervetuloa karibialaiseen tunnelmaan!

tässä lehdessä tapahtumia caribia areenalla 4 Sokos Hotel Caribialle allergiatunnus

5 Ruokakilpailun satoa caribiaareena.fi

Tulista kalaa kermaisessa kookoskastikkeessa

6 Anna puu työstää uutta levyä Anna Puu kertoo kypsyneensä taiteilijana. Ehkä jonkinnäköistä näkökulmaa elämään näkyy erityisesti teksteissä.

Caribia carnevals 7 Suvi Teräsniska, Paleface ja Pete Parkkonen kuuluvat Sokos Hotel Caribian Carnevals esiintyjiin.

Teemabileiden syksy 8 Syksyn kuuma biletyskausi käynnistyy Havanna Restaurantissa Latinobileillä.

Lätkässä saunaan 9 Tuto Hockeyn pelaajat testasivat Sokos Hotel Caribian VIP-saunan.

Sokos Hotel Caribian asiakaslehti Toimitus: Sokos Hotel Caribia Taitto: Mainostoimisto Neljä Ulottuvuutta Oy Paino: Allatum Oy Määrä: 50.000 kpl

Isänpäivä Caribiassa 10 Isänpäivänä isä yllätetään lahjoilla, hemmottelulla ja mukavalla yhdessäololla karibialaiseen tyyliin.

SOkos Hotel Caribian 11 Hyvinvointiosasto Tule nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoitoelämyksestä.

12

Savusauna keskellä kaupunkia Uskomatonta mutta totta, Turusta löytyy savusauna - ja vieläpä keskeltä kaupunkia. Pikkujoulujen paras show ja gaala 14 Täysi kattaus ohjelmaa ja notkuvat herkkupöydät. Näistä aineksista syntyy onnistuneet pikkujoulut.

kuusi vinkkiä pikkujouluihin 15 Nämä on hyvä muistaa tulevissa pikkujouluissa.


4

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

tapahtumia Caribia areenalla

caribia rocks

la 15.9.

seuraamalla sivujamme näet ensimmäisenä tulevia tapahtumia ja tarjouksia

caribiaareena.fi

kids rock 25.11. Sokos Hotel Caribialle Allergiatunnus Jopa 50 % suomalaisista kärsii allergioista joko väliaikaisesti tai pysyvästi. Sokos Hotellit ovat saaneet ensimmäisenä majoitusyrityksenä Suomessa Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden. Sokos Hotel Caribia on yksi tunnuksen käyttöoikeuden saaneista hotelleista. Kuuden vuoden kehitystyö johti muun muassa parempaan sisäilmaan hotellihuoneissa ja muutoksiin käytettävissä sisustus- ja siivousmateriaaleissa. Allergia- ja astmaliitto on määrittänyt Allergiatunnuksen kriteerit hotellihuoneille. Allergiatunnus tarkoittaa, että hotellihuoneissamme on nyt: • puhtaampi sisäilma • tarkoin mietityt siivousmenetelmät ja -materiaalit • tuoksuttomat siivousaineet • allergiaystävälliset sisustusmateriaalit ja -tekstiilit • raikkaat vuodevaatteet • tuoksuttomia henkilöhygieniatuotteita tarjolla • eläinystävien kanssa matkustavat asiakkaat yöpyvät aina eri huoneissa kuin allergiset asiakkaat

Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlakonserttikiertue Caribia Areenalla Pelastakaa Lapset ry:n järjestämää KidsRock 2012 -kiertueen konserttia tähdittävät Anna Abreu, Anna Puu ja Antti Tuisku. Juhlavuotta vietetään teemalla: Pelastakaa Lapset ensin.

Pelastakaa lapset ry juhlistaa pitkää taivaltaan työssään lasten puolesta maanlaajuisen KidsRockkonserttikiertueen merkeissä. Tule mukaan ja osallistu konserttiin. Turun konsertti järjestetään Caribia Areenalla 25.11. alkaen kello 15. Konsertin artisteina ovat Anna Abreu, Anna Puu, Antti Tuisku sekä Warnerin yllätysartisti yhdessä KidsRock Housebändin kanssa. Toivotamme lapset ja heidän perheensä tervetulleiksi nauttimaan hienosta konsertista ja esityksistä. Konserttilipun hinta on 29 euroa/aikuinen ja 19 euroa/alle 15-vuotias lapsi. S-Etukortilla konserttilipuista saa 2 euron edun. Liput välittää Lippupalvelu Oy. KidsRock 2012 -konserttikiertueen konserttituotot ohjataan lasten hätäapurahastoon, kotimaan ja maailman lasten auttamiseksi.

KidsRockin suojelija ja yhteistyökumppanit Tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio, joka toimii myös Pelastakaa Lapset ry:n kunniapuheenjohtajana, suojelee KidsRock-konserttikiertuetta. KidsRockin pääyhteistyökumppanina on Suomen Lähi- ja Perushoitajaliitto SuPer. Mediayhteistyökumppaneina ovat Nelonen Media, Iltasanomat ja terve.fi sekä S-etukortti.

Lisätietoja konserttikiertueesta, yhteistyöstä ja mahdollisuuksista auttaa lahjoittamalla: www. kidsrock.fi.

Ihana ja koskettava Anna Puu Muutama vuosi sitten Idolsin myötä vaalea nainen ja iso kitara lähtivät kiertämään Suomea. Kitara, musiikki ja laulaminen ovat erottamaton osa Anna Puun elämää. Idolsin jälkeen Anna Puu on ehtinyt tehdä jo kaksi levyä ja synnyttää esikoistyttären. Nyt kolmas levy on työn alla ja Anna Puu yhtyeineen lähtee jälleen energisenä kiertämään Suomea. Caribia Areenalla tullaan kuulemaan Annan koskettavia suosikkikappaleita ja uusia sävellyksiä. Annan herkkään lauluun, tulkintaan ja laulujen sanomaan ei voi olla ihastumatta.

Tähtiesiintyjä Anna Abreu Ihastuttavan Anna Abreun faneilla on upea tilaisuus päästä nauttimaan live-esityksestä lähietäisyydellä KidsRock-konsertissa 25.11. Lähes taskukokoinen, 155-senttinen Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tehdä paljon ja nousta Suomen pop-taivaan kiintotähdeksi. Hänenkin

matkansa tähteyteen ja julkisuuden lemmikiksi kulki Idolsin kautta. Anna Abreu on muun muassa ehtinyt esiintyä Popin Kuninkaalliset -konserttikiertueella Antti Tuiskun kanssa, poseerata Cosmopolitanin kannessa, suunnitella oman farkkumallin ja tuomaroida Tanssii tähtien kanssa -kilpailua.

Pop-hyvää tarjoaa Antti Tuisku Marraskuisena viikonloppuna Kaunis kaaos iskee Hyökyaallon lailla Turun Caribiaan, kun Antti Tuisku astuu Caribia Areenalle. Vuonna 2004 Antti Tuisku nousi Idolsin myötä yhdeksi kaikkien aikojen puhutuimmista pop-ilmiöistä, kun kaupan kassasta kuoriutui nuorten tyttöjen ja äitien sydänten sulattaja. Ahkeran levynteon ja keikkailun vuodet ovat sittemmin kasvattaneet iloisesta ja aidosta Lapin pojasta koko kansan suosikin. Suomen suosituin miespuolinen pop-artisti Antti Tuisku vangitsee ihmiset lavakarismallaan, lauluäänellään ja tanssitaidoillaan. Caribia Areenalla päästään mässäilemään vauhdikkaan ja näyttävän live-esiintyjän musiikilla. Antti Tuisku solahtaa makeasti korvasta sisimpään laulaessaan ”Sydän tekee miten sydän haluaa, rakkaus on hyökyaalto, nyt se vyöryy rantaan…”

Caribia Areenalla on luvassa hittejä, Hysteriaa ja hyvää meininkiä.


5

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Tulista kalaa kermaisessa kookoskastikkeessa 300-400g 1/2 2 kpl 1 3/4 tl 1/2 tlk 1dl

ruodotonta kalafileetä punaista chiliä suurta tomaattia kuutioina sipuli suolaa kookosmaitoa kuohukermaa

Pinnalle: Hienonnettua korianteria

1. Leikkaa kalafile palasiksi ja nosta suuripohjaiseen kattilaan. Ripottele pinnalle hienonnettu chili, tomaatit ja sipuli. Kaada kookosmaito päälle.

Havannalaista tunnelmaa ja herkkuja tarjoavan Havanna Á la Carte -ravintolan lista on uudistettu hiljattain. Listalta löytyy herkkuja kaikenikäisille, meheviä pihvejä, kanaa, kalaa, salaatteja ja ihania jälkiruokia, jotka vievät kielen mennessään. Caribian ruokamaailman ravintolapäällikkö Pauliina Vine kertoo, että Havanna Restaurantin menun uudistamisen yhteydessä heräsi ajatus kysyä asiakkailta toivomuksia ja ideoita. – Päätimme järjestää kevätkesällä kilpailun, jossa pyysimme ideoimaan karibialaisen ruoan. Kaikkien ruokaideoita lähettäneiden kesken arvoimme kuukausittain illallisen kahdelle ja liput Caribian kylpylään. Ja kukapa tietää, parhaimmat reseptit voivat vielä päästä Havanna Restaurantin listalle!

2. Keitä kalaa 10 minuuttia. Nosta kalapalat tarjoilukulhoon ja pidä ne lämpiminä. Keitä kalalientä, kunnes se sakenee. Lisää kerma ja kiehauta kastike. 3. Kaada kastike kalojen päälle ja ripottele pinnalle korianteria. Tarjoa lisänä riisiä, nauti.

Maria Kailiala

17.11. caribia areena


6

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Kesäkuussa Anna Puu on juuri palannut säveltämästä biisileiriltä Hollolasta. Hän kertoo, että kolme biisiä saatiin aikaiseksi ja nyt ne soivat päässä koko ajan. Se on hyvä merkki. – Levyä tehdään tiukkaan tahtiin ja se on tarkoitus julkaista lokakuussa. Meitä on studiossa sama tiimi kuin aikaisemminkin eli Lasse Kurki, Jukka Immonen ja Knipi. Anna on nyt käynyt kirjoittamassa tekstejä yhdessä muutaman kollegan kanssa. Siinä oppii paljon. Aikaisemmin hän on lisännyt olemassa oleviin teksteihin jotain, riimitellyt ja muuta sellaista. Nyt edessä on blanco-paperi ja kaikki rustataan alusta asti itse. – Enää ei ole hätää, eikä tarvitse jännittää. Kirjoitusblokki on nyt auki ja olen enemmän sinut oman luovuuteni kanssa, Anna iloitsee. Kappaleet tehdään suomeksi. Anna on yllättynyt siitä miten paljon kuuntelijoita hänellä on ympäri maailmaa. Facebookiin tulee kommentteja ulkomailta, ihan toiselta puolelta maapalloa, jossa kiitetään ja fanitetaan. – Kielellä ei välttämättä ole merkitystä. Tykkäävät, vaikka eivät ymmärrä sanaakaan, Anna Puu pohtii.

Teksti Leena Mangs Kuva Warner Music

Haaveilijan maailma ei ole koskaan valmis ”Haaveilu? Olen kyllä haaveilija kuitenkin. Tyytyväinen? Joo, mutta mietin koko ajan, että mitä muuta voisi vielä tehdä, olisipa kiva tehdä tätä ja tätä.” Uutta levyä työstävä Anna Puu huokaa, että hänen maailmassaan mikään ei ole ikinä valmista.

Kypsyminen Levy tulee olemaan jatkumoa edellisestä, tunnistettavaa Anna Puu soundia, mutta siinä on uusia vaikutteita tästä ajasta. Anna Puu kertoo kypsyneensä taiteilijana. Ehkä jonkinnäköistä näkökulmaa elämään näkyy erityisesti teksteissä. – Olen myös huomannut, että lauluääneeni on tullut enemmän skaalaa iän myötä. Lapsen saaminen on tuonut ääneen enemmän voimavaraa. Anna Puu keikkaili pitkään lasta odottaessaan, tytär syntyi vain kolmen viikon kuluttua viimeisestä keikasta. Ja sen huomaa - Anna kertoo, että musiikki saa lapsessa heti aikaan reaktion, lallattaa tai tanssittaa. Rytmi on veressä! – Laulan muskarissa tyttäreni kanssa. Henkilökohtaisesti Lounatuuli on ehdoton lastenlaulusuosikkini ja toivon, että siitä tulisi myös lapseni suosikki. Muuten laulan lapselle aivan tavallisia ja perinteisiä lastenlauluja, Ihahaata ja sellaista. En laula omia lauluja, niitä tytär kuulee silloin kun on mukana keikalla.

Caribiassa kuullaan uusia biisejä

10.- 13. lokakuuta

Caribia Carnevals ohjelma ke 10.10.

antti lipposen orkesteri Rat Pack henkeen solisteinaan

Johanna Försti Jussu Pete Parkkonen

to 11.10.

suvi teräsniska neljänsuora pe 12.10. Anna puu neljä ruusua

la 13.10.

Petri nygård paleface stig lord est redrama

pidätämme oikeuden muutoksiin

carne vals

Tunnetko Posankan? – ”Totta kai tunnen Posankan, olen opiskellut Turussa!”

Anna Puu esiintyy Caribian festareilla 12.10. ja toistamiseen 25.11. Pelastakaa Lapset ry:n KidsRockhyväntekeväisyyskonsertissa. Anna kertoo, että jos on mahdollisuus ja aikaa, niin ei ole mikään vaiva lähteä mukaan hyväntekeväisyyteen. Muusikoiden työhön kuuluu osallistua ja kantaa kortensa kekoon lasten hyväksi. Uusi sinkku on toivottavasti jo julkaistu, kun Anna esiintyy lokakuussa Caribiassa. Niin tai näin, niin maistiaisia on luvassa. – Kannattaa olla hollilla Caribiassa, maistiaisia uudelta levyltä tulee varmasti. En malta olla soittamatta uusia biisejä. Kun esitän uusia biisejä, on jännä seurata reaktioita. Haluan myös monesti muuttaa settilistaa ja nyt on kiva, kun on mistä valita, Anna lupaa. – Pitää tulla katsomaan keikalle mitä on saatu aikaiseksi, Anna huikkaa lopuksi.


7

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

turussa juhlitaan

Pohjoisen lahja Suomelle - Suvi Teräsniska

Palefacen esitys ei jätä ketään kalpeaksi

Hittipotkua Pete Parkkosen tyyliin

Pohjoisen lahjakas laulajatyttö Suvi Teräsniska halusi keikoille ja niille hän totta tosiaan pääsee. Nykyisellään Suomen suosituimpiin naislaulajiin lukeutuva Suvi Teräsniska tunnetaan muun muassa hiteistään Hento Kuiskaus, Jos menet pois ja Pahalta piilossa, joka palkittiin alkuvuodesta Iskelmägaalassa vuoden iskelmänä. Kaiken kansan tietoisuuteen Suvi kohahti viimeistään silloin, kun hän johti kuoronsa Kuorosodan voittoon. Upeaääninen tumma Suvi nähdään ja hänen suurimpia hittejään kolmelta menestysalbumilta kuullaan Caribia Areenalla 11.10.2012.

Paleface, oikealta nimeltään Karri Pekka Matias Miettinen, on kunnioitusta herättävä ja itsevarma esiintyjä, jonka tekstit ottavat kantaa suomalaisen yhteiskunnan nykytilaan nerokkaasti ja viiltävästi. Tättäräätä toitottava ryppyotsainen rap-auktoriteettimme palkittiin viime vuonna Emma-gaalassa 2011 vuoden miessolistina. Julistava nokkamies ja verbaaliakrobaatti on liekeissä Caribia Areenalla 13.10.2012.

Tosi-TV-formaatti Idols on jo vuodesta 2003 tuonut maahamme tähtiä. Vuoden 2008 Idolsin lahja Suomelle on Pete Parkkonen. Karnevaalit ovat takuuvarmasti pystyssä, kun tämä kaveri on mukana. Komea ja välitön Pihtiputaan poika ei kuitenkaan heitä keihästä vaan kunnon keikkaa. Energisillä ja tanakoilla tulkinnoillaan Pete haluaa saada yleisölle saman fiiliksen kuin itselleen - eli luvassa on biletystä täysillä! Esityksessä on sellaista hittipotkua, joka saa jalkoihin vipinää. Peten semikäheä ja persoonallisen charmikas ääni sekä mahtava keuhkokapasiteetti ovat Suomen oloissa jotain käsittämätöntä. Ulkoisesti suloinen kuin kissanpentu, mutta lavalla villisti karjahteleva kuin viidakon tiikeri. Tätä kilttivilliä meininkiä on luvassa Caribian lauteilla 10.10.2012.

caribia carnevals 10.-13.10.

stig Anna puu Petri nygård lord est neljä ruusua redrama paleface jussu suvi teräsniska LIPUT

ke 18€ / to 18€ / pe 20€ / la 18€ www.caribiacarnevals.fi Liput vaihdetaan tapahtumapäivänä rannekkeisiin.

Sokos Hotel Caribia Kongressikuja 1, 20540 Turku Pysäköinti Hotellin piha-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja . Pysäköintihinnat : 0,70 €/tunti 10 €/vrk -5 €/vrk S-Etukortilla

lippu.fi

Liput: p. 020 1234 602 | myynti.turku@sokoshotels.fi

Aikataulut ke 10.10. ovet klo 19, show klo 20 The RAT PACK! They were the coolest cats of all time...Frank Sinatra, Sammy Davis, Jr., Dean Martin, Joey Bishop & Maksutavat Peter Lawford, better known as Meille käy kaikki yleisimmät pankki- The Rat Pack! They ruled Las Vegas ja luottokortit sekä Amex ja Diners, and Hollywood during the 1950’slounassetelit sekä S-bonus ja S-card. 1960’s. RAT PACK is a tribute to their achievements as a group and VALOKUVAUS as individual monster entertainers. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen Numeroimattomat paikat käyttöön on sallittua. Esitysten pyöreissä 12 hlön pöydissä luvaton äänittäminen ja taltiointi videolle on kielletty tekijänoikeusTo 11.10. ovet klo 19 lakiin nojaten. Järjestyksenvalvoshow klo 20 jilla on oikeus kieltää kuvaaminen Neljänsuora keikalla esim.artistin toiveesta. Suvi Teräsniska seisova katsomo

pe 12.10. ovet klo 19 show klo 20 Anna Puu Neljäruusua seisova katsomo la 13.10. ovet klo 18 show klo 19 Lord Est Redrama Stig Paleface Petri Nygård S/ K-18 suositusikäraja klo 23 jälkeen K-14, alle 12v. vain vanhempien seurassa. Seisova katsomo

keikkaile tapahtumapaketilla ja yövy keikkojen välissä Sokos Hotel Caribiassa Paketti 1

51€/hlö

+ lippu illan tilaisuuteen alk. 18 € Paketti 2

102€/vrk/2hh

+ liput illan tilaisuuteen alk. 18 €/hlö

Hinnat sis. majoituksen kahden hengen standard-huoneessa, aamiaisen, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön

carne vals 10.- 13. lokakuuta

Tiedustelut ja varaukset: Sokos Hotel Caribia, Myyntipalvelu, puh. 020 1234 602, ma-pe klo 8-17, myynti.turku@sokoshotels.fi tai www.sokoshotels.fi kampanjakoodilla: carnevals Hinnat ovat alkaen-hintoja vapaa-ajan matkustukseen. Hinnat vaihtelevat valitsemasi päivän mukaan, tarkista hinta varausta tehdessäsi. Hinnat ovat S-ryhmän asiakasomistajahintoja, muille hintoihin lisätään 9 €/huone/vrk. Paketteja on rajoitettu määrä. Puhelun hinta: lankapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,07 €/min, matkapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,17 €/min.


8

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

teemabileiden keidas Havanna Restaurantissa Syksyn kuuma biletyskausi käynnistyy Havanna Restaurantissa Latino-, Juntti- ja Rakkaus-bileillä. Kuumat artistit, rytmit ja räväkät ohjelmanumerot virittelevät kaikki heittäytymään mukaan bileteemaan.

Bileiden tilanteeseen kuin tilanteeseen uiva juontaja ja vetäjä on Risto ”Ride” Hihnala Team SimiSamista. Monitaitoisella Risto Hihnalalla on bileissä monta mehukasta ja keskeistä roolia. Juntti-bileissä hän on lähiöbaarien rasvalettinen karaokekuningas Reetu, Latino-bileissä pikkutuhma naisten päiväuni Juan Carlos ja Rakkaus-bileissä pehmeä-ääninen rakkauden tohtori Dr. Love. Caribian teemabileissä ollaan tunnelmassa mukana henkilökuntaa myöten. Bileihin tulevien kannattaa kaivella kaappien kätköistä esiin illan teeman mukaiset varusteet ja valmistautua räväkkään elämysten iltaan. Risto Hihnala kertoo, että ohjelmien tekijät ovat kokenutta porukkaa. Joukossa on muun muassa tanssinopettajia ja tanssijoita, joten esimerkiksi Latino-bileissä voi olla varma siitä, että saa senjorinoilta todella ammattimaista opetusta. Musiikki, erilaiset hauskat ohjelmanumerot, huumori, tanssit, kilpailut, myytävät tuotteet ja rekvisiitat rakentavat bileistä menevän happeningin, josta on patsastelu kaukana. - Juhlat toteutetaan hyvällä maulla ja niihin heittäydytään tilanteen mukaan, mauttomat bileet on eri juttu, Hihnala painottaa ja on valmis myöntämään asiakkaille tyytyväisyystakuun.

Arrriiivaaa! Caribian kuumat rytmit valtaavat Caribian illan isännän Juan Carlosin ja Dj El Diablon johdolla. Hikeä nostattavat ja kevyttä vaatetusta vaativat lattarihitit soivat kutsuvasti, kun latinobilebändi Muchos Nachos esiintyy artisteinaan härkätaistelija Marco Toro ja Elshakira. Sulavat latinoesitanssijat Marita & Rosita opettavat mukaansatempaavia latinotansseja ja tanssittavat bilekansaa. Caribian herkullinen Latino-menu, ihanat Tavernan neidot ja iloinen henkilökunta luovat kuumat bileet. Tänne tullaan nauttimaan menevästä latinotunnelmasta herkullisen ruuan, kauniiden senjorinojen, komeiden gringojen, tulisen musiikin ja parhaan seuran kera.

la 8.9. tammikuu

2013

Lemmen viemää… Rakkaus-bileissä Havanna Restaurantiin astutaan sisään Rakkauden portista nauttimaan bilemusasta ja rakkauslauluista. Iltaa viihdyttää lempeästi Dj Heart ja juontajana toimii Dr Love, jonka ohjeilla yksinäinen löytää toisen samanlaisen. Live showsta vastaa Two Is One -rakkausbilebändi. Tanssiva Rakkauden hoitsu parantaa sydänsurut ja täyttää tanssilattian esimerkillään. Hertta Jeppe taiteilee Pussauskopista vapautuville rakkauden uhreille ”rakkaustatuointeja” ja kasvomaalauksia. Illan aikana etsitään Pikatreffeillä pilke silmäkulmassa sitä oikeaa. Napakymppi ja Rakkauden kisat ajavat samaa tarkoitusperää. Luvassa on ainakin uskomaton VaahtokarkkiSkaba, mitä se sitten lieneekään. Rakkaudenkaipuuseen tarjoillaan aisteja herkistelevä Rakkaus-menu ja myytävänä on myös rakastavaisten tarvitsemia tuotteita.

Vapauta sisäinen juntteutesi! Näiden juhlien pukukoodi on: tule niin junttina kuin voit. Junttibileiden tunnelmasta vastaa lähiöbaarien karaokekuningas Reetu, joka järjestää junteimman karaokekilpailun ja junttikisat, joissa palkinnon ansaitsevat vain illan junteimmat. Juntti-bileissä Marko Lämsä ja Pallosalama uhrautuvat Suomidiskon, FinnHitsin ja junttimusiikin puolesta, tällä kertaa he ovat Marko Mälsä & Pallivaha. Levysoittimen takana häärii dj Sökö, joka spiikkaa muttei miksaa asiakkaiden toivebiisejä. Seinäruusut, tuulipukukansan barbit Marppi ja Jönni ovat valmiita tekemään Reetun puolesta mitä vaan - kunhan saavat olla mukana tanssimassa, laulamassa, naurattamassa, seurustelemassa…. Näihin bileisiin tullaan omalla vastuulla nauttimaan illan annista. Juntteus on niin hauskaa, Juntti-menu herkullinen ja ilmapiiri vapauttava, että juntteus voi jäädä tavaksi.

tammikuu

2013


9

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Lätkässä saunaan Teksti Leena Mangs Kuvat Jarno Tauvo

Joukkue sopii hyvin samaan altaaseen, vaikka Caribiassa onkin altaita niin monta, että jokaiselle olisi riittänyt oma.

Saunamajuri Johannes Lehto heittää löylyä niin että riittää.

tuto hockeyn pelaajat testasivat Caribian VIP-saunan

tutohockey.fi

Caribiassa on kolme VIP-saunaa, joihin mahtuu jopa 10–15 henkeä/sauna. VIP-saunoilla voi järjestää rentoja juhlia ja palavereja ja viettää mukavan illan ystävien tai yhteistyökumppaneiden kanssa. VIP-saunojen tilavuokra määräytyy ajan perusteella:

350 €/4 h 400 €/5 h 450 €/6 h Erikoisuutena on se, että Caribian VIP-saunassa voi syödä oman tilavuokransa! Caribian ravintolat huolehtivat saunoille kaikki ennakkoon tilatut tarjoilut, jotka vähentävät tilavuokraa. Mikäli ennalta tilatut tarjoilut ylittävät tilavuokran, tilavuokraa ei peritä ja veloitus on tällöin vain tilatuista tarjoiluista.

Mestisseura TUTO Hockeyn pelaajat liikkuvat Sokos Hotel Caribian tiloissa tottuneesti. Päivittäiset treenit vievät Sport Science Labiin, jolle Caribia tarjoaa hyvät puitteet. Pelaajat ovat myös tuttu näky Havanna Restaurantissa, jossa ruoka maistuu aamupäivän treenien jälkeen. Tavalliseen maanantaitreeniin tuli odottamatonta väriä, kun pelaajat lupautuivat testaamaan Caribian VIP-saunan. Hyökkääjät Arttu Niskakangas, Johannes Lehto, Ville-Vesa Vainiola, Anrei Hakulinen ja Anton Kokkonen astuivat sisään Isokari-nimeä kantavalle saunaosastolle. ”Siisti saunaosasto”, kuului nuorten miesten spontaani kommentti.

Luksusta treenipäivään VIP-saunaosastolla on testiryhmällemme hulppeat tilat. Sauna, peseytymis- ja pukeutumistilat, saunakabinetti sekä VIP-vieraille yhteinen höyryhuone, oleskelutila ja ulkoterassi. Lisäksi tilaussaunat sisältävät kylpylän vapaan käytön kylpylän aukioloaikoina. Tupatarkastus sujuu hyväksyvästi nyökkäillen. – Todella luksusta höyryhuoneineen kaikkineen, tällaiseen ei pääse ihan joka päivä, Anton Kokkonen toteaa.

Yleensä lätkäjoukkueen kesätreenit koostuvat juoksusta ja punttisalista. Ville-Vesa Vainiola kertoo, että nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa. Treeniryhmiä on neljä ja jokaisella pelaajalla on oma henkilökohtainen harjoitusohjelmansa. Sport Science Labissa huhkitaan harjoitussalin lisäksi altaassa, missä vesi lisää vastusta sitä mukaan mitä kovempaa itse puristaa. Treenien jälkeen VIP-saunan löylyt rentouttavat mukavasti ja pian pelaajat siirtyvät terassille vilvoittelemaan ja nauttimaan virvokkeita. Katseet suuntautuvat houkuttelevan ulkouima-altaan suuntaan, jonka lämpimään veteen olisi vielä mukava pulahtaa rentoutumaan. Mutta ensin on saatava energiavarastot täytettyä.

Pizza vai sisäfilee? Aivan konkreettisestikin TUTO Hockeyllä on kasassa nuorten nälkäisten tekijöiden joukkue. VIPsaunan listalta valittiin lounaaksi kunnon naudan sisäfileeateria portviinikastikkeella, saksalaista perunasalaattia, vihersalaattia, talon leipää ja levitettä. Ruokailun jälkeen muhkeisiin kylpytakkeihin kietoutuneet pelaajat kahvittelevat ja avaavat tv:n, josta löytyy sopivasti urheiluohjelmaa. Tämän jälkeen aloitetaan uusi setti: molskahdetaan kylpylän

altaisiin, saunotaan ja nautitaan höyryhuoneesta. Jääkiekkokaukalon kuumien tilanteiden taiturit viihtyvät silminnähden VIP-saunan kipakan kuumissa löylyissä, sillä hetken päästä ohjelma aloitetaan jälleen alusta, kun saunamajurina toimiva Johannes Lehto heittää lisää löylyä. Löylyttelyn jälkeen siirrytään terassille lepäilemään ja filosofoimaan. Kiekkotaiturit toteavat, että VIP-saunassa on hyvä tunnelma ja saunaosastolla voisi vaikka järjestää kesän päätösbileet.


10

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Isänpäivä Caribiassa perheen kanssa

isät koko viikon kylpylään

Marraskuun toisena sunnuntaina vietetään isänpäivää. Sokos Hotel Caribiassa on kaikki mitä voi toivoa perheen yhteisen päivän viettoon ja lisäksi koko viikon ajan 5.-11.11.2012 etuja isälle.

5€/hlö

Uimisen lomassa isälle voi tarjota limut Captain Hook -merirosvolaivassa.

Phytomer Homme Masque a Raser -kosteuttava ja pehmentävä parranajonaamio kosteuttaa ihoa ja pehmentää helpottaen parranajoa. Ehkäisee ihon ärtymistä ja sopii kaikille ihotyypeille.

MUISTA ISÄÄ LAHJAKORTILLA! Kysy lisää vastaanotosta.

hetki itsellesi Paketti sisältää

60 €

5.-11.11. myymälässä tarjolla iseille kahvikupposet.

Ahkerasti treenaavalle isälle lahjaksi lihasjännityksiä ja -kramppeja laukaiseva Kramppimix-geeli. Isänpäiväviikolla Wellness Cafésta 15,- (norm. 18,15€)

1 x aromakylvyn 20 min., 1 x Klassisen hieronnan 25 min., valinnaisen virvoitusjuoman 0,25 l ja 1 x Fantasia pizzan Pizzeria Papá Angelosta

tämän sivun isänpäiväTarjoukset voimassa 5.–11.11.2012

isänpäiväviikon hoitoedut:

Pakettihinnat ovat voimassa ma–su. Huom! Hoito-osasto on avoinna ma–la ja hoidot tulee aina varata ennakkoon.

HENGÄHDYSHETKI ARKEEN

Stressiniskahieronta 50 min.

52€/59€

Perinteinen jalkahoito

50€/57€

(norm. 58€/66€)

(norm. 56€/64€)

Paketti sisältää

90 €

kuntosalikäynnin, kylpyläkäynnin (pe-su, uintiaika 3 h), 1 x Klassisen hieronnan 50 min. + 1 savipakkauksen, kylpytakin käyttöösi sekä valinnaisen ruoan Ravintolamaailman listalta (ruokajuomana vesi/maito). Pakettihinnat ovat voimassa ma–su. Huom! Hoito-osasto on avoinna ma–la ja hoidot tulee aina varata ennakkoon.

Tarjous voimassa 5.-11.11.2012

Isälle iso fosters 0,5l 4,7%

Isänpäivälounas koko perheen voimin Havanna Restaurantissa, mukavaa yhdessäoloa ja herkkuja, joista ei voi kieltäytyä.

4€

Kymmenen kerran kortti

49€

Sokos Hotel Caribian kuntosalikortti on kunnollinen lahja isälle. Vaihtoehtoja on monia kymppikortista yhdistelmäkortteihin.


11

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Elämässä kuuluu olla nautintoja. Kaikki me tiedämme, että pienetkin hemmottelutuokiot piristävät ja tuovat runsain mitoin hyvää mieltä kiireen keskellä kipristelevälle. Siksi kannattaa ottaa itselleen omaa aikaa ja käyttää se elämän pieniin hemmotteluhetkiin ja nautintoihin, vaikkapa kasvohoitoon, rentouttavaan hierontaan tai jalkahoitoon. Sokos Hotel Caribian viihtyisällä hyvinvointiosastolla pääsee nauttimaan kokonaisvaltaisesta hoitoelämyksestä ammattilaisten osaavissa käsissä.

Meren inspiroima Phytomer-kasvohoito Phytomer on luonut ainutlaatuisen kauneuden- ja ihonhoitofilosofian, jossa korostuu sisäinen hyvinvointi, luonnollinen kauneus ja yksilöllinen ihonhoito. Phytomer kasvojen kauneushoito on 50 minuutin pituinen sukellus merellisten hoitotuotteiden hemmottelevaan maailmaan. Ylellinen Ranskassa kehitetty hoito sisältää merellisen kuorinnan kasvoille, hieronnan, erikoisnaamion, tehoseerumin ja hoitovoiteen. Phytomer-kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan ja valittavana on erilaisia hoitolinjoja. Hoito voi olla kiinteyttävä ja elvyttävä tai kosteuttava merivesihelmihoito. Herkkäihoisille sopii rauhoittava herkän ihon kasvohoito ja ongelmalliselle sekaiholle puhdistava hoito. Kasvoille, käsille sekä selän alueelle tehtävä pidempi 90 minuuttia kestävä Phytomer-hemmotte-

lukasvohoito ja satiinikuorinta edustavat ylellisen hemmottelun huippua. Luonnolliset merelliset hoitotuotteet vastaavat tehokkaasti ihon päivittäisiin tarpeisiin. Phytomertuotteita kotikäyttöön, myös miehille, voi ostaa Wellness Café:sta.

Syksyn hoitoedut:

Hot Stone – hemmottelua lämpimillä kivillä

59€/67€

Syys-lokakuussa Phytomer-kasvohoito ihotyypin mukaan 50 min. (norm. 66€/75€)

Hot Stone -kuumakiviterapia on eräs Sokos Hotel Caribian suosituimmista hoidoista, eikä ihme. Itämaisessa lääketieteessä kiviterapiaa on käytetty hoitomuotona jo yli 5000 vuoden ajan. Hot Stone -kiviterapia on kokonaisvaltaisesti rentouttava ja tasapainottava hoito, jossa lämpimiä kiviä käytetään yhdessä rypäleöljyn kanssa. Kivillä hierotaan kehon energiapisteitä, jolloin vartalolla on mahdollisuus vapautua jännityksestä ja stressistä. Kun lämpö siirtyy kivistä kudoksiin ja lihaksiin, se saa aikaan täydellisen hyvän olon tunteen.

Marras-joulukuussa Hot Stone-kiviterapia 55 min.

59€/67€ (norm. 66€/75€)

Lisätiedot: hyvinvointiosasto, p. 010 7840 197 tai hoidot.caribia@sokoshotels.fi Puhelun hinta soitettaessa 010-numeroon: 0,0828 €/puh + 0,12 €/min.

kokonaisaika


12

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Savusauna keskellä kaupunkia! Uskomatonta mutta totta, Turusta löytyy savusauna - ja vieläpä keskeltä kaupunkia. Sokos Hotel Caribian teemakylpylän ulkoalueella sijaitsevassa Saunakylässä pääsee aidon savusaunan ja perinteisen puusaunan tunnelmiin. Caribian Saunakylä on eksoottinen kokonaisuus, jossa savu- ja puusaunan lisäksi on tunnelmallinen takkahuone, kaksi pukuhuonetta sekä kaksi suihku- ja pesutilaa. Tilat sopivat muun muassa rentoihin firmatilaisuuksiin ja työntekijöiden työhyvinvointipäivien viettoon. Rohkeimmat voivat myös järjestää Saunakylässä kansainvälisille vierailleen mieleenpainuvan sauna- ja avantouintikokemuksen.

TYHYä sumopainimalla Saunakylä ja oheisohjelmat Saunakylän käyttö 36,-/hlö/3 tuntia (minimiveloitus/ryhmä 530,-). Lisäaikamaksu 51,-/alkava tunti/sauna. Hintaan sisältyy koko teemakylpylän allasalueen käyttö sekä kylpytakit ja pyyhkeet.

Oheisohjelman hinta määräytyy valitun paketin tai räätälöidyn kokonaisuuden mukaan. Lisätiedot ja varaukset: myynti.turku@sokoshotels.fi.

Sokos Hotel Caribiassa työpaikan henkilökunta voidaan tankata täyteen energiaa rentoutumisella, hauskanpidolla ja liikunnalla. Saunakylän tasokas takkahuone on tehty rentoutumista varten. Se on viihtyisä paikka nauttia saunajuomista ja hyvästä ruuasta, mutta saunomisen, uimisen ja ruokailun lisäksi kokouksiin ja tilaisuuksiin liitetään usein monenlaista ohjattua oheisohjelmaa.

10–30 hengen työporukoille on rakennettu monipuolisia TYHY-paketteja, joiden kestot ovat 4-8 tuntia ohjelmasta riippuen. Ohjelmaan voi esimerkiksi valita ryhmälle sopivan ohjatun liikuntatuokion, vesirentoutuksen tai tiimiradan. Tiimirata koostuu ryhmähenkeä kohottavista tehtävistä ja kisailuista kuten ”curlaus”, tukkihumala, uimarengasviesti ja kaalikerä. Leikkimielinen painiottelu pehmeissä megasumopuvuissa on ohjelmanumero, joka testaa nauruhermot. Sumo-ottelu tarjoaa oivan tilaisuuden ottaa kaveri painiotteeseen tai näyttää pomolle kaapin paikka. ”Oppisiks sääki åboriginalistitten tavoil?”, kysyy turkulaisuuskouluttaja ja förin äijä Markku Heikkilä. Sokos Hotel Caribiassa on siis savusaunomisen ohessa mahdollista tulla turkulaiseksi 20–60 minuutissa. Viinimmille vieraille puolestaan suositellaan Viinikoulua, jossa viinimestari ohjaa valitsemaan oikean viinin eri ruokalajeille.

Joustavien tilojen ja laadukkaiden palvelujen liitto Yritystilaisuuksien, kokouksien ja juhlien järjestäjien toivelistan kärkipäässä on tilojen joustavuus ja palvelujen monipuolisuus.

Sokos Hotel Caribiassa satsataan monikäyttöisyyteen ja räätälöintiin, siihen että Caribia Areenan mittavat tilat taipuvat ketterästi erikokoisiin ja -tyylisiin tilaisuuksiin. Caribia Areenan kattokruunujen alla onkin loistavat puitteet kokouksille, konferensseille, messuille, juhlille ja konserteille. Siirrettävien verhojen avulla Areena voidaan jakaa osiin ja näin tila on aina jokaiselle ryhmälle sopivan kokoinen. Tilat muuntautuvat tarpeiden mukaan esimerkiksi 260 hengen seminaarista yli 1 000 hengen henkilöstöjuhlaan tai 2 700 hengen konserttiin.

Notkeus ja vaihtoehtojen runsaus valttina Yrityksille on tärkeää, että tila on yrityksen näköinen ja muuntautuu kätevästi erilaisiin tapahtumiin ja kävijämääriin. – Meillä messut ja näyttelyt on helppo rajata pieneen tai suureen tilaan asiakkaan tarpeen mukaisesti, kokous- ja banquetpäällikkö Sanna Uusitalo Sokos Hotel Caribiasta kertoo.

Monipuolisuudesta puhuttaessa, Sanna Uusitalo haluaa korostaa myös sitä, että Caribia Areenan tilat ja akustiikka sopivat erinomaisesti konserteille. Lisäksi Areenan lattia on kunnollinen pelialusta, minkä ansiosta siellä on helppo järjestää myös erilaisia liikuntatapahtumia. Sokos Hotel Caribiassa yritystilaisuus tai -juhla sujuu suunnitelmien mukaan ja käytettävissä ovat talon laajat palvelut kylpylää myöten. Caribiassa voidaan rakentaa asiakkaalle paketti, joka kattaa kaikki halutut järjestelyt. Talossa löytyy aktiviteettia ja houkutuksia yllin kyllin savusaunaa myöten. – Tarjoamme loistavat ruokailu-, majoitus- ja oheisohjelmapalvelut á la Caribia, Sanna Uusitalo muistuttaa. Sokos Hotel Caribia tarjoaa tilaisuuden luonteen mukaan räätälöidyt ratkaisut, esimerkiksi tarjoilut voi valita useista valmiista erityylisistä tarjoiluvaihtoehdoista. Sokos Hotel Caribian myyntipalvelu auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja vaihtoehtojen valinnassa.

järjestä omat yritysjuhlasi Caribia Areenalla

Caribia Congress Center toivottaa sinulle onnistuneita kokouksia!

Kaikki valmiina kokoukseen Kokouspaketit alk. 19 €/hlö

Iltakokous alk. 19 €/hlö

Sis. kokoustilan (max 4 h), jossa tarjolla iltapalabuffet valintanne mukaan.

Tiedustelut ja varaukset: Myyntipalvelu puh. 020 1234 602 tai myynti.turku@sokoshotels.fi


13

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

lippu.fi

kysy lis채채 mahdollisuuksistamme Sokos Hotel Caribia Kongressikuja 1, 20540 Turku Puh. 020 1234 602, Fax 010 784 0180 myynti.turku@sokoshotels.fi

www.caribiaareena.fi | www.sokoshotels.fi


14

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

Pikkujoulujen paras show ja gaala pikku joulu gaala 23.11.

liput 79€ Sis. gaalamenun, alkumaljan ja 2 mietoa ruokajuomaa alkumalja 10cl/12,5 til-%, viini 12cl/12,5 til-%, olut 33cl/4,7 til-%, myös alkoholiton vaihtoehto

menu

Pintasavustettua merilohta, jokirapumoussea ja hernevaahtokastiketta ****** Kurpitsa Cappuccinoa, tryffeliöljyä ****** Ylikypsää karitsan paahtopaistia, mokkakastike ja perunagratiini

pikkujoulu

juhla show 30.11.

gaalamenu

****** Valkosuklaa pannacotta, minttumehustetut mansikat

liput 79€ Sis. pikkujoulubuffet, alkumaljan ja 2 mietoa ruokajuomaa alkumalja 10cl/12,5 til-%, viini 12cl/12,5 til-%, olut 33cl/4,7 til-%, myös alkoholiton vaihtoehto

Tomaattipunasipulisalaatti Helmimozzarellaa ja paahdettua paprikaa Vihannesterriini, yrtti-kermaviilikastike Pekonilla maustettu caesarsalaatti Katkarapusalaatti Kana Yakitori ananas-mangosalsan kera Rosolli, punajuurikermaa Siikatartaria palttoonapilla Kylmäsavulohigalantiini –––––––– Ylikypsää häränrintaa, inkivääri-bearnaisekastike Mausteisia uunilohkoperunoita Fenkoli-porkkanapunasipulipaistos –––––––– Limeposset, mansikka-hedelmäsalaatti Kahvi/tee

täysi kattaus ohjelmaa ja notkuvat herkkupöydät Vuoden parhaat perjantait lähestyvät. Caribia Areenan pikkujoulut ovat sellainen tapaus, että niihin kannattaa varata paikat ajoissa, jos mielii pitää henkilökuntansa hyvällä mielellä koko loppuvuoden. Pikkujoulujen ohjelmakattaus on tänä vuonna – jos mahdollista – vieläkin täyteläisempi. Pikkujoulugaalassa 23.11. ja pikkujoulun Juhlashow:ssa 30.11. on molemmissa takuuvarma pikkujoulumeininki. Yrityksille Caribia Areenan pikkujoulut ovat ihanteellinen tapa muistaa työntekijöitä ja rentoutua kovan työrupeaman jälkeen. Täyden paketin illoissa on valmiina kaikki, mitä kunnon pikkujoulujuhliin tarvitaan: upea esiintyjäkaarti, hieno ohjelma, tunnelmaa sekä ruokaa ja juomaa monen makuun. Ei tarvitse miettiä tiloja, koristeluja, ohjelmaa ja esiintyjiä, tarjoiluja ja siivoamista. Riittää kun järjestää itse itsensä paikalle ja ryhtyy nauttimaan huolettomasta pikkujoulutunnelmasta. Pikkujoulut alkavat kello 19 ja viihdykettä riittää yökahteen saakka. Caribian pikkujouluja terästää aito ja välitön show & dinner -meininki, jossa juhlamieltä ei säästellä. Ohjelma alkaa heti Caribialle saavuttaessa ja kokkien huolella valmistamien pikkujouluherkkujen nauttiminen nostaa tunnelman nopeasti kattoon.

Gaalassa 23.11. nostalgiaa ja Vegasia Lisätiedot ja myynti

myyntipalvelu p. 020 1234 602 myynti.turku@sokoshotels.fi Puhelun hinta: lankapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,07 €/min, matkapuhelimesta 0,0828 €/puhelu + 0,17 €/min.

Caribian pikkujoulugaalassa linnan juhlistakin tuttu karismaattinen Mikael Konttinen laulaa ja tanssittaa pikkujouluväen Las Vegasin tunnelmiin ison bändin tukemana. Tyylikäs show kehittyy illan tunnelmaa mukaillen, kun alkuillan rauhallinen musiikki tiivistyy loppuillasta reippaammaksi menoksi. Pete Poskiparran maaginen taikashow on häkellyttävä yhdistelmä taikuutta, ajatustenlukua ja komiikkaa. Poskiparta osoittaa, että mahdoton on sittenkin mahdollista. Hän on onnistunut hämmästyttämään presi-

denttejä, tohtoreita, professoreja, insinöörejä, putkimiehiä, autokauppiaita, myyjiä ja kaikkea tältä väliltä. Nyt hän on valmis hämmästyttämään ja naurattamaan myös Caribian pikkujoulugaalan vieraita.

Juhlashow 30.11. bilettää Suomen parhaaksi bilebändiksikin tituleerattu polvihousujoukkio Jean S. on Caribian pikkujoulushow’n energialaturi. Mutta energiaa tarvitaan muuhunkin kuin bilettämiseen, sillä näiden pikkujoulujen ohjelma aktivoi kaikkia aisteja. Komeat ja karismaattiset Scandinavian Hunksit ja näyttävistä kilpatanssijattarista koostuva Scandinavian Babes tarjoavat mittavassa yhteisesiintymisessään upeaakin upeamman shown, jonka mielikuvat säilyvät verkkokalvoilla pitkään. Ääniakrobaatti RudiRokin show puolestaan saa höristämään korviaan. RudiRokista irtoaa ääntä instrumenteista eläimiin ja äänitehosteista tunnettuihin kappaleisiin, joissa soittimet ja laulu kuuluvat samaan aikaan päällekkäin. Mies tekee jokaisen äänen suullaan. Tätä kannattaa kokeilla kotona. Caribian pikkujouluista voi todeta turkulaisittain, että ei tontumpaa! Suomeksi sanottuna tämä tarkoittaa: aivan mahtavat pikkujoulut, joiden tapahtumia on työkavereiden kanssa mukava muistella jälkikäteen.

Mediaväki rokkasi pikkujouluissa SBS Median työporukka vietti viime vuonna pikkujouluja Sokos Hotel Caribiassa. Myyntijohtaja Pasi Nurmi muistelee, että Caribiassa oli kunnon pikkujoulumeininki, josta ei puuttunut ohjelmaa eikä ruokaa. – Juhlien rock-teema upposi meidän mediaväkeen ja näyttipä muullakin juhlakansalla olevan todella hauskaa. Ruoka oli hyvää ja ruokailu oli organisoitu hyvin, ei ollut ruuhkaa eikä tarvinnut jonotella, Pasi Nurmi kiittelee. Pikkujouluissa on tärkeätä saada rentouta ja pitää hauskaa koko työporukan voimin. Caribiassa kaikki juhlimiseen tarvittava löytyy samasta paikasta, minkä ansiosta porukka pysyy hyvin kasassa, eikä väkeä katoa sinne tänne. – Voisi sanoa, että Caribian pikkujouluissa on kaikki, jatkotkin samassa paketissa, Pari Nurmi naurahtaa lopuksi.


15

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

2 3 klo .11. 19-02

Mikael Konttinen goes Vegas Pete Poskiparran maaginen taikashow

3kl0.11. o 19-02

Caribia areenan Suuri pikkujoulu illan ohjelmasta vastaavat

Scandinavian Hunks

Scandinavian Babes

Ääniakrobaatti Rudi Rok

.. kuusi vinkkia pikkujouluihin 1 2 3 4 5 6

Pidä tsemppikokous työporukalle Sokos Hotel Caribian kokoustiloissa, joista voi siirtyä kätevästi suoraan pikkujoulun viettoon Caribia Areenalle. Haluatko olla Kakolassa, Seilissä, Posankassa, Linnassa vai kenties Förissä?

Käy päiväuinnilla, polski Caribian lämpimässä altaassa ja sauno itsesi pikkujoulutunnelmaan.

Ota kamera mukaan, napsi kuvia suosikkiesiintyjistä ja työkavereiden iloisista ilmeistä. Varaa paikat pöydistä pikkujouluihin ajoissa, näitä ei riitä kaikille.

6

2 3

Laita jalat juhlakuntoon. Pistäydy Sokos Hotel Caribian hyvinvointiosastolle. Virkistävä jalkahoito ja varpaankynsien geelaus on hyvä keino valmistautua bilettämiseen.

Nauti pidemmän kaavan mukaan. Varaa huone ja viivähdä Caribiassa vaikka koko viikonloppu. Rentoudu kylpylässä, herkuttele, osta Caribian lahjakortti ja tee jouluostoksia kaupungilla.

1

4 5


16

Sokos Hotel Caribian Asiakaslehti 2012

tulossa

1.9. Aikakone 15.9. puccinin la rondine ooppera 15.9. Jokeri Pokeri Box 10.-13.10. caribia carnevals 10.10. pete parkkonen, johanna försti, jussu 11.10. suviteräsniska, neljänsuora 12.10. anna puu, neljä ruusua 13.10. nygård, paleface, stig, lord est.redrama 20.10. hi energy tour Aste, Cheek 2.11. caribia metal halloween Turisas, Mokoma, The Man-Eating Tree, Black Crows Break the Silence, theFALLEN (UK), For the Imperium 3.11. hevisaurus 10.11. Laura Närhi 17.11. Ballroom JS16, Tristan Garner, DJ´s from Mars 23.11. pikkujoulugaala Mikael konttinen, petro, pete poskiparta 25.11. kids rock! anna abreu, anna puu, antti tuisku 30.11. pikkujoulujuhlashow Jean S., rudi rok, Scandinavian hunks, Scandinavian babes

lippu.fi

www.caribiaareena.fi | www.sokoshotels.fi

pidätämme oikeuden muutoksiin

Caribia News  

Sokos Hotel Caribia Turku asiakaslehti